5366
Tomb Raider
-
#3837 Az ötlet jó, de akkor mivel töltenék meg a folytatást?
Nem lehet mindent beletenni egy játékban, mert akkor a folytatás nem tartalmazna "újításokat"!
Kezdetnek nem rossz ez a játék. Ha jól teljesít a pénztáraknál, akkor talán lesz folytatás és azt sem cseszik majd el. -
#3836 Vagy álmodjuk nagyobbat, az anniversary-t átültetni erre a motorra. (ami ugye végül is az első rész)
Mondjuk az tuti hogy a forumok 99%a arról szólna hogy ki és hol akadt el. -
#3835 thx, bye. -
#3834 én is valami ilyesmire gondolok,egy nagy objektum a régi első rész szerű fejtörőkkel -
janihunk #3833 Saját: SPOILER lehet!!!!!
-
#3832 Azokat is meglehetne ám jól oldani.
Teszem azt valami kastély szerűséget tudnék elképzelni tele csapdákkal meg fejtörőkkel (a végén akár valami boss szerűvel)
Mindjárt visszajönne valamilyen szinten a régi TR hangulat.
De ez úgy is csak álom marad. -
#3831 Úgye most nem egy hatalmas spoilert lőttél le? -
#3830 Cry for help multiplayer mód: makes no sense at all! -
#3829 A brutalitást amely ártalmas a gyerekeknek :D -
#3828 Minek, hogy végig ugrálj rajta majd legyen a ládában egy marék 'gear'?
Fejben már végig is nyomtam 10 DLC-t :)
Már az 'ajándék' sem ér egy forintot sem, azon is látszik, hogy a végleges játékból kivágott darab ... de egyébként sem jó semmire. -
#3827 itt mit kell nézni? -
#3826 Még szerencse, hogy csak március van ... bajban is lennénk, ha ez lenne az év játéka :D -
#3824 Fogd fel úgy hogy Ő John Mclane női megfelelője :D -
Fletley9 #3823 Majdnem én is a végére értem, de kicsit felhúzott a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elleni harc...rég volt a gép újraindítva és elkezdett akadni a kicsike így a qte-es részeket sorra el misseltem...na majd holnap.óriás szamuráj
Egyébként csak engem zavarnak olyan dolgok, hogy Lara ,hogy a pi*** lehet még életben??? Se perzsia hercege se ezio nem esett ekkorákat mint ez a törékeny leányzó....kb a gerince 3 alkalommal tört ketté...bordákról ne is beszéljünk és ugyanúgy szalad/ugrik mintha mi sem történt volna...engem nagyon zavar na meg az ,hogy "rajta" mindig csak az aktuális nagy fegyver látható a többit mégis hova teszi???? tudom apróságok meg minden és tényleg ez a legnagyobb bajom a játékkal szavam se lehet ,de akkor is már zavaró egy picit :D amúgy bőven 9/10 -
#3822 Ez egy tök jó rész benne, mutatja az elszántságát... -
#3821 Ezek a készítők betegek voltak szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3820 dehogy megy vissza a szigetre... -
#3819 Milyen átbaszás lenne, ha az új TR is a Yamatain játszódna :DDD -
#3818 Mert jól emlékszel :) -
#3817 Nekem csak annyi rémlik h. azt mondja: Im not going home. -
#3816 Az szerintem inkább célzás volt az új kalandokra. -
#3815 mee meő -
#3813 igen, most toltam végig, eddig az év játéka -
#3812 de a sztori teljesítése után járkálhatsz szabadon a táborok közt. -
#3811 utolsó pálya előtt kiírja, hogy point of no return -
#3810 Igen, a fast travel pontosan az általad leírt dolgokra való. -
#3809 a sztori végigjátszása után van lehetőség még összegyűjteni a maradék dolgokat? valamint vissza lehet menni a tombokba is? és a fast travel működik e? -
#3808 igen -
#3807 Pc-n játszottad? -
#3806 nah, kijátszva! 100%
jó játék, csak nekem kicsit a Prince of Persia 2008-ra emlékeztet, az is egy jó játék, csak nem Prince of Persia. Hanem valami csili-vili japán játékmenet szerű... izé... Ez is egy jó játék, de nem Tomb Raider. Túl sok benne a lövöldözés, és kevés a kreatív fejtörő, azok is nagyon rövidek. De volt benne pár látványos rész, viszont ezek a gyűjtögetős dolgok, huh, hát ezek nagyon idegörlők -
#3805 Vagy csak nem sikerült időben megtalálnia a Halál ereklyéit! -
#3804 -
Hoz_Hun #3803 Játék közben aztán meg is nyomta a pólóján a gombot. -
#3802 Hej, Harry P. mit keres a játékban...csak neeeem:
-
#3801 El sem lehet akadni benne :) Azt a survivor instictet sem használtam egyszer sem, ill de mikor magától benyomta vagy 2x :) -
#3800 Az is rövid volt, ha ilyen dlc-kért fognak pénzt elkérni na az a pofátlanság lesz, mert gondolom nem 50cent lesz egy dlc, mert ezek a tombok kb annyit érnek. -
#3799 Az új Tomb Raiderből megtanultam, hogy ha nem tudod mit kell tenned, akkor gyújts fel mindent, amit lehet! -
Hoz_Hun #3798 Hát azért remélem lesz hozzá valami hosszab Tomb. Ne már, hogy csak ilyen 15-20 perces Tombok legyenek. Ezért ment vissza Lara? A sziget nagy még felfedezetlen titkai mi... -
Hoz_Hun #3797 Az. A repülős, gyújtogatós. -
#3796 Raknak bele DLC-ket, de azok is csak Tomb-ok lesznek. A játékidőt ki lehet tolni velük, de a történeti szálat nem viszik tovább.
Majd a folytatásban!