5366
Tomb Raider
  • DarkSector
    Igen de én arra céloztam hogy sok játékban a nehézség nem erről szól csak, azért nem konkrétan a TR-rőll írom mert nem tudom még hogy melyik fokozat mit jelent majd.

De van sok játék amiben nem csak életerő meg sebzés eltérés van.

Deus Ex...nézd meg Easy-n meg Hard-on .:P
  • DarkSector
    Miazhogy ne zavarják össze a felhasználót? :)

Marha egyszerű a meoldás, 1 rövid mondatban leírom mire vannak a qte-k.

A QTE-k arra vannak és azért lettek létrehozva hogy OLYAN cselekményt JELENETET láttasanak veled, adott részeknél adott időben, amit te magad az alap irányítással ilyen filmesen ilyen hatásszerűen.
    Ezek fontosabb részek kiemelésére vannak, vagyis egy átvezető videó, ami annyiból interaktív hogy érezd te mint játékos hogy valóban befolyással vagy a cselekményre, ha nem csinálod amit kell akkor meghalsz elbuksz stb.

érintős konzol vagy mobilokon még élvezetesebb is.

Lehet szeretni, vagy nem szeretni, ha van egy story akkor kell valamennyi rávezetés hogy ne fulladjon unalomba a story, nem szabad átesni abba hogy túlságosan belemenjen a játékos hogy most akkor jobbra vagy ballra vagy kit kell szóra bírni, nem lehet olyat hogy elfutok a játék végére megölöm a főgonoszt és egy kerülő úton a játék elejére megyek sé felveszem az első fegyveremet.

Kell valamennyi irányítás, amivel terelik a játékost.

és vannak olyan játékok amik ebből avgy abból tartalmaznak többet, ezért kell ilyne stílus is meg kell GTA4 is...nem 1 játékból áll a világ, több stílusból lehet válogatni...mindegyikben találni jót és kevésbé jót is. :)
  • Although
    Erre írtam ha valamit egyszerűen oldasz meg az nehézségben max több életerőt jelent. De nem több kihívást hiszen a játék ugyanaz marad az ellenfelek maxon sem csinálnak mást csak nehezebb megölni őket. Ehhez hozzávesszük a visszatöltődő életerőt és meg is van az eredő. Persze a sok rossz tapasztalat után már meglepne egy kivétel.
  • Although
    Az ilyen interaktiv videok questekbe és történetbe linárisak szoktak lenni, pl ne zavarják össze az egyszerű felhassználót túl sok választási lehetőséggel. Legalábbis manapság. Leszámítva a Witcher 2-t lineárisok szoktak lenni. Az is igaz ha nem az akkor kb. 15-20Gb lenne. Witcher 2 is kb annyi.
  • DarkSector
    Azért őszintén melyik játékban nincs valami hasonló mostanság? Szinte minden nagy címben van valami különleges látásmód vagy könnyítés...

Át kell menni Extreme fokozatra és akkor megoldódik. :) (izé rosszul fogalmaztam lofaszt kell menni, lehet menni, ha valaki akar... :))
    Pár játékba még ki-be lehet ezeket kapcsolgatni.
  • Evoluti0N
    Ha pár ultralámának szüksége van arra, hogy használja a speckó nézetet és ennek a könnyítésnek köszönhetően megveszik a játékot, akkor azzal mindenki jól jár. Többen veszik meg, nagyobb lesz a bevétel és több zsé lesz a minőségi folytatásokra. Manapság egyre inkább "kaszuálosítani" kell, h bevételt termeljen egy játék. Mostanra a játékok olyan népszerűek, h többségben van az alkalmi játékos, akik könnyű játékokat akarnak. Szerencsére itt ezt itt egy opcionális dologként oldják meg, amit nekünk, "igazi" játékosoknak nem kötelező használnunk.
  • DarkSector
    Amúgy lehet és szabad és nyomhatjátok a fikkantást, de a miért wareolok-ot ne...a többi engem nem hat meg hogy ki mit gondol...én jót játszok majd.

Csak annyi hogy a WAREZ az ember szabad akaratán múlik, semmi máson.

PC hamar olcsósodnak a játékok, ha lenne valakinek önuralma, akkor várja meg ha nem tartja 10ezer ft-ot érőnek és megveszi később. :)
  • DarkSector
    "A régiek nem voltak sandboxok, de nem is fogták az ember kezét és nem mutatták, merre mit kell csinálni."

Mire gondolsz amivel fogják a kezed az a látásmód? AZ NEM LESZ KÖTELEZŐ.

Prototype 2-t vágod ha nem akarod használni a képességed hogy mutassa a célpontot, megkeresheted magadtól is, NEM kÖTELEZŐ...
    Csak vannak játékosok akiknek lehet kelleni fog, ha majd olyan részek lesznek ahol ide oda meg vissza kell barangolni, vagy több utvonal lesz, de nem lesz kötelező...ez a lényeg. :)

Ne idegelj. :)
  • Fpocok
    Hogy csak azért fikázzuk, hogy ezzel indokoljuk a warezolást.

A régiek nem voltak sandboxok, de nem is fogták az ember kezét és nem mutatták, merre mit kell csinálni.
  • DarkSector
    Amúgy azt nem értem pár jelenetből ki mire alapozva ír csőjáték fogalmakról, nem gáz hogy eleve az a lényege hogy lesznek bázispontok és onnan kiindulva kell elmenni kalandozgatni?

Nem gáz hogy volt videó hogy lesznek erős részek ahol lehet vadászni is?

Az eddigi Tomb Raider-ek sandboxosabbak voltak?
    Na?
  • DarkSector
    Bocs erre csak annyit hogy nem vagy köteles használni, nézd meg a steam listádat kb hány ilyen megvett játékod van ilyen csőjáték falonátlátással. :)
  • DarkSector
    Majd ha olyan ír (mármint kifogásokat) aki nem vett még életében olyan játékot, amilyen ez is, na majd akkor komolyan fogom venni. :)
  • DarkSector
    Mit ezt?
  • Fpocok
    hagyjuk már ezt...
  • DarkSector
    Én sem mondhattam volna szebben.

Nem attól lesz rossz egy játék hogy csőjáték meg qte halmaz (ettől még lehet jó, ha megvan az ami elragad és odaszegez a tv-monitor elé, én ezt keresem egy játékba, eddig a stílus az atmoszféra nekem nagyon fekszik), Heavy Rain - Max Payne 3...stb....Csak ugye itt most a legegyszerűbb keresni a megoldást hogy mire fogjuk a warezt....:D
  • DarkSector
    Egy szóval nem mondtam hogy warezkirály vagy.
    Tudom hogy vettél játékokat.
    És???? Ettől az hogy lewarezolod a TR-t, nem változtat semmit....:)

HA lewarezolod, TÖKMINDEGY hogy te minek nézed, demonak (a demo egy demonstrációs anyag, nem tartalmazza a teljes játékot, ergo ez nem demo).
    Hiába veszel 300 játékot, hiába hiszed hogy demozgatsz a warezzal, hiába tudom hogy szoktál venni játékokat. EZ NEM KIFOGÁS!

Ha ki akarnád mutatni akkor nem vennéd meg és ennyi....a WAREZ az WAREZ, független hogy én tudom hogy nem vagy warezhuszár meg függetéen hogy te mit tartasz fernek. :)

Én is szoktam warezolni, de nem kell kifogásokat kreélni...ha van egy véleményed és tartod magadat hozzá ne búj a random kibúvók mögé hanem mond azt hogy én levaerolom és ennyi...

Ne azt hogy szar és nem ér többet, ezért wareolok... :P
  • Evoluti0N
    A többi hozzászólást olvasva úgy tűnik, h igénytelen szar vagyok, mivel nekem tetszik. Jó, h ilyen brutális és naturalisztikus. Gondolok itt a farkasos részre. Sokkal sötétebb és valószerűbb, életszerűbb, mint a korábbi részek. Félreértés ne essék, azok is tetszettek és meg is vannak eredetiben. Egyedül ez a survival instinct, vagy mi a neve, nem tetszik, de azt meg nem muszáj használni. Jó lesz ez.
  • Zomil
    "Csak 1x érdemes végigvinni?....Honnan tudod? :)"

Az eddig kijött anyagokbol jol látszik, h egy buta csöjáték lesz. Amikor felugrott a feket-fehér kép baszott nagy arany világitással, h hova kell menni és merre indulj el ott már fogtam a fejem...
  • Zomil
    Több, mint 300játékom van steam-en, meg jopár dobozosan...winfosom is eredeti...nyilván akkora warezkirály vagyok...
    Ha valami szerintem fos akkor miért kéne megvennem? Igy mutatom ki, h szerintem szar és nem éri meg a pénzt. A warez meg egyszerü demo...mivel demo-t ugysem szokás kiadni...ha lenne demo akkor azt szedném le...
  • DarkSector
    Neked nem tetszik...OK
    Konzolos szarság szerinted?....OK
    Csak 1x érdemes végigvinni?....Honnan tudod? :)

Ezért warezolsz? .....Lófaszt, azért fogsz warezolni mert te AKARSZ.

Ha nem érdekelne és nem AKARNÁL warezolni akkor nem töltenéd le, és megmutatnád hogy a vérpécés nem vevő a qte-s konzolos TR-re....ha nem AKARNÁD persze, meg HA NEM AKARNÁ a többi aki szart dobál itten. :)
  • DarkSector
    Tipikus pc-s hozzáállás hogy megmagyarázd magadnak a warezolást.
    EEEEZT nemár...:D
  • Zomil
    Tipikus konzolfos lesz sajnos...Nem várok töle semmit, ráadásul nem hiszem, h érdemes lenne 1nél többször végigvinni, ezért marad a warez...
  • Although
    Interaktiv video grafikailag nagyon jó. Kicsit hoztak a mászkálós adventure stílusból. Gondolom full lineáris story de ez egy ilyen játéknál nem is igen más. Egyszeri végigjátszást megér majd leértékelve a story miatt olyan mozis élmény mint pl a Mass effect 2 volt. Gondolom csak sokkal szebb. 2e lehet mégis adok majd érte.
  • lucifer9393
    Tetszik nekem, ahogy káromkodik :D a többi meg, szkeptikus vagyok még mindig...
  • DarkSector
    Jók a helyszínek meg atmoszfére....
  • Fpocok
    Fasza... ezzel sem kell játszani.
    Egy perces QTE
  • lucifer9393
  • DarkSector
    Látod felesleges rinya volt csak a semmiért. :)....:)
  • Hellsing47
    te miről beszélsz??
    a játékban szerintem egyedül a grafikára nem lehet panasza senkinek
  • Myselor
    nincs egy nagy grafikája,de a gépigénye annál nagyobb lesz azthiszem:)
  • Zomil
    omg van rajta tegez :D
  • grebber

Egy tucat új kép a Tomb Raiderből
  • lucifer9393
    Le merem fogadni, hogy az a "special secret announcement, that is gonna change the way you play Tomb Raider forever" valamiféle Kinect és PS Move támogatás lesz, amihez én szkeptikusan állnék. Az a hangszer amit ősszeeszkábáltak elég artisztikus, de működik.
  • TBTPumpa
    Final Hours Part 3 (főként a hangzásról van benne szó, de vannak új jelenetek is a játékból):
  • Zomil
    Egyetértek, az volt a sorozat csucspontja.
  • DarkSector
    No igen, ezt elfelejtettük lezsirozni, de nekem ez az uncsi stílus is fekszik.
    Uncharted stílus.
  • Fpocok
    TR4. Legjobb. A végén leesett az állam... az utána lévők... már nem annyira jók. Én szerettem a pixelciciket... amikor gugol és mászik előre egy kis lyukban.
  • Krisztiam #592
    én anno a Tomb Raider 2-vel sokat toltam :D
  • wednes
    Attól függ melyik régire gondolunk.
  • Zomil
    Igen.