Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de,csak összekeverem a gombokat mindig.DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Seth
Nem értem miért okoznak ezek gondot, 10x kell próbálkozni egyeseknek? Valami gond lehet akkor ezzel a verzióval,mert ezt nem hiszem el, hogy ilyen nehézkes pc-n. Nem írja ki mit kell nyomni vagy mi?

PSN ID.: Beegabor

grebber
Nekem bejön ,mivel egyébként is a gombokat kell nyomkodni ezek a részek meg annyival másak hogy picit gyorsabban.Semmi nehézség nincs benne.Konzolon 4x bénább voltam ezekben (majdnem kitörtem a gombát) itt meg az összes elsõre sikerült.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A faszé kell kinyíratni Rothot. Az eddigi legkedveltebb karakter Larán kívül a játékban. Most meg Alexet kell kimentenem a hajóból...

Kis pihenõ nem árt

Myselor
hát a végére kicsit sok a katona is,sõt van konkrétan olyan rész amikor robbannak az épületek menekülnek õk is,de azért mondjuk elkezdenek lõni rám,mondom hol van ennek értelme xd kicsit sok lett a lövöldözés na,kevés az állat😊 amúgy teljesen jó szerintem a játék,de tombraideres is maradt,talán a vége felé nem annyira,de a végén igen😊
idáig többet néztem videót mint játszottam vele<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Persze, az elsõ óra után hozzá lehet szokni. Egyébként a vége fele járva azt mondom, hogy mint Tomb Raider értékelhetetlen a játék, viszont mint interaktív akció/film zseniális. Végig sikerült eseménydúsan tartani a játékot, egy perc üresjárat sincs. Utoljára az Alan Wake adta ezt a filmes érzést.

[merlinw.org]

én vagy 10-szer próbáltam a ruszkinál,nem szabad feladni,mert a farkasnál még bonyolultabb lesz a kombó

nekem már simán megy,mondjuk van olyan láda,ahol más a ritmus

10.20-nál járok annál a dögnél,rohadt nehéz billentyüvel elkapni mindig az adott pillanatokat

Myselor
na jó de azok nem olyan nehezek már,ajtó nyitáskor stb,csak az elején hogy nem vagy hozzászokva😊 am én se tudom mi a jó benne,annyira nem élvezetes
MerlinW
Háát😊

Minden közelharcnál, a kapaszkodásnál sokszor, a kötélváltásokkor, ajtónyitásoknál, tárgyhúzásnál a késõbbiekben, stb. Van benne azért rendesen😊 Mondjuk nem tudom mi a jó abban, hogy egy ajtó felfeszítésekor nyomogatnom kell a gombot... sosem értem meg, nem élem bele jobban magamat😊

[merlinw.org]

Myselor
csak elõször ilyen szopatós.utána már belejössz😊
Myselor
azért nincs olyan sok😊
lalakov
Akkor lehet inkább megszököm, köszi az infót.

Van akinek ez a nyomogatós rész bejön?
MerlinW
Szokj hozzá, mert a játék végéig 10 percenként lesz minimum egy ilyen😊 Én is utálom, de meg lehet szokni.

[merlinw.org]

lalakov
Abba is hagytam ma ennél a résznél, felhúzott.
Ez nem hiányzott a játékba. 😞
Myselor
szerintem elõször mindenki így jár.am az F-t nyomd meg pont amikor bevillan,menni fog😊 1-2 rész engem is szopatott elõször aztán nem volt gond😊
DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Hmm. Ez a nyamvadt orosz mindig kinyír... Fck this QTE! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

The Protector
Igaz,hogy van egy olyan rész a gameban,hogy megjön a havibaj és Lara mindig hisztizik + alig irányítható?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
simán lehet, ennél a játéknál....hogy jobban teljesit az 590
kill3r21
Tönkre is mennék a 108 fpstõl, még igyse szoktam meg az akadásmentes 30at 😄
tudod ki adna egy kártyáért 200k-t
a.carkey
Ezt az 590 elõl, 680 hátrébb részt nem értem.

A medve nem játék.

Maxtreme
Egy hangyányit 😄

DarkSector
Az há én meg a 20k-s videókarival maxon játszom, HAJeffekt van csak OFF-on.
De megéri venni 690-et 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Az látszik ,hogy atira gyúrtak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
De kegyetlen ez a játék. Ez azért eléggé <#bdead>

Ha nem szúrná be: KÉP

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kill3r21
Szal akkor kéne venni egy 690et mi? 😄
kill3r21

Jók a rucik, de jöhetne valami tanga+melltartó kombó 😄
lucifer9393
de hülye vagyok, tovább is gördült a táblázat <#idiota>

lucifer9393
Letöltötte már valaki a melléket kóddal a soundtracket? Én most töltöm, de a 10 track helyett csak hatot látok...

Shep
Hát szerintem te sehogy nem fogsz belõle enni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
Srácok, annyira túl van lihegve ez a haj effekt. Nem mind1, hogyan fújja a szél a szerencsétlen csaj haját? 😄 Épp most ejtettem el egy szarvast, de gõzöm sincs még, hogy fogok enni belõle. Majd kiderül. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ezek szerint, senkinek semmi ötlete nincs a problémámra? :\
Mert a játéknak röhögve mennie kéne..
Shep
Egyébként van ahol tényleg nagyon jól fest az egész, van ahol meg több évvel ezelõtti színvonal.

TBTPumpa
Amúgy az 1.01-es javítás megjelent már?
Nálam a játék és a launcher is 1.00-ás verziót ír!

Shep
Na hát igen, ez már valami de akár egy Alice szintû is jó lett volna ehelyett a kamu helyett.

Maxtreme
Am tessék, NV TressFX, 2010-bõl:

<#banplz>

TBTPumpa
Nálam csak 10 FPS-sel csökken a dolog.
5 FPS-t von le a Post-processing, és 5 FPS-t az SSAA-s élsimítás. Maxra húztam, nem tetszett a kártyának, de 15-20 FPS megvolt a legnagyobb helyeknél is. Így brutálszép a játék, csak ahhoz erõsebb kártya is kéne. Majd a HD8000-res sorozat... <#hehe>

Shep
Elképzelhetõ de 20-30 fpst nem ér egy haj ami ráadásul még nem is szép, de legalább bugos 😊

Maxtreme
Gondolom ez kártyafüggõ is.

Shep
Érdekes, hogy egyik összeesküvõs sem jelent még meg és kezdte el hinteni a szövegét 😊

Maxtreme
abból lesz vagy 2.
A többi teljesen realtime.

Shep
10-et? Nekem van legalább 30 de 20 minimum 😊

Maxtreme
Jah, bocsánat, most leülök a sarokba és magamba szállok. <#miaz><#idiota>

TBTPumpa
Nem rossz, csak "idegennek" tûnik Larán... Míg a többi karakternél ugyanaz a snassz haj van, mint eddig. És a kamerás átvezetõkben is visszavált Lara haja a normálra. Így én is normálon hagytam, így nyerek vele 10 FPS-t. <#idiota>

Shep
A physx csak parasztvakítás, kamu, te nem is tudtad? 😄

Maxtreme
Amit már az nv minimum 3 éve felfedezett, de szarni rá <#nevetes2>