5743
-
Nem, ez bug, és javítva lesz, már sok helyen olvastam, velem is előfordult már párszor. -
Nagyon gyors, nagyon smooth, ezzel élvezet netezni, bár az alap explorer is jó, de hát ez odaver rendesen, ez egy optimalizált profi app!
-
Amúgy csak velem szokott olyan történni, hogy marketplacebe böngészgetek, és sokat letekerek, akkor ugye várni kell amíg betölti az app infókat. Na most, ha én ezt nem akarom megvárni, és nyomok egy home gombot, akkor kilép ugyan a főmenübe, de utána nem tudok visszalépni a marketplacere később (és ugyanígy nem tudok zenét se hallgatni). Egy ki-be kapcsolás megoldja, de azért ez elég idegesítő... -
zseniális!!!
Szerk.: feldobtam redditre, kíváncsi vagyok a véleményekre. -
Megvettem a most felkerült magyar fejlesztésű böngészőt, eszméletlen!!
-
[i]Ahogy azt alig két hete mi is megjósoltuk, a Marketplace alkalmazásainak száma elérte az ötezres határt. Ez a szám nagyon fontos, mert a WebOS, ami már másfél éve van jelen a piacon, is ilyen mutatókkal büszkélkedhet. Bár egyes források 6000 alkalmazásról szólnak a WebOS esetében, de ha így halad a Zune Marketplace térhódítása, akkor azt is túllépi egy hónapon belül. Az ötezer alkalmazás egyötöde játék, tehát úgy látszik, hogy a kisebb alkalmazások térnyerésének köszönhetjük ezt a számot. -
Valami mód biztos van rá, tegnap olvasgattam pár külföldi fórumot, de semmi ez ügyben. -
-
jelenleg 9gb kep menniseget toltam fel a hotmail-re, mind a telefonon van,egesz ejjel ezzel szarakodtam
-
ez engem is erdekelne,mert csak azt jeleniti meg,amit a zune marketbol megvettel. -
Szerintetek azt meglehet csinálni, hogy zenehallgatásnál, mint a marketplace zune szekciójában a háttérben kirakja nagyban az előadó képét? Mert alapból csak egy kis album kép jelenik meg, tehát saját felmásolt zenére gondolok... -
Több, mint az :D, de nagyon jó! -
Tényleg :D
Érdekes.... -
Töltsd fel a drive-ra a képeket, majd 2-3 perc után lépj be az összes kép menübe, fent a pontokon látni a frisstést, majd a mappák is előkerülnek, utána lépj be a skydrive mappába a telefonon, nézd végig a képeket, szakítsd meg a netet, és tádám teljes minőségben ott fog csücsülni ezután minden feltöltött kép. Nem kell hozzá net. -
Nálam csak egyszer frissít, ha közben töltök fel még valamit a drive-ra, akkor azt nem csekkolja. -
Ha belépsz az ALL menübe, automatikusan frissít minden új változást. -
Manuálisan hogy lehet rábírni a frissítésre?
-
Próbáld ki, ha frissítette a drive képeidet, nézd végig a képeket, majd szakítsd meg a netet. -
"bármikor meglehet nézni, nem kell hozzá net"
Biztos vagy ebben? :D -
Ha van neted, meg tudod nézni mi van fent skydrive-on, ebből azt töltesz le a telóra amit akarsz. -
Ezt én sem értem, felnyomtam vagy 400 képet a drive-ra több mappában, a belső memória meg szinte ugyanannyi, ez nagyon állatul megvan oldva, bármikor meglehet nézni, nem kell hozzá net. Ha törlök, vagy töltök valamit rögtön frissíti, nem beszélve róla, hogy ugye megadhatsz minden képnek egy leírást.
Hegi, te ezt próbáltad már? :) -
es az hogy mukodik,hogy amit a skydrive-ra feltoltok,azt letolti es szinte semmit nem valtozik a memoriaja? szoval fent van egy csomo kep a telo leszedi egybol ott van barmikor megtudom nezni,nem kell hozza net. -
Talán az update megoldja, mert elvileg sokat gyorsul a rendszer többek között, bár nagyon gyors most is, és ami a fő "lagmentes". -
telefonrol nyomom es valamiert nem akarja a valasz erre gombot sorry -
aha a tobbivel nincs is gond csak ahol dolgoznia kene a procinak ott egy kicsit lassabb. -
Viszont a hotmail-t szinte egyszerre nyitotta meg az összes. -
errol beszeltem. -
Mondjuk fura, hogy a HTC ennyivel lassabb, az LG mögött pillantásnyira az omnia, de a HTC elég szembetűnő. HD-ben érdemes nézni.
-
Most mar tudom Hegi :-) -
*telefont na -
Nekem is igy kellett volna valasztani,de ettol fuggetlenul imadom ezt a tekefont
-
Last FM-et nem nagyon használom gépen se, arról nem tudok nyilatkozni.
A Touchnote-ban meg az alkalmazás letöltése ingyenes, de utána annyit kell fizetned, amennyit használod. Ez nem csak WP 7-ben van így. -
hát jah, én is ezért vettem meg, illetve ez miatt főleg... -
pl most
Touchnote,egy nagyon profi kepeslap kuldo,csak eppen fizetni kell erte,vagy ott a last fm. -
@101
Szep az az omnia,nekem HTC van,de amikor a haverral egymas melle raktuk,akkor lattam csak igazan,hogy milyen boduletes kepminosege van a samsungnak az enyem mellett :/ Tovabbi pro es konta, nem ertem miert,de a samsung 2! masodperccel elobb bootol be,viszont a HTC hamarabb elfordul vizszintes helyzetben, az omnia kicsit halkan hallani beszed kozben.Az omnia szebb kepet csinal,hiaba az enyembe a 8M kamera.A jatekokat is elobb tolti be az omnia es persze a Samoled miatt sokkal szebb is.
Nagyjabol ennyi... -
Melyik appal jártál így konkrétan? -
Engem az idegesit,hogy a market-rol ingyenesen letoltott appok 50%-ban nem is ingyenesek,persze ez csak akkor derul ki,amikor felraktad,hogy ennyit meg annyit azert jo lenne ha havonta fizetnel mert kulonben szart sem er az egesz.
Kerjen el erte 30 usd,de akkor hasznalhassam amig lehet. -
Észrevettem egyébként a bug-ot, bemásolom, amit egy másik helyen leírtam, a lényege, hogy restart után már jó lett.
Érdekes egyébként, hogy pl most nem tudom mitől függ, de ha kedve szottyan, akkor az e-mail-leket frissíti, viszont van olyan, hogy utolsó frissítés vagy 13 órája volt
Éjjel frissített és hangot sem adott, mert tuti felébredtem volna rá, tehát ez mind stand by módban, wifi folyamatosan bekapcsolva, a DC kikapcsolva. Akkor most, hogy van ez, néha öntudatra ébred?
Nem értem, de csak az e-mail-nél van ez, pl az előbb bekapcsoltam és a wifi ikon nem töltődött fel, ahogy szokott, hanem teljes terjedelmében virított, ergo lóg a wifin a gépezet.
Na ez nekem most magas...
Azért remélem, hogy kijavítják, bár én jobban örülnék, ha egésznap a neten lógna, vagy lenne majd egy olyan opció, hogy lehessen kapcsolni, hogy a lock screen alatt ne kapcsolódjon le a wifi-ről.
Apple vs Windows : az előbbit, az utóbbi miatt szinte nem is használom, ez van a W7 nagyon belopta szívembe magát.
kép1
kép2 -
Egyébként meg ték! :D -
Adreno 200 GPU-val ellátottak a W7 mobilok...