Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom milyen folytatással állnak elõ. Attól félek, õk sem akarnak visszatérni a Core-os Tomb Raiderek játékmenetéhez, nem állna az meg manapság a helyét. Lehet, hogy egy sorozatot nem kéne mindig újra és újraéleszteni, és hagyni elengedni?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Headhunter eszmefuttatását meg nem is értem...már ha az akar lenni
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
[merlinw.org]
:S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ja és aki szapulja annak nagy részük lewarezolta.
Pontosan ezt mutatták, ezt is kaptuk. Nincs ezen mit dörmögni. Kellemes iparosmunka lett, amire 5 év múlva senki sem fog emlékezni.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár mintha én is beszoptam volna az elõzõ driverrel ezt.
Szedd le a régit totál, úgy rakd fel ezt...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
https://www.youtube.com/watch?v=kwcU3wVeaTY&list=SP6E6F8EBF3CB15EB1
És jó lineáris fos, amivel nem lenne baj, ha jól megoldják mint a fenn említett játéknál....kövezzetek meg 3. TR-el játszottam utoljára,valahogy fasza volt kalandozni különbözõ országokban, órákat barangolni 3 teremben, hogy rájöjjek mi a tökömet kell csinálni és utána verni a mellem és nem elmondani a haveroknak h kell tovább jutni...plusz némi akció majd sok akció a végén mikor kell....ez meg egy agyatlan shoot em up-nak tûnik így az orosz támadás után...
Ezzel meg elvileg akkor jó? Furi :)
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Viszont nálam a 314.14 van fent, ami ugye elvileg újabb. Vagy ezek is úgy kezdenek el számozni mint a Nokia, hogy értelmet és logikát ne keressen benne az ember? <#idiota>#idiota>
:) Az a vicc, hogy ezt a hibát éppen én jelentettem a hivatalos fórumon. De akkor hátha nemsokára ki is javítják végre. Mondjuk ez az egész, kijött a patch, visszavonjuk dolog is elég kellemetlen. Lassan jól is csinálhatnának valamit technikailag...
Addig játszom az AC3-al, az is jó kis játék.
Patch Fixes include:
- Addressed some stability issues on machines that have both Intel and Nvidia graphics hardware.
- Various small UI updates.
- Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area.
- Some fixes for crashes on startup and when selecting Options.
- Some improvements to TressFX hair rendering.
- Fixes for various smaller graphics glitches.
- Fixes related to the benchmark scene and benchmark mode.
Next PC upgrade: 2022
Amikor ráébredtem, hogy a gyûjtögetéssel mennyi idõt vesztegettem el, az még elég kellemetlen volt, mivel kiderült, h maga a történet nagyon rövid. Elsõre még tetszett is a gyûjtögetés, még Moutain Village-ben is ahol azért már komolyan elvannak dugva a dolgok hegytetõkön. De amikor eljutottam Shipwreck Beachre, és azt látom, hogy megint egy nagy terület és egy rakás vackot kell megint össze szedni... De miért? XP.ért? Minek... Egyedül a dokumentumokat érdemes mert az lore tartalmú. Itt kitérnék a "top-secret tombokra" Elég bénák, 1 szobás barlang 1 puzzle-al, persze tök jó, hogy annak, tetszett, de mivel nem sok gondolkodást igényel és mivel jelentéktelen a jutalom, eléggé vérszegény.
Ami potenciál ebben a játékban van, azt a készítõk nem használták ki, helyette beleraktam egy elég gyenge multit. Amit helyette kellett volna, az az hogy az egész játékon végig menjen a túlélõ feeling. Elég nagyon azok a fõbb(pl Mountain Vilage) hogy elfért volna ott pár ellenséges tábor, mellék küldetésnek, ahova kötszerért, lõszerért (ahelyett h szanaszét van dobálva mindenhol) kellett volna beosonni(vagy mindenkit kinyírni) Több boss harc kellett volna, pl a fegyver részekért, de ezeket a Tombokba is rakhatták volna. Ehelyett véletlenül, a sztori elõrehaladtával kapod.
Sokan szidták a sok QTE-t, nincs igazuk. Nagyon is kell bele, ha nem lenne, nem éreznéd át néhány szituáció izgalmát. ez az ami a játék erõssége, hiába, h lineáris, a nagyon akció dús adrenalin pumpa jeleneket elég jók. élmény volt végig menni a játékon. A mászás is változatos, nem csak AC féle, h 1 gomb és fent vagy a torony tetején.
Ami még elég béna az a játék befejezése. Nagyon nem illett bele ez a sci-fi
Kb ennyi lenne a véleményem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Köszi!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."