1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • Büdös Bohóc
    ha már egyszer átírták jól a gta iv motort (ugye patchek után), akkor gyerekjáték lesz az rdr-t átültetni és nem annyi idő, mint volt a gta-t.
  • tommygear
  • tommygear
    teljesen játszahtó már a gta 4
  • arty
    amikor fizika cimen nvidia kártyákat 1-2 zászlóval vagy üvegtöréssel próbálnak eladni, mondván hogy "csak fizixel lehetséges"

parasztvakitás, ha úgy tetszik :)

eközben a gta4 euphoria fizikai motorja köröket ver a világra
  • Büdös Bohóc
    de nem bírjátok ki a semmirevaló kommentek nélkül
  • 5c0rp330n
    teljesen mind1 hogy lesz-e, ha lesz is, akkor is jatszhatatlan optimalizalatlan fosport lesz mint a gta4 volt.
  • Sadist
    Lesz.
  • DeerHunter01
    hatalmas játék, még megjelenés után játszottam végig 1-2 héttel.
    hosszú játékidő, rengeteg mellékküldetés, eltudsz benne fogni bűnözőket, ha élve viszed be (megkötözöd és felrakod a lóra) akkor több pénzt kapsz.
    3 féle bullet time rendszer a játék folyamán fejlődik ki.
    játékidő olyan 22-23 óra volt számomra, úgy hogy megcsináltam mindent végülis de el lehet szórakozni rengeteg időt két küldetés között, szerencsejátékok, munkák, mellékküldik.
    a grafika meg kurv@jó + a történet is. vannak benne a játék által generált dolgok is pl. mész a pusztába és látod hogy a rablók valakit felakasztottak de még megtudod menteni az illetőt ha időben ellövöd a kötelet és leszeded őket, ezért kapsz egy kis pénzt is.
    undead nightmare is komoly de az alapjáték az mindent visz, számomra a 2010-es év játéka az RDR.
  • Büdös Bohóc
    milyen kamu fizikszről beszélsz?
  • wednes
    "Kíváncsi vagyok mennyire basszák el pc-re"

Hát igen, a portolás az már egy külön kérdés. :)
    Meg lehet úgy írni egy Wolf3D játékot, hogy a mai gépeken is akadjon mint a disznó. :)

Egyébként ha a GPU kihasználásra mennek, az nem baj, sőt az lenne a legideálisabb PC-n.
  • Bence94
    zabálta a procit de olyan fizika van benne, hogy majdnem beszartam tőle annyira jól néz ki/látványos. legalább durva fizika van benne és nem ilyen kamu fiziksz...
  • Büdös Bohóc
    igen, talán több gpu időt fog enni és kiegyenlítettebb lesz kicsit a két hardver terhelése.
  • Büdös Bohóc
    nézz meg pár videót, kemény azért ez is, a távoli/közeli hegyek és minden tereptárgy volumetrikus fénytörést okoz, a növényzet sűrű és ugyancsak árnyékot vet, sokat törik a terep is. GTA IV-ben elhiszed, hogy sokat látsz, de mégsem. A házak nem tesznek ki ANNYIRA sok poligont és a tereptárgyak látótávja meg nem olyan nagy. Igen, én is arra gondoltam, hogy esetleg majd kisebb lesz a gépigény és ha lehet szépen állítani, akkor az is lesz, de pont ezért lett megemelve a poligonszám és berakva a volumetrikus fény, blur, meg tudomisénmi, hogy kb ugyanazon a számításigényen szebben nézzen ki, mint az elődje. Pushing to the limits :)
    Kíváncsi vagyok mennyire basszák el pc-re
  • tommygear
    biztos nem lesz olyan processzor igénye mint a gta4-nek, itt van pár épület van pár fa meg a pusztaság és pár npc ehhez nem kell olyan sokat számolnia a procinak sztem
  • Narxis
    LOL, vadi újat 40 ezerért vettem ezelőtt fél éve.
  • wednes
    Jó, de azért mégse dzsungel növényzetet kell megjeleníteni. :)
    Meg nem mindegy, hogy a látótáv a pusztaságot mutatja, vagy egy nagyvárosban nyüzsgő dolgokat.
    A belső terek meg nem okoznak olyan problémát. A GTA IV-nél az a probléma, hogy minden objektumnak van árnyéka, és nagyon sok elem mozog, autók emberek. Ott vannak még a fények is, fényszóró minden autóra, hatalmas látótávolságok, rengeteg épület stb.
    Szóval, ha nem lesz fele a gépigény a GTAIV-nek akkor a készítők bújjanak el. :)
  • tommygear
    hogyne
  • lolSL
    mert pc-n ebből is csak 100db-ot adnának el :D
  • Büdös Bohóc
    örülnék neki :DDD
  • tommygear
    májusban meg remélem kiadják
  • Büdös Bohóc
    igen, csak szerintem kihúzzák karácsony utánig persze, mert lehet a sok hülye most akart venni vagy kapni boxot, hogy játszhasson a gémmel. Ez a januári bejelentés nekem hihetőnek tűnik.
  • Seth
    Egy szaros Manhunt 2-t átportoltak egy év után(ami már ps2-n is elavultnak számított grafikailag) a Rockstar-os gyerkőcök. Eladhattak belőle 100 db-ot.
    Majd pont egy ilyen aranytojó tyúkot,ami konzolokon többmilliós eladásokkal büszkélkedhet, nem fognak átrakni pc-re?
    Ki van zárva, csak idő kérdése.
  • tommygear
    reméljük tényleg jön majd pc-re
    +fav
  • Büdös Bohóc
    ja és volumetrikus fények :)
  • Büdös Bohóc
    á-á nehogy azt hidd. A városokban minden ház ki van belsőleg is dolgozva továbbá a pusztán kurvasok növényzet, kaktusz meg terep van és nagy a látótáv stb, szóval az is azért kicsit megvágná. De mindenesetre nem annyi ember tehát a mestint nem húzná le annyira a gépet, mint gta iv-ben
  • Bence94
    szólnak egyes pletykák arról, hogy jövőre bejelentik/kiadják pc-re is de ez még csak mendemonda...
    mindenesetre van rá esély.
  • bakvarnyu
    jól átbasztál, már azt hittem tényleg bejelentették
  • wednes
    Én is hallottam pletykákat januári bejelentésről. Na majd kiderül. Egyébként annyira optimalizálatlan nem lehet, mint a GTAIV, annál csak jobban futhat. Itt nincs nyüzsgő világváros, rengeteg épülettel, autóval járókelővel, ezernyi árnyékkal stb. A horizonton is csak a messzi pusztát látjuk.
  • Baelint
    Attól még, hogy van egy hülye, aki ennyiért eladja, még nem ennyi az ára.
  • báttyó02
    meg az sem aki 25ért adna el ilyet (ha tényleg van)
  • Büdös Bohóc
    1 wireless kontrollerrel és 1 távirányítóval 20 gigás vincsivel egy kifogástalan állapotú xboxot vett barátnőm tesója ennyiért
  • Seth
    Az sem volt normális aki 50k-ért megvette :)
  • Büdös Bohóc
    gta iv topikot se zárták
  • báttyó02
    mutass már nekem 25alatt xboxot...most adtam el a 2008as xboxom 50be,ez alatt amik vannak csak hibásak vagy szinte semmi nincs hozzá (vatera)
  • zaki
    felesleges megnyitni, úgyis zárják/törlik, amíg hivatalos bejelentés nem lesz.
  • RYO21
    Hát ez a szar helyett inkább csinálták volna a következő GTA-t!
  • Büdös Bohóc
    én is gondolkozom ezen, de egyszerűen SZAR irányítani kontrollerrel, kurva idegesítő még úgy is, hogy autocélzás van rajta.
  • Rage47
    felesleges topik
  • Armagedown
    ugye te is tudod hogy ez elég hülye kifogás ?
  • davidka003
    Na már megörültem, hogy történt bejelentés de úgy látszik még nem.