5743
-
Passz, pedig az egyik tuti, hogy avi volt amit feltettem a telefonra, mert a fényképezőgépem AVI HD-ben vesz fel, a laptop procija meg is szenvedett vele mire kész lett. Azóta viszen a desktop gépre, ami egy "picit" erősebb a maga i7 980X 4,2ghz-en ketyegő procijával, sitty-sutty végzett vele :D -
Erdekes, nekem azt irta importalaskor, h nem tamogatott formatum. -
Xilisoft video converter-t, de pontosan mire kell? Mert a zune átkonvertálja... -
Aviból MP4-be konvertálás
Ki milyen programot használ? -
:DDDDD -
Ez is lol...a vége :)
Érdemes megnézni a többit is. -
:D! -
Ezt nem tudom ki látta már :D
old spice guy windows phone-ja :D:D -
Hát sajnos ezt elcsesztem, mégsem lehet eredeti nagyságában kirakni a képet, ezek szerint a jó minőségű kép becsapott, amit random kiválasztott egyszer, mert azt hittem eredeti méretben rakja ki, sajnos nem :( -
Az mindegy, a lényeg, hogy ne a zune által küldd a telefonra, mert lekicsinyíti, két lehetőséged van, vagy a skydrive-ra felnyomod eredeti méretben, vagy elküldöd mail-ben magadnak, aztán save the phone. Egyébként egy new york-ki képet raktam ki, ami fontos számomra, mert rajta vagyunk a párommal, pl mondjuk van ez, készült canon eos 1d...
-
Amúgy kíváncsivá tettél, hogy milyen képet találtál, ami 1440x2400-as felbontású, és jó lenne háttérnek :P -
De lehet, a pictures képernyőn tartsd rajta az ujjad, két lehetőség ugrik fel, vagy Te választasz képet, vagy a telefon random :) Nyílvánalóan az első, ami kellett nekem... -
Hát akkor a kártya nem támogatott sajnos :/ -
Egyébként gyakran a trial verzió is majdnem annyira használható, mint a teljes, pont azért, mert még kevés országban van a marketplace bevezetve. -
High end PC #84 Értem, ezt szomorúan veszem tudomásul :( -
Xbox 360 live már régóta van Mo-n is, ezt is be fogják vezetni hamarosan reméljük :)
Tökmind1, hogy Visa vagy MC. Magyarországi számla, magyar bankban rendelt kártyával.
Legalábbis szerintem ez a baj, én még a fizetés részig se tudok eljutni :P -
High end PC #82 Ó, és ha a családban van valakinek Visa kártyája, és elkérném, avval sem fog menni?
Magyar Market-et tervbe vették legalább már? -
Magyar kártyával nem tudsz vásárolni. Az ingyeneseket le tudod tölteni, illetve a fizetősek próbaverzióját. -
High end PC #80 Ú, végigcsináltam, de sajna most sem jó, pedig most először az új angliai ID-ét adtam meg. Market-ben fizetésnél mindig azt írja, hogy lépjek kapcsolatba a pénzügyi szolgáltatómmal :S
Angliai irányítószámmal és telefonszámmal szerepel ez az ID, meg is néztem előtte a Windows Live honlapján az adataiban. (@hotmail.com-os ez is)
Viszont a kapcsolatok tényleg letöltődtek újra, semmi nem veszett el :)
Én már csak arra tudok gondolni, hogy valamiért az nem tetszhet neki, hogy 2011.06 havában lejár a MasterCardom? Mondjuk máshol nincs vele probléma. -
El is csesztem idáig vagy 50 dolcsit, amiből 20 ment a levesbe (töröltem), mert egy baromság volt, azóta, inkább informálódom előtte, a többi viszont nagyon cool app. -
Én is így csináltam és csodálkoztam, hogy két perc alatt "újrarakta" magát a rendszer wazze :D -
High end PC #77 Értem, köszönöm a segítséget, akkor ezt ma este el is végzem még :) -
2 perc az egész, ha szinkronizáltad a telefont, azon a magyar hotmail id-n, amit idáig használtál, akkor azt másodszorra add meg, minden telefonszám ott lesz, semmit dolgod, de elsőre a külföldit add meg, ez a lényeg.
-
Akkor valszeg azért :) -
High end PC #74 Ajjaj, először magyar ID-ét adtam meg :S
Ez mennyire biztos, amit írtál? Mert egy factory reset nem egy leányálom, főleg, mivel a telefonszámokat is mind újból át kéne akkor vinnem -manuálisan :S -
Semmi extra, megadtam a kártyaszámot, utána bármit tudtam már vásárolni, hozzáteszem ez a kártya New York-ban lett igényelve még pár éve. -
Csak azért kérdem, mert nekem mindenféle hibaüzit dob ki akármikor szeretnék vásárolni, szal kíváncsi lennék, hogy neked hogy sikerült :D -
Jah, lehet, hogy nem, mert nekem american express kártyám is van, azzal meg simán vásárolok bármit, szóval lehet, hogy 4-es pont fail :) -
4. Bármit tudsz vásárolni
ez biztos? -
Csengőhangot majd a nagy januári update után tudsz beállítani, többek között, és várhatóan a már most gyors rendszer legalább 5-ör gyorsabb lesz! -
Ha először magyar id-t adtál meg, akkor nem is fog működni.
1:factory reset
2:elsődleges külföldi id megadása, utána már működni fog a market,
3:ahonnan letöltheted a messenger miyowa-t
4:bármit tudsz vásárolni -
Nincs még magyar Windows Live, a kártyád mögött pedig egy magyar számla van. -
Ha jól tudom mivel nincs hivatalos magyar piactér támogatás egyenlőre így előfordulhat, hogy nem minden magyar kártyát fogad el. Csengőhang csere lehetőség majd frissítéssel érkezik. Messengerhez nem tudok hozzászoláni, mert nekem még nicsn készülékem, a többit is csak olvastam. -
High end PC #65 jah meg zavaró hogy nincs Windows Live Messenger!!!
meg nem tudok tetszőleges csengőhangot feltenni!!! -
High end PC #64 Sziasztok!
Nektek megy a Marketben a progi vásárlás WindowsPhone7 alatt? Mert nekem nem akarja megenni a bankkártyám fizetésnél!!! Létrehoztam már új WindowsLive ID-ét is mát, meg Angliai címmel és irányítószámmal stb, de még mindig nem tudok vásárolni. Pedig mindenhol máshol tudok a MasterCardommal vásárolni a neten!
Köszi -
Bocs, hülye voltam, aszittem a csempe képét akarod megváltoztatni:D De hogy akkor a rendes kérdésedre is válaszoljak: nem, nem lehet megváltoztatni:D Már amennyire én tudom. -
Igen, ismerek egyet :) Azt mondja nagyon jó, az egészet Silverlightban kell kb csinálni.
Mellesleg minden dev tool ingyenesen ki van adva. -
VvD #61 Tudtok már olyanról, aki wp7re fejleszt? Ezen gondolkodom már pár napja, hogy megéri e belevágni. Próbálta már valaki? -
Appok készítőinek nem lehet emailt írni? Pl ha van valamilyen érzékeny bug, akkor azt nem a legjobb ötlet az értékelések közé beírni. -
Ha majd lesz időd, akkor írd már le légy szíves, hát komolyan nem találom, nem sürgős.
Köszi.