Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Na msot nem tudom te mit néztetek, de én sosem mondtam, hogy pcn van auto aim. Azt mondtam, hogy konzolon van, azért nem játszok ott.
Pl Borderlands.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DeerHunter01
gépen te mikor láttál "auto-aimot" ?
amúgy konzolon sem kötelezõ használni az auto ASSISTOT...kurvajó játék amúgy látatlanba ne szólj le semmit

\"Erről van szó!\"

tommygear
ja akkor a max payne is szar mert van benne bullet time <#eljen><#eljen>
tommygear
mi nem volt a gta 4-ben?? auto aim meg minden konzolos faszság benne van a KONZOLOS verzióban, a pc verzióban nincs auto aim meg ilyenek <#wilting><#wilting><#wow3><#wow3>
elmondom neked mint nagy cod fannak a konzolos codban is van rásegítés 😊)
Büdös Bohóc
Ha esetleg játszottál volna a játékkal, akkor tudnád, hogy a bullet time is mire van. Én se használnám, de vannak esetek, amikor szó szerint lehetetlent kellene végrehajtanod és CSAK bullet timemal lehet. Ennyi

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Seth
Én kb 5x használtam az egész játék alatt a dead eye képességet. Mint mondottam, nem kötelezõ. Nehogymá emiatt legyen szar a játék, úristen

PSN ID.: Beegabor

Amúgy ezt próbáltátok ? Stílusra hasonló, várakozásra jó 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fpocok
Auto aim nem. De ha lenne a játék, akkor bullet time lenne.

Büdös Bohóc
és ki mondta, hogy pc-re lesz auto aim? Talán mintha lenne ilyen opció a gta ivben is de soha nem használtam. Úristen nagyon lol vagy.

Fpocok
Szeretek olyan játékkal játszani, amit ÉN irányítok és nem néz balf*sznak.

Seth
Kár, rengeteg jó játékot mulasztasz el.

Fpocok
Igen, azokba szarok bele.
Amikor kijött a FEAR, akkor még jó dolog volt stb... aztán az összes játék szarrá használta. Nagy részüket ki sem próbáltam.
Hatalmas baromság az auto aim. Ezért nem is tudnám élvezni a játékot konzolon... Ezért csak PCn tolom. Ott nem volt GTA4ben ilyen, teljesen jó volt.

Seth
Aham. Lehet rohadt jó egy játék, ha vmi kis konzolos beütése van te szarsz rá?
GTA4-ben ugyanúgy volt aim assist(nem egyenlõ auto aim-mel),ebben is az van.
Bullet time(ami igazából annyiból áll, hogy lelassul a játék,bejelölöd kit akarsz lelõni,mikor visszavált valós idõbe,akkor végrehajtja a karakter)Ez egy lehetõség,nem kötelezõ használni.A karakter gyorsaságát hivatott jelképezni.
Nézegess tovább egy csõbe <#wave>

5 éves gépem simán fut, sõt most vett laptopon is...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fpocok
Nicsak mi ez?
Hogy ki jön-e? Lehet. Engem teljesen hidegen hagy. Tipikusan az a konzolos játék, amiben benne van minden tipikus konzolos balf*szság... auto aim, bullet time. A GTA4 ben nem voltak ilyen baromságok. Ezzel a szar RDRel akkor sem játszanék, ha fizetnének.

"soha nem lennék konzolos csicska"
Egyetértek.

Büdös Bohóc
igen, abban igazad van, hogy nem használják ki a gépeket eléggé, de ez is sajnos egy folyamatos fejlõdésnek az oka, amit talán lassítani kéne, talán nem... Az igazi gond nem a fejlesztésben, hanem az iramban és a mennyiségben van és ember legyen meg programozó a talpán aki megírja normálisan a kódját úgy, hogy nagyrészt kifogástalanul fusson ezen a sok zajos-radiátoron

Büdös Bohóc
kicsit gondold már végig, hogy milyen technikai dolgok vannak a gta iv mögött, amik egy része magukban, más részei meg esetleg együtt nem volt semmi másban... és azt, hogy mindezt akkor úgy kellett volna pc-re átültetni, hogy 1287023 videókártyának meg processzornak eleget tegyenek.
Szokásos köpködõs gyermeteg laikus gondolkodásod vidd már innen. Nem kellesz te se ide, mert kurvára nem a téma érdekel téged, hanem hogy szítsad a flémet meg hogy ellentmondj mindennek, mert olyan kurvajó egymással vitatkozni ilyen felesleges témákon. És akkor ne is ejtsünk szót az alább látható némely totál felesleges beszólásról...

lolSL
kb 2 db szem kell ahhoz hogy lássam hogy elindítok évrõl évre egy kb ugyanúgy kinézõ játékot ami ugyanazon a motoron fut, és irreálisat nõtt a gépigénye

Büdös Bohóc
mert te aztán kurvára értesz ezekhez

lolSL
soha nem lennék konzolos csicska
de nézz már körbe és látod a kamu gépigény növeléseket minden évben
pontosan jól elfutna minden egy olyan celeronon is mert kb azóta lófaszt nem fejlõdtek a procik meg vga-k is alig, ha nem lenne ez a kamu bizniszelés hogy megszabják mivel hány fps-el futnak a cuccok

koschwarz
"hogy nyissunk felesleges topikot?" címû mûsorunkat látták.

<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sapkafej
nee. elfut rajta az office meg a utorrent is? azé az má meló

György

tommygear
<#nevetes1>
Büdös Bohóc
nekik a normál gép az 1 giga ram, 2.8 ghz celeron meg 120 gigás vincsi. Videokártyának meg ati radeon 1800xt

Büdös Bohóc
hord el magad a konzolos topikba, ha gond van

tommygear
mit értünk normál gép alatt, ez elég tág fogalom
tommygear
attól még tény, hogy akkor se lesz annyi npc a játékban mint a gta4ben
Bogdogege
Nekem így megy ,tök átlagos gépen.<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

5Dani
Valamint a zsidók irányítják az univerzumot.

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

lolSL
am baromi naivak vagytok ha azt hiszitek hogy majd a gta4 után 2 évvel kiadnak vmit aminek hasonló vagy kisebb gépigénye lesz 😄 pont hogy rátesznek majd még 2 évnyi HW fejlõdést igénynek, ez marhára nem arról szól, hogy valójában mi kell hogy jól fusson az engine

lolSL
várjuk a fullhd screenshotokat 😄

5Dani
Normál gépem van, és teljesen játszható a GTA4. És kiválóan fut rajta a Photoshop, Office, Lightroom, Firefox, utorrent, stb.

Tényleg meg kell rekedni ezen a szinten, hogy az összes kibaszott játékos topikba beböfögi valaki, hogy bezzegakonzol?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Rage47
<#eljen>
5c0rp330n
egy normal gepen teljesen jatszhatatlan fos. olyan gepen jatszhato alig 30 fps-el, amibol megkapnad mind3 mostani generacios konzolt az eredeti gta4-el ra egyutt.

5Dani
késõ, már elszaladt a boltba

Büdös Bohóc
esetleg olvasd el hogy mirõl beszéltünk eddig

chicco
PC_N ??,,van már pc n?

tommygear
aláírásomban lévõ pc-n 30-35 fps megvan
az játszható
arty
kinek mi a játszható... 😊 (phenom2 x3 3500mhz + 6870 + 4g ram = éjjel, esõben sima ügy és 30fps alatt vagy, még kisebb felbontásokban is)

Forza.

tommygear
hjaaa
Büdös Bohóc
ha már egyszer átírták jól a gta iv motort (ugye patchek után), akkor gyerekjáték lesz az rdr-t átültetni és nem annyi idõ, mint volt a gta-t.

tommygear
<#eljen>
tommygear
teljesen játszahtó már a gta 4
arty
amikor fizika cimen nvidia kártyákat 1-2 zászlóval vagy üvegtöréssel próbálnak eladni, mondván hogy "csak fizixel lehetséges"

parasztvakitás, ha úgy tetszik 😊

eközben a gta4 euphoria fizikai motorja köröket ver a világra

Forza.

Büdös Bohóc
de nem bírjátok ki a semmirevaló kommentek nélkül

5c0rp330n
teljesen mind1 hogy lesz-e, ha lesz is, akkor is jatszhatatlan optimalizalatlan fosport lesz mint a gta4 volt.

Sadist
Lesz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DeerHunter01
hatalmas játék, még megjelenés után játszottam végig 1-2 héttel.
hosszú játékidõ, rengeteg mellékküldetés, eltudsz benne fogni bûnözõket, ha élve viszed be (megkötözöd és felrakod a lóra) akkor több pénzt kapsz.
3 féle bullet time rendszer a játék folyamán fejlõdik ki.
játékidõ olyan 22-23 óra volt számomra, úgy hogy megcsináltam mindent végülis de el lehet szórakozni rengeteg idõt két küldetés között, szerencsejátékok, munkák, mellékküldik.
a grafika meg kurv@jó + a történet is. vannak benne a játék által generált dolgok is pl. mész a pusztába és látod hogy a rablók valakit felakasztottak de még megtudod menteni az illetõt ha idõben ellövöd a kötelet és leszeded õket, ezért kapsz egy kis pénzt is.
undead nightmare is komoly de az alapjáték az mindent visz, számomra a 2010-es év játéka az RDR.

\"Erről van szó!\"

Büdös Bohóc
milyen kamu fizikszrõl beszélsz?

"Kíváncsi vagyok mennyire basszák el pc-re"

Hát igen, a portolás az már egy külön kérdés. 😊
Meg lehet úgy írni egy Wolf3D játékot, hogy a mai gépeken is akadjon mint a disznó. 😊

Egyébként ha a GPU kihasználásra mennek, az nem baj, sõt az lenne a legideálisabb PC-n.