Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Ez egy régi kép a google kiadja

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Büdös Bohóc
hol volt ez?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bogdogege
<#ijedt><#fejvakaras>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Büdös Bohóc
még jobb, tehát mint láthatjuk 55 ezer forintból ki jön egy pc is, ami jó

bakkerman
éljen,ne is csinálják meg,maradjon meg azoknak az idiótáknak,akik fps-t/tps-t KONTROLLERREL játszanak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ebbõl ami nálam megérne minimum 1 hónapot is a vinyón,az az Alan Wake,és a Gran Turismo,többi kuka

bakkerman
Egy normális gépnek az ára tényleg monitor nélkül 130-140, de ez mindig is így volt.

nem forgattak kis korodban,vagy hogy a gecibe tudsz ekkora baromságot beírni? ezt a gépet 55k-ból raktam össze most októberben,a monitoromat két éve vettem 30k-ért. október óta rengeteg játékkal játszottam rajta,vagy legalábbis megnéztem fut-e,egy se izzasztotta meg 1440x900-ban high-on,játéktól függetlenül minden így futtatok,legyen az mostani gém,vagy két éves...

bakkerman
zsír a buli akkor nálad

grebber
Ahol veszem ott van rá gari szal nem érdekel.
Max annyi hogy nem õk jönnek érte és viszik el hanem haverral kell felküldeni ennyi.
De mint mondtam elszédültek az árakkal és így jó darabig még nem veszek!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
ha ahogy írtad warezolni fogsz rajta, akkor meg úgy kell módosítani hogy azonnal ugrik a garancia, tehát ugyanott vagy mintha használtat vettél volna, csak 2-2.5x annyit fizettél 😊

lolSL
ez a 2 <#lama>

Mr Manson
Mire kijön (ha kijön) PC-re BOXon már a kettõt nyomjuk <#taps><#taps><#taps>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Fél éves cikk. Azóta már mondtak egysmást.

grebber
Az az õ bajuk!

Büdös Bohóc
te bajod 😊 kurva nagyot lehet spórolni meg szakítani szinte mindennel, gondolj bele hányan adják el kihasználatlanság miatt a boxjukat.

grebber
Használtat soha semmibõl nem fogok venni!

Én is így voltam vele, azt tessék ott porosodik a sarokban. Többet volt kölcsön haveroknál mint itthon.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

lolSL
hát 3 játék árából kijön egy használtan, újat nem érdemes venni most

Büdös Bohóc
aszongya mazur, hogy "ami NEMSOKÁRA MEGÉRKEZIK, ..."

grebber
Nem vagyok hülye ha egyszer megveszem majd a boxot biztos hogy nem fogom eladni.
Mindig jönnek majd lewarezolandó game-ek amik úgysem fognak jönni pc-re!
Csak sokallom nagyon a warez box árát.

lolSL
játszanál és csalódnál, aztán eladnád az xboxod
a legtöbb nem éri meg a dl dvd-t se 😊

grebber
"videók alapján ezek tetszenek nekem"

Szóval számomra nem gagyik játszanék velük!

igen, kb nekem is ez a véleményem. Ami nekem kell az van pc-n és sokkal élvezetesebb. Boxot csak a Fable 2, FNR4 és Gears of War 2 miatt vettem/tartom.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

lolSL
legtöbb gagyi b kategóriás game amivel nem vesztesz semmit

Hát ezek nagy részével már játszottam. Autós,motoros játékok egyáltalán nem mozgatnak, (konzolon) Halo széria szintén nem jön be. Mortal vs DC egy szar, a Mortal sorozat megszégyenítése. Viszont a Jurassic The Hunted és a Army of Two: The 40th Day-t nem ismerem ezekre ránézek.

Fable 3, Alan Wake-et relatív könnyû irányítani, de a RDR szörnyû volt, számomra így ebben a formában élvezhetetlen. Majd egér + billel fasza lesz.

tommygear
#135 mehetne a bannerba
Seth
"Felsorolnál nekem csak 10 játékot, ami olyan jó boxon és nincsen pc-re"

PSN ID.: Beegabor

grebber
Na és? Konzolról volt szó!
Majd ha emberi áron lesznek beruházok mindkettõre!

sherlock1
Júniusi hír, de ne zavarjon. Amúgy #131, #135. Aki ezután se hiszi el, az dugjon petárdát a seggébe, amúgy is szilveszter van.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Seth
Uccsó 7 cím PS3 only

grebber
Azt nemtudom,hogy jók-e de videók alapján ezek tetszenek nekem:

Far Cry Instincts Predator,Dead Or Alive,Project Gotham Racing,Call Of Duty 3 ,The Darkness ,Forza Motorsport ,Halo 3,Conan,Army Of Two ,Ninja Gaiden II,Too Human ,Midnight Club Los Angeles,Fracture,Baja Edge Of Control,Halo Wars,Fight Night 4 ,Condemned 2,Gears of War 2
Jurassic The Hunted,Alan Wake,Red Dead Redemption,Halo 3: ODST
UFC Undisputed,Mortal Kombat vs DC Universe
Army of Two The 40th Day,Castlevania,Dantes Inferno,Enslaved,Heavy Rain
MotorStorm Pacific Rift,Grand Turismo 5,inFAMOUS,Killzone,Uncharted,
Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots

Most nagyhirtelen ezek jutottak eszembe!

MerlinW
Ennyi.
Ha mégis elkészülne, akkor szokásos R+ idõzítéssel legkorábban 2011 végén.

[merlinw.org]

Seth
Alan Wake, Fable 3 megy kontrollerrel, RDR meg nem? Na ne röhögtess már.

Büdös Bohóc
én megvenném a boxodat, ha úgyis csak a sarokban áll <#idiota>

Alan Wake megvolt, nem rossz...
Fable 3 szintén, bár pc tuti végigviszem még egy párszor.
RDR kipróbáltam, de élvezhetetlen a controller miatt <#gonosz3>
FNR 4 na igen, ez az a játék amelyik miatt még nem adtam el a boxot<#eljen>
Halo az nekem túl gagyi...
GTA 4 meg elég volt a pc-n.

Wanted
Szerintem érdemes elõvenni a boxodat a következõ játékok miatt (a teljesség igénye nélkül):
Alan Wake
Fable 3
Red Dead Redemption 😊
Fight Night Round 4
Sokan szeretik a Halo-kat is. (én kevésbé)
GTA4: boxon valahogy feelingesebb, mint PC-n.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Felsorolnál nekem csak 10 játékot, ami olyan jó boxon és nincsen pc-re? mert, akkor lehet elõkerül a sarokból szegény boxom <#hehe>

byzhouse
már igazán kiadhatnának valami értelmes játékot. tirexi már kijátszotta az összeset

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

koschwarz
többéves elmaradásban vagyok a pc-s játékokat illetõen...ha mostantól kezdve nem adnának ki egy pc-s játékot is, még vagy 4-5 évig tudnék pc-n játszani. persze ezt úgy, hogy én nem csak olyan játékokkal játszom, amit 5 óra alatt lehet végigvinni, másrészt nincs is annyi idõm hogy játszak. egy stalker vagy egy witcher nekem pl. legalább 4-5 hónap, és utolsó pixelig kiélvezek egy ilyen játékot. ha egy multis fps-rõl beszélünk (mondjuk ez csak battlefield lehet), az akár több év is lehet a játékidõ.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SZilaJMaGGoT
A nagyobb címeket általába kihozzák minden platformra(több platform=több pénz). Vannak ugye az exklúzív húzó címek amik már jól bejáratott ip-k(lásd forza, gt, hasonlók), és vannak olyan szar játékok amik azért jönnek csak egy platformra mert többre nem éri meg ki adni(persze kivételek mindig vannak).

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Büdös Bohóc
annyi játék jelent meg az utóbbi 1 évben, hogy csak kapkodom a fejem, dehát a pc már halott platform!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet minden pc címre jut 10 konzolos, de az a maradék kilenc akkora de AKKORA fostalicska és szar és hulladék, hogy kösz, de nem hiányzik

Sadist
"szazezreket baszol ki hogy egy olyan platformon jatszal, ami jatek szempontjabol 1-2 kiveteltol eltekintve teljesen halott."

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, ebbõl pedig tökéletesen látszik, hogy halvány lila fingod nincs a dologról és csak idegbõl fröcsögöd magadból a szart.
Egy szót mondok, Steam. Nézz utána!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Hát ezt pedig tényleg te kezdted a patkány stílusoddal, ráadásul másra próbálod kenni. Szánlak téged.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Nézz utána, a konzolokat veszteségesen adják el. Szerinted a konzol játékok miért kerülnek másfélszer annyiba? Azért, hogy a licenszekbõl pótolják a veszteséget.

tommygear
wedge31
Akkor neked megérné ha vennél egy konzolt, nekem azért a pár játékért nem éri meg ráadásul a gamepadot is rühellem meg ugy az egész konzol feelinget is áltálában.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Nézzed meg a nagy cimeket pc-n miket hireztek ki hogy átléptek egy bizonyos álomhatárt hát nemsok ilyen van.
Konzolon minden jobban fogy hiszen kimondottan játékra van olcsó,nem kell vele baszakodni.

Simán megértem a játék kiadókat.Most mit görcsöljenek pc-re baszakodással amikor bejön belõle teszem azt 1 millió dollár ,amikor gyorsan összedobnak valami konzolos fost amibõl 2 hónap leforgása alatt már 10 millát kerestek? (Ezeket csak mondtam,de õk biztos vagyok benne hogy így nézik a helyzetet)

És lehet látni a pc-seken,hogy hiába szidjuk a konzolokat ez egyben egyfajta irigység is.Legalábbis részemrõl igen.Ott van a kb 50 game amit szívesen kipróbálnék/végigvinnék ps3/xbox360-on mert nincs pc-re!

lolSL
jó de ez is akkora kamu szöveg
már szinte minden gamer konfig többször erõsebb mint az 5 éves konzolok.. és azokon meg fut 30, néha 60 FPS-el 1024-1280 közti felbontáson minden játék. a most megjelenõ játékok közül meg 1 se fut azokhoz hasonló pc hardwaren, akármit optimalizálnak. nagy KAMU biznisz ez

grebber
Ez nagyon egyszerû.
PC-re optimalizálni kell.Többszázezer konfig létezik ugye mivel nem konzol nem adott hardver.
Meg lehet nézni azokat a játékokat amiket portoltak pc-re mennyit adtak el belõlük.Xboxos eladás töredéke.
Pénzügyileg szerintem is megérné nekik de nem olyan szintû lenne a bevétel ebbõl,hogy érdemes legyen belefeccölni azt a rengeteg idõt!