1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • tutika14
    Most mindenki engem basztat? Hát hagyjatok már békén.
  • lolSL
    ha még csak a j lenne a gond..
  • tutika14
    "J" Jól van na Te is kössél belém nyugodtan.
  • MerlinW
    "meg ilyeszteni"

mit csinálni?
  • tutika14
    http://www.rockstargames.com/reddeadredemption/ Hopp és meg is találtam. Elég pofás az oldal :D Remélem a játékra is fordítanak egy kis figyelmet. :D Nehogy Bug parádé legyen az egész XD
  • tutika14
    Az igen. Nem akartalak meg ilyeszteni. xD Amúgy a Red dead-nek van valami kis oldala ahol irkálnak valami fejleményeket? Vagy csak van a Rockstar és ennyi?
  • Seth
    Elnézésedet kérem,nem fordul elő többet!
    [megijedt]
  • tutika14
    Itt a Red dead: Redemption-ról kell irogatni nem a másikat oltogatni úgy hogy eég is volt. ok?
  • tutika14
    Komolyan mondom 17 vagyok. Mit cinkeskedsz? Mert hülyültem hogy úgy lesz ahogy mondom az már gyerekes? Ide csak öreg fásult humortalanok járnak akik mindig csak a másikat fikázzák?
  • Seth
    Jó lesz az 16-nak is
  • tutika14
    Nem is vagyok 18 csak 17 :P xD
  • tutika14
    18 éves vagyok :D
  • tommygear
    látszik h 14 éves vagy
  • tutika14
    Akkor is úgy lesz ahogy én mondom :) :P
  • gabo91
    Ahogy az elöttem szóló is írta mindkettőt a 2k adja ki és a take two forgalmazza őket
  • tommygear
    2K games adja ki és a rockstar csinálta
    a kettő nem ugyan az
  • tutika14
    És nem tudom h ki montda de a L.A Noire-t nem a rockstar adja ki hanem a 2K games vagy micsoda. :D A Borderlands-et is ez csinálta :D
  • tutika14
    Bocsi srácok rosszul emlékeztem! A gamestar a red dead-et tavaszra és a L.A. Noire vagy mit őszre írta szval előbb jön a red dead szerintem mint az a LA Noire.
  • SötétBarom
    Szerintem igazad lesz. Ha kora ősszel nem jön az RDR, akkor lehet neki pápát inteni.
  • gabo91
    Szerintem rohadt jó lesz a vidik alapján meg van/ lesz egyfajta hangulata, de ha pörgös nyomozós akkor egyszer elsütöd a poénokat max kétszer és ennyi... rdr-be meg egy jó ideig ellehet baromkodni...
  • gabo91
    Nem hinném hogy befolyásolná egymást a két játék. kb olyan mint gyártanak ruhát férfiaknak meg nőknek... nem konkurencia egyik a másiknak....

Duke nukem (ugyanaz a kiadó, és a kiadótól is függ hogy mikor jön ki játék) inkább konkurencia, mert ugye mit vegyek ezt vagy azt... ha ennyi a keretösszeg és egyre futja csak akkor választani kell... tehát valószínübb hogy kijön most la noire konzolra, meg duke nukem... aztán nyáron vagy ősszel meg red dead redmption...
    de ha nyáron (nyár végén) nem jön ki akkor már sosem fog szerintem...
    mert ha másfél éven belül nem dobják ki akkor már nem is fogják...
    gyakorlatilag másfél év alatt új játékot lehet készíteni, akár
  • tommygear
    +1
  • tommygear
    jelenleg még nincs bejelentve úgy értem
  • Murder3
    Red dead sokkal jobb sztem a la noire elég semmilyen vidik alapján..
  • Reg5
    Állítólag van rá esély, hogy jön.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha választanom kéne az LA Noir-t választanám pc-re, red dead azért annyira nem stílusos... :D
  • tommygear
    LA Noire se jön pc-re
  • DonSzykla
    Nem akarok nagy hülyeséget mondani de a R* ugye most adja majd ki május-ba az L.A Noire-t, és azt még meg várják addig ezt nem adják ki.

Úgy hogy szerintem előbb kiadják azt, és meg lássák hogy milyen fogatatásba részesül, és majd utána az RDR-t szerintem.

Mert az is előfordulhat, hogy ha előtte kiadják a RDR-t akkor mindenki ugye most azt várja a legjobban és akkor lehet hogy nem kap akkora fogatatást az L.A-j.

De mondom ez csak egy tipp csak gondolom. ( De ne legyen igazam és jöjjön előbb. xD )
  • Murder3
    tehát ah írok a fórumba trollkdok....de okos vagy...vagy baj h más véleményen vagyok...sg szint.

nincs abba ellentmondás...lol
    érdekes dologgal jössz...
  • ratgab
    Én láttam a videót, amiben véletlenül elkottyintotta a dolgot, hogy lesz pc-s verza, de ott szó se volt februárról, annyit árult el, hogy tudnak konkrét dátumot, de egyenlőre csak 2011-et mond.

Még azért elég keményen tapossuk a 2011 elejét, szóval semmi sincs veszve...

Állítólag egyik nagyobb eseményen kicsit berúgtak 1-2 Rockstaros munkatárssal és az egyik elkottyintotta...
  • gabo91
    mazur mondta csak, állítása szerint ez nem nagy dolog hogy tudnak olyan dolgokról amik még hivatalosan nincsenek bejelentve, mégiscsak ebbe a szakmába dolgoznak bla bla bla...
  • tutika14
    Ez de nagy fail xDDDDD Amúgy akkor a gamestar honnan szedte hogy februárba jön? (2011)
  • gabo91
    "Büntetőpontok: Trollkodás a Rift fórumban."
    itt is azt csinálod

Van némi ellentmondás abban amit írtál:
    1. mint modntam én se hiszem h ez en jönne pc-re
    2. de sztem nem mostanában fog

érdekes
  • Murder3
    mint modntam én se hiszem h ez en jönne pc-re de sztem nem mostanában fog.
  • ratgab
    Én csak utalnék a Gta 4 esetére! Rockstar: " Soha a büdös életben nem készítjük el a GTA 4-et pc-re" Ezt szó szerint így mondták!!!

Eltelt pár hónap és benyögték, hogy letelt a Soha mégis lesz... na ennyit a "Sziklacsillag"(Rockstar) következetességről megjelenésekkel kapcsolatban!
  • DarkSector
    Nah mikor gyün PC-re?
  • gabo91
    Zavar?

Am köszönjük, hogy benéztél, most már távozhatsz is.
  • Murder3
    Igen, de az h a R* bejelnti pc-re az igen kevés az esélye legalábbis h közel jövőbe.
    Mivel eddig még utalni se utaélltak rá.
  • ratgab
    Mert ha lesz, akkor már nem kell létrehozni... ha meg nem lesz, akkor még mindig zárható!

Igaz, hogy elég lett volna a hivatalos bejelentés után létrehozni a topikot...
  • Murder3
    Én hiszem h lesz pc-s verzió, de amíg a R* nem jelenti be addig mineke ez a topic?