Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
...\Steam\userdata\<generált szám>\203160\remote

[merlinw.org]

samsung123
A játék hova ment? és hol vannak a config fáljok? KÖSZI elõre is!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

TDC Geronimo
Itt pont, hogy a képek a grafika negyedét se adják át. Mozgásban ég és föld. 4 órám van eddig a játékban kb, de nem vártam ennyire jó játékot. Nagy UC rajongó vagyok, de eddig a 3. részt ez üti hangulatba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Konzolon is az egyik legszebb játék lett...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Nincs túleffektezve, a realitásra mentek rá és egész jól sikerült, tudom most majd mindjárt jön vagy 100 ellenpélda. TR néhol tényleg durván fest de néhol meg nagyon gagyi de az összkép az rendben van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cliffside bunkertõl még mennyi van vissza?
gondoltam holnapra raknám, márha nem 10 perc a végéig...
Zomil
Én ha elakadtam megnyomtam a Q-t 😄
Utána egyböl mindig világos lett mit kell csinálni, szomoru, h 1résznél se gondolkodtam el 2percnél tovább-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacee86
Így van. Úgy szép, h közben természetes is marad. Nem vagyok híve én sem a túlzásba vitt csilli-villi grafikának.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
Alakul a GYIK-om.
Holnapra megpróbálok végezni és feldobni a fontosabb eddigi tudnivalókat.
Ha van valami nagyon fontos, írjátok meg holnapig, thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HeadHunter86
Túleffektezett cucc a Crysis 3.
Itt más a helyzet, itt a hatalmas tájakkal, meg a mélységekkel, a nagyon jó hangulat árad az atmoszférájából. Én sem gondoltam volna, hogy ez a játék ennyire jól fog kinézni. Fõleg a konzolos képek láttán, de kitettek magukért és nagyon szép látványt varázsoltak PC-re.

Kongy
Énis volt eddig, hogy elakadtam ebben a játékban 5 PERCIG. Aztán szétnéztem, hogy mit kéne, és mit ad isten sikerült rájönnöm, mert tök racionális, magától értetõdõ minden...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Ja, legutóbb a Max Payne 3 grafján esett le az állam. Crysis elmehet a picséába. nem értem mit esznek azon, az egy moddos - tech demo szarkupac. éppen ezért a grafika nem számít ilyen esetekben.

HeadHunter86
Hát én is el vagyok hûlve itt a sok jajveszékelõtõl. A legalapabb dolgoknál elakadnak. :S

Amúgy ahogy haladok elõre a játékban annál jobb. Kezdem átérezni, hogy egyre keményebb ez a Lara leányzó és egyre jobban tudja mit akar. Nagyon szép helyszínek vannak benne. Kár hogy le kell most már feküdnöm, reggelig tudnám tolni.

Viszont érzem azt is hogy kezd emelkedni a hangulat, szóval lassan vége lesz.

Prince23
És mindig ilyenek is lesznek 😄

A casual gamerek aranykorában vagyunk

Kongy
istenem.. minimálisat kell gondolkodni ebben a játékban, de még ez is nehéz úgy látom. NA EZÉRT ilyenek a mai játékok. A sok nokedli miatt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
Melee gombot kell megnyomni a jó idõben. F gomb alapból.

Parasite Eve 2, best game EVER!

atila4
Kösz 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

alma2
nagyon reg hasznaltam, de tobb verzio is letezik belole, valamelyik mukodott valamelyik nem egy adott jateknal. Gondolom hamarosan updatelilk

szerintem

NandorHUN
Valaki esetleg tud segíteni: Logitech Rumblepad2-m van, a játék irányítása pedig totál nem müködik jól rajta, a bal stick kivételével minden máshogy van mint boxon.
kipróbáltam pl xbox360ce controller emulátort, de nem müködött, esetleg van valakinek ötlete, hogy tudnám megoldani? (Gondolom nem ez az egyetlen controller tipus ami nem müködik jól.) Esetleg valaki próbálta már xbox360ce-vel, müködött? Én rontottam el valamit? (Hitmannél müködött ez a módszer, többi játék meg jól felismerte)
Kösz a segítséget.
Mit kell csinálni amikor az orosz fazon fojtogatni kezdi Lara-t, valamit kéne nyomni szerintem de mindig megfolyt, és nem mutatja a gombot amit nyomni kéne...

steam, origin: ACE_hun

Különc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinyitod az egyik oldalt, hogy süvítsen be a szél, majd amelyik oldalt kinyitottad, onnan lõsz egy nyilat kötéllel a lengõ gongra majd az szétzúzza az egyik tartóoszlopot, visszazárod amit kinyitottál, megcsinálod ugyanezt a másik oldalon, majd végül mindkét oldalon beengeded a szelet és úgy lõsz kötélnyilat a gongra, hogy szemben állj a haranggal és akkor a harang feletti részt zúzza szét, hogy majd leessen és továbbmehess

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sir Quno Jedi
én is toltam régieket és bizony mondom néked, most már nem lenne hozzá türelmem, ezt viszont élvezem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

atila4
Itt mit kell csinálni?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Nem uncsi az hidd el. Szerintem meg átestek ló túloldalára és csináltak egy akciójátékot az egyik legnagyobb névbõl ami garancia volt. Eddig. Nagyon is hiányoznak a továbbjutáshoz megoldandó feladatok és a remek pályák, amiket meg kellett oldani.
Nagyon ott van a toppon a játék ! Igaz logiakai játékból átment lövöldébe de nem bánom mert nagyon eltalálták a hangulatot meg amúgy is kiszeretett egy pályán órákig ide oda ugrabugrálni, hogy továbbjusson ?
jarlaxxe
Semmi értelme, kapsz egy halom vasat a fejlesztéshez és annyi. Semmi motiváció nincs, hogy elkezdjek felfedezni, mindjárt a story végére érek de nincs igazán semmi indokom amiért utána még körülnéznék a szigeten.
Az újrajátszhatóság meg egyenlö a nullával, sajnos.

Sir Quno Jedi
nekem bejön ez az új irány, a régi Lara is jó volt, de ma már azt a játékmenetet nehéz lenne eladni (meg uncsi is)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

alma2
Ja igen a tomb raider1-el meg nyomtuk voodoo kartyan 90-ven valahanyban, abszolute nem banom ezt az ujragondolasat, haladni kell a korral nincs mese. Jo neha lehetne kevesbe szajbaragos, de mondjuk a hint gombot nem szoktam nyomkodni igy 5 %-al tobb orom marad felfedezni a dolgokat 😊

szerintem

alma2
egy pillanatra amultam es bamultam a crysys 3 lattan, de hamar tovaszallt a remeny, az amulat es a lelkesedes is. Erre kijon ez a csoda es remekmu, ami remelem 2013-ban mar standrart lesz, es az esti mozi helyett mar ezzel jatszunk az asszonnyal harom este ota, mert valami elkepeszto hangulata, latvanya, van. Es a sok "a grafika nem minden ember nezze meg" aztan mondja ezek utan is ugyanazt. Valami elkepszto reszletezettseggel ki van dolgozva annyi dolog, amire csak vart az ember mar evek ota. igy 14 % korul is meg hajt a vagy, hogy tovabb vigyem, ami nalam azert nem jellemzo 😊
Pont arra gondoltam, bar sose lattam az uncharted sorozatot, egy-ket elozetest leszamitva, de valami hasonlo lehet hozza, de pl a last of usbol mar neztem reszleteket, ahhoz tudnam hasonlitni, de ez osszessegeben szerintem szebb az eddig latottak alapjan.

szerintem

Shep
Kösz, akkor nem is megyek vissza még egy darabig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

majd késõbb...gondolom a nagyobb balta kevés..én majd robbanós nyílra tippelek
Shep
Az elsõ repülõs tomb végén van egy ajtó ilyen rozsdás lemezek vagy mik állják el annak a kinyitásához mi kell?

Shep
Nem rossz játék ez ill. inkább interaktív filmnek mondanám, 0 kihívással ráadásul ez a csak azért is megmutatom mit csinálj módszer is elég zavaró de egyébként tényleg élvezetes. Mondjuk ha játszottam volna a rendes Unchartedekkel nem csak a vitással akkor lehet, hogy csak egy gyenge klónnak tûnne 😊

Prince23
Ez a TR multi pont olyan mint ha az AC multiját összegyúrták volna az MP 3 multijával. Az addig okés, hogy mindkettõ esetében mûködöképes volt a multi. De itt a TR-nél, inkább vicc kategória. Ráadásul akkor most jönnek ezek a multis DLC-k?

Inkább a single playerbe beépített tombokról, katakombákról kéne dlc amit fel kell fedeznünk...
és a másik hoppá, hogy a steam achivmentek zöme is a multiból származnak. Pff kategória

mikor késõbb? A harangosnál meg kéne gyújtani 😄

Ebbõl nagy szopófaktor lesz. Mármint a fejlesztõk számára. Nem multira kihegyezett játékhoz fizetõs multi dlc-ket kiadni? Páran megveszik, de aztán rájönnek, hogy nem érdemes, mert az emberek nagy része nem veszi meg és nehezen találnak maguknak játékostársakat. A vége pedig az lesz, hogy senki se veszi meg a késõbbi mp dlc-ket. Különben próbálta már valaki a multit? Tényleg nagyon gyenge lett?
grebber
Számomra az lett!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ja meg a másik, hogy a nehézségi szintek baromi rosszul vannak megadva. Mi az hogy Easy, Medium, Hard?

Easy helyére - mondjuk Rookie
Medium - Hunter
Hard - Surviver
+ lenne akkor ugye egy Hardcore mód is, amibe új játékmenetbeli elemek is kerültek volna , de így... ááá francba már, mindegy

am most konkrétan nem szarozom a játékot, csak a nagy hiányosságát írtam le.

Laza
Na de a fejlesztésnek sincs sok értelme 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Na de nem lett 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Prince23
Azért kéne egy olyan lehetõség, hogy New Game + és azon belül Survival difficulty, amiben a base Campnél még kraft lehetõség is lenne

grebber
Engem nem érdekel ha piroska és a farkas lenne a címe ha egyszer kurva jó lett.

tomsolo
Én nagyon sajnálom, hogy ilyen messze került a régi Tomb Raiderektõl... konkrétan olyan érzésem van végig mintha egy Lost pilot játékkal nyomnám...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hát de látod,hogy nem,mert csak azokból tudod fejleszteni a cuccokat,mert pontok kellenek hozzá,nem nyersanyag😊
Laza
Ez nekem is fura volt ... úgy reklámozták, meg videó is volt róla, hogy na majd itt vadásznod kell kajáért, meg ilyenek. Erre a videóban is mutatott részen egyszer vadásznod kell, mert a fõszál szerint éhes vagy, és ennyi. Késõbb vártam mikor korog majd a gyomra, de semmi.

Laza
Az volt az elsõ és utolsó hely, aminek minden cm2-ét átnéztem, ahol az elején a szemüveges faszi vár az ajtónál, hogy együtt nyissuk ki. Már ott kiderült, hogy a ládák keresgélése és egyebek gyûjtögetése haszontalan idõpocsékolás, és kva unalmas 😊

én azt hittem a kemény túlélõs hangulat azt is jelenti,muszáj lesz vadásznod,hogy életben maradj,mert ha nem eszel,akkor elájulsz,bekómázol és meghalsz..de nem😊
grebber
Azért van benne ennyi gyûjtögetni való mert ezek nélkül csak egy max 5 órás game lenne!

DarkSector
jam...😄
de ez még kevés is...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Az, ezért nem is gyûjtöm 😊 az ilyenekkel is csak az szórakozik, akinek nincs jobb dolga az életben.