1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • lolSL
    játszanál és csalódnál, aztán eladnád az xboxod
    a legtöbb nem éri meg a dl dvd-t se :)
  • grebber
    "videók alapján ezek tetszenek nekem"

Szóval számomra nem gagyik játszanék velük!
  • Ari18
    igen, kb nekem is ez a véleményem. Ami nekem kell az van pc-n és sokkal élvezetesebb. Boxot csak a Fable 2, FNR4 és Gears of War 2 miatt vettem/tartom.
  • lolSL
    legtöbb gagyi b kategóriás game amivel nem vesztesz semmit
  • Ari18
    Hát ezek nagy részével már játszottam. Autós,motoros játékok egyáltalán nem mozgatnak, (konzolon) Halo széria szintén nem jön be. Mortal vs DC egy szar, a Mortal sorozat megszégyenítése. Viszont a Jurassic The Hunted és a Army of Two: The 40th Day-t nem ismerem ezekre ránézek.
  • Ari18
    Fable 3, Alan Wake-et relatív könnyű irányítani, de a RDR szörnyű volt, számomra így ebben a formában élvezhetetlen. Majd egér + billel fasza lesz.
  • tommygear
    #135 mehetne a bannerba
  • Seth
    "Felsorolnál nekem csak 10 játékot, ami olyan jó boxon és nincsen pc-re"
  • grebber
    Na és? Konzolról volt szó!
    Majd ha emberi áron lesznek beruházok mindkettőre!
  • sherlock1
    Júniusi hír, de ne zavarjon. Amúgy #131, #135. Aki ezután se hiszi el, az dugjon petárdát a seggébe, amúgy is szilveszter van.
  • Seth
    Uccsó 7 cím PS3 only
  • grebber
    Azt nemtudom,hogy jók-e de videók alapján ezek tetszenek nekem:

Far Cry Instincts Predator,Dead Or Alive,Project Gotham Racing,Call Of Duty 3 ,The Darkness ,Forza Motorsport ,Halo 3,Conan,Army Of Two ,Ninja Gaiden II,Too Human ,Midnight Club Los Angeles,Fracture,Baja Edge Of Control,Halo Wars,Fight Night 4 ,Condemned 2,Gears of War 2
    Jurassic The Hunted,Alan Wake,Red Dead Redemption,Halo 3: ODST
    UFC Undisputed,Mortal Kombat vs DC Universe
    Army of Two The 40th Day,Castlevania,Dantes Inferno,Enslaved,Heavy Rain
    MotorStorm Pacific Rift,Grand Turismo 5,inFAMOUS,Killzone,Uncharted,
    Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots

Most nagyhirtelen ezek jutottak eszembe!
  • MerlinW
    Ennyi.
    Ha mégis elkészülne, akkor szokásos R+ időzítéssel legkorábban 2011 végén.
  • Seth
    Alan Wake, Fable 3 megy kontrollerrel, RDR meg nem? Na ne röhögtess már.
  • Büdös Bohóc
    én megvenném a boxodat, ha úgyis csak a sarokban áll
  • Ari18
    Alan Wake megvolt, nem rossz...
    Fable 3 szintén, bár pc tuti végigviszem még egy párszor.
    RDR kipróbáltam, de élvezhetetlen a controller miatt
    FNR 4 na igen, ez az a játék amelyik miatt még nem adtam el a boxot
    Halo az nekem túl gagyi...
    GTA 4 meg elég volt a pc-n.
  • Wanted
    Szerintem érdemes elővenni a boxodat a következő játékok miatt (a teljesség igénye nélkül):
    Alan Wake
    Fable 3
    Red Dead Redemption :)
    Fight Night Round 4
    Sokan szeretik a Halo-kat is. (én kevésbé)
    GTA4: boxon valahogy feelingesebb, mint PC-n.
  • Ari18
    Felsorolnál nekem csak 10 játékot, ami olyan jó boxon és nincsen pc-re? mert, akkor lehet előkerül a sarokból szegény boxom
  • byzhouse
    már igazán kiadhatnának valami értelmes játékot. tirexi már kijátszotta az összeset
  • koschwarz
    többéves elmaradásban vagyok a pc-s játékokat illetően...ha mostantól kezdve nem adnának ki egy pc-s játékot is, még vagy 4-5 évig tudnék pc-n játszani. persze ezt úgy, hogy én nem csak olyan játékokkal játszom, amit 5 óra alatt lehet végigvinni, másrészt nincs is annyi időm hogy játszak. egy stalker vagy egy witcher nekem pl. legalább 4-5 hónap, és utolsó pixelig kiélvezek egy ilyen játékot. ha egy multis fps-ről beszélünk (mondjuk ez csak battlefield lehet), az akár több év is lehet a játékidő.
  • SZilaJMaGGoT
    A nagyobb címeket általába kihozzák minden platformra(több platform=több pénz). Vannak ugye az exklúzív húzó címek amik már jól bejáratott ip-k(lásd forza, gt, hasonlók), és vannak olyan szar játékok amik azért jönnek csak egy platformra mert többre nem éri meg ki adni(persze kivételek mindig vannak).
  • Büdös Bohóc
    annyi játék jelent meg az utóbbi 1 évben, hogy csak kapkodom a fejem, dehát a pc már halott platform!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet minden pc címre jut 10 konzolos, de az a maradék kilenc akkora de AKKORA fostalicska és szar és hulladék, hogy kösz, de nem hiányzik
  • Sadist
    "szazezreket baszol ki hogy egy olyan platformon jatszal, ami jatek szempontjabol 1-2 kiveteltol eltekintve teljesen halott."

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, ebből pedig tökéletesen látszik, hogy halvány lila fingod nincs a dologról és csak idegből fröcsögöd magadból a szart.
    Egy szót mondok, Steam. Nézz utána!
  • Sadist
    Hát ezt pedig tényleg te kezdted a patkány stílusoddal, ráadásul másra próbálod kenni. Szánlak téged.
  • Sadist
    Nézz utána, a konzolokat veszteségesen adják el. Szerinted a konzol játékok miért kerülnek másfélszer annyiba? Azért, hogy a licenszekből pótolják a veszteséget.
  • tommygear
  • wedge31
    Akkor neked megérné ha vennél egy konzolt, nekem azért a pár játékért nem éri meg ráadásul a gamepadot is rühellem meg ugy az egész konzol feelinget is áltálában.
  • grebber
    Nézzed meg a nagy cimeket pc-n miket hireztek ki hogy átléptek egy bizonyos álomhatárt hát nemsok ilyen van.
    Konzolon minden jobban fogy hiszen kimondottan játékra van olcsó,nem kell vele baszakodni.

Simán megértem a játék kiadókat.Most mit görcsöljenek pc-re baszakodással amikor bejön belőle teszem azt 1 millió dollár ,amikor gyorsan összedobnak valami konzolos fost amiből 2 hónap leforgása alatt már 10 millát kerestek? (Ezeket csak mondtam,de ők biztos vagyok benne hogy így nézik a helyzetet)

És lehet látni a pc-seken,hogy hiába szidjuk a konzolokat ez egyben egyfajta irigység is.Legalábbis részemről igen.Ott van a kb 50 game amit szívesen kipróbálnék/végigvinnék ps3/xbox360-on mert nincs pc-re!
  • lolSL
    jó de ez is akkora kamu szöveg
    már szinte minden gamer konfig többször erősebb mint az 5 éves konzolok.. és azokon meg fut 30, néha 60 FPS-el 1024-1280 közti felbontáson minden játék. a most megjelenő játékok közül meg 1 se fut azokhoz hasonló pc hardwaren, akármit optimalizálnak. nagy KAMU biznisz ez
  • grebber
    Ez nagyon egyszerű.
    PC-re optimalizálni kell.Többszázezer konfig létezik ugye mivel nem konzol nem adott hardver.
    Meg lehet nézni azokat a játékokat amiket portoltak pc-re mennyit adtak el belőlük.Xboxos eladás töredéke.
    Pénzügyileg szerintem is megérné nekik de nem olyan szintű lenne a bevétel ebből,hogy érdemes legyen belefeccölni azt a rengeteg időt!
  • lolSL
    a hardvergyártók a konzolgyártók :)
  • sherlock1
    http://www.ustream.tv/recorded/11483622
    21:40-től kezdve.
  • Rage47
    lehet a hardvergyártók lefizették a konzolgyártókat, hogy ne csináljanak olyan konzolt, mert akkor PC-be nem vesznek hardvert a játékok miatt
  • Shiwo
    kíváncsi lennék, hogy mégis mennyibe kerül egy játékfejlesztő cégnek megcsinálni egy konzolos játékukat pc-re...nekem erős a gyanúm, hogy lényegesen kevesebb erőforrást emészt fel a dolog, mintha egy teljesen új játékot készítenének, és valószínűleg a gyatrább eladások mellett is behozza az árát...az más kérdés, hogy miért nem veszik a fáradtságot ahhoz, hogy normális portot készítsenek, nem tűnik lehetetlennek a dolog...amin meg én máig csodálkozom, hogy miért nem készítettek olyan konzolt, amihez van egér, bill és kontroller...azzal mindent lehetne játszani, és akkor tényleg eljönne a PC-s játékok sötét korszaka..
  • Rage47
    hát persze
  • sherlock1
    Hú de el vagytok maradva. Pc gurusok kint voltak a rockstar londoni L.A. Noire bemutatóján és ott megkérdezték, hogy lesz-e pc-s LA Noire és Red Dead Redemption és mondták nekik hogy lesz, csak még nagy titok. A gamestarosok legutolsó live tv akármicsodájukban is beszélnek erről, de ők nem mondták el, hogy hol hallották.
  • mátyás kiráj
    az kizárt engem nem lehet megtévesszteni :)
  • freestyle666
    ez nem is igazi, nekem egy informa teknikus ismerősöm van ő azt is mondta hogy ps3 vwerzsön is lehet belőlle!!! ez fail kép!!! hamisitvány!!!
  • mátyás kiráj
    a benfentess azt elárulta nekem hogy a pacikal kel majd lenünk és lődözni az elenségre
  • tommygear
    na ez mi kérlek fejtsd ki