Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
a hardvergyártók a konzolgyártók 😊

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Rage47
lehet a hardvergyártók lefizették a konzolgyártókat, hogy ne csináljanak olyan konzolt, mert akkor PC-be nem vesznek hardvert a játékok miatt
Shiwo
kíváncsi lennék, hogy mégis mennyibe kerül egy játékfejlesztõ cégnek megcsinálni egy konzolos játékukat pc-re...nekem erõs a gyanúm, hogy lényegesen kevesebb erõforrást emészt fel a dolog, mintha egy teljesen új játékot készítenének, és valószínûleg a gyatrább eladások mellett is behozza az árát...az más kérdés, hogy miért nem veszik a fáradtságot ahhoz, hogy normális portot készítsenek, nem tûnik lehetetlennek a dolog...amin meg én máig csodálkozom, hogy miért nem készítettek olyan konzolt, amihez van egér, bill és kontroller...azzal mindent lehetne játszani, és akkor tényleg eljönne a PC-s játékok sötét korszaka..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Rage47
hát persze
sherlock1
Hú de el vagytok maradva. Pc gurusok kint voltak a rockstar londoni L.A. Noire bemutatóján és ott megkérdezték, hogy lesz-e pc-s LA Noire és Red Dead Redemption és mondták nekik hogy lesz, csak még nagy titok. A gamestarosok legutolsó live tv akármicsodájukban is beszélnek errõl, de õk nem mondták el, hogy hol hallották.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

az kizárt engem nem lehet megtévesszteni 😊

Kedventc játékom : Maffia 2

freestyle666
ez nem is igazi, nekem egy informa teknikus ismerõsöm van õ azt is mondta hogy ps3 vwerzsön is lehet belõlle!!! ez fail kép!!! hamisitvány!!!

Mercedes E320 kaszinó rójál

a benfentess azt elárulta nekem hogy a pacikal kel majd lenünk és lõdözni az elenségre

tommygear
na ez mi kérlek fejtsd ki
tesék it egy kép tölle kaptam

tommygear
igenn na mi az infodd
mindenki magáboll indul ki ne itélj hejesirásrol mert az nem az ember!<#fogmosas>

freestyle666
persze petsze higgyük is ell!!!!!! te buta ember!!!! nem tucc irni!!!

Mercedes E320 kaszinó rójál

hellosztok én tudok egy bennfentesst akit ismerek és azt mondta hogy lesz pcre szal píti kutyák <#wilting>

5c0rp330n
kifejezetten kozlom hogy semmi felhatalmazasod nincs arra hogy megmond hogy ki legyen itt a topicban es ki nem.
en leirtam egy objektiv, szilard tenyen alapulo, teljesen megalapozott kovetkeztetest, akivel mindenki egyetert aki nem ol bele evi szinten szazezreket a halott pc-s jatekiparba es tartja tavol magat a konzoltol mint ordog a szenteltviztol. ezek utan te jottel az agyatlan flemeddel es jossz elo ujra es ujra amikor valaki olyat mond ami minimalisan is serti a buzlo rohado pc-s jatekipart. es ezek mellett magadrol gondolod azt hogy objektiv vagy, es masrol hogy elfogult.
az biztos, hogy semmilyen uzleti okuk nincs ra, h pc-re kiadjak, mert azzal gyakorlatilag ingyen adnak ki. ennek ellenere szanalom-kegyelembol lehet hogy osszeganyolnak egy optimalizalatlan fos portot, mint ahogy korabban csinaltak, de abban sok koszonet nem lesz, ahogy a gta-nal sem volt.

na kb ennyi. viszlat, tovabbi jo flemelest.

Büdös Bohóc
nem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Oké.De ha ne adj isten kiadják Pc-re.Nyavajogni fogtok úgyis 1-2 kivételt.

Ja ebbe igazad van.Pl Starcraft 2.WOW(de ezek nem az én müjfajaim).
Meg még ami jobb Pc-n az az FPS!

Büdös Bohóc
Jó de ez kurvára nem érdekel itt senkit és csak feleslegesen spammeled tele a topikot és flémelsz. Ha csak ezt tudod mehetsz is innen, mert már elmondták elõtted is ezt páran.

wedge31
Attol függ milyen játékokal játszol én egy kezemen megtudom számolni hány játék hiányzik a konzol felhozatalból mert böven van mivel játszani pc-én.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ez az igazság!Miért is menjek csak az igazat mondom.Mai világba már nem éri meg gépre költeni.Ha kijön egy játék akkor vagy nagy a gépigény vagy bugos vagy szar.Én ha Pc-n játszok akkor régebbi játékokkal pl Max Paynek.Akkoriba még nem voltak ilyen rosszak a játékok gépen.A másik meg pl Need For Speed Hot Pursuit nem jött ki DLC-semmi hozzá és nyavajogtak hogy miért?.Hát azért mert nem éri meg!

Büdös Bohóc
menjél is

Oké hogy állat gép de ha szar a port akkor semmit nem ér az erõs gép.

Jano
Én nem nyavalyognék, mert tök állat gépem van. <#hawaii>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Ték.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sziasztok!
Nekem megvan Xbox 360-ra az RDR meg a kiegészítõi de valami eszméletlen jó Multiba is.Szerintem ez a topik fölösleges.Ha ki is jönne Pc-re mindenki letöltené.Aki meg megvenné az csak nyavajogna.Jajj milyen nagy a gépigény...

5Dani
látom sikerült megértened a lényeget 😄

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Büdös Bohóc
Kifejezetten kérlek, hogy takarodj a topikból. Én nem kezdtem flémet, normálisan válaszoltam mindenkinek és nyitottam topikot továbbá írtam egy szép listát, hogy mi lesz, erre jöttök ti és leszarozzátok az egészet, a pc platformot továbbá az ötletet, hogy egyáltalán kellene-e pc-re ez a játék. Ha akkor konzol buzi vagy, akkor be se tedd a lábad a játékosok fórumba.

5c0rp330n
mit kezdek megint? te voltal ennek az egesz flame-lavinanak az elinditoja ugyhogy ha valakinek lapos a pofaja, az te vagy. az emlitett osszegnel pedig a legtobb pecehuszar joval tobbet kolt a gepere (siman 2szer annyit), ha ha csak annyit koltene, abba is siman belefer a mostani konzolgeneracio 2 legdragabb darabja.
ha valaki valamit benyalt az te vagy. szazezreket baszol ki hogy egy olyan platformon jatszal, ami jatek szempontjabol 1-2 kiveteltol eltekintve teljesen halott.

koschwarz
hát, sok sikert ehhez a roppant értelmes és hasznos topikhoz. nem lesz hosszú életû.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A Sony 3 éven keresztül sírt, hogy a PS3 veszteséget termel.

De veszteséges, most már nem azok.
De csak az életciklus vége felé érik el a nulsza adót vagy fordulnak pluszba. PS3 a kezdetekkor 805 és 840 dollárjába volt a Sony-nak és 500 és 600 dollárért árulták õket. link

PC-s alkatrészeken meg vastagon ott van a haszon is.
Ha nem lenne veszteséges kezdetekkor a konzol már itt lenne a következõ generáció.

lolSL
kamu bazdmeg ne higgy már el mindent amit a neten olvasol
valoszinu hogy 5000 forintos szarok vannak benne és veszteséges 😄

Bence94
ezt a görnyedést sem tudom ki találta ki de nagy barom volt... tény tényleg van hogy görnyednek de ügy kell berendezni az asztalt stb. meg én nem szoktam...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Büdös Bohóc
olyan vagy, mint a neved

Büdös Bohóc
Már megint kezded? Egy normális gépnek az ára tényleg monitor nélkül 130-140, de ez mindig is így volt. És?

Konzoloknak a valódi ára hol van szerinted? Nem itt, de mégiscsak mínuszosan adják el õket amióta létezik, pont azért hogy benyaljad és majd a játékokból bejön nekik a mínusz bõven. És nem mai technológia egyik sem már.

SötétBarom
Görnyedjél csak a gép elõtt. Én minden singleplayer fps-t csak kontrollerrel nyomok, kanapén fekve, TV-n.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bence94
pc-n fpst gamepaddal egyedül a legújabb alone in the darkot játszottam végig és kellett is hozzá.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

5c0rp330n
normal gep alatt normal gepet ertek. tehat nem olyat amibol az egesz ejelenlegi konzolgeneracio megvasarolhato. a gta4 pedig az alatti gepeken koztudott, hogy meg sem mozdul.

Bogdogege
Miért ez nem egy flém topik?

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Büdös Bohóc
van pár játék, amit sokkal elõnyösebb azzal, na menj is innen, ha nem tudsz mást, csak flémelni.

koschwarz
külön gratulálok annak, aki pc-n kontrollerrel játszik, ráadásul fps-t. asszem az ilyet cirkuszban kellene mutogatni.

lolSL
nem kellett volna konzolra fps-t vagy tps-t csinálni, rts-t meg végképp nem.
elég lett volna nekik az ugrabugra karddalkörbeölõs csoda stílus

Büdös Bohóc
jó most szerinted õk hogy játsszanak kontrollerrel fps-t, vagy tps-t? Nem kellett volna, hogy belerakjanak autoaimet, de ez van, belerakták. Beledöglesz? Nem. Ki tudod kapcsolni? Igen!

koschwarz
baszki, még a half life steam-es változatába is betettek autoaim-et...elõször azt hittem, valami elromlott a játékban, hogy a zombik fején ott rángatózik a célkereszt...aztán megnéztem, és az opciókban alapból be volt kapcsolva...ide jutottunk, thx konzolidióták.

elõbb kellene egy hivatalos bejelentés addig csak álom (fõleg egy normális port)
DeerHunter01
pc alatt én azt értem egy fps/tps játéknál hogy az irányítás egérrel és billentyûzettel történik, nem pedig kontrollerrel.

\"Erről van szó!\"

Van pc-n is néha auto aim -> pl ha Crysist controllerrel játszod.

Büdös Bohóc
igen de most kb úgy teszel, mintha majd kötelezõen beleraknák az RDR pc verzióba, ha az megjelenik