5366
Tomb Raider
-
#3352 Nem személyesen irtam neked vagy MerlinW-nek, nem baj ha ezt gondoljátok, de ne általánosítsatok, olyat ami izlés kérdése!
Legalábbis én ezt tartom elvemnek. :) -
#3351 Hát én nem is kaptam fel a cukrot, én leírtam amit gondoltam, ennyi. -
#3350 Nem.
Nem gond, ahogy az sem ha én leírom a véleményemet nem?
Nem kell megsértődni, de NEM kő álltalánosítani egy szubjektív vééleményt!
Az már egy másik téma. :P -
#3349 Meg még rengeteg egyéb animációs fázis, megbotlás.A régi részekben külön tudtad mozgatni a jobb kezed kisújjának utolsó újjpercét vagy miben volt az jobb ? :D -
#3348 Nem én hoztam fel :) -
#3347 Nem nagyon értem a felháborodást. Mindenki leírta szépen a véleményét, hogy miért nem tetszik neki valami, tette ezt majdnem mindenki kulturált hangnemben. Nincs ezzel semmi gond szerintem. Van akinek nem pl. tetszik a terelgetés és a faék egyszerű játékmenet, és ezt le meri ide írni az miért baj, van akinek év játéka van akinek nem, ennyi. A játékok topicjai nem azért lettek megnyitva, hogy csak a pozitívumok hangozzanak el, vagy tévedek? -
#3346 minden animáció egy script, de azért kár ezen vitáznunk, tudom, te a régi stílust szeretted a GI.Joe pózt. -
#3345 Ez olyan mint hogy van a Portal 2, ha gondolkodós téma kell, de kevésbé látványos akkor azzal játszok, ha meg Gears of War, ami egy akciógém, amiben a lendület a lényeg hogy ne lankadjon a figyelmed, akkor azt teszem be.
De mind2 állat, csak más stílus. -
#3344 "buta" animácio helyett kaptunk szarrá scriptelt animáciot...tudsz elöre menni meg ugrani és még...jah ennyi... -
#3343 Párdon...eddig kaland volt régen, tudtommal az uccsó 3 rész akciójátéknak van írva.
Ez egy ÚJRAGONDOLÁS!
Ne keverd a régi szériához.... -
Although #3342 Egyébként nekem az volt az egyik ami tetszett az underworldbe a logikai feladványok és jó volt a story is. Lehet nem über atom fejtörők voltak de pofásak. Ez elvileg kalandjáték sorozat volt nem? Most az jó ha mindenből akció játék lesz komolyan? anélkül hogy mondanám hogy ez rossz vagy jó mint akciójáték. -
#3341 Azt hogy kevesebb az ugrabugra a harchoz viszonyítva, azt aláírom, de ettől még nem szarabb, egy MP3-ban még egy székre sem tudsz állni. -
#3340 "arany középutat a régi s' új generációs gémerekhez."
Miért régiekben mi volt más?
Ja a buta animáció meg harcrendeszer az szerintem mindenkinek hiányzik. :)
Aki meg még az első 3-4 részt várja vissza hogy lépcsőkön ugrabugráljon 6 órát az álmodik, ez soha nem jön vissza, viszont a Legend-Annyversary-Underworld-től MAX annyiban kevesebb hogy kevesebb a tili-toli logikai feladvány, helyette lőhetsz állatokra íjjal meg a többi amiben fejlődött.
Ámde ez Reborn, nem copy-paste... -
Fenimor #3339 Mint öreg Tomb motoros(40) bátran kijelenthetem, ez egy nagyon jól sikerült darab lett! Kár itt rinyálni hogy milyen volt régen, az már úgy sem jön vissza... Inkább örülni kéne, hogy ezek a srácok megtalálták az arany középutat a régi s' új generációs gémerekhez. Aki érti, érti...
IGAZI IPAROS MUNKA! -
#3338 Azt hogy a CM-hez akárcsak összehasonlítsd kikérem a játék nevében....!! téged is csókóltatlak. :D -
#3337 " Kellemes iparosmunka lett, amire 5 év múlva senki sem fog emlékezni."
Szigorúan sértés nélkül ezt szívhatod vissza.... Senki? :)
WTF. Én aztán senki vagyok? :)
Ja mint az Uncharted (mert ez ugyanaz csak TR a neve), arra szerinted is nem fog senki emlékezni. :)
Lehet sokan többre értékelik a nexgen TR-eket, a TR7-9-ig, de ezt csak néhány VETERÁN érzi így, azért mondom hogy veterán, mert nem tudtok azonosulni ezzel a stílussal.
Ami nem baj, de nem kell mondani hogy egy középszerű tákolmány, mert már tisztázva lett, MENNYIBEN VERI, ALÁZZA ahogy tetszik fellülmúlja a régi részeket.
Egyszerűen ez sokkal fejlettebb, az hogy a történetvezetés ami arra van hogy ébren tartson, ne fásulj bele, valakinek nem tetszik az nem jelenti hogy ez rosszabb, a grafikán kívül számtalan dologban sokkal jobb mint a régi.
Tetszik - nem tetszik.
Nyitottság-harcrendszer-animáció-design. Terén ÖSSZEMÉRHETETLEN a régivel.
És ebben semmi szubjektivitás nincsen. -
IXEMGabeo #3336 lol ez még mindig megvan CD-n és sosem játszottam ki:DDDD mindig megakadtam az elején vele valahol. Bírtam viszont a rezidenciát ahol Larával lehetett gyakorolni azt mindig jött a komornyikja és kiadott magából valami búgó hangot xDDD -
#3335 Haver, láttál valakit is azzal valaha, hogy "én warezolok, imádom, warezolok .." ? :DD -
#3334 Leginkább az, hogy ha vízbe merülünk, akkor sincs semmi különösebb hatása, száll a haj tovább ugyanúgy. -
Although #3333 Hát csináltak pár nagyon jó játékot :) Amúgy szerintem az Underworld se volt annyira rossz. -
#3332 Konzolon játszok xd De konzolon is kedden jelent meg. -
TomStorm #3331 Az jó lenne:) -
TomStorm #3330 Nekem kimondottan tetszik.Még régebben egyik videoban láttam kikapcsolva a haj effektet hát az tényleg borzasztó volt.
Így nálam bekapcsolva meg szép. -
#3329 Passz.. Lehet össze vagyunk eresztve a konzolosokkal? -
#3328 Az vajon hogy lehet hogy a megjelenés napján már level 50es tagokkal játszottam? -
#3327 Tomb Raider Retrospective: Part Three -
Evoluti0N #3326 VÉGRE! Most telefonáltak otthonról, hogy befutott a Survival Edition-om. Pár óra és végre játszhatok (örömtánc). -
#3325 Egy picit most elbúcsúztam a 60 fpstől, megnéztem a haj effektet. Hát én nem tudom, mi a fene ez. Szerintem nagyon gázul néz ki... legkisebb szellőtől is már repül, nincs semmi súlya. Az meg kifejezetten vicces, hogy ilyen szépen ápolt legyen az adott környezetben/helyzetben.
Szóval egyelőre egy epic fail az effekt. -
#3324 Az ugy jó lenne de csakis akkor ha összebeszélünk és lelöjjük egymást az acsik miatt :D
-
#3323 Benne vagyok bármikor ! :D -
#3322 Vedd meg, ha tetszik, de ne multi miatt. Jó esetben 1-2 órát elvagy vele, aztán sosem indítod el többet. Nagyon rossz.
A multit max úgy lehetne élvezni, ha 8 ismerős játszik együtt. Ezt mondjuk kipróbálhatnánk... SG-s multi party a hétvégén, Teamspeak-el, mindennel? -
Although #3321 Ez egy jó válasz, de másképp gondolkodunk és így nem értünk egyet :) OFf bezárva. -
#3320 Linkeltétek ezt a 311.06os NVidia drivert. Ez előhozza fullscreenben is a grafikai fullt, vagy várjunk az új driverre? A legújabb NVidia béta driver akkor felejtős, ugye? -
#3319 Aki warezol az inkább maradjon csöndben! Ne reklámozza, hogy LOP!
Amúgy pedig a WRZ verzió rosszabbul fut, mint az eredeti.
Nagy torrent fórumon olvastam! Valakinek elege lett a WRZ verzióból, tetszett nekia játék és inkább megvásárolta. Majd pozitívan csalódott mikor meglátta, hogy több FPS-sel fut az eredeti játék, mint a WRZ verzió... -
#3318 Akkor nevezd természetfelettinek... -
#3317 én sem egy példát hoztam fel:) -
#3316 nem azt mondta h. az év játéka, hanem az egyik legjobb. -
TomStorm #3315 De szuper játék lett az új TR!Még csak az elején vagyok de izgalmas:-)
Ezt a Tesselation-t kikapcsoltam mert sok fps-t vesztek vele de minden más ultra és szépen is megy.
Nem tudom Multiplayer milyen,lehet megveszem.
-
#3314 JÓ ez a játék szvsz. -
#3313 Hm, most nálam éppen villogó 2D-s textúrák jelentek meg Shantytownál. Lilla-sárga-zöld és fehér színekben...