1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • lolSL
    használt xbox 25k alatt van már, akit érdekelt már vett egyet.
  • Büdös Bohóc
    tanultak a leckéből szerintem, a patchek után már korrekt lett a gta iv is, talán most nem basszák majd el.
  • Büdös Bohóc
    Aki pedig esetleg nincs képben, hogy mi is ez:

Egy reviewban tonnányi mellékes küldetést és minijátékot soroltak fel, egyszerűen csak kapkodtam a fejem, hogy mi van. A főbb különbségek a GTA IV-től:
    - Kicsiszolt gta iv motor.
    - Több város, sok látnivaló, nyílt terep és mindez valahol az USA és Mexico egy nem létező határán.
    - Nincs több tengerrel körülvett biszbasz, hanem értelmesebben megoldott határvonalak (pl kuranagy hegység).
    - Témához illő minijátékok.
    - Bullet time shooting
    - Rossz-, illetve jótettek hatására nő, avagy csökken az emberünk "jósága", továbbá külön lehet a hírnevet növelni (hogy miben nyilvánul meg késbb egy magas hírnév azt nem tudom)
    - Ha valami rosszat csinálunk, akkor később még mindig van rajtunk körözés és fejpénz, de olyankor általában nem támadnak, csak néha jönnek fejvadászok vagy valakik, hogy elkapjanak. Fel is adhatjuk magunkat illetve sok pénzzel kifizethetjük a fejpénzt magunkról.

sorolom még, amint eszembe jut más
  • Armagedown
    nem valószínű hogy lesz , ha meg lesz is , akkor is csak egy optimalizálatlan bughalmaz lesz
  • Büdös Bohóc
    És persze várom a friss hírmorzsákat én is, ha valaki talál valamit, ezt a linket is úgy láttam meg, hogy pár napos google által beindexelt híreket kerestem és valaki yahoon belinkelte a webshopot.
  • Büdös Bohóc
    Sziasztok!

Nos ahogy az lenni szokott, gondolom pár oldalig most flémtopik lesz ebből is, de csak azért is megnyitom. Ekkora siker és ekkora eladás mellett tuti megjelenik majd PC-re is, a GTA IV is és a kiegészítői is hoztak profitot PC-n is.

Elsőként linkelnék nektek valamit, ami érdekelheti a társaságot. Ok, szoktak elírások történni, de valaki (troll?) már emlegetett a GTA IV topikban egy hamarosan történő bejelentést és a GTA IV PC bejelentése előtt is "véletlenül" feltűnt itt-ott előrendelhető PC verzió, szóval a hamarosan történő bejelentésben én bízok.