Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Pont akkor lenne a legjobb játék, ha nem Tomb Raider lenne a címe. Csak hát vannak fanok. Én meg nem igazán vagyok õsgyökeres TR fan. Nekem tetszett az Uncharted féle filmszerû megközelítés. Viszont abban egyetértek, hogy amennyire promozták a túlélést, és a sérüléseket, gyakorlatilag semmit sem ér a játék ezen része az elsõ 2 óra után. Underworldot meg X részt néztem pár pályáig, tetszett, de ez még jobban bejön, az akció-kaland orientáltsággal.

Viszont a égi TR és az új TR között orbitálisan nagy különbség van, Ég és Föld. A Square Enix nyitott minden gamer felé ezzel a húzással, és ez benne a jó. Nincs benne semmi kihívás, még egy 14 éves is el tud vele játszani simán, megerõltetés nélkül. A logikai részek mondhatni nincsenek is benne, itt esetleg az ügyesség számít azoknál a részeknél. Még a Dead Space 3-ban is több logikai rész volt, ha úgy vesszük.

elite
FarCry3ban is a zene mutatja ha nincs több ellenség, meg sok játékban még. 😊

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

grebber
Muszáj volt így megoldani mert a sok QTE-t se tudó vér István akkor meg azért sírna.
És csodálkoznak hogy kõ egyszerûek a játékok ahol 3 gombos QTE-k az emberek nehezére esik.

Elõre látom mi lesz a Thief 4-el! (bár én annak majd csak örülök)

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Dead Space 2-ben is hasonló volt a szitu. Mikor jöttek a szörnyek, a zene átváltott akciósabbra, mikor meg visszatért nyugisra, onnan lehetett tudni, h nincs több dög a közelben.

Nothing is True, Everything is Permitted

Laza
Igyekszem 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ja, és az agyon szkriptelést nem is említettem ... magától lassít, sétál, lopakodik, guggol ... automatikusan fedezéke húzza magát ha ellenfél van a közelben, onnan tudni, hogy mind meghalt (vagy nincs veszély), hogy kihúzza magát egyenesbe ... Én magam már nem is tudok ilyeneket 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Az a baj ,hogy egyetértek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
DÖGÖLJ MEG! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lara croft szeret ám pippázni:
http://www.youtube.com/watch?v=QBZYpfMax3k

Sir Quno Jedi
nekem 4GB VRAM-om van, csak már nem az a baja nálam... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laza
1-2 ember azért szépen el van szállva a játéktól 😊
Pedig ha nem TR lenne a címe és esetleg vmi faszi lenne a karakter, közepesnek is alig menne el a 'játék'.

Nem értem, hogy annyira reklámozták a túlélést meg a mindenféle sebzõdést, vadászást, egyebeket, aztán maga a játék olyan egyszerû mint a faék ... legalábbis a rádiótornyos (boss féleség) részig biztos.
A fegyveres harc is borzalmasan egyszerû, pixel pontosan lehet mindennel célozni, minimális kilengés sincs, mindenki agyba kapja a nyílvesszõt. Lõszer hiány sincs, túlélési problémák sincsenek, sebzõdés sincs.
Az opcionális tombokban is a bazi nagy ládákból geart markol fel .. csak tudnám minek örül annyira mikor kinyitja 😊

Mindegy, már nem állok le keresgélni, megyek rajta végig, minél elõbb végezzek vele.

Remélem nem érint senkit sem túlságosan érzékenyen a véleményem 😄

a.carkey
Szerintem ez amolyan Uncharted 2 és 3 közötti átmenet, a Sleeping Dogsos fejlõdésrendszerrel.

A medve nem játék.

HeadHunter86
Nekem a legmagasabb textúra beállításon akadt be jelenetváltáskor. De vagy 3-4mp-ig. Utána hirtelen folyamatos lett. Így visszavettem egyel kisebbre a textúrákat és meg se reccent többet. Gondolom kevés lehet neki az 1 giga VRAM.

a.carkey
DOF 😞

A medve nem játék.

JethroHUN
Salvage-re gondolsz? Az kb végtelen, nekem volt már 3000+ is

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sir Quno Jedi
Jaja. Játék közben ultimate-en is hasít, csak cutscene-eknél szaggat be max., de ott néha indokolatlanul is.

Lacee86
Több fps van játék közben, mint amit a Benchmark mutat. Szóval ha a Benchmark szerint épphogy jó, akkor az élesben szépen játszható.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

elite
Úgy ki sem próbáltam, majd este...

HeadHunter86
TressFX OFF-fal milyen eredményeid vannak?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Használd a Q-t!
grebber
Na pc-n is megszültem a szörvájvört itt csak 6 óra kellett é 78% lett.
Most megnézem mit mutat a multi és rágyúrok a single 100%-ra!

Next PC upgrade: 2022

Most ott akadtam el hogy az ejtõernyõst knée megmenteni,bemegyek abba a házba ahol nagyon fúj a szél,ott fel kell tekernem azt a biszi baszit,de arra én hogy mászok rá hogy tudjak ugra bugrálni? Nem értem a logikáját....

elite
Nálam a lenti configgal, csak GTX660oc:
1920*1080
Minden extreme-en, tressfx on, egyedül tessalation off
Max: 30
Avg: 25
Min: 20

DE nagyon szépen játszahtó így, nekem többnek érzõdik az FPS játék alatt.

Myselor
láttad a videókat?akkor minek lett volna beöltözve?stb.télleg ne okoskodj már ennyit😊
lucifer9393
Nem, myselornak igaza van, mert a mozgást/testet is Camilla adta.

Myselor
hát nekem nem lett sokkal jobb xd
Myselor
megvolt ,meglesem😊
Jakuza1
Meglepodnel, mert az egy ferfi. 😄

Indítsd el a regedit-et, majd a HKEY_CURRENT_USER\Software\Crystal Dynamics\Tomb Raider\Graphics ágon a RenderAPI értékét változtasd meg 9-re. DirectX 11-re pedig 0-ra írva az értéket lehet.

Myselor
és hogy lehet átrakni dx9re?én nem is látom az opciót
kill3r21
tegnap már probálkoztak ittis 😊
Most olvasom, hogy lehet DX9-ben is futtatni (így persze a tesszellálás és a TressFX nem lesz)! <#vigyor>

DirectX 9: 56,68 fps
DirectX 11: 44,74 fps

Myselor
jah xd te állat. am a cickók nem tudom mert egyik csajnak sincs nagyon akkora. a feneke meg camillának teljesen jó,azt lehet tõle kapta ^^
Intel HD 4000-el így megy 1280x720, minden low, de 16xAF grafikai beállítással: <#vigyor>

lucifer9393
Ja, de olyan értelemben h. a boobies meg a butt honnan jött <#idiota>

Myselor
hehe,jah.bár szerintem az is camilla ahogy láttam ^^
lucifer9393
Na, most már megvan ki a hangja, ki az arca, még a testdüblõre hiányzik <#idiota> aka. hogy pakoljunk össze egy tökéletes nõt <#idiota>

Myselor
hát nem egy camilla,de vele is elvolnék azthiszem <#idiota><#law><#vigyor3>
lucifer9393
Szerintem hasonlít.

CroftManor
Nekem is elõször az jutott eszembe, hogy ne fulladjunk meg, gyorsan másszunk vissza az elõzõ helyiségbe. Aztán mivel gázról van szó, egyértelmû volt hogy fel kéne gyújtani...

Nothing is True, Everything is Permitted

kill3r21
nyilván nem persze, de pont ez miatt a szájbarágás miatt, ha már valami nincs a szádbarágva már megis akadnak...
Nekem pl ennél a gázos résznél egybõl az jutott eszembe hogy felkéne gyújtani az egészet...😄
Szerintem nem arról kell szólnia egy játéknak, hogy órákig keressünk egy ládikát az erdõben...
Kongy
Anniversaryban meg el lehetett akadni mert az remake volt xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
Nemhiába rágnak már a füledbe mindent a játékkészitõk, GPS térkép, villóg tárgyak ala FarCry3, ittis a survival sense....nélküle is megoldanánk, csak nagyobb lenne a kihivás nemde?
kill3r21
Probléma megoldó kézség szerintem fejletlenebb...mint annak aki a régieken nõtt fel úgy gondolom....nem konkrétan Wintstar problémájára gondolok, hanem általánosságban...a mai fiatal gamerek, akiknek kimaradtak a régi nagy címek, nah õk számunkra alap dolgoknál tudnak elakadni...multkor egy másik forumon egy srác akadt el a crysis3ba...pedig aztán abba mivan elakadnivaló? 😄
Miért lenne más korosztály? Én ezt a részt sokkal jobban élveztem mint a régebbieket.
kill3r21
Hát látod...más már ez a korosztály....bár mondjuk az egyik tomb rajtam is kifogott, kb 10 percig...😊
Régen volt jó pl egy resident evil 2-3 azokban lehetett agyalni, vagy éppen egy FF7-8
Lacee86
Akkor te játssz a régi részekkel. 😉

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

HeadHunter86
Azért elég durva hogy egyesek elakadnak. Mi lett volna ha olyan mint a régi részek. Sajnálom hogy a Tombok is 5 percesek és 0 kihívás.

jah igen,köszi,már rájöttem idõközben 😄