1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
tutika14 #367 Nem sértődtem meg. :D És tényleg azt hittem hogy igaz XDDD Már nagyon várom és felkaptam a vizet :D -
#366 Nem szóltalak le. Eszembe sincs. Mindössze annyi hogy lolSL írt egy poénos kommentet, és a kérdésed úgy jött ki mintha elhitted volna hogy még mindig a csizmáját csinálják. :D Ha ezzel esetleg megsértettelek akkor BOCSESZ! -
tutika14 #365 Leszólni* :D -
tutika14 #364 Hatodszor: Nem kéne szólni azért, mert mondjátok a hülyeségeiteket én meg rákérdeztem... -
#363 Először is, ez csak egy poénos hozzászólás "mazur már hétvégén is bejár a szerkesztőségbe kódolni a játékot, nemsokára kész lesz a főhős csízmája"
Másodszor:Pontos idópontot még nem adtak ki, mikorra jön ki Pc-re!
Harmadszor: Azért várni kell egy cseppet a hivatalos bejelentésre!
Negyedszer: Mazur testvért nem illene fikázni, mivel ő is várja a portot.!
ötödszörre: TÜRELEM! -
tutika14 #362 Mi a franc??? Gamestar újságba februárra volt kiírva és még mindig a csizmát csinálják? Na ne ba már ki velem komolyan mondom.... -
#361 Jobb lesz ha siet, hónap végéig már csak 31 nap van hátra...
márciusban késznek kell lennie mert meglincselik -
#360 Nincsen.
Csak szeretnék.
(nekem mindegy) -
#359 ez mióta is van bejelentve h jön pc-re? -
#358 -
#357 mazur már hétvégén is bejár a szerkesztőségbe kódolni a játékot, nemsokára kész lesz a főhős csízmája -
#356 na mivan? -
#355 Így van, nagyon helyesen teszi... fogy az ideje. 8 nap múlva március... -
#354 Köszönöm, oké.. :D -
#353 50 új üzenet... majdnem szívrohamot kaptam...
erre spam az egész... -
#352 boldog szülinapot és ne szólj már hozzá -
#351 KK? -
Maszturbátor #350 Ja és Éljen a KK! -
#349 Inkább ránts rá haver, mert ahogy látom komoly problémáid vannak... :S -
#348 Ne szóljatok hozzá! Az lesz neki a legnagyobb csalódás! Az ilyen alakokat a visszaszólások éltetik. Do not feed the trolls! -
Maszturbátor #347 Ratyik vagytok példát vehetnétek a BF-es lámpicsekektől , na szasztok -
ratgab #346 Rendben! -
#345 nyugodtan befejezheted, nem kell 500-ik hsz
a többieknek meg csak szólok, hogy mostantól egy kanyi hozzászólást nem akarok itt látni Maszturbátor felé intézve, ignoráljátok és kész -
ratgab #343 Akkor meg minek szítod itt az indulatokat?
Nemhogy reménykednél, hogy lesz pc-re ez a játék (eddig a legnagyobb Rockstar címek mind kijöttek pc-re lásd Gta 4 esete.... mondták, hogy nem lesz, nem lesz és láss csodát mégiscsak kijött)! -
Maszturbátor #342 PC fan vagyok -
ratgab #341 Miért a "Konzolon már megjelent ez a játék Pc-n meg nem és Bibíííí és vegyet konzolt (pc-t meg rituálisan égessétek el)" az szerinted mi a bánat ha nem pc haterkedés/Konzol fanboykodás?????????
Egyébként meg ha nem tetszik a kritika el lehet innen húzni a búsba!!!!
-
Maszturbátor #340 500-ik hsz -
#339 De am neked mi a fasz bajod van? Minek kell flamet szítani? -
Maszturbátor #338 Ki beszélt pc vs konzol powerkedésről ? -
ratgab #337 Támogatva! -
Maszturbátor #336 Én mindent megpróbáltam , úgy látszik nem ma leszel Házigazda -
ratgab #335 Na lehet visszamenni konzolozni konzol fanboykám!
Ma jó éjszakád lesz úgy aludhatsz el, hogy beszóltál pár pc-s arcnak egy olyan dologról, amiről nem lehet tudomásod (lesz-e pc-re a játék vagy nem)!
Mi a bánatnak jössz be ide, ha nem tudsz értelmesen hozzáböffenteni a témához???
Majd mi pc-sek is átpofátlankodunk flamet kelteni a konzolos topikokba... ja nem, mert mi nem vagyunk olyan tirpákok mint TE!
Na minden jót! -
#334 csitt -
#333 Az ilyen fapados oldalakkal hagyj inkább... :) -
Maszturbátor #332 Kösz hogy beköptél ,ennyit rólad, meg az 500 hsz-ről -
Maszturbátor #331 -
Maszturbátor #330 itt is megmondták a tutit -
Maszturbátor #329 -
#328 "Red Dead Redemption egyelőre nem jön PC-re"
Szövegértés fail.... -
#327 Mazurt most a GS fanok nem látják jó ideig mert ő maga porolja pc-re