Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis én ezt tartom elvemnek. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem gond, ahogy az sem ha én leírom a véleményemet nem?
Nem kell megsértõdni, de NEM kõ álltalánosítani egy szubjektív vééleményt!
Az már egy másik téma. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De mind2 állat, csak más stílus.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez egy ÚJRAGONDOLÁS!
Ne keverd a régi szériához....
Miért régiekben mi volt más?
Ja a buta animáció meg harcrendeszer az szerintem mindenkinek hiányzik. 😊
Aki meg még az elsõ 3-4 részt várja vissza hogy lépcsõkön ugrabugráljon 6 órát az álmodik, ez soha nem jön vissza, viszont a Legend-Annyversary-Underworld-tõl MAX annyiban kevesebb hogy kevesebb a tili-toli logikai feladvány, helyette lõhetsz állatokra íjjal meg a többi amiben fejlõdött.
Ámde ez Reborn, nem copy-paste...
IGAZI IPAROS MUNKA!
Szigorúan sértés nélkül ezt szívhatod vissza.... Senki? 😊
WTF. Én aztán senki vagyok? 😊
Ja mint az Uncharted (mert ez ugyanaz csak TR a neve), arra szerinted is nem fog senki emlékezni. 😊
Lehet sokan többre értékelik a nexgen TR-eket, a TR7-9-ig, de ezt csak néhány VETERÁN érzi így, azért mondom hogy veterán, mert nem tudtok azonosulni ezzel a stílussal.
Ami nem baj, de nem kell mondani hogy egy középszerû tákolmány, mert már tisztázva lett, MENNYIBEN VERI, ALÁZZA ahogy tetszik fellülmúlja a régi részeket.
Egyszerûen ez sokkal fejlettebb, az hogy a történetvezetés ami arra van hogy ébren tartson, ne fásulj bele, valakinek nem tetszik az nem jelenti hogy ez rosszabb, a grafikán kívül számtalan dologban sokkal jobb mint a régi.
Tetszik - nem tetszik.
Nyitottság-harcrendszer-animáció-design. Terén ÖSSZEMÉRHETETLEN a régivel.
És ebben semmi szubjektivitás nincsen. <#puszi>#puszi>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Így nálam bekapcsolva meg szép.
Nothing is True, Everything is Permitted
Szóval egyelõre egy epic fail az effekt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
A multit max úgy lehetne élvezni, ha 8 ismerõs játszik együtt. Ezt mondjuk kipróbálhatnánk... SG-s multi party a hétvégén, Teamspeak-el, mindennel?
[merlinw.org]
A medve nem játék.
Amúgy pedig a WRZ verzió rosszabbul fut, mint az eredeti.
Nagy torrent fórumon olvastam! Valakinek elege lett a WRZ verzióból, tetszett nekia játék és inkább megvásárolta. Majd pozitívan csalódott mikor meglátta, hogy több FPS-sel fut az eredeti játék, mint a WRZ verzió...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezt a Tesselation-t kikapcsoltam mert sok fps-t vesztek vele de minden más ultra és szépen is megy.
Nem tudom Multiplayer milyen,lehet megveszem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Már a bícsen vagyok, gondolom innét már nincs sok hátra a sztoriból!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Végigtoltam, de én nem láttam sci-fi-t 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Beyond: two souls
GTAV
Max ezek lehetnek az év játékai, amik egy az egyben magukba hordozzák a 10 évvel ezelõtti játékelemeket és az innovációs stratégiája a fejlesztõknek az, hogy a meglévõ, jól mûködõ elemekre, amik a hardcore fantábort bevonzották, arra fejlesszenek. Így kéne játékot fejleszteni, ahogy õk is teszik. Ezeket mindenki venni is fogja mint a cukrot, korosztálytól, nemtõl, rassztól függetlenül.
Hatalmas meglepetés a játék továbbra is <#eljen>#eljen>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx