1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • mátyás kiráj
    tesék it egy kép tölle kaptam
  • tommygear
    igenn na mi az infodd
  • mátyás kiráj
    mindenki magáboll indul ki ne itélj hejesirásrol mert az nem az ember!
  • freestyle666
    persze petsze higgyük is ell!!!!!! te buta ember!!!! nem tucc irni!!!
  • mátyás kiráj
    hellosztok én tudok egy bennfentesst akit ismerek és azt mondta hogy lesz pcre szal píti kutyák
  • 5c0rp330n
    kifejezetten kozlom hogy semmi felhatalmazasod nincs arra hogy megmond hogy ki legyen itt a topicban es ki nem.
    en leirtam egy objektiv, szilard tenyen alapulo, teljesen megalapozott kovetkeztetest, akivel mindenki egyetert aki nem ol bele evi szinten szazezreket a halott pc-s jatekiparba es tartja tavol magat a konzoltol mint ordog a szenteltviztol. ezek utan te jottel az agyatlan flemeddel es jossz elo ujra es ujra amikor valaki olyat mond ami minimalisan is serti a buzlo rohado pc-s jatekipart. es ezek mellett magadrol gondolod azt hogy objektiv vagy, es masrol hogy elfogult.
    az biztos, hogy semmilyen uzleti okuk nincs ra, h pc-re kiadjak, mert azzal gyakorlatilag ingyen adnak ki. ennek ellenere szanalom-kegyelembol lehet hogy osszeganyolnak egy optimalizalatlan fos portot, mint ahogy korabban csinaltak, de abban sok koszonet nem lesz, ahogy a gta-nal sem volt.

na kb ennyi. viszlat, tovabbi jo flemelest.
  • Büdös Bohóc
    nem
  • misiizsai
    Oké.De ha ne adj isten kiadják Pc-re.Nyavajogni fogtok úgyis 1-2 kivételt.
  • misiizsai
    Ja ebbe igazad van.Pl Starcraft 2.WOW(de ezek nem az én müjfajaim).
    Meg még ami jobb Pc-n az az FPS!
  • Büdös Bohóc
    Jó de ez kurvára nem érdekel itt senkit és csak feleslegesen spammeled tele a topikot és flémelsz. Ha csak ezt tudod mehetsz is innen, mert már elmondták előtted is ezt páran.
  • wedge31
    Attol függ milyen játékokal játszol én egy kezemen megtudom számolni hány játék hiányzik a konzol felhozatalból mert böven van mivel játszani pc-én.
  • misiizsai
    Ez az igazság!Miért is menjek csak az igazat mondom.Mai világba már nem éri meg gépre költeni.Ha kijön egy játék akkor vagy nagy a gépigény vagy bugos vagy szar.Én ha Pc-n játszok akkor régebbi játékokkal pl Max Paynek.Akkoriba még nem voltak ilyen rosszak a játékok gépen.A másik meg pl Need For Speed Hot Pursuit nem jött ki DLC-semmi hozzá és nyavajogtak hogy miért?.Hát azért mert nem éri meg!
  • Büdös Bohóc
    menjél is
  • misiizsai
    Oké hogy állat gép de ha szar a port akkor semmit nem ér az erős gép.
  • Jano
    Én nem nyavalyognék, mert tök állat gépem van.
  • Jano
    Ték.
  • misiizsai
    Sziasztok!
    Nekem megvan Xbox 360-ra az RDR meg a kiegészítői de valami eszméletlen jó Multiba is.Szerintem ez a topik fölösleges.Ha ki is jönne Pc-re mindenki letöltené.Aki meg megvenné az csak nyavajogna.Jajj milyen nagy a gépigény...
  • 5Dani
    látom sikerült megértened a lényeget :D
  • Büdös Bohóc
    Kifejezetten kérlek, hogy takarodj a topikból. Én nem kezdtem flémet, normálisan válaszoltam mindenkinek és nyitottam topikot továbbá írtam egy szép listát, hogy mi lesz, erre jöttök ti és leszarozzátok az egészet, a pc platformot továbbá az ötletet, hogy egyáltalán kellene-e pc-re ez a játék. Ha akkor konzol buzi vagy, akkor be se tedd a lábad a játékosok fórumba.
  • 5c0rp330n
    mit kezdek megint? te voltal ennek az egesz flame-lavinanak az elinditoja ugyhogy ha valakinek lapos a pofaja, az te vagy. az emlitett osszegnel pedig a legtobb pecehuszar joval tobbet kolt a gepere (siman 2szer annyit), ha ha csak annyit koltene, abba is siman belefer a mostani konzolgeneracio 2 legdragabb darabja.
    ha valaki valamit benyalt az te vagy. szazezreket baszol ki hogy egy olyan platformon jatszal, ami jatek szempontjabol 1-2 kiveteltol eltekintve teljesen halott.
  • koschwarz
    hát, sok sikert ehhez a roppant értelmes és hasznos topikhoz. nem lesz hosszú életű.
  • Reg5
    A Sony 3 éven keresztül sírt, hogy a PS3 veszteséget termel.
  • wednes
    De veszteséges, most már nem azok.
    De csak az életciklus vége felé érik el a nulsza adót vagy fordulnak pluszba. PS3 a kezdetekkor 805 és 840 dollárjába volt a Sony-nak és 500 és 600 dollárért árulták őket. link

PC-s alkatrészeken meg vastagon ott van a haszon is.
    Ha nem lenne veszteséges kezdetekkor a konzol már itt lenne a következő generáció.
  • lolSL
    kamu bazdmeg ne higgy már el mindent amit a neten olvasol
    valoszinu hogy 5000 forintos szarok vannak benne és veszteséges :D
  • Bence94
    ezt a görnyedést sem tudom ki találta ki de nagy barom volt... tény tényleg van hogy görnyednek de ügy kell berendezni az asztalt stb. meg én nem szoktam...
  • Büdös Bohóc
    olyan vagy, mint a neved
  • Büdös Bohóc
    Már megint kezded? Egy normális gépnek az ára tényleg monitor nélkül 130-140, de ez mindig is így volt. És?

Konzoloknak a valódi ára hol van szerinted? Nem itt, de mégiscsak mínuszosan adják el őket amióta létezik, pont azért hogy benyaljad és majd a játékokból bejön nekik a mínusz bőven. És nem mai technológia egyik sem már.
  • SötétBarom
    Görnyedjél csak a gép előtt. Én minden singleplayer fps-t csak kontrollerrel nyomok, kanapén fekve, TV-n.
  • Bence94
    pc-n fpst gamepaddal egyedül a legújabb alone in the darkot játszottam végig és kellett is hozzá.
  • 5c0rp330n
    normal gep alatt normal gepet ertek. tehat nem olyat amibol az egesz ejelenlegi konzolgeneracio megvasarolhato. a gta4 pedig az alatti gepeken koztudott, hogy meg sem mozdul.
  • Bogdogege
    Miért ez nem egy flém topik?
  • Büdös Bohóc
    van pár játék, amit sokkal előnyösebb azzal, na menj is innen, ha nem tudsz mást, csak flémelni.
  • koschwarz
    külön gratulálok annak, aki pc-n kontrollerrel játszik, ráadásul fps-t. asszem az ilyet cirkuszban kellene mutogatni.
  • lolSL
    nem kellett volna konzolra fps-t vagy tps-t csinálni, rts-t meg végképp nem.
    elég lett volna nekik az ugrabugra karddalkörbeölős csoda stílus
  • Büdös Bohóc
    jó most szerinted ők hogy játsszanak kontrollerrel fps-t, vagy tps-t? Nem kellett volna, hogy belerakjanak autoaimet, de ez van, belerakták. Beledöglesz? Nem. Ki tudod kapcsolni? Igen!
  • koschwarz
    baszki, még a half life steam-es változatába is betettek autoaim-et...először azt hittem, valami elromlott a játékban, hogy a zombik fején ott rángatózik a célkereszt...aztán megnéztem, és az opciókban alapból be volt kapcsolva...ide jutottunk, thx konzolidióták.
  • ricsa008
    előbb kellene egy hivatalos bejelentés addig csak álom (főleg egy normális port)
  • DeerHunter01
    pc alatt én azt értem egy fps/tps játéknál hogy az irányítás egérrel és billentyűzettel történik, nem pedig kontrollerrel.
  • RYO21
    Van pc-n is néha auto aim -> pl ha Crysist controllerrel játszod.
  • Büdös Bohóc
    igen de most kb úgy teszel, mintha majd kötelezően beleraknák az RDR pc verzióba, ha az megjelenik