Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mássz vissza, és dobj be egy lámpást

PSN ID.: Beegabor

kill3r21
kiugrasz fent ahol bejöttél, majd ott találsz egy lámpást, bevágod a lyukon és bumm 😄
Sziasztok.Valaki tudna segíteni? Elakadtam ott amikor a rádió adó vevõ toronynál bent vagyok,majd kinyitok valami gáz vagy nemtudom mit,jön a csávó üti az üveget,majd abba hagyja...és ott köhécsel nekem lara....

Shep
Ja 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
CroftManor
Nekem xboxon volt, elsõ indításnál már egy 22 MBos patch fogadott.

Nothing is True, Everything is Permitted

kill3r21
Jó kérdés....a habokba 😄
Maxtreme
Egyébként hol van a beígért 0day peccs? 😊

samsung123
Mentés tünt már el valakinek? És hiába kezdem el játszani újbol, kilépés után csak new gamet enged. A mentésket merre tárolja? Elõre is köszi!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Shep
????????????????????????????????????????????????????????? Ki akkor a szép neked, ezek után érdekelne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát kihívás tényleg nem sok van, az is fura, hogy minden második fánál nyílvesszõkkel teli tegezt lehet találni 😊

Lacee86
OOh, elnézést kérek! 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sir Quno Jedi
Mink kockák vagyunk, nem foglalkozunk igazi élõ emberekkel! (még a feltételezés is sértõ, fújjj) 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
Helyes csaj. A számítógépes figura az animáció, õ meg igazi ember. 😊 Nem hinném, h olyan nagy baj, h nem hasonlítanak fullra. 😄

dante3
köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Fpocok
F

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Kár volt felkelnem<#nevetes1>
Mintha olyan sok lehetõség lehetõség lenne.

Next PC upgrade: 2022

dante3
pls! valaki árulja már el, hogy mi a kukit kell nyomni a fojtogatós résznél, amikor bujkálok az oroszok elöl? thx Csak boxos videót találtam ott persze a az Y gombot írjaa, pc-n semmit nem ír ki... 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
Én is túllépnék vele a barátságon. <#idiota>
Amúgy szerintem semmi baj az arcával.

Lacee86
Én azért beszélgetnék ezzel a lánnyal. <#finom>

*ok egy szem kivétel a CD projekt!

Nos olvastam pár dolgot, semmi meglepi. 2e meg is veszem majd. Szerintem ettõl az évtõl érdemesebb már inkább a kickstarter címeket nézni, mint a nagy cégek terméseit. Ha már egy Crystal is csak ennyit áldoz bele a játékaiba mert ennyibõl is bõven megél. Nem is hiszem hogy ez változna a következõ 5 évben. Addig meg ott a Kickstarter az is valami már két cím is van amit várok. Ez a tendencia elindult, nekem mint rp-s, 2009-ben a DA😮 után még volt egy Fallout NV aztán már a skyrimmal kiteljesedett ez a kor. Tehát kb. 4 éve tart ez alatt nem kellett megvennem semmit szinte csak 2db MMo-t legalább meg maradt a pénzem. Úgy számolom még legalább ennyi van hátra talán, utána megint jön egy minõségibb rész, addig meg túl kell élni :-)

CroftManor
Tegnap én is nekiálltam. Eddig bejön, bár az eleje nem volt nagyon újdonság, hiszen azt már bemutatták tavaly az E3on. Hogyan tudom használni fegyverként azt a csákányt? Eddig csak az ajtók felfeszítésére használtam.
Kipróbáltam a multit is, hát sztem kihagyhatták volna belõle, egy értelmetlen lövölde az egész. Vannak olyanok is már, akik level 50es szintûek, holott mégcsak tegnap jelent meg a játék...

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
valoban a fejlesztok tul sokat unchartedeztek😊 nehany jelenetnel enyhe deja vu erzesem lett. am korrekt jatek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
arcra egyeltalán nem szép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Nálam már volt 1700 is, szal sztem nincs korlátozva.

Itt egy másik képe errõl a Megan Farquhar nevû csajról, ezen valami hasonlóságot tényleg fel lehet fedezni 😊

lalakov
Lejjebb vettem a grafikán, így hamarabb megvolt a nyomkodós rész, lehet pont ott szaggatott be, pedig máshol nem zavart.
A Gear-t hány pontig lehet gyûjteni? Ha max. 1000, akkor elköltök belõle, egyébként tartalékolok.
MerlinW
Jah, 87% lett. Már csak gyûjtögetni való maradt, de nem sok. Végigjátszás után lehet szabadon kószálni a szigeten, szóval koncentrálhattok a fõszálra😊

Ez meg egy hangulatos videó nemtõlem

[merlinw.org]

Már a 2008-a Far Cry 2-be is volt elvétve és akkor nem beszéltem még az azelõtti RPG-kre kihegyezett címekrõl (bár abban nem vagyok otthon).
egyébként azon röhögök,hogy megújult...azaz beszipkázta magába a trendi dolgokat,vadássz,nyúzz,gyûjts,lootolj,fejlessz,fedezz fel...nagy területek,fast travel
mintha e negyed éven belül már 2 ilyennel is játszottam volna😊)
Mellékküldetésekkel? Ennyi volt? 😊
MerlinW
Végeztem vele. Jó kis 15 órás film volt😊

[merlinw.org]

Laza
Filmes hatás ... nincs más, csak csukd be a szemed 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

sparrow35
A brutálisan imbolygó kamerával nem lehet kezdeni vmit? Nagyon fárasztja a szememet...

I want to be a mighty pirate ever!

Laza
Már nem is gyûjtögetek, csak megyek elõre, mert egyébként halál unalmas. Nemrég fenn a rádiótoronynál jött egy 'boss' féleség, nagyon hamar elesett. Most letettem a csajt a ház tetején, hadd pihenje ki hihetetlen teljesítményét 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
én nem játszottam az uncharteddel de gondolom jó játék lehet😊
jarlaxxe
Ez egy hatalmas játék lenne ha nem lenne egy Uncharted nevü szöszenet...de mivel van, igy lépten-nyomon a koppintást érzem jóval gyengébb kivitelezésben.
Az eredeti TR-hez meg gyak semmi köze sajnos.

Fpocok
VÉGRE valamiben egyetértünk nagyjából.

Akartam egy rebootot. Ok. Vajon mennyi az esély, hogy a következõ rész Tomb Raideresebb lesz? Kincseket keresünk, miközben beutazzuk a világot? Mennyi az esély vajon?

Laza
Ez tényleg mindenki számára csinálták. Szinte csak mész elõre, megkapsz mindenféle segítséget, mikor megkaptam a géppisztolyt, néztem, hogy még a pisztolyt sem használtam, észrevétlenül kapja mindenki a fejlövést íjjal (olyan szinten, hogy ketten beszélgetnek és észre sem veszi, hogy fejbe lõttem a társát 😊 ). Most volt egy nagyobb csetepaté, de el sem találtak. Ez a Lara csak a videókban sérül 😄
A fejlõdés sincs bonyolítva, a található cuccok sem (a tombokat pucolni kvázi értelmetlen), semmi. De legalább agyon van scriptelve 😊

De akik nyálcsorgatva várták már hónapok óta, azok úgysem mernek rosszat mondani róla 😄

Fpocok
3k-t. Ennyit is ér.

kill3r21
Az igen, nem semmi meglátás....remélem nem fizettél érte...😄
Fpocok
Béna irányítás, béna kamera, béna menûrendszer.
Abszolút 0 kihívás, minden nagyobb ugrás elõtt oda van rakva egy rámpa, hogy a hülye gyerek tudja, ott kell ugrani. Sok szar QTE (bár már annyi nincs, mint az elején)

Így egyelõre ennyi. Majd még irok.

+pro: Viszonylag szépen néz ki és ha nincs bekapcsolva a haj, jól is fut.

kill3r21
Írj egy kettõt, kiváncsi vagyok a véleményedre, mert eléggé elfogult már a topik 😄
Fpocok
Hát ez a játék közel sem lett olyan jó, mint amire számítottam. Rengeteg idegesítõ dolog van benne, fél óránál többet nem bírok egyszerre játszani.

Prince23
Pont most toltam végig a gamet, nyomj egy képet, hirtelen nem ugrik be hogy melyikrõl van szó

Laza
Nem kell ezt túlcicomázni, mert pl nagyon nem vagyok 'átlag' gamer. És onnantól, hogy elõször használni kellett ezt az ikont már tudom, hogy ez az.
Próbál más lenni az átlagostól ez a játék, de mégsem sikerül neki.

atila4
Mit kell csinálni ott ahol vagy egy nagy terem. Fel van lógatva egy harang. Gondolom azt kell leszedni.. De hogyan?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

jarlaxxe
Túl sokat vársz el, egy átlag gamer nem szeret se gondolkozni se dolgokat megjegyezni....
Néha még egy ajtó használata a szobából való kijutásra is komoly gondot okoz egyeseknek / stalker /

Shep
Ja és én ugyan nem mondtam ilyet de ha úgy érzed hát én nem fogok ellenkezni 😄 Na jó csak szívatlak 😄 Jóccakát!

Shep
Hát én megnéztem az elején azóta tudom melyik, melyik, 4 ikont nem nagy kunszt megjegyezni 😊