5743
-
és még ott van az 5. és 7. is, ami konzolosfröcsögőtopik
-
1. Való Világ 4, nem állunk messze a valóságtól. :D -
Ez ám a logikus következtetés. Tehát az összes topik ami a top 10-ben van, annak a tárgya egy rakás szar.
-
Ennyi a hiba vele vagy mi? :D Üdv egy Android tulaj. -
valami olyasmit olvastam,hogy jovo heten mar itt az update. -
-
5. -
nyertem -
meg igen :DDD -
Na, egyben van még a telefonod? 
-
Koszi a kodokat. -
[b] USB mód: *#7284#
De ennél izgalmasabb a hardverteszt: *#0*# (ahogy láttam van accelerométer kalibrálási lehetőség is)
Hálózati zár lekérdezés/kikapcsolás: *#7465625# (NCK kód kéne hozzá)
Elég részletes anyag az akkumulátorról: *#0228#
Mindenféle verziószámok: *#1234#
Alternatív út ide (eggyel több mező): *#12580*369#
Egy út a hardver debug menüjébe: *#32489# és sok vissza.
3G letiltási lehetőség: *#2263# -
Nincs mit, ha egyszer előhívtad a beállításokban mindig ott lesz, hát a kódokat meg meg kell tanulni. -
waow, ez most uj :D meg a diagnosztikanak utanak kellett guglizni... am jo thx :D -
Diagnosztika és utána üsd be *#0228#
Ha ennél részletesebb akku infót találsz máshol, ami 3 oldalas, akkor fizetek egy láda pezsgőt!
-
na, egy ideje van a házban egy samsung omnia 7es csoda, ami nekem teljesen elnyerte a tetszésemet.
Baromi gyors, baromi szép (maga a telefon is, de most a képernyőre gondolok), multituch (csak kép zoomolásnál hasznos eddig), igazából nagy negatívumot nem is tudnék mondani, ha akarnék. Egy kicsi problem van, az pedig az, hogy nem lehet megtudni az elem hány százalékon van. Feldobtam a fejlesztői eszközöket a gépemre meg minden, és utána nézem, egyenlőre nincs mód az aksi szintjének kimutatására. talán egy hét múlva, amúgy meg tényleg baromira jóra sikeredett. -
:DD akkor leszopnam magam -
Vigyázz a HTC-re, nehogy kivasald! :D -
Na gyerekek en mara leptem,majd meg benezek. csao -
Nem rossz dolgok,az egesz live jol megvan komponalva -
Ezt kipróbáltam én is, elég jó dolog, hogy letilthatod kóddal, csinálhatsz factory reset-et bárhol is legyen a világban a telefonod. -
az irja a live,hogy
jo hirek!
megtalatuk a telefonjat a terkepen lathatja,
szivelyes udvozlettel:
Live team
:D
-
* hát ha -
Gondoltam, hátha vannak még csodák! :D -
Ennyiert gondolhattad,hogy nem lesz leanyalom. -
Én, leszarom, hogy 450 ft, vagy 4500 a 4db, de legyen minőségi, hát ez k..ra nem volt az. -
450ft 4db,akkor ez ingyen nyomatja ki a foliakat -
Na ez volt az... -
-
1 hetes volt,szidtam is az anyamat :D -
A vaterán árult egy német 4 db fóliát 450 ft-ért, rendeltem meg is jött, de baxki, képtelen voltam felrakni úgy, hogy ne lett volna buborékos, nagyon szar minőség, az utolsó még megvan, de inkább valami minőségi. -
Probalom,de nem ugrik fel az ablak,nem tudom miert,amikor raklikkelek -
mennyi ideje volt meg a készülék? -
Még nem láttam, hogy árulna. -
Amúgy nekem működik a válasz erre gomb telón, mennie kell neked is, erőltesd csak. -
kibaszott higany :DDDD -
:DDDDDDD -
Zagg meg nem arul ra? -
Jövünk fel mint a kibaszott higany 
-
En tavaly atmentem kocsival az xperia telefonomon,nem vettem eszre,hogy amikor a gimikat nezte kiesett a zsebembol,persze fuben allt az auto ezert nem halottam,mikor kiesett a zsebembol pff