-
én egyiket sem próbáltam még, se hd7 se omnia.
Az alapján mondtam a hd7-et, hogy nekem htc-nél ez a forma, ami már hd2 óta van, nekem azóta tetszik. (az hogy úgy van megcsinálva, mintha nem lenne széle a képernyőnek, és olyan mintha csak egy nagy képernyőt tartanék a kezemben, omniánál pl ez nem ilyen, és a képernyő körüli keret miatt kisebbnek tűnik a képernyő, és a hátulja sem szép :D)
Én a telefont egy nap max 1x kapcsolom ki-be, mikor felkelek, aztán kinyomom mikor lefekszem (nem szeretek arra kelni hogy hívnak :)).
Ha 2mp-vel később kapcsol be, engem valahogy nem zavar, meg a +10mp sem érdekelne.
Nálam inkább az számít, hogy gyors legyen netezés közben.
A fotozás sem elsődleges szempont nálam. 8mp meg parasztvakítás, átlagban a telefonokba épített kamera úgy 3,6mp-es felbontáson adja a legszebb képet. (Érdemes úgy is kipróbálni, hogy lejebb veszed a képfelbontást 5mp körülire, és lehet sokkal jobb lesz a kép). Mert a beépített érzékelőnek ez az optimális felbontás általában. 8mp-es képre amúgy sincs szükséged, és csak könnyeben mosódik a kép ekkora felbontáson, és nem is egy optimális érték, mint már írtam.
A kijelző ugye a következő, ez már HD2-nél is kicsit gyengébb volt, még a touch pro 2-m képénél is. Bár ha legfőképp netezésre használom, engem annyira nem zavart volna ottsem.
És akkor elértünk oda, hogy legfőképp netezésre használnám :)
Ezért ha választani kell a 7pro jön szóba a rendes bill miatt. Bár jelenleg a touch pro 2-vel is elvagyok még :)