Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viccen kívül, engem krvára nem zavar.
Amúgy csodálom, hogy a HD6970-es kártyám ilyen jól viszi a játékot.
TressFX nélkül és SSAA élsimítások nélkül 50-60 FPS között mozog a játék. Minden más Ultra beállítás. Rosszabbra számítottam. Ha picit visszaveszek, akkor folyamatos 60FPS-sel szalad...
Valahogy a kártyám nem bírja az SSAA-s élsimítást és a Post-processing kikapcsolásával is nyerek 5-6 FPS-t.
Amúgy 25-30 FPS megvan TressFX-el is, de az a haj annyira nem jön be. Jól az alap is nekem, így legalább több FPS van. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
<#idiota>#idiota>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
meg felmásznak ahová csak lehet?😊
Na, srácok nekem is megvan a szép kis survival editonös X360 példányom, aminek egyelõre csak a dobozában gyönyörködhetek. Kaptam én is pólót fémtokot miegymást, de csütörtök estig be kell érnem ezekkel a játék helyett. Nagyon ötletes ez a vízálló tasak, de bárhogy töröm a fejem, akármennyire is szeretném használni a mindennapokban, nem találok neki megfelelõ szerepet. <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
Próbálkoztam a beállításokon variálni, de nem segített.
Tapasztalt más is hasonlót?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
aztán ma egész délután játszottam,az elõbb értem a végére,és azt kell mondjam ez valami más játék mint amit eddig mostanában kaptunk és tomb raiderböl is az egyik legjobb.komolyan hihetetlen egy játék lett,valami lenyûgözõ,lara megint csak elbûvölõ a hangja minden,az egész játék teljesen jól van így,nem tudok rá semmi rosszat mondani télleg,nagyon imádom,teljesen ott van az elsõ részek között megérdemli a Tomb Raider címet,a vége is nagyon epic lett,fõleg
De egyébként jó a játék, hangulatos meg minden csak hát ez a ... ez szerintem vicc.
Lenne egy kis problémám, a játék alapjába véve a laptopom integrált videó kártyáját érzékeli, és emiatt nem indul el. :\
Valaki nem tudja hogy hol tudom be állítani elsõdlegesnek a gt635-ömet, vagy játék be állításain belül?
Lehet hogy eddig is, azt a gagyit használtam játékok alatt? :\
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Amúgy jó lenne 😊 Nehezen tudom én is abbahagyni a játékot.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A fõszereplõ kiléte még rejtély, de a játékban a fõhõs hangját adó Camilla Luddington a pletykák szerint esélyes a szerepre." - Mekkora lenne <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN ID.: Beegabor
Át lehet mászni az üveg felett, de nem tudom, onnan, hogy tovább. Azt mondja Lara, az üveg gyengének tûnik, de nem tudom, mit kéne csinálni, már mindent kipróbáltam, mindenhez hozzávagdostam a petróleumlámpákat.
Valaki, segítség.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont a GT520-as kártyám kicsit kevés hozzá, bár 1920-as felbontásban tolom, 20 fps körül viszi csak. Milyen kártyát ajánlanátok hozzá? nVidia vagy inkább Radeon? Én egy HD 7770-ben vagy HD 7750-ben gondolkodok... Nem vagyok gyakori gamer, de emiatt vennék új kártyát 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amikor elkap az orosz csávó... karjára mutat egy kör, nyomkodtam mindent már.. és mindig megfolyt 😊
mégis mit tegyek, mert így már 98szorra kicsit uncsi. Már tudom kívülrõl az orosz szöveget
1. pályán vagyok, szabadulok, futok kifelé, esnek a sziklák stb. Egyszer csak elkapja a lábam egy fazon, mondja, h segíteni akar, nyomogatom a jobbra-balra nyilakat, majd bejön egy piros kör, de ott nemtom mit kell csinálni, és meghalok. 😞 Help pls. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus