5366
Tomb Raider
-
#829 CD Galaxis-nál már előrendelhető a játék Survival és Collectors kiadásai! -
#828 Fúú, ez eléggé felháborító, gondoltam megoldja a Square Enix úgy mint a Hitmannél, de sajna közük nincsen a multihoz :(( -
#827 Jó is lehet még, ha az agyatlan death matchen kívül lesz benne valami értelmesebb is. Nekem se tetszik valahogy ez az 10 másodpercenkénti respawn őrület. Ami nekem nagyon tetszett a multik közül amikkel xboxon játszottam az Assasins Creed Wantedje. Deatchmatch, és mégsem. -
mester1987 #826 Csak el akarják adni. Mondjuk kiváncsian várom, hogy a korábbi fejlesztőbrigád ennyi idő után mit tud felmutatni egy új Tomb Raider világban.
Viszont ha maradi vagyok azt mondom, nem fogja felül múlni a 10 éves Indiana Jones & The Emperor's Tomb c. címet -
Evoluti0N #825 Eddig is meg akartam venni a játékot és még mindig meg akarom venni. Multit kipróbálom szerintem, de nem valami biztató. Pedig még múltkor azt írtam, h az. :D -
#824 Még jó, hogy multizni egyáltalán nem állt szándékomban. -
#823 Fúúú ez mekkora egy rakás fos. Pont olyan, amire számítottam. Ráadásul állítom, hogy a videó nagyrészében még a 30fps sincs meg... és még fosul is néz ki. Nesze neked lara. -
#822 Ez aztán úgy kell egy TR játékba, mint egy falat kenyér... -
Ezek anyira erős akaratú túlélők, hogy egy nyílvessző a fejbe meg se kottyan nekik. -
#820 Nagyon jó kis multi lesz ez, csak 2 dolgot másítanék meg benne: 1. kivenném belőle ez a pajáca zacharyt, még Larát... nem akarom újra meg újra kinyírni. Ezért volt jó, hogy Ezio nem volt benne az AC-s multikban. -
#819 Ez a survival multiban lenne jó, mármint coopban. :D -
#818 hmm -
Evoluti0N #817 Biztatóan néz ki :) -
#816 jó lesz ez,szórakoztatónak tűnik mindenképpen:) -
#815 A csapdás téma de jópofa. :D -
#814 The Final Hours 4 - szó a Multiplayer-ről, amelyet az Eidos Montréal fejleszt:
-
#813 -
Evoluti0N #812 Így-így. -
#811 szóval te magad találod ki a küldetéseket, és ha véghezvihetők, megoszthatod másokkal? -
Evoluti0N #810 Kicsit érthetetlenül fogalmaztam, de azért remélem, h világos :D -
Evoluti0N #809 Nem a megszokott multi. Contracts mód. Kitalálod, h melyik npc legyen a célpont és hogyan kell megölni. Aztán ha sikerül teljesítened, akkor feltöltheted és mások is megcsinálhatják. -
Evoluti0N #808 A Mass Effect 3-nál is csak néztem, h mit a fenét akarnak a multival, aztán meg annyira kellemes meglepetés volt, h hónapokra lekötött. -
#807 Az Absolutionben van multi? -
#806 Ez is egy bónusz (nem kötelező vele játszani, sőt mi több, nem ez lesz a lényege a gamenek, hanem a single), mint a Mass Effect 3-hoz, vagy a Hitman Absolutionhöz. Még a végén jól ki fognak jönni Squarék a multival, benne van a pakliban -
Evoluti0N #805 Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Remélem, hogy jól sikerül, mert akkor bőven kihúzza a játékidőt. Így is már meg akartam venni, de egy jó multi csak még jobbá teszi a játékot. Szar multi pedig nem ront rajta, max nem játszok majd vele. -
Harbinger #804 Én is ezt írtam 8 hsz ezelőtt. Az előző játékban is volt co-op, miért ne lehetne most MP? -
#803 Így vagy úgy... egy nagy rakás szar lesz. -
#802 Ja, mint a Just cause multijában. Szerintem AC-s módon lesz megoldva... a sztoriból megismert karakterek fognak viaskodni egymással, VAGY elkészíted a saját túlélőd... azt viszont már reklámozták volna. -
#801 majd hogy lesz 20-30 Lara fog lövöldözni egymásra? :D -
már hivatalos a multi, majd a CES-en mutatják be. -
#799 A multi nem a 10 éveseknek kell. -
#798 A sok nyomi 10 évesnek kell.
Mert már olvastam olyan kommentet hogy a metro 2033 szar mert nincs multi benne. És a single nem érdekli csak a multi. /double facepalm -
#797 /facepalm -
#796 Egy coop-nak örülnék, mint a Guardian of the Lught-ban, de erre nem sok esély van :) -
Harbinger #795 Deathmatch-et! A sok Lara infinity pisztoly ammóval lövi egymást! XD -
Ulthane #794 Lesz multi a játékban -
#793 2 és fél hónap még :) -
#792 Meg kell várni mig steam-en kap egy 75%-os akcio és akkor már jo lesz :) -
Although #791 Minőségi munka az biztos de az ár az nagyon hard tekintettel a játékidőre amit már meghatároztak kb. Ilyen szinten nem lenne szabad 10e fölé menni. Pláne ha hardon is csak 20 óra lesz :) -
#790 szerintem én ezt már boxra veszem meg...