5366
Tomb Raider
-
#3715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szintén fúj a szél és van egy hintázó rámpa. Na itt, hogy lehet feljebb jutni? -
#3714 a dlc kódokat hol lehet beváltani? -
#3713 Próbáld a rescuet, ha tudod, ott nem szednek le percek alatt. Capture the flag stílusú, de csak az egy csapat gyűjt, a másik megakadályozza. -
#3712 Pöcs notesz:
Fixes include:
- Addressed some stability and startup issues on machines that have both Intel and NVIDIA graphics hardware.
- Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area.
- Some fixes for crashes on startup and when selecting Options.
- Some small improvements to TressFX hair rendering.
- Fixes for various graphics glitches, including certain effects not being visible in fullscreen mode.
- Fixed a problem that caused some users to not be able to use exclusive fullscreen.
- Added support for separate mouse/gamepad inversion for aiming, as well as support for x-axis inversion.
- Fixes related to the benchmark scene and benchmark mode.
- Various other small fixes. -
#3711 Egy 106 Mb-os patch jött ki de nálam semmi változás nincsen ugyan ugy maradt minden ! -
#3710 Ilyen patch! -
#3709 Milyen patch jött ki most? -
#3708 Fasza fan art Lara-ról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3707 Jaj ne, a billentyűzet legfontosabb gombja :D -
#3706 Scroll Lock-al ki be kapcsolható. -
#3705 Na ezzel megy:
Tomb Raider SweetFX -
#3704 Másnál is előfordul az, mikor csak gondol egyet a játék és fekete képernyővel kilép?
Eddig nálam csak amd támogatott játékoknál csinálta ezt. (pl: DiRT Showdown, Hitman Absolution)
Nvidiás videókártyám van, de remélem ehhez nem sok köze van.
Legújabb driver van feltelepítve. -
#3703 Igen azt másoltam be. Csak érdekes, hogy anno azthiszem a Dishonoreddel működött ez a dolog. -
#3702 Hát csak annak semmi értelme, úgy nem aktiválódik. Szerintem a settings file-ban van nálad a hiba, kitörölted az egészet ami a gyáriban volt és csak a lentebb berakott adatokat másoltad bele? -
#3701 Max úgy megy, hogyha a SweetFX mappába másolom az összes dll, fx, txt fájlt plusz az injector.ini-t. -
#3700 Hát ja! De ez akkor felejtős ezekszerint nálam! -
#3699 Ja és egyébként a játék attól még 32 bitrs, hogy 64-es winen játszod :) -
#3698 Nekem is 64 bites van, valami más lehet a gond. -
#3697 Q: It does not run with the 64bit version of my game exe.
A: SweetFX is not compatible with 64bit versions of games - use a 32bit version.
Ezért kérdeztem én a 64 bitet! -
#3696 full path: C:\Program Files (x86)\SQUARE ENIX\Tombraider\
redirecting D3D11CreateDeviceAndSwapChain
redirecting CreateDXGIFactory1
redirecting CreateDXGIFactory
redirecting IDXGIFactory->CreateSwapChain
redirecting IDXGIFactory1->CreateSwapChain
initialising shader environment
D3DX11CompileFromFile failed
SweetFX_settings.txt(1,1): error X3000: syntax error: unexpected token '/' -
#3695 Mert tört?
Fekete kép és kilép egyből. -
#3694 Hát akkor a hiba nálad van, működnie kell. -
#3693 Akkor viszont nem megy a játék!
Márha cakk pakk bemásolom a szajrét! -
#3692 Mindent be kell másolni!
-
#3691 Hát nem nagyon veszek észre különbséget! Csak a SweetFX mappa kell mellette a DLL és ini fájlok amik a mappán kívűl vannak azok mellékesek? -
#3690 A TressFX kapott valamiféle javítást, mert nálam most bekapcsolva alig csökken az FPS.
Illetve az effektek is megvannak - ami miatt ment a sírás! Ablakos mód helyett most már teljes képernyőn is van mindenféle effekt. Legalábbis több minden látszik nálam, mint ami eddig volt.
De azért egy patch notest én is elfogadnák! -
#3689 EZT a rakás szart. Continue után már 10 másodperccel ki is fagy. Éljen a patch! Hát jobb nem lett... Szégyen! -
#3688 Egyből változik, nem kell kapcsolgatni semmit. -
#3687 Alapból már szebb lesz a kép vagy ez kapcsolható valami bill. kombinációval játék alatt? -
#3686 Steam nickem: Grebber vegyetek fel és multizzunk mert elég halott minden szerver kb cak deatmachet talál semmi mást :( -
#3685 Igen. -
#3684 SweetFX 1.3 a verzió? Ez tartalmaz egy Shaders mappát is ugye? -
#3683 na most jött valami frissítés ehhez a szarhoz a steamen -
#3682 Csak be kell másolni a sweetfx-et a játék könyvtárába és kész, nincs semmi különleges rituálé. -
#3681 Na bakker most meg nem indul a játék, hogy betettem a fájlokat a játék könyvtárába. Mi a helyes menete? -
#3680 sweetfx settings fileja -
#3679 Ami lentebb van spoilerben az melyik file tartalma? #3655 -
#3678 Igen DX11 alatt is..
-
#3677 És DX 11 alatt is vagy sem? -
#3676 Müködik rendesen!