Red Dead Redemption (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kíváncsi vagyok mennyire basszák el pc-re
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Meg nem mindegy, hogy a látótáv a pusztaságot mutatja, vagy egy nagyvárosban nyüzsgõ dolgokat.
A belsõ terek meg nem okoznak olyan problémát. A GTA IV-nél az a probléma, hogy minden objektumnak van árnyéka, és nagyon sok elem mozog, autók emberek. Ott vannak még a fények is, fényszóró minden autóra, hatalmas látótávolságok, rengeteg épület stb.
Szóval, ha nem lesz fele a gépigény a GTAIV-nek akkor a készítõk bújjanak el. 😊
Majd pont egy ilyen aranytojó tyúkot,ami konzolokon többmilliós eladásokkal büszkélkedhet, nem fognak átrakni pc-re?
Ki van zárva, csak idõ kérdése.
PSN ID.: Beegabor
mindenesetre van rá esély.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy reviewban tonnányi mellékes küldetést és minijátékot soroltak fel, egyszerûen csak kapkodtam a fejem, hogy mi van. A fõbb különbségek a GTA IV-tõl:
- Kicsiszolt gta iv motor.
- Több város, sok látnivaló, nyílt terep és mindez valahol az USA és Mexico egy nem létezõ határán.
- Nincs több tengerrel körülvett biszbasz, hanem értelmesebben megoldott határvonalak (pl kuranagy hegység).
- Témához illõ minijátékok.
- Bullet time shooting
- Rossz-, illetve jótettek hatására nõ, avagy csökken az emberünk "jósága", továbbá külön lehet a hírnevet növelni (hogy miben nyilvánul meg késbb egy magas hírnév azt nem tudom)
- Ha valami rosszat csinálunk, akkor késõbb még mindig van rajtunk körözés és fejpénz, de olyankor általában nem támadnak, csak néha jönnek fejvadászok vagy valakik, hogy elkapjanak. Fel is adhatjuk magunkat illetve sok pénzzel kifizethetjük a fejpénzt magunkról.
sorolom még, amint eszembe jut más
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Nos ahogy az lenni szokott, gondolom pár oldalig most flémtopik lesz ebbõl is, de csak azért is megnyitom. Ekkora siker és ekkora eladás mellett tuti megjelenik majd PC-re is, a GTA IV is és a kiegészítõi is hoztak profitot PC-n is.
Elsõként linkelnék nektek valamit, ami érdekelheti a társaságot. Ok, szoktak elírások történni, de valaki (troll?) már emlegetett a GTA IV topikban egy hamarosan történõ bejelentést és a GTA IV PC bejelentése elõtt is "véletlenül" feltûnt itt-ott elõrendelhetõ PC verzió, szóval a hamarosan történõ bejelentésben én bízok.