1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#206 Hagyd inkább, ne is foglalkozz vele. Majd összeszed megint 1 büntetőpontot. -
#205 életembe nem írtam oda
talán -
#204 Úgy tudom, hogy eddig 1 értelmes hozzászólásod nem volt itt, szóval nincs helyed. Menj vissza a gumiba kurvaanyázni, ahogy szoktad, te alreg, az illik a szintedhez. -
#203 úgy tudom nem vagy internetminiszter és nem hozhatsz ilyen döntéseket -
#202 nem azért mondtam, mert elhiszem, hogy igazi, hanem mert takarodj innen -
#201 hát ha te szerinted a rockstar majd a piratebay képmegosztójára fogja elsőként feltenni a doboztervet, fél+ évvel a game bejelentése előtt, lehet neked kéne eltakarodnod mert közöd nincs a való világhoz :D -
#200 ték -
#199 (Y) -
#198 Gamespot -
#197 takarodj -
#196 még fékebb -
#195 lemaradt a h betű a link elejéről, itt van még egyszer -
#194 fake -
#193 twitter -
#192 most néztem, azon a svájci oldalon már nem szerepel a pc verzió, csak ps3 meg xbox... :C -
#191 amúgy pont ma ebédkor jutott eszembe, hogy át kéne majd nézni a googlet, hogy vajon van-e valami új történés :) -
#190 Szívesen! -
#189 ez is arra utal látom, hogy több online áruházban is már feltűnt a játék, kösz a linket
a másik most annyira nem érdekes, valami olyasmiről szól ugye, hogy még van ötletük a játékkal kapcsolatban, gondolom ez újabb kiegészítőket jelenthet... -
#188 hírek -
#187 friss hírek -
#186 Ez egy régi kép a google kiadja -
#185 hol volt ez? -
-
#183 még jobb, tehát mint láthatjuk 55 ezer forintból ki jön egy pc is, ami jó -
#182 éljen,ne is csinálják meg,maradjon meg azoknak az idiótáknak,akik fps-t/tps-t KONTROLLERREL játszanak -
#181 ebből ami nálam megérne minimum 1 hónapot is a vinyón,az az Alan Wake,és a Gran Turismo,többi kuka -
#180 Egy normális gépnek az ára tényleg monitor nélkül 130-140, de ez mindig is így volt.
nem forgattak kis korodban,vagy hogy a gecibe tudsz ekkora baromságot beírni? ezt a gépet 55k-ból raktam össze most októberben,a monitoromat két éve vettem 30k-ért. október óta rengeteg játékkal játszottam rajta,vagy legalábbis megnéztem fut-e,egy se izzasztotta meg 1440x900-ban high-on,játéktól függetlenül minden így futtatok,legyen az mostani gém,vagy két éves... -
#179 zsír a buli akkor nálad -
#178 Ahol veszem ott van rá gari szal nem érdekel.
Max annyi hogy nem ők jönnek érte és viszik el hanem haverral kell felküldeni ennyi.
De mint mondtam elszédültek az árakkal és így jó darabig még nem veszek! -
#177 ha ahogy írtad warezolni fogsz rajta, akkor meg úgy kell módosítani hogy azonnal ugrik a garancia, tehát ugyanott vagy mintha használtat vettél volna, csak 2-2.5x annyit fizettél :) -
#176 ez a 2 -
#175 Mire kijön (ha kijön) PC-re BOXon már a kettőt nyomjuk -
Reg5 #174 Fél éves cikk. Azóta már mondtak egysmást. -
#173 Az az ő bajuk! -
#172 te bajod :) kurva nagyot lehet spórolni meg szakítani szinte mindennel, gondolj bele hányan adják el kihasználatlanság miatt a boxjukat. -
#171 Használtat soha semmiből nem fogok venni! -
Ari18 #170 Én is így voltam vele, azt tessék ott porosodik a sarokban. Többet volt kölcsön haveroknál mint itthon. -
#169 hát 3 játék árából kijön egy használtan, újat nem érdemes venni most -
#168 aszongya mazur, hogy "ami NEMSOKÁRA MEGÉRKEZIK, ..." -
#167 Nem vagyok hülye ha egyszer megveszem majd a boxot biztos hogy nem fogom eladni.
Mindig jönnek majd lewarezolandó game-ek amik úgysem fognak jönni pc-re!
Csak sokallom nagyon a warez box árát.