Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Tomb Raiderbe van akció, de marhára nem egy eszetlen lövölde. Sõt ennyire jó "pacinget" játékba nagyon rég láttam. Resi 6 is jó játék volt arra is ment a rinya ezerrel. Nem való nektek a géming már és nem azért mert azok lettek szarok, hanem, mert nektek ugyanaz kell, ami 10+ éve volt. Egyikõtök se nyit a változások felé

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Játékot át kéne nevezni Corpse Raiderre, mert a sírhelyek helyett a sok hullát rabolja itt ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Én is meg tudom számolni. Ez csak tovább erõsíti, hogy mennyire gagyik a játékok mostanában... minden akció lett baszki... tomb raider, resident evil stb stb. Sok 10 éves erre tud csak élvezni. Halálra butítják a játékokat, mert valaki nem tudja mit kell nyomni, amikor ráugrik egy ellenfél, meg mit kell nyomni egy kurva quick time eventnél...

TDC Geronimo
Vagyis egy kezemen meg tudnám... :D wtb edit

TDC Geronimo
Tudom ismerem jól. Nem is értem miért játszik. Egy kezemen nem tudnám megszámolni mi tetszett neki az elmúlt pár évben

Fpocok (Grumpy cat uraság) mindig panaszkodik. Már meg se lepõdök :D
TDC Geronimo
:DD Le se írom már mekkora nub vagy :p

Ez a game istenkirály lett. Akik állandóan sírnak, hogy hova jutott a mai géming azok ne játszanak az új játékokkal.

Különc
Gondolom nem tudod eladni miután steames, mert akkor rárepülnék

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fpocok
Ma màr tenyleg minden akciojatek lett. Hanyas z egesz. Fasze vettem meg. Ez volt az utolso.

Megnéztem a multiját. Hát az nagyon gáz lett. Ezt minek erõltették bele? Most ez komolyan ennyire elvárás egy játéknál?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Végigvittem! Szuper volt! Megpörgettem Larát 100%-ra. :)
Az idõt ne kérdezzétek, fogalmam sincs, de szerintem kb 20 óra körül lehetett. Eszméletlen sokat pöcsöltem az egyes helyszíneken. A Chalangeket a végén jópárat iszonyat szemét helyre rejtettek el.
Nagyon jó volt a játék!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Krisztiam
én még el se kezdtem :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
Ilyen volt 2009-2010 tájékán:
http://www.youtube.com/v/AbJjcBC2rnc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HeadHunter86
Na kitolva. Kellemes volt. 11 óra és 81%. Teljesen korrekt. Holnap felfedezem a maradékot az új VGA-val, hogy lássam mennyivel teljesít jobban.

Én se. Fõleg, hogy nem vagyok nagyon kimenõs típus. Április végén megyek hegyen-völgyön-erdõben zajló maratonra. Oda jó lesz :)
DarkSector
Mimás lenne mi? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lucifer9393
kár :/

MerlinW
Természetesen PC:)

[merlinw.org]

lucifer9393
Ezek a mellékszereplõk, az Endurance legénysége annyira idegesítõ. Lara gyakorlatilag az életét kockáztatja mindegyikért, a belét kitapossák ezek meg csak hálátlankodnak meg szerencsétlenkednek. Úgy kell nekik, egyenként nyilaznám le õket, ha lenne rá lehetõség. Egyik se nyújtott még neki bármiféle segítséget is. Eltünögetnek ezt meg azt keresni, aztán elfogdossák õket.

lucifer9393
Én még mindig nem tudom hova is használjam, pedig ügyes kis dolog.

JAJ :D Nem úgy akartam rárakni, ahogy rá kell. Szuperügyes vok :D
Különc
Fákon lóg leginkább, ilyen japán motívumok amiket ha lelõsz, akkor számolja

lucifer9393
lol, átfûzöd a lyukon :D

Hogy a picsben kell a vízálló igyó-bigyó madzagját rátenni? :D (Survival Edition)
Tatyla
a pályákon a ghost hunter az mi?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Igénytelen srác vagyok. :D
Amúgy elõtte nem lenne rossz megvennem. :D

Most a sok classic miatt eltóltam kicsit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Hidd el, a privát party sem segít a multiján :)

Inkább a FAQ-ot kéne megcsinálnunk; videókat, képeket, tippeket alá rakni meg ienek. Kár a multira pazarolni az idõt.

lucifer9393
Pc lenne ez, vagy konzol?

MerlinW
Értem én. A TPS multi jó. Lásd Assasin's multi, Splinter Cell multi, stb. Nem azért rossz a TR multija, mert TPS, hanem mert egyszerûen rossz. Nincs balansz, káosz az egész, rossz az irányítás, nincs átgondolva az egész.

Ezért írtam, hogy ezen max az tud segíteni (egy ideig), ha kizárólag pajtásokkal játszol együtt, s emiatt vetettem fel, hogy hétvégén csináljunk egy SG-s, teamspeak-es multi-felfedezõ játékot. Mert public-on esélytelen kiismerni bármit is, tutorial meg nincs.

Annyira rossza hitbox, hogy ha egyszer valaki meglát, semmi esélyed a menekülésre.

[merlinw.org]

Tatyla
elnézést,uram :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
TUDTAM
Elõre tudtam. Számítottam a kérdésre, jórészt Grebber kolléga is ezt kérdezte.

Egyrészt igen TPS multi az ha multiznék, az nekem való, mert szeretem az egész araktert látni nem csak 80fov-ot.

Másrészt viszont EZ egy példa volt, hogy miért (többek közt miért) vettem volna boxra, mert sokszor szivatnak hogy bizonyos tartalmakat nem tolnak ki pc-re, és ha kiadsz 10k-t egy játékért, olyan ritkán mint én még ha nem is feltétlen hazsnálom, legyen meg a lehetõség.

KB mint mikor veszel egy mindenttudó IPON-t, nem használsz minden funkciót, de a lényeg hogy ha akarod megteheted annélkül hogy váltanál telefont....:D

MerlinW
Egyébként neked komolyan igényed van a multi DLC-kre? Mármint neked tetszik a multi?:)

[merlinw.org]

DarkSector
Igen. Elfelejtettem hogy itt törekedni kell a szájbarágósdira, mert ha véletlen témára építek akkor sok embert megzavar...:D
Mert nem tudják sokan visszavezetni a Válasz erre opcióval és zsákutca.

DarkSector
Hát ebben nem értünk most egyet. :D
De ez nem újdonság. :D

Amúgy eredetileg valóban arra van.

Myselor
maradjunk annyiban hogy ezt most csak te érted <#idiota>
sajnos én sem értem most amit mondasz,lefárasztott a meló.semmi gond elnézzük <#smile>
MerlinW
Pedig de, akármilyen meglepõ, pont azt jelenti a válasz gomb:)

[merlinw.org]

Lacee86
Csak nálam nem jön be a GYIK rendesen, vagy ez még össznépi probléma?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
Ahogy MerlinW irta vedd ezt egy alternatív történetnek.

DarkSector
"Multis tombokat én még mindig nem írtam le egyetlen kommentemben sem XD"
de bazze pont ez a poén, ezért írtam rád, te megjegyezted, játszol vele vagyis nem multi, és ezekszerint nem dlc és Már elérhetõ, erre írtam hogy a többieket nem értem miért jöttek nekem ezzel a tombokkal amit te megemlítettél hogy már játszol velük...:D

Mindegy egyszerûbben nem tudom elmondani. :D

MerlinW
"de kíváncsi vagyok mennyire figyelnek az eddigi történetekre"

Semennyire. Ez egy reboot. Ez az elsõ része.

[merlinw.org]

DarkSector
Nem mondtam hogy végigtóltam már. :)

DarkSector
ok. :)

MerlinW
Az volt az elsõ amit kipróbáltam, mikor lehetõség volt rá. De nem...:(

[merlinw.org]

Prince23
Multis tombokat én még mindig nem írtam le egyetlen kommentemben sem XD
De te továbbra is próbálsz meggyõzni róla, hogy én tévedek.
de inkább hagyjuk, ok? kicsit fárasztó vagy már :D

zzeN
nem a "z" a nagy!:D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Hát akkor látszik, hogy nem játszottál még az új TR játékkal, mert ennyi idõ után már tudhatnád, hogy lehet tombokat fosztogatni benne.

Vagy ha még nem jácottál vele, akkor sry, akkor tényleg megértem, hogy neked új a tomb a TR-ben.

Nagylaci
Úristen! Ez a hozzászólás mindent visz. :D Nem tudom mit szívsz, de kûggyé' nekem is belõle! :)

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

DarkSector
Nem...hiszen multiban nem lehet tomb....:D
Bocs ha félreérthetõ volt, én csak nem vágtam ti milyn tombokról beszéltetek...tökmindegy ki beszélt a tombokról nem tudtam hogy van dlc tomb és hogy mi az...:D

DLC-krõl hallottam de azok challange-ek meg rucik-fegyók-térképek...:P

Különc
Jó van má, inkább akkor jöjjön a sírás, azon lehet nevetni, ez uncsi

Prince23
Hardon sincs kihívás, szóval max 10 percet késhet vele az illetõ hardon, ha éppen ott tart a vége felé... 1 óra kicsit túlzás pluszba