5366
Tomb Raider
  • DarkSector
    Hivatalos:

• DarkSector
    Hát figy láttunk már sok csodát.
    Az esély megvan rá, de kevés...
  • MerlinW
    100% hogy lesz dobozos.
  • preziosi
    azt lehet már konkrétan tudni, hogy végül lesz-e pc-n dobozos verzió a játékból? mert azt látom, hogy egyes magyar helyeken is előrendelhető már, ellenben például a PAX Prime-os videó végén a faszi azt mondja, hogy pc az only digital, meg külföldi oldalakon is csak download only.
  • TBTPumpa
    Final Hours 2:

• Ironman2
    Ez jó lett!
  • Prince23
    Az ütött volna :) Oda illő lett volna
  • Fpocok
    kabbe spoilered.
  • Optimus Prime
    Indy a végén... LOL XD
    Épp néztem és gondoltam vicces lenne, ha végén egymást gyakva leesne a koponya és Indy felkapná.
  • Maxtreme

:)
  • Optimus Prime
    DLC.
  • Tommy Fury
    Mert azt nem tudják máshogy megoldani de egy tegezt Lara hátára varázsolni nem hiszem,hogy nagy dolog lenne.Mondjuk biztos,hogy lesz rajta,idővel odateszik majd
  • DarkSector
    Vagy miért is csodálkozunk ilyeneken egy játékban? :D
  • Optimus Prime
    Honnan a L4D túlélők végtelen pisztoly muníciója?
    Hogy tud a MOh1-es katona 6 féle fegyvert és egy rekesz ammót cipelni?
    És az ME1-ME2 heat clipes fegyver működési váltást már ne is említsem...
  • DarkSector
    Unreal 2007-ben a rakéták a fegyberbe?
    Beletermelődnek?
    Vagy kis manók készítik? :D
  • Evoluti0N
    Ha már egy komoly váltáson megy át a sorozat és a realitásra törekednek, akkor a tegez is elvárható. A régi játékok ugyanarra a koncepcióra épültek és a végtelen dupla pisztoly Lara szimbólumává vált és ez miatt nem volt zavaró.
  • DarkSector
    Jah nekem nem gáz...többiek izélnak. :D
  • Optimus Prime
    Most mit szórakoztok azzal a tegezzel? eddig végtelen tára volt a combján, vazze! Az senkit nem zavart.
  • Maxtreme
    várjuk ki a végét..
    Láttunk már olyat hogy az alfa meggyőzőbb volt mint a végleges állapot :)
  • Ironman2
    Hát ha ez alfa,akkor milyen lehet a teljes játék.
  • MerlinW
    Számtalanszor mondták, hogy lesz tegez. A videók amiket eddig láthattunk, mind ugyanabból az E3-as alfából van (májusi build)
  • DarkSector
    jah az elég nagy bug...dehát ez van...:D
    Biztos a hátáról hiányzó poligonokból vannak a cseppek a testén...:D
  • Evoluti0N
    Az engem is zavar. Mivel márciusban jön csak a játék, addig belerakhatják :)
  • Zomil
    Csak engem zavar iszonyatosan, h arrol áradoznak, h érzed, h Larárol csöpög az izzadtság közbe egy kibaszott tegezt nem tudnak a hátára rakni? Az még nem zavarna, ha végtelen nyila lenne, de ne már a semmiböl huzza elö 2013-ban.
  • DarkSector
    "D.Azt mondták hogy több helyről is lehet indulni a szigetről,erre mindig ugyanazokat a videókat látjuk."

Persze igaz is...mutassák már meg a játékot teljessen és akkor lofasz értelme lesz végigjátszani...:D
    Te fullos spoiler-t vártál vagy mi?
  • lucifer9393
    Az elején még ők irányítanak, hogy felvezessék a sztorit. Szóval az még lineárisabb rész. De aztán a táborok közt lehet cikázgatni. Nem egy nyílt világú játék, ezt kihangsúlyozták, de vannak ilyen nagy bejárható területek.
  • Ironman2
    D.Azt mondták hogy több helyről is lehet indulni a szigetről,erre mindig ugyanazokat a videókat látjuk.
  • Evoluti0N
    Nekem bejön. A régiek is tetszettek (többnyire), de ráfért egy kis újítás a játékra. Jó, h nem akarják századszor is ugyanazt leerőszakolni a torkunkon. Az eddig látott videók alapján pedig jó irányba fejlődik a sorozat.
  • DarkSector
    Nekem való ez a tomb raider...az áltaad nevezett igazi tomb már ótvar volt kezdve a béna mozgáskultúrával...:)

izlések és pofonok...:D
  • Krisztiam #440
    szép és jó, csak kár, hogy nem igazi Tomb Raider...
  • MerlinW
    Nők..:)
  • Ironman2
    De most miért lőtte le a szarvast,ha utána megsajnálja,és nem abból eszik????
  • Csokis
  • TBTPumpa
    Tényleg kinn volt Camilla a Comic-Con-on:
    http://www.youtube.com/watch?v=0tKoXsOqdOk&feature=g-vrec

Viszont néha nem értem, hogy amikor őt mutatja a kamera a kamerás "teknikuskolléga" miért a háttérre fókuszál - illetve a háttérben menő buszra - mintsem Camilla-ra.
  • lucifer9393
    Itt az volt a zevaró, h. úgy harangozták be, hogy megválaszolja a fejlesztő a nép kérdéseit, de szegény srác nem kapott választ :D Amúgy érdekes a demo, tetszik a környezet, és szerintem még azt is javítják. Nem lenne olyan nagy dolog szerintem, hisz Ezio háta pl. már a Brotherhood óta tele volt minden "szarral"...
  • DarkSector
    Engem tuti nem fog zavarni..:D
    Ha csak ennyi hibája lesz.
  • lucifer9393
    Nem unlimited, mert fokozatosan szedi fel a nyílvesszőket. Azért az mennyire zavaró már, hogy a srác kérdését nem tették fel a fejlesztőnek, hogy valójában honnan is jönnek a nyílvesszők, ha semmi tegez rajta...szemfényvesztés de még Béta, majd alakul...gondolom.
  • wedge31
    Comic-Con: Tomb Raider: All Access Gameplay.

• Optimus Prime
    Ember, ti még nem láttatok csúnya hajat. Ott a Mass Effect 1. Szinte a legtöbb nőnek olyan ahaja, mint egy száraz falevél.
    A végtelen ammo meg mióta zavaró? L4D óta?
  • lucifer9393
    Most néztem meg a Camillával készült Comic conos interjút, és az votl kiírva alá h. the Voice and face of Lara Croft. Most vagy olyan facere gondoltak, hogy minthogy ő reklámozza a játékot, mint reklámarc, vagy, övé az arca is, amiről itt szintén vitatkoztunk. A másodikat erősítené az is, hogy Karl mondta, hogy nehéz vol Camillának úgy szinészkedni, hogy at arcában volt a kis kamera...