5366
Tomb Raider
  • lucifer9393
    akkor max nekem. fórum = szólásszabadság, egyéni vélemény. Lereagáltad, helyes, te véleményed más, vitatkoztunk egy sort, de hagyjuk már a fenébe.
  • DarkSector
    Soha ne írj butaságot akkor, vagy fogalmazz másképpen...mert ez nem ps2 szint, és ez nem vita kérdése...max neked ps2 szint, csak hát ezt mások is látják ha leírod azzal van a baj, és ezért mondtam hogy baromság.

Részletesség meg ha arra gondolsz hogy tüsi haja van a szőke tagnak a FF10-ben és ezt gondolod szebbnek, mert több hajtincsből van megalkotva akkor írd azt, de nem részletesebb.
  • lucifer9393
    Sose reagáljunk egymás hozzászólásaira, ezzel megkíméljük magunkat a felesleges gépeléstől, és a többiek is örülni fognak
  • DarkSector
    már megint mivan? Mondtam én hogy annak a látáshoz van köze?
    Ha nem akkor honnan szedted?
    Milyen részlet, az a 3 tónus színben? húha!
  • lucifer9393
    neked is bajok vannak a látásoddal, mert egy fogmosó figurának semmi köze a látáshoz nuff said...
  • wedge31
    Nöi dolgok...
  • lucifer9393
    Érdekes, a 2 linkelt képem a FFXI-ből való, és a csajok haján több a részlet, mint Laráén valaha is volt. Nem fogom itt ragozni a szót, légy okos, legyen igazad, a játék attól még nagyon jó lesz, de 2012-ben fordítsonak több gondot az apróbb részletekre is, mint pl. arra, hogy játék elején ne csak a copfja lógjon és a szemébe lógó csápok meg ne, mikor ő maga is lefele fejjel lóg...
  • Prince23
    Inkább a lead writert kritizáld, ne azt a pixelhalmazt :D
  • DarkSector
    Látom lara haja több poligon/pixelből áll mint az egész FF X...bármennyire is jó játék és szeretem...
  • DarkSector
    Akkor eléggé bajok vannak a látásoddal.
    Kapásból lowtextura a FFX PS2 ha vért izzadna sem tudna ilyen hajat.
    Ez nem látás probléma, eleve logika az egész...egy olyan gyenge gép még normális shadereket sem tudott akkor, vagy fénylést. JUJ ne örjítsé :P
  • Prince23
    A Tomb Raider stábja eléggé meg van tömve csinos nőkkel :D Szinkronhang után az alábbi csaj írja a TR sztoriját (Lead writer)

Lesznek benne elég sok női dolgok... azért remélem az always reklámról nem fognak dalt írni :P
  • lucifer9393

• lucifer9393
    hogy te mennyi időt belefektetsz a dolgok utánanézésébe. Nekem ugyan olyannak tűnik
  • DarkSector

Ámen
  • lucifer9393
    Ámen.
  • lucifer9393
    Igen, abban nagyon látványosan megoldották. Nekem is az tetszik a legjobban.
  • DarkSector
    Isemerem elhiheted, az ettől sokkal szarabb.
  • lucifer9393
    Nézd meg az utolsó Final Fantasyket PS 2-re... pl.
  • DarkSector
    Haj szempontjából nekem sem ez, de a haj nem maga a játék.
  • DarkSector
    Ne is vitázz, mert nem ps2 szint, max 4-5 játékban van ettől szebb, az sem p2-es...tudom csak túlzásképpen írtad, de ne írd, mond azt hogy nem olyan szép vagy valami, de nem ps2-es szint, ha az lenne már írtál volna egy játék címet...:P
  • Evoluti0N
    Haj szempontjából eddig számomra az Alice: Madness Returns a top.
  • lucifer9393
    Nem fogok veled elkezdeni vitatkozni. Tény, hogy vannak sokkal szebb hajak is már a játékokban. Szerintem még ők is finomítanak rajta.
  • DarkSector
    Mi ps2-es ezen?...mutas egy ps2-es játékot ilyen hajjal.
  • MerlinW
    Nem hiszem, hogy egy SOS E3-ra összedobott alpha-footage-nél ez lett volna a legfőbb prioritás:) Több, mint fél év (de inkább majdnem egy év) van még a megjelenésig.
  • lucifer9393
    Ja, de ezt talán szóva is tették nekik...szerintem is zavaró. Valamint ahogy olvastam a hajára is sokat panaszkodnak. Szerintem se szép... PS 2-s időkből van...
  • Tomy Lee
    Azt néztem én is éppen.Ennyire feltünő dolog készítőket nem zavarta??
  • grebber
    Az végtelen "lőszer" az hozzá jár hamár majdnem beleholt hogy megszerezte a hullától!
  • Evoluti0N
    Honnan veszi elő az íját? Nincs a hátán semmi tegez.
  • wedge31
    Lara's first 'kill'

• Reg5
    Lettem volna Chuck helyében :)
  • Krisztiam #399
    de megdugnám ezt a csajt :DDD
  • lucifer9393
    Wow, bomba csaj! Hallani végre a brit akcentusát is :)
  • Prince23
    Az utolsó óra - DOC sorozat Első rész
  • DarkSector
    Az lehet csak az annyiból jobb hogy azzal nem találkozom. :)
  • MerlinW
    Esze, mint egy botnak:) Fa vagy robo, annyira mindegy:) Van egy hasonló AI a Chrome topiban is...:)
  • mester1987
    Robot :)
  • DarkSector
    Mert?
    mivel nem lát-nem hall ezért egy bot.
  • Fpocok
    Dehogy bot... miről beszélsz?
  • DarkSector
    Hiába írsz neki ez egy bot.
    Csak reklám reg. :S
  • Fpocok
    Köszi ismét a linkeléseket. Tényleg!