1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
mátyás kiráj #126 tesék it egy kép tölle kaptam
-
#125 igenn na mi az infodd -
mátyás kiráj #124 mindenki magáboll indul ki ne itélj hejesirásrol mert az nem az ember! -
#123 persze petsze higgyük is ell!!!!!! te buta ember!!!! nem tucc irni!!! -
mátyás kiráj #122 hellosztok én tudok egy bennfentesst akit ismerek és azt mondta hogy lesz pcre szal píti kutyák -
#121 kifejezetten kozlom hogy semmi felhatalmazasod nincs arra hogy megmond hogy ki legyen itt a topicban es ki nem.
en leirtam egy objektiv, szilard tenyen alapulo, teljesen megalapozott kovetkeztetest, akivel mindenki egyetert aki nem ol bele evi szinten szazezreket a halott pc-s jatekiparba es tartja tavol magat a konzoltol mint ordog a szenteltviztol. ezek utan te jottel az agyatlan flemeddel es jossz elo ujra es ujra amikor valaki olyat mond ami minimalisan is serti a buzlo rohado pc-s jatekipart. es ezek mellett magadrol gondolod azt hogy objektiv vagy, es masrol hogy elfogult.
az biztos, hogy semmilyen uzleti okuk nincs ra, h pc-re kiadjak, mert azzal gyakorlatilag ingyen adnak ki. ennek ellenere szanalom-kegyelembol lehet hogy osszeganyolnak egy optimalizalatlan fos portot, mint ahogy korabban csinaltak, de abban sok koszonet nem lesz, ahogy a gta-nal sem volt.
na kb ennyi. viszlat, tovabbi jo flemelest. -
#120 nem -
misiizsai #119 Oké.De ha ne adj isten kiadják Pc-re.Nyavajogni fogtok úgyis 1-2 kivételt. -
misiizsai #118 Ja ebbe igazad van.Pl Starcraft 2.WOW(de ezek nem az én müjfajaim).
Meg még ami jobb Pc-n az az FPS! -
#117 Jó de ez kurvára nem érdekel itt senkit és csak feleslegesen spammeled tele a topikot és flémelsz. Ha csak ezt tudod mehetsz is innen, mert már elmondták előtted is ezt páran. -
#116 Attol függ milyen játékokal játszol én egy kezemen megtudom számolni hány játék hiányzik a konzol felhozatalból mert böven van mivel játszani pc-én. -
misiizsai #115 Ez az igazság!Miért is menjek csak az igazat mondom.Mai világba már nem éri meg gépre költeni.Ha kijön egy játék akkor vagy nagy a gépigény vagy bugos vagy szar.Én ha Pc-n játszok akkor régebbi játékokkal pl Max Paynek.Akkoriba még nem voltak ilyen rosszak a játékok gépen.A másik meg pl Need For Speed Hot Pursuit nem jött ki DLC-semmi hozzá és nyavajogtak hogy miért?.Hát azért mert nem éri meg! -
#114 menjél is -
misiizsai #113 Oké hogy állat gép de ha szar a port akkor semmit nem ér az erős gép. -
#112 Én nem nyavalyognék, mert tök állat gépem van. -
#111 Ték. -
misiizsai #110 Sziasztok!
Nekem megvan Xbox 360-ra az RDR meg a kiegészítői de valami eszméletlen jó Multiba is.Szerintem ez a topik fölösleges.Ha ki is jönne Pc-re mindenki letöltené.Aki meg megvenné az csak nyavajogna.Jajj milyen nagy a gépigény... -
#109 látom sikerült megértened a lényeget :D -
#108 Kifejezetten kérlek, hogy takarodj a topikból. Én nem kezdtem flémet, normálisan válaszoltam mindenkinek és nyitottam topikot továbbá írtam egy szép listát, hogy mi lesz, erre jöttök ti és leszarozzátok az egészet, a pc platformot továbbá az ötletet, hogy egyáltalán kellene-e pc-re ez a játék. Ha akkor konzol buzi vagy, akkor be se tedd a lábad a játékosok fórumba. -
#107 mit kezdek megint? te voltal ennek az egesz flame-lavinanak az elinditoja ugyhogy ha valakinek lapos a pofaja, az te vagy. az emlitett osszegnel pedig a legtobb pecehuszar joval tobbet kolt a gepere (siman 2szer annyit), ha ha csak annyit koltene, abba is siman belefer a mostani konzolgeneracio 2 legdragabb darabja.
ha valaki valamit benyalt az te vagy. szazezreket baszol ki hogy egy olyan platformon jatszal, ami jatek szempontjabol 1-2 kiveteltol eltekintve teljesen halott. -
#106 hát, sok sikert ehhez a roppant értelmes és hasznos topikhoz. nem lesz hosszú életű. -
Reg5 #105 A Sony 3 éven keresztül sírt, hogy a PS3 veszteséget termel. -
wednes #104 De veszteséges, most már nem azok.
De csak az életciklus vége felé érik el a nulsza adót vagy fordulnak pluszba. PS3 a kezdetekkor 805 és 840 dollárjába volt a Sony-nak és 500 és 600 dollárért árulták őket. link
PC-s alkatrészeken meg vastagon ott van a haszon is.
Ha nem lenne veszteséges kezdetekkor a konzol már itt lenne a következő generáció. -
#103 kamu bazdmeg ne higgy már el mindent amit a neten olvasol
valoszinu hogy 5000 forintos szarok vannak benne és veszteséges :D -
#102 ezt a görnyedést sem tudom ki találta ki de nagy barom volt... tény tényleg van hogy görnyednek de ügy kell berendezni az asztalt stb. meg én nem szoktam... -
#101 olyan vagy, mint a neved -
#100 Már megint kezded? Egy normális gépnek az ára tényleg monitor nélkül 130-140, de ez mindig is így volt. És?
Konzoloknak a valódi ára hol van szerinted? Nem itt, de mégiscsak mínuszosan adják el őket amióta létezik, pont azért hogy benyaljad és majd a játékokból bejön nekik a mínusz bőven. És nem mai technológia egyik sem már. -
#99 Görnyedjél csak a gép előtt. Én minden singleplayer fps-t csak kontrollerrel nyomok, kanapén fekve, TV-n. -
#98 pc-n fpst gamepaddal egyedül a legújabb alone in the darkot játszottam végig és kellett is hozzá. -
#97 normal gep alatt normal gepet ertek. tehat nem olyat amibol az egesz ejelenlegi konzolgeneracio megvasarolhato. a gta4 pedig az alatti gepeken koztudott, hogy meg sem mozdul. -
#96 Miért ez nem egy flém topik? -
#95 van pár játék, amit sokkal előnyösebb azzal, na menj is innen, ha nem tudsz mást, csak flémelni. -
#94 külön gratulálok annak, aki pc-n kontrollerrel játszik, ráadásul fps-t. asszem az ilyet cirkuszban kellene mutogatni. -
#93 nem kellett volna konzolra fps-t vagy tps-t csinálni, rts-t meg végképp nem.
elég lett volna nekik az ugrabugra karddalkörbeölős csoda stílus -
#92 jó most szerinted ők hogy játsszanak kontrollerrel fps-t, vagy tps-t? Nem kellett volna, hogy belerakjanak autoaimet, de ez van, belerakták. Beledöglesz? Nem. Ki tudod kapcsolni? Igen! -
#91 baszki, még a half life steam-es változatába is betettek autoaim-et...először azt hittem, valami elromlott a játékban, hogy a zombik fején ott rángatózik a célkereszt...aztán megnéztem, és az opciókban alapból be volt kapcsolva...ide jutottunk, thx konzolidióták. -
ricsa008 #90 előbb kellene egy hivatalos bejelentés addig csak álom (főleg egy normális port) -
#89 pc alatt én azt értem egy fps/tps játéknál hogy az irányítás egérrel és billentyűzettel történik, nem pedig kontrollerrel. -
RYO21 #88 Van pc-n is néha auto aim -> pl ha Crysist controllerrel játszod. -
#87 igen de most kb úgy teszel, mintha majd kötelezően beleraknák az RDR pc verzióba, ha az megjelenik