5366
Tomb Raider
-
Hoz_Hun #3795 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg az csak engem zavart, hogy a szemüveges haverja, amikor feláldozza magát érte ő meg visszamegy a csapathoz, akkor kb úgy zajlik le, "meghalt bazz,... na eszünk valamit". Két percel késöbb meg a néger csajjal már megint az öreg (Conrad Roth) miatt sirdogálnak. Nagyon jó barátjuk lehetett Alex, mit ne mondjak. Értem én hogy az öreg (Roth) mintha Lara faterja lett volna a néger csajnak meg a szeretője (és gyereke apja), de akkor is.
Vagy csak nekem volt szimpatikus Alex. Őt sajnáltam a legjobban. Bár mikor a naplóbejegyzését elolvasta Lara és abban leírta hogy a kis régésznőnk után vágyakozik, már tudtam, hogy ki fog purcanni. A fejlesztők sosem, hagyják, hogy udvarlója legyen. Singlin kapósabb Lara. -
#3794 A repülős? -
#3793 a legelső pályán lévő
más,remélem még raknak be dlc-ket és nem csak a multit fogják erőltetni -
#3792 Tomb of Last Adventurer -
#3791 Melyik a DLC tomb? -
#3790 Hmmm... minden full 100%-on, mégis azt írja a végén, hogy 99% kész. -
#3789 Miért baj, ha örül? Legalább tud örülni valaminek! Vagy csak nő a foga! Mivel 21 éves ez is elképzelhető!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgyis az ismerősei elhullanak, legalább azoknak a nyamvadt ládáknak hadd örüljön! -
Hoz_Hun #3788 Amúgy azt nem vágom, hogy Lara minek örül annyira mikor kinyitja ezeket a kincses ládákat. Többnyire törmelékeket vesz ki belőlle a fegyverei fejlesztgetéséhez.
Mondjuk ha a tulélés a tét, lehet én is jobban örülnék a fegyver fejlesztésnek, mint az aranynak. Lara meg amúgy is kőkazdag, minek neki arany. Számára a kaland (értsd XP) a lényeg. :) -
Hoz_Hun #3787 Valóban nagyon rövidek a Tombok. Az a vicces hogy a DLC Tomb a leghosszab az összes közül. Azzal akár 15 percig is el lehet játszani. :)
Plusz van benn egy raktár tele cuccokkal. -
#3786 megvan, habár sajnálom, hogy az utolsóban segítettél, mert magam akartam megkeresni, de így megvagyok 100%-on :) -
#3785 Meg a Lara halálozások is eléggé naturálisak. Simán 18+ a játék ezek miatt. -
#3784 Azért a fegyveres kivégzések elég brutálisak, már már DtR szintűek. -
#3783 Aki keresné őket - itt a teljes sorozat!
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=lXD6VRSrUxQ&feature=share&list=PL9BC1F3DE77E67E53]Tomb Raider [NA] The Final Hours #1 - An Icon Reborn[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=k6doMNCsn_M&feature=share&list=PLkr4eik1ntB4VIQiO9BtppTFDk9Rc3eHo]Tomb Raider [NA] The Final Hours #2 - Origins of a Story[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=L5-W1l9uzko&feature=share&list=PLkr4eik1ntB6POiAeBHkEtqYMusnrxX6b]Tomb Raider [NA] The Final Hours #3 - The Sound of Survival[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=QvoQGr6cpbk&feature=share&list=SPkr4eik1ntB5l3a3V4HV-dLGamPx0n3JW]Tomb Raider [NA] The Final Hours #4 - Surviving Together[/URL]
Tomb Raider [NA] The Final Hours: The End of the Beginning, Part 1
Tomb Raider [NA] The Final Hours: The End of the Beginning, Part 2 -
#3782 Azon a részen kettő van.
Az egyiket még a roncsra kötélen valós átsiklás előtt tudod lelőni a másikat meg már a túloldalról! -
#3781 de ez amúgy nem ott ovlt ahol írtad, remélem ott amúgy csak 1 van, mert ott csak egyet találtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a belőhetetlen ez hátul volt a kis öbölnél, közel a parthoz ahonnan jössz -
#3780 hát nem tudom, de hidd el, hogy erre em lehetett rá lőni, úgy sikerült csak nagy nehezen, hogy belőttem a vízbe egy gránátot -
#3779 Pedig mind a kettőre frankón rá lehet lőni! -
#3778 az hagyján! találtam egyet, de nem tudom lelőni, komolyan mondom, ilyet még nem szoptam! Ott lebeg a vízben, és egyik pontból sem lehet rálőni!!! vagy túl messze van, vagy nem lehet becélozni, mert kb fölötte állsz!! -
#3777 Azokkal görcsöltem a legtöbbet én is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hajóroncs közelében ahova a küldetéskor át kellett menni a csörlöért vagy miért,na ott bőszen sasold a hullámokat kiguvadt szemekkel! -
#3776 jaja, most már csak 2 akna hiányzik, és be is fejezhetem a játékot! de már azokra sincs túl sok ötletem hogy hol lehetnek -
#3775 A D -
#3774 Ha nem is most, de ma:) -
#3773 Daru?:) -
#3772 Helló! Biztos hülye kérdés, de az ejtőernyős résznél mivel kell irányítani Larát? Néha olyan, mintha az A, D-re nem kanyarodna. És szépen felnyársalódik. Már vagy 538.-ra futok neki ennek a résznek. -
Evoluti0N #3771 Hülye vagyok. Sálálálá. Rájöttem :D Rosszul emlékeztem. Azt írja, hogy weapon modification avaliable. Gondolom akkor, amikor elég salvage összegyűlt egy új fejlesztéshez. Okés. Ügyi vagyok. Taps-taps :D -
#3770 Na most jött ki patch. Megkaptuk a hiányzó effekteket végre. -
#3769 Egyre jobban tetszik ez a játék. Már lett géppityum is. :D -
#3768 lol, ebben a pillanatban lett meg, hű de nagyon köcsög helyen volt! -
#3767 idők közben meg lett, de igen, a szikla tetején lévő hiányzott... most viszont azon a bunkeres pályán a "previous habitans" szarságon szenvedek, már megint csak egy hiányzik, pedig nem is nagy a terep, de még se találom. Szörnyűek ezek a keresgélések -
#3766 Patchhez van virágbolti verzió? -
#3765 Nem, az megvolt gond nélkül :) a legalacsonyabb híd alatti hiányzott. -
Renátó1985 #3764 Ja persze oké félre értettelek, nem az utolsó függős challenget hívtad ghost hunternak hanem a ghost hunteres challenge utolsó darabjáról besztéltél :) . Akkor azt hiszem azt mondod ami miatt vissza kellett menni a sziklánál. -
#3763 Nem, határozottan emlékszek, hogy Ghost hunter volt. Ó, hát az rengeteg idő abban. -
Renátó1985 #3762 Annak nem Sun killer volt a neve? Az tényleg szopatós volt.
Engem ez a 3 prestige multi Shopaholic achievement borít ki. Annyira azért nem lett jó a multi, hogy 80-100 órát játszak vele. -
#3761 Az egyik függő is pont a legkisebb híd alatt volt...jaj, meddig kerestem :D magamat idegesítem csak ilyenekkel... -
Renátó1985 #3760 Van egy a híd alatt is jól elbújva, nekem az hiányzott -
#3759 Én is elkezdtem a gyűjtögetősdit, engem az utolsó ghost hunteres függő idegesített fel, de nagyon -.- -
#3758 Nem KELL, hanem te AKAROD , nem mindegy :D
Amúgy sötétben, survival instinct-tel sokszor nagyon könnyű kiszúrni őket,mert világítanak -
#3757 Helikopter mögött, vagy a fent a sziklán nézted?:) -
#3756 grrr, megőrülök, már csak 1 rohadt gomba kéne, és 1 órája körözök! Nem hiszem el hogy egy Tomb Raiderben egy gombát kell üldöznöm...