Red Dead Redemption (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem forgattak kis korodban,vagy hogy a gecibe tudsz ekkora baromságot beírni? ezt a gépet 55k-ból raktam össze most októberben,a monitoromat két éve vettem 30k-ért. október óta rengeteg játékkal játszottam rajta,vagy legalábbis megnéztem fut-e,egy se izzasztotta meg 1440x900-ban high-on,játéktól függetlenül minden így futtatok,legyen az mostani gém,vagy két éves...
Max annyi hogy nem õk jönnek érte és viszik el hanem haverral kell felküldeni ennyi.
De mint mondtam elszédültek az árakkal és így jó darabig még nem veszek!
Next PC upgrade: 2022
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Mindig jönnek majd lewarezolandó game-ek amik úgysem fognak jönni pc-re!
Csak sokallom nagyon a warez box árát.
Szóval számomra nem gagyik játszanék velük!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Majd ha emberi áron lesznek beruházok mindkettõre!
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Far Cry Instincts Predator,Dead Or Alive,Project Gotham Racing,Call Of Duty 3 ,The Darkness ,Forza Motorsport ,Halo 3,Conan,Army Of Two ,Ninja Gaiden II,Too Human ,Midnight Club Los Angeles,Fracture,Baja Edge Of Control,Halo Wars,Fight Night 4 ,Condemned 2,Gears of War 2
Jurassic The Hunted,Alan Wake,Red Dead Redemption,Halo 3: ODST
UFC Undisputed,Mortal Kombat vs DC Universe
Army of Two The 40th Day,Castlevania,Dantes Inferno,Enslaved,Heavy Rain
MotorStorm Pacific Rift,Grand Turismo 5,inFAMOUS,Killzone,Uncharted,
Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots
Most nagyhirtelen ezek jutottak eszembe!
Ha mégis elkészülne, akkor szokásos R+ idõzítéssel legkorábban 2011 végén.
[merlinw.org]
Fable 3 szintén, bár pc tuti végigviszem még egy párszor.
RDR kipróbáltam, de élvezhetetlen a controller miatt <#gonosz3>#gonosz3>
FNR 4 na igen, ez az a játék amelyik miatt még nem adtam el a boxot<#eljen>#eljen>
Halo az nekem túl gagyi...
GTA 4 meg elég volt a pc-n.
Alan Wake
Fable 3
Red Dead Redemption 😊
Fight Night Round 4
Sokan szeretik a Halo-kat is. (én kevésbé)
GTA4: boxon valahogy feelingesebb, mint PC-n.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, ebbõl pedig tökéletesen látszik, hogy halvány lila fingod nincs a dologról és csak idegbõl fröcsögöd magadból a szart.
Egy szót mondok, Steam. Nézz utána!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Konzolon minden jobban fogy hiszen kimondottan játékra van olcsó,nem kell vele baszakodni.
Simán megértem a játék kiadókat.Most mit görcsöljenek pc-re baszakodással amikor bejön belõle teszem azt 1 millió dollár ,amikor gyorsan összedobnak valami konzolos fost amibõl 2 hónap leforgása alatt már 10 millát kerestek? (Ezeket csak mondtam,de õk biztos vagyok benne hogy így nézik a helyzetet)
És lehet látni a pc-seken,hogy hiába szidjuk a konzolokat ez egyben egyfajta irigység is.Legalábbis részemrõl igen.Ott van a kb 50 game amit szívesen kipróbálnék/végigvinnék ps3/xbox360-on mert nincs pc-re!
már szinte minden gamer konfig többször erõsebb mint az 5 éves konzolok.. és azokon meg fut 30, néha 60 FPS-el 1024-1280 közti felbontáson minden játék. a most megjelenõ játékok közül meg 1 se fut azokhoz hasonló pc hardwaren, akármit optimalizálnak. nagy KAMU biznisz ez
PC-re optimalizálni kell.Többszázezer konfig létezik ugye mivel nem konzol nem adott hardver.
Meg lehet nézni azokat a játékokat amiket portoltak pc-re mennyit adtak el belõlük.Xboxos eladás töredéke.
Pénzügyileg szerintem is megérné nekik de nem olyan szintû lenne a bevétel ebbõl,hogy érdemes legyen belefeccölni azt a rengeteg idõt!