Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát az azért más. Engem sem zavar annyira csak fura na, ettõl még jó a játék de ha erre is figyeltek volna akkor közelítene a tökéleteshez 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mi az ,hogy nem jön be? Forradalmian új technológia, soha nem látott realisztikus haj 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
A Quake3-ban sem áll ki az ember fejébõl a rakéta, pedig ott is a túlélésen va na hangsúly. <#idiota><#idiota>

Viccen kívül, engem krvára nem zavar.

TBTPumpa
Sajnállak azért... Remélem mielõbb meg fog érkezni hozzád is a játék!

Amúgy csodálom, hogy a HD6970-es kártyám ilyen jól viszi a játékot.
TressFX nélkül és SSAA élsimítások nélkül 50-60 FPS között mozog a játék. Minden más Ultra beállítás. Rosszabbra számítottam. Ha picit visszaveszek, akkor folyamatos 60FPS-sel szalad...
Valahogy a kártyám nem bírja az SSAA-s élsimítást és a Post-processing kikapcsolásával is nyerek 5-6 FPS-t.
Amúgy 25-30 FPS megvan TressFX-el is, de az a haj annyira nem jön be. Jól az alap is nekem, így legalább több FPS van. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Nem, de itt azért gáz, mert folyamatosan a túlélésre volt felépítve az egész, ahhoz nálam hozzátartozik ,hogy ha már átdöfött egy karó akkor azt legalább bekötöm, a szarrá vágott lábamat szintúgy. Másik meg az ,hogy azért ez csak egy kiscsaj és nem Rambo, aki ráadásul kiégette magának 😄

Maxtreme
A filmekben is kiakadsz ilyen baromságokon? 😊

Shep
Hát de legalább bekötné, ja a trikója meg színváltós, mint McClane-nek? 😊

Maxtreme
ha minden seb megmaradna amit a kalandod során szerzel, a végére Lara helyett csak egy ilyet irányítanál:

<#idiota>

Shep
Annyira nem lehetett nagy szám, mert reggelre meggyógyult 😊

Shep
Én nem bántottam õket csak azt az 1-et amit muszáj volt, viszont felmászni felmásztam 😊

Maxtreme
Azért az sem lehetett kellemes 😊

Lacee86
Elsõ próba után, marha szép grafikájú a játék, és tényleg jól optimalizált. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Ja errõl jut eszembe, elsõ tomb végén (a repülõs) van egy ajtó amihez valami fogaskerék kell az merre van, majd késõbb lesz meg vagy ott van a tombban, csak nem találtam meg?

vajon hányan voltak olyanok,mint én,hogy a legelsõ kis területen levadásztak minden állatot,amit csak lehetett?😊
meg felmásznak ahová csak lehet?😊
Myselor
nem mondhatnám azt hogy hamar,csak nem tudtam abbahagyni,de nagyon sok mindent gyüjtöttem ám,direkt úgy játszottam,persze maradt még sok cucc,de rengeteg minden van benne,meg ugye a dlc-k is😊
Shep
Ja azt én is néztem, de így is komolytalan. Persze sokak szerint ez szõrszálhasogatás de egy olyan játékban ahol a túlélésrõl szól szint minden ott azért legalább egy látszatbekötözést csináltak volna, nem pedig ilyen varázsgyógyulásos megoldással.

Shep
Hát akkor hamar lezavartad, én nem szeretek semmit ilyen gyorsan letudni, pláne ha még jó is a játék 😊

lucifer9393
Ó, milyen jó lenne ha õ játszaná! Nem érdekel van-e melle vagy nincs, annyi abban a nõben a szexualitás, hogy nem érdekel van-e melle vagy nincs. Akkor az biztos, hogy sosem nézném meg magyar szinkronnal a filmet.

Na, srácok nekem is megvan a szép kis survival editonös X360 példányom, aminek egyelõre csak a dobozában gyönyörködhetek. Kaptam én is pólót fémtokot miegymást, de csütörtök estig be kell érnem ezekkel a játék helyett. Nagyon ötletes ez a vízálló tasak, de bárhogy töröm a fejem, akármennyire is szeretném használni a mindennapokban, nem találok neki megfelelõ szerepet. <#idiota>

a.carkey
Az eleje mókás volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor mutatják, hogy majdnem lezuhan egy marha nagy karóba. Aztán az a karó egy apró valami. 😊

A medve nem játék.

rage
Nálam a játék jól fut, azonban minden mentésnél, vagy mikor a képernyõn információk jelennek meg (XP-t kapok mondjuk) kép megáll, hang megakad, utolsó hangot lejátssza vagy ötször (looping) aztán megy tovább.
Próbálkoztam a beállításokon variálni, de nem segített.

Tapasztalt más is hasonlót?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shep
Majd megoldják hogy az legyen 😊

Myselor
sziasztok,tegnap éjszaka ugye aktiválás után maradtam 5ig <#idiota>
aztán ma egész délután játszottam,az elõbb értem a végére,és azt kell mondjam ez valami más játék mint amit eddig mostanában kaptunk és tomb raiderböl is az egyik legjobb.komolyan hihetetlen egy játék lett,valami lenyûgözõ,lara megint csak elbûvölõ a hangja minden,az egész játék teljesen jól van így,nem tudok rá semmi rosszat mondani télleg,nagyon imádom,teljesen ott van az elsõ részek között megérdemli a Tomb Raider címet,a vége is nagyon epic lett,fõleg
amikor 2 pisztollyal kell lõni ott eszembe jutott az elsõ részek,nagyon nagy volt 😄
várom a folytatást ^^
Shep
Nem tudom komolyan venni ezt a játékot.
Megy ez a nagy túlélõs duma és az nem gond, hogy átszúrta a karó, sebaj majd elfertõzõdik, de bekötni akkor sem fogja, fertõtleníteni meg pláne nem. Belelép a medvecsapdába, csontig hatol a rozsdás vasfog, nem gond 5 perc múlva úgy fut mint a nyúl, nem gond, hogy már megmozdítani sem bírná.

De egyébként jó a játék, hangulatos meg minden csak hát ez a ... ez szerintem vicc.

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, a játék alapjába véve a laptopom integrált videó kártyáját érzékeli, és emiatt nem indul el. :\
Valaki nem tudja hogy hol tudom be állítani elsõdlegesnek a gt635-ömet, vagy játék be állításain belül?
Lehet hogy eddig is, azt a gagyit használtam játékok alatt? :\
Elõre is köszönöm a válaszokat.
TDC Geronimo
Nincs elég nagy melle hozzá <#banplz>

Amúgy jó lenne 😊 Nehezen tudom én is abbahagyni a játékot.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Shep
Nekem mûködik azzal is.

grebber
Tomb Raider - Érkezik az új mozifilm

"A fõszereplõ kiléte még rejtély, de a játékban a fõhõs hangját adó Camilla Luddington a pletykák szerint esélyes a szerepre." - Mekkora lenne <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Már mikor megmondtam ezt<#taps><#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
áhh isten király ez a gém könnybelábadt szemekkel játszom 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
átmászol felül a lyukon, jobbra megnyitod a gázcsapot, majd visszamászol és a lyukon bedobsz egy lámpát

PSN ID.: Beegabor

Elakadtam. Bemásztam egy terembe, a földön 3-4 petróleumlámpa, amiket fel lehet venni és dobálni, a terem másik felén meg egy golyóálló üveg.
Át lehet mászni az üveg felett, de nem tudom, onnan, hogy tovább. Azt mondja Lara, az üveg gyengének tûnik, de nem tudom, mit kéne csinálni, már mindent kipróbáltam, mindenhez hozzávagdostam a petróleumlámpákat.
Valaki, segítség.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Fpocok
Bandicam. Vagy MSI Afterburner. Utóbbi ingyenes.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bakker a fraps-el együtt nem mûködik. Milyen más FPS kijelzõt haszáljak, amivel eggyüt fut a sweetfx?
OMFG!!!! Nem hozta a futár a példányomat.

Fpocok
Elhiszem. De ilyen alacsony fps mellett nem élvezetes. Próbáld meg lejjebb venni.

A tévém natív full hd felbontásán játszom, azt nem szívesen venném le 😊
Gyerekek ne már az orosszal az elején..én is párszor anyáztam,aztán elkezdtem alaposan átnézni a képernyõt és jééé.. 😊
Fpocok
Vidd lejjebb a felbontást.

Sziasztok! Nagyon jó a game, kiváló játékélmény!
Viszont a GT520-as kártyám kicsit kevés hozzá, bár 1920-as felbontásban tolom, 20 fps körül viszi csak. Milyen kártyát ajánlanátok hozzá? nVidia vagy inkább Radeon? Én egy HD 7770-ben vagy HD 7750-ben gondolkodok... Nem vagyok gyakori gamer, de emiatt vennék új kártyát 😊
Fpocok
Amikor eléri e belsõ kört, akkor a melee gombot nyomd meg. Alapból F.

Shep
Mindig mutatja a megfelelõ gomb ikonját amit nyomni kell, ha nem tudod melyik az nézd meg az optionsban!

Palesz2
sziasztok, felidegssítettem magam....
Amikor elkap az orosz csávó... karjára mutat egy kör, nyomkodtam mindent már.. és mindig megfolyt 😊
mégis mit tegyek, mert így már 98szorra kicsit uncsi. Már tudom kívülrõl az orosz szöveget

Shep
Csak be kell másolni a játék könyvtárába.

a.carkey
Normál

Megkötözõs

A medve nem játék.

Shep
ütés gombot kell nyomni

Lacee86
Üdv!
1. pályán vagyok, szabadulok, futok kifelé, esnek a sziklák stb. Egyszer csak elkapja a lábam egy fazon, mondja, h segíteni akar, nyomogatom a jobbra-balra nyilakat, majd bejön egy piros kör, de ott nemtom mit kell csinálni, és meghalok. 😞 Help pls. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

JethroHUN
Jól el van rejtve az egyik Ghost Hunter maszk, sose találtam volna meg. (vagy mi) Costal Forestben lógnak a fáról. 10 db.
Az egyik meg Costal Forset másik felén, a híd alatt van

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

HOGY kell a SWEETFX-et életre kelteni?
Krisztiam
jó nektek játszotok, nekem meg még kanyarba sincs a játék 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szasztok, olvastam páran haszáljátok a sweetfx-et, bemásoltam én is a könyvtárba, de nem mûködik. Az Assassins Creed III-nál simán megy. Mit rontok el? Ati 13.2 beta 7 drivert használok