1087

Red Dead Redemption PC verzió
-
Hagyd inkább, ne is foglalkozz vele. Majd összeszed megint 1 büntetőpontot. -
életembe nem írtam oda
talán -
Úgy tudom, hogy eddig 1 értelmes hozzászólásod nem volt itt, szóval nincs helyed. Menj vissza a gumiba kurvaanyázni, ahogy szoktad, te alreg, az illik a szintedhez. -
úgy tudom nem vagy internetminiszter és nem hozhatsz ilyen döntéseket -
nem azért mondtam, mert elhiszem, hogy igazi, hanem mert takarodj innen -
hát ha te szerinted a rockstar majd a piratebay képmegosztójára fogja elsőként feltenni a doboztervet, fél+ évvel a game bejelentése előtt, lehet neked kéne eltakarodnod mert közöd nincs a való világhoz :D -
ték -
(Y) -
Gamespot -
takarodj -
még fékebb -
lemaradt a h betű a link elejéről, itt van még egyszer -
fake -
twitter -
most néztem, azon a svájci oldalon már nem szerepel a pc verzió, csak ps3 meg xbox... :C -
amúgy pont ma ebédkor jutott eszembe, hogy át kéne majd nézni a googlet, hogy vajon van-e valami új történés :) -
Szívesen! -
ez is arra utal látom, hogy több online áruházban is már feltűnt a játék, kösz a linket
a másik most annyira nem érdekes, valami olyasmiről szól ugye, hogy még van ötletük a játékkal kapcsolatban, gondolom ez újabb kiegészítőket jelenthet... -
hírek -
friss hírek -
Ez egy régi kép a google kiadja -
hol volt ez? -

-
még jobb, tehát mint láthatjuk 55 ezer forintból ki jön egy pc is, ami jó -
éljen,ne is csinálják meg,maradjon meg azoknak az idiótáknak,akik fps-t/tps-t KONTROLLERREL játszanak -
ebből ami nálam megérne minimum 1 hónapot is a vinyón,az az Alan Wake,és a Gran Turismo,többi kuka -
Egy normális gépnek az ára tényleg monitor nélkül 130-140, de ez mindig is így volt.
nem forgattak kis korodban,vagy hogy a gecibe tudsz ekkora baromságot beírni? ezt a gépet 55k-ból raktam össze most októberben,a monitoromat két éve vettem 30k-ért. október óta rengeteg játékkal játszottam rajta,vagy legalábbis megnéztem fut-e,egy se izzasztotta meg 1440x900-ban high-on,játéktól függetlenül minden így futtatok,legyen az mostani gém,vagy két éves... -
zsír a buli akkor nálad -
Ahol veszem ott van rá gari szal nem érdekel.
Max annyi hogy nem ők jönnek érte és viszik el hanem haverral kell felküldeni ennyi.
De mint mondtam elszédültek az árakkal és így jó darabig még nem veszek! -
ha ahogy írtad warezolni fogsz rajta, akkor meg úgy kell módosítani hogy azonnal ugrik a garancia, tehát ugyanott vagy mintha használtat vettél volna, csak 2-2.5x annyit fizettél :) -
ez a 2
-
Mire kijön (ha kijön) PC-re BOXon már a kettőt nyomjuk 

-
Reg5 #174 Fél éves cikk. Azóta már mondtak egysmást. -
Az az ő bajuk! -
te bajod :) kurva nagyot lehet spórolni meg szakítani szinte mindennel, gondolj bele hányan adják el kihasználatlanság miatt a boxjukat. -
Használtat soha semmiből nem fogok venni! -
Ari18 #170 Én is így voltam vele, azt tessék ott porosodik a sarokban. Többet volt kölcsön haveroknál mint itthon. -
hát 3 játék árából kijön egy használtan, újat nem érdemes venni most -
aszongya mazur, hogy "ami NEMSOKÁRA MEGÉRKEZIK, ..." -
Nem vagyok hülye ha egyszer megveszem majd a boxot biztos hogy nem fogom eladni.
Mindig jönnek majd lewarezolandó game-ek amik úgysem fognak jönni pc-re!
Csak sokallom nagyon a warez box árát.