5743
  • kifli
    úgyértem, hogy gmailes az email címed?
  • Italo4ever
    na sikerult,en nem utottem be jol a dolgokat
  • Italo4ever
    egyiket se,biztos en benazok valamit
  • kifli
    gmail?
  • Italo4ever
    *nem
  • Italo4ever
    valamiert bem tudom beloni :(
  • Italo4ever
    Kosz a helpet.
  • mflex #291
    Elég részletes:

http://pocketnow.com/windows-phone/how-to-sync-windows-phone-7-with-outlook
  • mflex #290
    Igen így van, de előtte az outlook connectort is telepíteni kell.

• mflex #289
    Settings - emai&account - add an account - outlook

A többi már a te dolgod :)
  • bon
    Feltételezem, beállítod a postafiókot(kat) majd X idő elteltével szinkronizálja a progi, és ha van üzenet akkor a csempén megjelenik az üzenetek száma.
  • Italo4ever
    Mint pl a bannerban,ahok eppen 20-at mutat...
  • Italo4ever
    Tenyleg nem tudjatok,hogy mukodik az outlook?
  • kifli
    nem a fekete részre gondolok a képernyő körül, hanem a telefont körbe ölelő legszélén lévő keretre. Az félreérthetően írtam.
  • kifli
    #280 utolsó sor.

amúgy meg mondom nem próbáltam, ezért az olyan hibákra tudok igazából mit mondani, ami nem csak ennél a telefonnál áll fent.(slcd vs amoled, boot idő, kamera) Illetve arra is próbáltam válaszolni, miértis ez a telefon tetszik nekem, de arra nem tudok mit mondani, hogy mikor meg hol melyik lassul be, és hasonló gyakorlati dolgok.
  • Hegi90
    Képernyő körüli keret?
    Amúgy szerintem pont a HD7-nél zavaróbb, mert ugye ott a fekete az csak szürke, így jobban észrevehető a különbség a telefon borítása és a kijelző között. Omniánál nem is látod pontosan, hogy hol végződik a kijelző.
  • Italo4ever
    Akkor vedd meg,ugyan amit felhoztal erveket az mind mar neharagudj,de baromsag volt :D
    Netezni meg a mostani telefonoddal tudsz, ezert kar venni telefont,szoval nem zavar,hogy a HTC egy arnyalanyival gyengebb processzora pont ott dolgozik lassabban ahol kene?

htc 8250, samsung 8650 snapdragon...

mindegy azt veszel,amit akarsz,en nem akarok meggyozni senkit,nekemm htc van es ezek a tapasztalatok.
  • kifli
    az mp3 hallgatásos gond már megszűnt egy ideje, azthiszem utoljára a touch hd küzdött ilyen gondokkal, de fw frissítéssel már ez is javítva lett szerintem.

Már az enyém sem akadozik, ha pl zenét hallgatok + netezek (tp2). Filmezni nemnagyon szoktam, régebben néztem family guy-t egy-két előadáson, de azzal sem volt baj.

Az előző hsz-hez: ez a képernyő minőség egyébként addig nem zavaró, ameddig nem rakod egymás mellé a két telefont, esetleg használat közben nem a színeket figyeled, egy ekkora kijelzőnél nem annyira észrevehető. Az viszont más kérdés, hogy ennyi pénzért már elvárható lenne, hogy mindenből a legjobbat kapd, ez viszont zavaró lehet, legalábbis a tudat...
  • kifli
    én egyiket sem próbáltam még, se hd7 se omnia.

Az alapján mondtam a hd7-et, hogy nekem htc-nél ez a forma, ami már hd2 óta van, nekem azóta tetszik. (az hogy úgy van megcsinálva, mintha nem lenne széle a képernyőnek, és olyan mintha csak egy nagy képernyőt tartanék a kezemben, omniánál pl ez nem ilyen, és a képernyő körüli keret miatt kisebbnek tűnik a képernyő, és a hátulja sem szép :D)

Én a telefont egy nap max 1x kapcsolom ki-be, mikor felkelek, aztán kinyomom mikor lefekszem (nem szeretek arra kelni hogy hívnak :)).
    Ha 2mp-vel később kapcsol be, engem valahogy nem zavar, meg a +10mp sem érdekelne.
    Nálam inkább az számít, hogy gyors legyen netezés közben.

A fotozás sem elsődleges szempont nálam. 8mp meg parasztvakítás, átlagban a telefonokba épített kamera úgy 3,6mp-es felbontáson adja a legszebb képet. (Érdemes úgy is kipróbálni, hogy lejebb veszed a képfelbontást 5mp körülire, és lehet sokkal jobb lesz a kép). Mert a beépített érzékelőnek ez az optimális felbontás általában. 8mp-es képre amúgy sincs szükséged, és csak könnyeben mosódik a kép ekkora felbontáson, és nem is egy optimális érték, mint már írtam.

A kijelző ugye a következő, ez már HD2-nél is kicsit gyengébb volt, még a touch pro 2-m képénél is. Bár ha legfőképp netezésre használom, engem annyira nem zavart volna ottsem.

És akkor elértünk oda, hogy legfőképp netezésre használnám :)
    Ezért ha választani kell a 7pro jön szóba a rendes bill miatt. Bár jelenleg a touch pro 2-vel is elvagyok még :)
  • Italo4ever
    Meg amig a HTC-ben valami protection glass van,addig az omnia es a dell-be gorilla glass,ez sem mindegy,ennel erosebb uveg nem letezik most a vilagon.
  • Hegi90
    Meg a HTC-kről közismert, hogy nem túl jók mp3-at hallgatni, filmet nézni (többek között ez is segített abban, hogy az Omnia 7 mellett döntsek).
  • Italo4ever
    Na ezt irtam:

Szep az az omnia,nekem HTC van,de amikor a haverral egymas melle raktuk,akkor lattam csak igazan,hogy milyen boduletes kepminosege van a samsungnak az enyem mellett :/ Tovabbi pro es konta, nem ertem miert,de a samsung 2! masodperccel elobb bootol be,viszont a HTC hamarabb elfordul vizszintes helyzetben, az omnia kicsit halkan hallani beszed kozben.Az omnia szebb kepet csinal,hiaba az enyembe a 8M kamera.A jatekokat is elobb tolti be az omnia es persze a Samoled miatt sokkal szebb is.

plusz egy video hozza:

• bon
    Nekem a Samsung Omnia 7 tetszik legjobban főként a kijelzője miatt, de a szögletes alakja is bejön, de számomra úgy tűnik, hogy a HTC Trophy lesz a megfizethető kategória. De a Dell is tetszene, ha lenne qwery nélkül.
  • Italo4ever
    Ja,meg a leglassubb az osszes kozott!!!
  • Italo4ever
    Mar leirtam valahol,foleg a kijelzo,meg a kamera.
  • Italo4ever
    Azert elotte ilyen videokat is nezzetek meg,sot ha eloben tapasztaljatok,akkor senkinek nem kell sima tft kijelzo,az tuti.

• kifli
    mert mi ekkora probléma vele?
  • Italo4ever
    Pedig nem beszeltunk ossze,szerintem en ezen a heten lecserelem,ezt meg odaadom az asszonynak.
  • kifli
    formára tetszik, mert egy szép telefon szerintem, ha venni kéne valamit, az a pro 7 lenne.
  • Italo4ever
    HTC-t ne vegyel,labdaba se rughat meg az LG,de legfokepp az omnia mellett,nekem az van es mar banom.
  • Hegi90
    De miért? Bocs, nem akarom senki telóját fikázni, de a HD7 akkora mint egy tégla, alig bírja energiával, képet is rosszabbat csinál, mint az LG vagy az Samsung, meg a kinézete se az a húdefasza. Miért tetszik olyan sok embernek?

szerk.: vagyis ezzel nem lenne semmi baj, de azt hinné az ember, hogy akkor pár tizessel olcsóbbért viheti.
  • kifli
    HD7 és Pro 7 ami tetszik nekem ezek közül :)
  • Italo4ever
    *rogton
  • Italo4ever
    A masik meg,hogy nem tudom,hogy en allitottam el valamit,de a kereso gombra rugton fellep a bing honlapra,a sima kepet,hogy tudom visszavarazsolni?
  • Italo4ever
    Ilyen outlook csempet,hogy tudok letrehozni?
  • bon
    Jó kis összefoglaló adatlap
  • mflex #262
    A Dell Venue pro egy szép telefon, de mivel utálom a külön qwerty-t, ezért nálam labdába sem rúghat, ráadásul ez miatt már tényleg téglának néz ki, de dizájn az nagyon szép!
  • mflex #261
  • Jim Morrison
    :DD jókép :D
  • Italo4ever
    Azert mert bent voltunk a topban nem azt jelenti,hogy hibai vannak,bar vannak hulyesegei is mint mindennek.