Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
Én ebben nem kételkedek. Ha nem bíztam volna benne, nem lett volna elsõ napos vétel. Két dolog nem tetszik benne: a tombok felépítése, és az, hogy a random ládácskákban több 100 éves ereklyék vannak, amikhez benyög 2 mondatot és ezzel le van tudva. Egyébként egy nagyon hangulatos játék, moziszerû, akciódús, az animációk remekek benne, a hangját is nagyon eltalálták Camilla személyében, és néha az átvezetõk alatt még a hideg is kiráz.
Nem tudom milyen folytatással állnak elõ. Attól félek, õk sem akarnak visszatérni a Core-os Tomb Raiderek játékmenetéhez, nem állna az meg manapság a helyét. Lehet, hogy egy sorozatot nem kéne mindig újra és újraéleszteni, és hagyni elengedni?

gabe paul logan
Hát ja ez van, a filmeknél is, hogy a 7-20(max) éves korosztály igényeit próbálják kielégíteni, de ki mondta hogy nem tudjuk elfogadni hogy megerõszakolják a szórakoztatóipart a zsetonért? Csak egyszerûen szapuljuk, ha valami nevetségesen szar, már nem 2 éves kisgyerekek vagyunk, hogy fényes, csillogó, színes dolgok napokig lekössenek...bár egyesek igen és erre jó rámutatni és talán ha realizálódik az emberekben, nem veszik meg a sok moslékot és talán normális játékokat is csinálnak majd.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

MerlinW
Ezt én is szóvá tettem 1-2 topikban a múlt hét végén, de csak mínusz pontokat gyûjtöttem vele, sok értelme nincs. Mikor besokallok az okos fórumtársaktól, pihentetem az SG-t 1-2 napig. Általában mûködik:)

[merlinw.org]

És aki nem tudja elfogadni, hogy a mai játékok fejlesztése rengeteg pénzbe kerül és ezért a nagy bevétel érdekében a casual réteget akarják megcélozni, az kereshet más hobbit, vagy nézelõdjön indie játékok, kickstarter projektek között. Ez most már így van és így is fog maradni.
Ez mindig is így szokott lenni mindenhol. Mindig elõfordul pár ember, akinek nem tetszik egy játék, bármilyen jó is legyen. És mindig a panaszkodó warezhuszárok a leghangosabbak.
elite
Egyetértek.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Seth
Eszemben sincs megsértõdni, csak már már zavaró méreteket öltött ez a sok rinya ,nem csak konkrétan ebben a topikban, általánossá vált mindenhol.

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
vége felé igen csak fogsz örülni minden egyes darab salvage-nak,de persze lehet keresni a hibákat meg a hiányosságokat, ettõl függetlenül már az év egyik legjobb játéka lett...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lucifer9393
Ezek a secret tombok kicsit nevetségesek, fõleg úgy, hogy salvage van a bazi nagy ládákban...és hogy örül neki <#idiota>

gabe paul logan
Jó hát te imádod, de azért nem kell megsértõdni, mert valaki nem...

Headhunter eszmefuttatását meg nem is értem...már ha az akar lenni

HeadHunter86
Jó hogy mondod. Már vártam a 3. részt.

Különc
Neeem, ezeket még 9 évesen nyüstöltem egy Playstation játékbarlangban itt Szegeden, aztán mikor lett a családnak számítógépe, akkor jött a Tomb Raider III, annyi idõsen azért elég nehéz volt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Seth
Ennyi rinyapicsát, te kurvaélet....

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Oké, megnyugodtam:) Sokaknak az Underworld a harmadik rész (az ugye a második generáció harmadik része)

[merlinw.org]

Különc
Természetesen igen, a '98-as harmadik részre

MerlinW
Ugye erre a harmadik részre gondoltál?

[merlinw.org]

Fpocok
Most nézem GT.com on a tomb raider retrospective part3at és bazz... sokkal inkább játszanék a régi játékokkal, mint az újjal. Szerintem a mostanit be sem fogom fejezni...

:S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Én gondoltam rá, hogy miután kijátszottam warezon megveszem, mert maga a játék jó, hogy kinek mi a Tomb Raider, milyen volt, milyennek kellene lennie + mai ingerküszöb + elvárások = ? szerintem lehetetlen mindenki kedvében járni. Enyémben viszont sikerült, bár én csak a harmadik rész óta játszom a sorozatot, utóbbi idõkben azon kevés játékok közé sorolható számomra, amivel várom hogy hétvégén ha otthon vagyok újra játszhassak

*Igazából egy tanács ha jónak találjátok, csináltok egy listát magatoknak mit nem szabad nekem rákerült már az EA, Bethesda most a Crystal rezeg a léc a Biowarenak. Gyakorlatilag a CD projekt meg a Paradox maradt meg ahogy nézem a pozitív oldalon és pár mmo. Ott kell pár év még "utolérik" a solo gamákat :)

HeadHunter86
Kezdõdik. Játék megjelenés elõtt. Várja mindenki mint a messiást. Megjelenik: mindenki játszik. Eltelik pár nap, betalálnak ide páran és elkezdik nyomatni milyen szar, közben azt se tudják mi ez a sorozat.
Ja és aki szapulja annak nagy részük lewarezolta.

MerlinW
Így van. Ezért is írtam a végigjátszás után, hogy mint Tomb Raider, egy kalap sz*r, de mint egy interaktív fordulatoktól mentes C kategóriás akciómozi teljesen rendben van.

Pontosan ezt mutatták, ezt is kaptuk. Nincs ezen mit dörmögni. Kellemes iparosmunka lett, amire 5 év múlva senki sem fog emlékezni.

[merlinw.org]

Myselor
szerintem rohadtul nem ismeri a régebbi részeket,mindig jelen volt.sõt dínók meg minden lófasz volt már ebben a sorozatban :D
Már bocsi, de van valaki aki az utóbbi két hónap "reklámtermése" alapján, mást várt? Korrektek voltak szinte minden bemutattak belõle ne érezze senki úgy hogy át lesz verve. Szóval én általában minden storyt tudok élvezni ami nem debill párbeszédekre épül és egyszer le szoktam tudni ha van értelme.:) Persze nyilván ez kb 2e forintos kategória :)Annyit meg fog érni nekem egyszeri végigvitelre. Remélem azért a párbeszédek nem annyira debillek benne? a story egyszerire jónak tûnik ha meg 10 óra alatt lemegy annyit kibírok :) Mindenki aki komolyabb dolgokra kíváncsi mint amit a mai játékiparnak nevezett undormány produkál ajánlom továbbra is a kickstarter gamákat :)

MerlinW
Miért ne illett volna? Az összes eddigi Tomb Raider-ben volt sci-fi.

[merlinw.org]

gabe paul logan
jézus mária...már az elborzasztó, hogy a CM valamiben is jobb mint bármelyik játék a világon valaha is készült...na jó off vége

Fpocok
És tényleg. Igazad van.

Shep
Azért itt több dolog van a helyén, mint a CM-ban. viszont bizonyos tekintetben a CM jobb, mert ott volt játék is meg kihívás nem csak gépi terelgetés meg mozizás :) (persze most kicsit túloztam, de csak egy kicsit)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Különc
Nyugi fõnök

gabe paul logan
utálom ezt az egészet...wááá, jó hogy nem fizettem érte, mert mivel adták el ezt is a kikúrt hajával a csajnak, ez a grafikai buzulás nevetséges...komolyan mondom ha crysis szintû lett volna a colonial marines sokan befognák a pofájukat és imádnák, pedig tartalmilag az is egy nulla mint ez...

elite
Az fura!
Bár mintha én is beszoptam volna az elõzõ driverrel ezt.
Szedd le a régit totál, úgy rakd fel ezt...

Shep
De lassan tényleg az lesz, hogy csak a jobb egér gombot kell nyomogatnod de valaki tutira elakadna még úgy is :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabe paul logan
az a baj, hogy látom...te is régi TR hívõ vagy és a régi játékok híve, de lássuk be a 20-as , 30-as és + korosztály le van szarva, a shoot em up-ot lehet eladni....és bele se merek gondolni mi lesz az eredménye, ha újra csinálják a Soul Reaver-t is...már a Defiance-tõl hánytam.

Sir Quno Jedi
314.14 beta driver közli velem telepítés kzben, hogy nem talált kompatibilis hardware-t ???!?!?!? WTF????????????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myselor
egyet kell hogy értsünk,szar hogy ennyi buta tudatlan 0 agykapacitású ember van,és nem azok akiknek mondjuk nem elsõre megy,hanem képesek így el akadni a qte-n vagy egyéb fejtörökön,régebben azért állatira más volt minden játék úgy 10 éve.nem ilyen lineáris stb.túl van egyszerûsítve.talán a nehézséget is csak a japán játékokban lehet viszont látni,ott azért egy normal felér simán egy hard difficultyval:D
Shep
Hát de amúgy tényleg vicc kategória amit itt sokan mûvelnek, na ezért ilyenek a mai játékok amilyenek :D

elite
Na akkor valaki más is visszajelezhetne hogy javít e a sebességen vagy sem, én csak este bírom kipróbálni...

Nagylaci
Igen azt én is olvastam, hogy az nVIDIA nem kapta meg a játékot, hogy "csiszoljanak" a driver -en. Azért ez is kínos... Viszont nekem ezzel a driver -el tényleg megszûnt a TressFX által okozott lassulás! Amúgy én ULTRA grafikai beállítások mellett játszom tessalation -al, TressFX -el együtt (csak az élsimítás van alacsonyan) és még egyszer sem fagyott ki a játék! Amúgy meg perverz módon nem lehetetlen, hogy valami miatt egy régebbi driver jobban megfelel a játéknak mint a legújabb. Volt már ilyen nem is egyszer.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

gabe paul logan
Metal Gear Solid: Sneak Eater? Valaki? Csak nem olyan izgalmas sztori és kidolgozott karakterek...

https://www.youtube.com/watch?v=kwcU3wVeaTY&list=SP6E6F8EBF3CB15EB1

És jó lineáris fos, amivel nem lenne baj, ha jól megoldják mint a fenn említett játéknál....kövezzetek meg 3. TR-el játszottam utoljára,valahogy fasza volt kalandozni különbözõ országokban, órákat barangolni 3 teremben, hogy rájöjjek mi a tökömet kell csinálni és utána verni a mellem és nem elmondani a haveroknak h kell tovább jutni...plusz némi akció majd sok akció a végén mikor kell....ez meg egy agyatlan shoot em up-nak tûnik így az orosz támadás után...

Maxtreme
Azért mondom. Azzal viszont fagy a Tessalációval és a TressFX-tõl lehal a cucc.
Ezzel meg elvileg akkor jó? Furi :)

Prince23
Az nem javít semmit sem a TR-en. Magában a játék kódjaiban van a gond. az nvidia meg késõn kapott tesztkulcsot belõle. nem volt idõ rá, hogy normálisan leteszteljék. bár, ha mindent maxra állítunk 1 órán belül úgy is kifagy...

Nagylaci
Fenét... A legújabb nVIDIA driver a 314.14 beta!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Maxtreme
ok thx :)
Viszont nálam a 314.14 van fent, ami ugye elvileg újabb. Vagy ezek is úgy kezdenek el számozni mint a Nokia, hogy értelmet és logikát ne keressen benne az ember? <#idiota>

Nagylaci
"- Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area."

:) Az a vicc, hogy ezt a hibát éppen én jelentettem a hivatalos fórumon. De akkor hátha nemsokára ki is javítják végre. Mondjuk ez az egész, kijött a patch, visszavonjuk dolog is elég kellemetlen. Lassan jól is csinálhatnának valamit technikailag...

elite
Na ezt még kivárom akkor. :)
Addig játszom az AC3-al, az is jó kis játék.

grebber
Ez lett volna a patchben amit igértek,de visszavonták már gondokat okozott a profiloknál.(Gondolom a javított is ugyanezeket tartalmazza majd)

Patch Fixes include:

- Addressed some stability issues on machines that have both Intel and Nvidia graphics hardware.
- Various small UI updates.
- Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area.
- Some fixes for crashes on startup and when selecting Options.
- Some improvements to TressFX hair rendering.
- Fixes for various smaller graphics glitches.
- Fixes related to the benchmark scene and benchmark mode.

Next PC upgrade: 2022

JethroHUN
Végig vittem a játékot, és írnék róla egy véleményt, hátha lesz aki egyetért velem. (amúgy nem spoileres)

Kicsit csalódás a játék... számomra. Igazából csak a vége felé ment el tõle a kedvem. Mivel elszállt a varázsa. A trailerben, kb egy túlélõ játéknak mutatják be, ez az elején nagyon átjön, remek a hangulat, a helyszínek is elsõre nagyon hitelesek, (sétálva is mentem) meg ugye ott még menekülni kellett a kútlisták elõl. Aztán osonva mentem íjjal, a feeling kedvéért. De ahogy haladok elõre elszállt ez a varázs, egy egyszerû tps-sé degradálódott a játékok, amikor Laraból egyszemélyes kommandó lett, mivel egy bizonyos pont után kötelezõ tûzharcok lesznek.

Amikor ráébredtem, hogy a gyûjtögetéssel mennyi idõt vesztegettem el, az még elég kellemetlen volt, mivel kiderült, h maga a történet nagyon rövid. Elsõre még tetszett is a gyûjtögetés, még Moutain Village-ben is ahol azért már komolyan elvannak dugva a dolgok hegytetõkön. De amikor eljutottam Shipwreck Beachre, és azt látom, hogy megint egy nagy terület és egy rakás vackot kell megint össze szedni... De miért? XP.ért? Minek... Egyedül a dokumentumokat érdemes mert az lore tartalmú. Itt kitérnék a "top-secret tombokra" Elég bénák, 1 szobás barlang 1 puzzle-al, persze tök jó, hogy annak, tetszett, de mivel nem sok gondolkodást igényel és mivel jelentéktelen a jutalom, eléggé vérszegény.

Ami potenciál ebben a játékban van, azt a készítõk nem használták ki, helyette beleraktam egy elég gyenge multit. Amit helyette kellett volna, az az hogy az egész játékon végig menjen a túlélõ feeling. Elég nagyon azok a fõbb(pl Mountain Vilage) hogy elfért volna ott pár ellenséges tábor, mellék küldetésnek, ahova kötszerért, lõszerért (ahelyett h szanaszét van dobálva mindenhol) kellett volna beosonni(vagy mindenkit kinyírni) Több boss harc kellett volna, pl a fegyver részekért, de ezeket a Tombokba is rakhatták volna. Ehelyett véletlenül, a sztori elõrehaladtával kapod.

Sokan szidták a sok QTE-t, nincs igazuk. Nagyon is kell bele, ha nem lenne, nem éreznéd át néhány szituáció izgalmát. ez az ami a játék erõssége, hiába, h lineáris, a nagyon akció dús adrenalin pumpa jeleneket elég jók. élmény volt végig menni a játékon. A mászás is változatos, nem csak AC féle, h 1 gomb és fent vagy a torony tetején.

Ami még elég béna az a játék befejezése. Nagyon nem illett bele ez a sci-fi

Kb ennyi lenne a véleményem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elite
Na ez szuper hír!!! :)
Köszi!

TBTPumpa
Bezzeg az AMD cseszik Drivert kiadni! És még õk nyomatták kuponként s játékot! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nagylaci
Én nemrég kipróbáltam, de nekem a tessalation eddig is ment a GTX 580 -al hiba nélkül. Viszont a TressFX eddig elég csúnyán levette az fps -t ami most ezzel a driverrel megszûnt!

Fpocok
Nincs dlcm. Olcsó jános vga bundle verzióm van.