Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nincs is a játékban mellékküldetés:) Van egy csõ és azon futsz végig, olykor a csõ kiszélesedik, ott mászkálhatsz, majd irány vissza a csõbe:)

[merlinw.org]

Broafka
nem kifagy, hanem van valami küldetés amit meg lehet elõre csinálni (valami mellék küldetés) és így viszont nem enged tovább a játék a fõküldetéssel és kb kezdheted elõrõl vagy valami ilyesmi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HeadHunter86
Én végigjátszottam. 11 óra alatt egyszer nem fagyott meg. Amúgy a remote-ban lévõ fájlt elteheted biztonság kedvéért. Mert ha kinyomod a felhõt akkor azt fogja használni szerintem. Aztán meg ha bekapcsolod feltölti, mivel az lesz a legújabb.

Broafka
csak gondoltam körbejárom a szigetet, de hallottam, hogy egy bizonyos ponton meghal a játék, és gondoltam csinálok egy biztonsági mentést, de akkor ez nem fog össze jönni

HeadHunter86
Meg felhõbe is.

Nagylaci
steam/userdata/egyedi szám/203160/remote

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Broafka
nem tudja valaki hova menti a játék a... mentéseket?

Emberek. Olvastam, hogy ilyen-olyan dlc-rõl beszélgettek. Azok csupa ilyen elõrendelõi extra dlc-k? Csak mert ugye nekem nincsenek meg és megvenném õket, de azt írja Steamen, hogy nincs még a játékhoz dlc. Remélem, hogy késõbb elérhetõvé teszik õket.
HeadHunter86
Noah Hughes, a játék kreatív direktora az OXM-nek elmondta, hogy a csapatuk már teljes erõbedobással a next-gen gépekre fókuszál. Jelenleg nincs tervbe véve a Lara Croft and the Guardian of Light folytatása, bár belátják, hogy nagy lehetõség volt, hogy kicsit körbetapogatózzanak a letölthetõ játékok piacán.
Most, hogy Lara karaktere újjászületett a rebootban, ideje elõretekinteni. A Crystal Dynamics készen áll arra, hogy egy már edzett kalandort mutasson be a következõ Tomb Raiderben. Az aktuális epizód csupán egy kitérõ volt a lány eredettörténetének bemutatására, a folytatásban már egy tapasztalt hõsnõt ismerhetünk meg.
A túlélésért folytatott harc és a realisztikus légkör csak egy dolog, a srácok tiszteletben tartják a múltat is. Hughes úgy érzi, hogy a természetfeletti elemek kulcsfontosságú részét képezték a sorozat korábbi részeinek, így nem hiányozhatnak a folytatásból sem.

Sir Quno Jedi
olvasgatni kéne inkább, nem videójátékosozni... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát nekem annyira nem tetszik.Még akciónál rendben van de mikor másik karakter csak ül és mesél akkor minek kell rázkódnia:/
Na mind1 azért köszi!Most tudom már,hogy direkt így van
Lacee86
Már közben utánaolvastam. Csak ezt a kifejezést sose hallottam még, megmondom õszintén. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Prince23
Ez végigjátszás az ügyességi részhez. Sztori részlet nincs benne, csupán akadály. Nem tudom h egyeseknek mi ebbe a spoiler. am ez sg spoiler mániás közösség vagymi? :)

Üdv!
Lenne egy kis gondom a játékkal. Annyira nem idegesítõ, de azért mégis csak bug. Néha az ég nagyon furán néz ki, olyan, mintha az elérajzolt távoli hegyek ilyen csíkban szellemképes árnyékot hagynának rajta. Mitõl lehet ez?

Fpocok
Lehet, hogy mi azt akarjuk, ami 10+ éve volt, csak tudod akkor még többféle stílusú játék volt. Mindenki megtalálta a magáét.
Ti viszont MINDENBEN AZT AKARJÁTOK... akció, akció, akció

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Bocs Logan, de spoiler.
A Spoiler nem csak az ha történetbõl van részlet, hanem kisebb dolgok megoldásának mutatása is SPOILER! Kérlek ha vissza szeretnéd tenni, írd oda legalább nagy betûkkel hogy spoiler, ha nem akarod tag-ba helyezni!
THX.

Fent vannak a tagok.
Spoiler vagy a Fontos tagokat használhatod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát itt aztán nagyon kellett :D Amúgy engem pl az ilyen videok jobban fel tudnak zaklatni, mint szinte bármi a történetbõl, mert ezzel még azt a kevés gondolkodásra késztetést is elveszik az embertõl ha véletlenül megnézi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyiket sem használom :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nem vagy hülye , nem mondtam ilyet.
Bocs, de Sheep kérdése az Uncsira ment, szóval tudod..."válasz erre"

Látod mégsem arra van a "válasz erre" amire mondtad nemrég. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Én voltam a hülye, hogy TR topikban TR-re asszociáltam <#idiota><#bohoc>

[merlinw.org]

HeadHunter86
Underworld-öt már 2x kijátszottam én is. Egyszer még törtben, aztán eredetiben. De most gondolkodom a következõn. :)

MerlinW
Oh, nem szóltam akkor. UC-t nem ismerem.

[merlinw.org]

DarkSector
Jó lesz ha megkérdezitek egymást mirõl írkáltok....:D

Gero az UNCSI 3-ra írta! :D

De igazad van a TR1-2-3 valóban zsír, a sok extra miatt is.....
De mondtam neked meg sheep-nek is, az a múlt, ahogy re2 sem llesz soha többet. :S

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MerlinW
Akartam is kérni. Hihtetlen nehéz ügyességi részek vannak a játékban. A logikai feladványok meg.. hálás lennék, ha ki tudnál segíteni :)

<#banplz>

[merlinw.org]

TDC Geronimo
UC3nál, arról volt szó

DarkSector
:D

Amúgy ha nem nyomatnád a "térképet" meg az "ösztön képességet" talán nem lenne egyszerû a gém...de ez csak 1 tanács.

MerlinW
A TR3 játékideje majdnem 20 óra volt gyûjtögetés nélkül:) Hogy tartalmasabb és mélyebb, az igaz. Mondjuk nálam a TR2 után az Anniversary és Underworld viszik a pálmát és csak a negyedik helyen ül a mostani rész.

[merlinw.org]

Prince23
Az ilyen ügyességi / logikai részeknél ha gondoljátok csinálhatok végigjátszást gameplybe. csak ahhoz most megint végig kell játszam a gamet :D

Shep
Alone in the Dark 5 :) (ez jutott eszembe :))

HeadHunter86
Melyik 3? Az eredeti széria, vagy az új?

DarkSector
Azt mondták veri õket stílusra, de a 3. uncsi kevesebb mint az uncsi 2.
Vagyis elvileg üti õket...

Szarrá van butítva?
Melyik nincs?

Shep
A 3 olyan rövid?

TDC Geronimo
3. résznél az új TR nekem jobban tetszik. Ez hosszabb, tartalmasabb és mélyebb, mint az. 2. rész ott a favorit és azt azért nehéz túlszárnyalni :)

MerlinW
Kézikamerás filmes effekt. Ez a divat 5 éve:) Egyébként van oka is, dinamizmust érzékeltet, azért használják a filmekben is. Ha láttál már Battlestar Galactica epizódot, érted:)

[merlinw.org]

MerlinW
Mikor idõre vagy adott idõben kell nyomogatni a képernyõn megjelenõ billentyûket/gombokat.

[merlinw.org]

Átvezetõ video miért ilyen,hogy rázza a képet?
MerlinW
Hogy azokat se kelljen keresgélni?:) Én az összes tárgyat levenném a térképrõl, úgy még talán valami értelme is lenne a gyûjtögetésnek:)

[merlinw.org]

Shep
Szarrá van butítva a játék de mégis játszatja magát igazi semmi komoly tudást és ügyességet nem igényel csak úgy visz elõre, mint egy jó film ahol észre sem veszed és már a stáblista pörög. Na itt nekem még nem pörgött le de a történésekbõl ítélve nem lehet már annyira sok hátra.

Egyébként gondolom van itt olyan aki játszott pl az Uncharted 3-al is, a TR ahhoz képest hol áll?

DarkSector
"Quick time event"

Lacee86
Esküszöm eddig nem értettem, mik azok a QTE-k... Úgy látszik, öregszem, h ilyeneket nem értek. :D

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
Srácok?

Az FAQ így megfelel?
Átlátható látszik mindenkinek rendesen? STB....
Illetve ha mást ki kéne tenni, egyelõre ennyit raktam ki, mert nem tudom még miket érdemes majd kitenni.
A piros felirat is gondolom elfogadható.

Szóval bármi kérdés javaslat ezek után van, jelezzétek pls. <#wave>
Köszönöm!

Tatyla
kár hogy a map nem jelzi a csillagos extra tárgyakat mikor már ki van fejlesztve a treasure map(tojás meg társai)...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Hagyd, ezzel nem mondott rosszat, a saját nézeteit írta csak le... :)

Myselor
az igazi fanok nem nézik meg tudod spojler<#idiota>
majd most jól megszopják ennyi ^^
MerlinW
S a végén lesz belõle 11GB :)

[merlinw.org]

MerlinW
Igen.. ezért örültem piszkosul a Dark Souls-nak. Semmi térkép, semmi hint. Menj, fedezz fel, találd ki, oldd meg magadtól. Mondanom sem kell, hogy egy évtizede nem volt annyi örömöm és sikerélményem játékban, mint a DaS-ban.

[merlinw.org]

Rengeteg videó, cikk, kép, nyilatkozat jelent meg a játékról. Úgy csinálsz, mintha legalábbis nem tudtad volna, hogy mit vásárolsz. Ha meg minden játék szar, akkor minek veszed meg õket? Vagy élvezed, hogy panaszkodhatsz?
Lol. Feltelepült a játék, 7.2 giga és most még tölt 1.7-et. o.O
MerlinW
wts edit for 1000 HUF :)

[merlinw.org]