1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • Fpocok
    Na msot nem tudom te mit néztetek, de én sosem mondtam, hogy pcn van auto aim. Azt mondtam, hogy konzolon van, azért nem játszok ott.
    Pl Borderlands.
  • DeerHunter01
    gépen te mikor láttál "auto-aimot" ?
    amúgy konzolon sem kötelező használni az auto ASSISTOT...kurvajó játék amúgy látatlanba ne szólj le semmit
  • tommygear
    ja akkor a max payne is szar mert van benne bullet time
  • tommygear
    mi nem volt a gta 4-ben?? auto aim meg minden konzolos faszság benne van a KONZOLOS verzióban, a pc verzióban nincs auto aim meg ilyenek
    elmondom neked mint nagy cod fannak a konzolos codban is van rásegítés :))
  • Büdös Bohóc
    Ha esetleg játszottál volna a játékkal, akkor tudnád, hogy a bullet time is mire van. Én se használnám, de vannak esetek, amikor szó szerint lehetetlent kellene végrehajtanod és CSAK bullet timemal lehet. Ennyi
  • Seth
    Én kb 5x használtam az egész játék alatt a dead eye képességet. Mint mondottam, nem kötelező. Nehogymá emiatt legyen szar a játék, úristen
  • Cat 02 #80
    Amúgy ezt próbáltátok ? Stílusra hasonló, várakozásra jó ;)
  • Fpocok
    Auto aim nem. De ha lenne a játék, akkor bullet time lenne.
  • Büdös Bohóc
    és ki mondta, hogy pc-re lesz auto aim? Talán mintha lenne ilyen opció a gta ivben is de soha nem használtam. Úristen nagyon lol vagy.
  • Fpocok
    Szeretek olyan játékkal játszani, amit ÉN irányítok és nem néz balf*sznak.
  • Seth
    Kár, rengeteg jó játékot mulasztasz el.
  • Fpocok
    Igen, azokba szarok bele.
    Amikor kijött a FEAR, akkor még jó dolog volt stb... aztán az összes játék szarrá használta. Nagy részüket ki sem próbáltam.
    Hatalmas baromság az auto aim. Ezért nem is tudnám élvezni a játékot konzolon... Ezért csak PCn tolom. Ott nem volt GTA4ben ilyen, teljesen jó volt.
  • Seth
    Aham. Lehet rohadt jó egy játék, ha vmi kis konzolos beütése van te szarsz rá?
    GTA4-ben ugyanúgy volt aim assist(nem egyenlő auto aim-mel),ebben is az van.
    Bullet time(ami igazából annyiból áll, hogy lelassul a játék,bejelölöd kit akarsz lelőni,mikor visszavált valós időbe,akkor végrehajtja a karakter)Ez egy lehetőség,nem kötelező használni.A karakter gyorsaságát hivatott jelképezni.
    Nézegess tovább egy csőbe
  • Cat 02 #73
    5 éves gépem simán fut, sőt most vett laptopon is...
  • Fpocok
    Nicsak mi ez?
    Hogy ki jön-e? Lehet. Engem teljesen hidegen hagy. Tipikusan az a konzolos játék, amiben benne van minden tipikus konzolos balf*szság... auto aim, bullet time. A GTA4 ben nem voltak ilyen baromságok. Ezzel a szar RDRel akkor sem játszanék, ha fizetnének.

"soha nem lennék konzolos csicska"
    Egyetértek.
  • Büdös Bohóc
    igen, abban igazad van, hogy nem használják ki a gépeket eléggé, de ez is sajnos egy folyamatos fejlődésnek az oka, amit talán lassítani kéne, talán nem... Az igazi gond nem a fejlesztésben, hanem az iramban és a mennyiségben van és ember legyen meg programozó a talpán aki megírja normálisan a kódját úgy, hogy nagyrészt kifogástalanul fusson ezen a sok zajos-radiátoron
  • Büdös Bohóc
    kicsit gondold már végig, hogy milyen technikai dolgok vannak a gta iv mögött, amik egy része magukban, más részei meg esetleg együtt nem volt semmi másban... és azt, hogy mindezt akkor úgy kellett volna pc-re átültetni, hogy 1287023 videókártyának meg processzornak eleget tegyenek.
    Szokásos köpködős gyermeteg laikus gondolkodásod vidd már innen. Nem kellesz te se ide, mert kurvára nem a téma érdekel téged, hanem hogy szítsad a flémet meg hogy ellentmondj mindennek, mert olyan kurvajó egymással vitatkozni ilyen felesleges témákon. És akkor ne is ejtsünk szót az alább látható némely totál felesleges beszólásról...
  • lolSL
    kb 2 db szem kell ahhoz hogy lássam hogy elindítok évről évre egy kb ugyanúgy kinéző játékot ami ugyanazon a motoron fut, és irreálisat nőtt a gépigénye
  • Büdös Bohóc
    mert te aztán kurvára értesz ezekhez
  • lolSL
    soha nem lennék konzolos csicska
    de nézz már körbe és látod a kamu gépigény növeléseket minden évben
    pontosan jól elfutna minden egy olyan celeronon is mert kb azóta lófaszt nem fejlődtek a procik meg vga-k is alig, ha nem lenne ez a kamu bizniszelés hogy megszabják mivel hány fps-el futnak a cuccok
  • koschwarz
    "hogy nyissunk felesleges topikot?" című műsorunkat látták.

• sapkafej
    nee. elfut rajta az office meg a utorrent is? azé az má meló
  • tommygear
  • Büdös Bohóc
    nekik a normál gép az 1 giga ram, 2.8 ghz celeron meg 120 gigás vincsi. Videokártyának meg ati radeon 1800xt
  • Büdös Bohóc
    hord el magad a konzolos topikba, ha gond van
  • tommygear
    mit értünk normál gép alatt, ez elég tág fogalom
  • tommygear
    attól még tény, hogy akkor se lesz annyi npc a játékban mint a gta4ben
  • Bogdogege
    Nekem így megy ,tök átlagos gépen.

• 5Dani
    Valamint a zsidók irányítják az univerzumot.
  • lolSL
    am baromi naivak vagytok ha azt hiszitek hogy majd a gta4 után 2 évvel kiadnak vmit aminek hasonló vagy kisebb gépigénye lesz :D pont hogy rátesznek majd még 2 évnyi HW fejlődést igénynek, ez marhára nem arról szól, hogy valójában mi kell hogy jól fusson az engine
  • lolSL
    várjuk a fullhd screenshotokat :D
  • 5Dani
    Normál gépem van, és teljesen játszható a GTA4. És kiválóan fut rajta a Photoshop, Office, Lightroom, Firefox, utorrent, stb.

Tényleg meg kell rekedni ezen a szinten, hogy az összes kibaszott játékos topikba beböfögi valaki, hogy bezzegakonzol?
  • Rage47
  • 5c0rp330n
    egy normal gepen teljesen jatszhatatlan fos. olyan gepen jatszhato alig 30 fps-el, amibol megkapnad mind3 mostani generacios konzolt az eredeti gta4-el ra egyutt.
  • 5Dani
    késő, már elszaladt a boltba
  • Büdös Bohóc
    esetleg olvasd el hogy miről beszéltünk eddig
  • chicco
    PC_N ??,,van már pc n?
  • tommygear
    aláírásomban lévő pc-n 30-35 fps megvan
    az játszható
  • arty
    kinek mi a játszható... :) (phenom2 x3 3500mhz + 6870 + 4g ram = éjjel, esőben sima ügy és 30fps alatt vagy, még kisebb felbontásokban is)
  • tommygear
    hjaaa