1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • grebber
    Most mé? Aszondta ha nem adják ki megcsinálja ő a portot.Lehet már készül :D

Mazur lol. Hivatalos bejelentés sincs ,de majd akkor fog jönni a nagy hirtelen 0-ra.Nem is értem mire gondolt.
  • Rage47
    nem meglepő :D
  • Büdös Bohóc
    geci kurva anyját Mazurnak is
  • mike01010101
    Pedig már beleéltem magam:(
  • lolSL
    nem lesz ebből semmi, csak hazudoztak a gamestarosok hogy vegyék az újságot a gyerkőcök.
  • sherlock1
    "ui.: gamestaron nem volt valami fejlemény (videók alatt)? "

Én nem kínzom tovább magam a gstv-vel, borzalmas egy műsor.
  • gabo91
    Várható játékmegjelenések

2011. március 8. - Major League Baseball 2K11 (X360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS, PC)
    2011. március 15. - Top Spin 4 (X360, PS3, Wii)

2011. április - Carnival Games: Monkey See, Monkey Do (X360 Kinect)
    2011. május 3/6. - Duke Nukem Forever (X360, PS3, PC)
    2011. május 17 - L.A. Noire (X360, PS3)
    2011. ősz - The Darkness II (X360, PS3, PC)

Na hát a 4. év értékelőjét adták ki most, ami jól sikerült. Jobban mint várták. (tavaly veszteséget könyvelhettek el 09-es év 4. negyedéve).
    Szóval ha az év végéhez így állak hozzá akkor ezt valamikor kompenzálni is kell, kell egy csúcs időszak. Februárban vagyunk, jó két hét van hátra nem hinném hogy most kiadnák. oké (máról holnapra nem fog megjelenni)
    Márciusban van két játék. Bevallom egyik se mond semmit se nekem. Két sport játék. Oké NBA-t viszik mint cukrot ezeket nem tudom... de nem valószínű hogy márciusban jelenne meg még más váratlanul, ill ha ezek megjelennek 2-3 hét van hátra a negyedévből, nem lesz egy nagy eladás akkor még. Első negyed év biztosan nem a csúcs lesz.

Nézzük tovább. Carnival Games: Monkey See, Monkey Do
    Duke Nukem Forever
    L.A. Noire
    Ez már május. Másfél hónapjuk lesz hogy megnyomják a negyedévet, biztosan felül is múlják majd az elsőt.

harmadik negyedév: duke nukem, la noir megy majd, de mégiscsak szeptember végéig tart ez a negyed év. Ha nem adnak ki semmit se akkor duke nukem és társai nem biztos hogy elegendőek lesznek. Valami kellene ide.
    Negyedik negyedévre egy játék van betervezve, oké messze van addig lehetnek konkrét címek oda. De gyakorlatilag május és ősz között nincs semmi. Az úgy elég üres. Nyilatkozták, hogy arra törekednek hogy gta nélkül is sikerüljön teljesíteni az évet.
    RDR nem GTA oké, de azért 8millió példányban vitték, ami szerintem elég jelentős bevétel.

Hát lehet hogy szarul gondolom, meg az is lehet hogy reménykedve ezzel próbálok nyugtatni, biztatni mindenkit...

ui.: gamestaron nem volt valami fejlemény (videók alatt)?

• gabo91
    magyarul
    Pc-n is szívesen fogyna úgy hallottam...
  • Bogdogege
    pcgameshardware
  • masterthief
    Ennek tényleg semmi köze a Red Dead Redemption-hoz!
  • Büdös Bohóc
    Ez off, köze nincs RDR-hez tuti. Legalábbis elég csúnya lenne, ha köze lenne. Akkor valahol 2011 Q4-re tudnék tippelni RDR-t. Fejlesztőt nem fognak alfa- se béta-teszt fázis során felvenni a témára az tuti.
  • Bogdogege
    shogungamer
  • gabo91
    +/- 1-2 hónap nem számít (na jó számít) csak jelenjen meg. Könnyebb úgy várni, ha tudom hogy még menyi van hátra, pontosabban ha tudom hogy van értelme várni...
  • tommygear
    gamestaros faszi márciust emlegetett de sztem bőven lesz április-május is
  • Bogdogege
    Még senki sem tudja .
  • hekhubá
    Sziasztok!
    Mikor jelenik meg a játék PC-re?
  • gabo91
    Minden nap keresgélek hátha van már valami új fejlemény...
  • masterthief
    Nyugi, majd lesz. Tavaszig már nem sokat kell várni.
  • Bogdogege
    Nagy a csend ,semmi hír .!?
  • mike01010101
    Nagyon szeretnék már látni egy hivatalos megjelenés dátumot. Akkor már könnyebb várni.
  • gabo91
    majd pár hónap múlva nézz vissza a válaszért...
    (remélhetőleg akkor megtudjuk válaszolni)
  • Büdös Bohóc
    észrevetted, hogy az itt levők nem tudnak válaszolni?
  • Deleter14
    Próbálom megszerezni a Legend of the West outhfitet szóval megcsináltam minden kihívást és semmi. :( Utána néztem,hogy milyen kihívások vannak és van még a "Master Hunter" kihívás...viszont nekem nyoma sincs a menübe ennek a kihívásnak. Előre is kösz.
  • Solid Snake
    Jó videók
  • masterthief
    Tessék itt a 2. rész is.
  • barmi
  • masterthief
  • masterthief
    Mazur! Dá-dá lesz! XD Tököm kivan hogy mindig elfoglalt. E-mail-emre sem tudott válaszolni, csak mikor már a GS Live-ba kérdeztem mi van. (gondolom hallottátok. Chiko név alatt volt a kérdés)
  • Büdös Bohóc
    simántán bepereljük őket, ha ennyi pofázás után nem lesz igazuk :DD:DD
  • tommygear
  • gabo91
  • sherlock1
  • gabo91
    Ámen!
    Remélem mindenki hallotta mit mondott....: mást nem megcsinálja ő....
    behajtjuk:)
  • tommygear
  • sherlock1
    Hájas TV
    1:02:00-tól és 1:04:50-től

• tommygear
    ha a gta dlc-ket megcsinálták pc-re akkor ez 99% hogy jön
    és én megveszem az biztos :D
  • ratgab
    #249-et nem neked szántam gabo91, csak úgy átlalánosságban!
  • ratgab
    Ez színtiszta üzleti kérdés! Ha sokan kérik (márpedig sokunk sír érte ilyen-olyan fórumokon), akkor valószínűleg sokan meg is fogják venni (remélem és kérek mindenkit, hogy ha, ismételem ha kijön, akkor vegyük, hogy máskor is jöjjenek Rockstar cuccok).

Szerintem a Gta 4 jól szerepelt pc-s körökben is és ez is jól fog, ezt a Rockstar is tudja, csak megvárják, hogy lemegy a konzolos őrület (Red Dead miatt konzol vásárlások és játék vásárlások), majd mint ahogy másik cégnél (Ubisoft: Assassins Creed) itt is a hype után kiadják. Ez szerintem 95 %-ban biztos!
  • gabo91
    Ne rémisztgesd a gyerekeket!
    nem szabad
    Persze az igaz, hogy egy dolog hogy mit hallani az nem biztos, meg ugye az sem számít sokat hogy mit ígérnek. Ha játszunk majd vele akkor lehetünk csak biztosak benne.
    De GTA IV-et is eleinte letagadták, hogy nem adják ki pc-re, aztán végül csak kijött. Bár azért ott fél év múlva kijött... itt lassan 9 hónap telt el és még hivatalos bejelentés sincs...

De akkor is ki fog jönni...
  • grebber
    Továbbra is várom a hivatalos megerősítést addig csak SZERETNÉM ha jönne.
    Nehogy ez is Alan Wake legyen hogy azti készül fasza mindjárt meg is jelenik azt életbe nem jön pc-re