1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#326 2010. június 11. 17:08
takarodj már végre -
Maszturbátor #325 itt írták -
#324 Nézd, azt se mondták, hogy soha büdös életbe nem lesz pc-n. Még azt a fos manhunt 2-t is kihozták pc-re mikor már a kutya se számított rá. -
Maszturbátor #323 Ez az irány a 500-ik hsz . -
Maszturbátor #322 Rockstar hivatalos bejelentés kell nem lámpi kelet-európai humbuk , oké -
#321 Anyádék mehettek volna gumit venni... :) -
#320 Ajánlom figyelmedbe a jövő csütörtöki GS Live-ot. Nézd meg mert a RDR Pc-s verziójáról szó lesz benne. -
#319 A GTAIV-re is ezt mondták az ilyen kis pöcsök mint te. Sztem inkább meglátjuk... :) -
#318 holérdekel -
Maszturbátor #317 500 hsz kell hozzá -
#316 +1 -
#315 Kérek hg jogot, ki áll mellettem? Nem mehet tovább, hogy széttrollkodják az egész topikot. -
Maszturbátor #314 Abban is több valóság volt mint a rdr pc-s verzióban -
#313 fogsoruk mikemény :D Tiszta Mónika show -
#312 remek -
#311 -
Maszturbátor #310 -
#309 -
Maszturbátor #308 A jelenlegi állás szerint nekem van igazam és te beszélsz marhaságokat. -
#307 Nevedhez hűen cselekedj,ahelyett hogy beszélsz marhaságokat.
-
Maszturbátor #306 Ebből sem lesz már semmi törölhető a topik, irány konzolt venni.
voltam -
ratgab #305 Én például a Red Dead Redemption konzolos kijövetele előtt még csak hallani sem hallottam róla!
RDR megjelenéséért aláírásokat gyűjtenek a pc-sek, az elődjéről meg nem is hallottak, így nem összehasonlítási alap a mostani megjelenéshez kapcsolódóan!
Egyszóval egyetértek veled! -
#304 8 új üzenet! én meg már azt hittem, bejelentették a játékot azért van ekkora forgalom :S
egyébként a revolver 2004-es kár a mostaniakhoz hasonlítani -
#303 -
#302 nem kértem hogy jellemezd magad -
#301 Mekkora tahó vagy hallod e? -
#300 mehetsz is a konzol topikba vissza, szia
TÉK -
#299 Nagyon jó kis játék volt, persze mit tudhatod te -
#298 ez jobb is hogy nem -
#297 Ez se jött ki pcre. :D -
#296 ezen az oldalon a doom4-et meg a modern warfare 3-t is elő lehet rendelni... -
#295 naponta nézem van e valami fejlemény, akárcsak L.A. Noire esetében.
így onnét linkelek egy hsz-t csak egy vélemény, viszont amit linkelt az tény: elő rendelés -
#294 +fav
várom a fejleményeket. tegnap volt szerencsém kipróbálni boxon, nagyon állat. csak adják ki pc-re! -
#293 Várjunk türelemmel! Nem szabadna előre leugatni sem Mazurt, sem azt hogy nincs még hivatalos bejelentés. Majd lesz! Türelem. Várni sztem tud mindenki. Sok játékkal eljátszották ugyan ezt, felsorolták a hivatalos kiadásokat, később pedig bombaként berobbant a várt játék megjelenés. Egyébként is még tavaly nyáron elindítottak egy petíciót, hogy Pc-s portot legyenek szívesek készíteni, hihetetlenül sokan ragaszkodnak hozzá.
Addig is kitartás. (Egy példa: Én nagy Thief rajongó vagyok, 2009 márciusában szivárgott ki az infó hogy készítik a IV részt. 2009 májusában az Eidos felfedte és nyilvánosságra is hozta hogy valóban készítik. Mai napig sincs semmi hír a játékról, semmi concept art,se trailer csak a zenesterző kilétére derült fény. Most február végén a GDC-n fogják bemutatni milyen zenei háttér lesz alatta esetleg intro zenéje vagy valami. Még az sem biztos hogy ezen kívül mutatnak-e be valamit a fejlesztők. Lényeg az hogy készül, csak várni kell türelmesen.
Ezért is mondom, előre ne szídkozódjunk! Majd eljön az ideje.) -
ratgab #292 Előre szidjátok, aztán ha netalántán tényleg igaza van, akkor meg majd kérhettek bocsánatot!
Majd anyázok én is ha már 2012 lesz és még mindig nem jelent meg az RDR pc-re addig nem és amúgy is addig nektek is indokolatlan bárkit szidni! -
ratgab #291 Jól gondolkodsz!
Ez csak a már hivatalosan bejelentett játékokat tartalmazza (gondoljátok, hogy ellövik a puskapört egy ilyen blőd húzással, hogy bedobják az RDR-t egy ilyen listába)!
Még semmi nincs veszve... ennél nagyobb hype már nem is kell a Rockstarnak, mint amit a pc-sek maguk generálnak és a konzolos verzió visszhangjai (8 millió eladott példány rengeteg, játékot istenítő tesztek kell ennél több), valamint a pc-sek vágya a játékra.
Nekik már csak annyit kell tenni, hogy bejelentik, hogy a pc-seknek kedvezve és meghallgatva kívánságukat, All in one kiadják DLc-stül mindenestül a játékot PC-re!
Ez színtiszta üzlet: Konzolon jól fogyott, Pc-n sokan a multi miatt ugyis megveszik (pc-s verzió szerintem már amúgy is kész van)!
Most, hogy a Blizzard (No Diablo 3 this year) idén nem jön ki új játékkal, Activision is törölt pár címet, májusig lemegy a nagyobb szezon és a legközelebbi játék megjelenési őrület csak ősszel jön, akkor sem sok nagy cím lesz, így még jobban meg van ágyazva a játéknak!
Idén LESZ RDR Pc-re én ebben 100 %-osan biztos vagyok és ezt nem Gamerként mondom!
Ui.: Hivatalos dátuma sem az Assassins Creed Brotherhoodnak, sem a Fable 3-nak nincs mégis még május előtt megjelennek! -
#290 -
#289 mér most mivan? -
#288 Még jó hogy így megjelenés előtt ezt te tudod :D
Legutóbbi trailer engem is meggyőzött mondjuk,de várjuk meg a végét -
#287 én inkább jobban örülnék volna a LA Noirnak PCre. felülmúl minden GTAt és RDRt:)