5743
  • Hegi90
    Ez a Samsung féle szótár kurvajó.
  • mflex #377
    Jól van, ha egyszer hasonló helyzet áll elő nálad, akkor legalább tudni fogod már, amivel én megszívtam.

:DDD
  • Italo4ever
    :DD kosz a szopas megfejteset
  • mflex #375
    Kösz szépen, ezennel megkövetem az MS-t és a Logi-t is, ha azonos porton vannak, akkor meghülyül, szóval hátradugtam és mind a kettő faszán működik.
  • bon
    Elképzelhető, hogy ez a gond, egy próbát megér. Kamerát dugd hátra szerintem.
  • mflex #373
    A ház tetején lévő USB porton van bedugva a kamera, nem hátra dugtam, nem volt kedvem hátramászni, a telefont meg az előlapon lévő belső kártyaolvasón lévő USB-re csatlakoztattam, lehet ez a gondja? Végülis, akkor ez azonos...
  • bon
    Azonos vagy párba lévő portokon jelentkezett a hiba? Teljesen különálló pl. előlapi usb porton próbáltad. Olyannal már több gépen találkoztam, hogy ha a párba lévő két porton 1 már használatba volt és bedugtam mellé egy pl. pendrive-ot addig nem volt hajlandó műkődni amíg a másik eszközt ki nem húztam.
  • Hegi90
    lol
  • mflex #370

Egy bosszantó jelenségről írok, későbbiekben ne lepődjön meg rajta senki, hasonló hardver, szoftver telepítésnél.
    Vettem egy Logitech C910-es full hd webkamerát, ezzel nincs is gond, a probléma akkor kezdődött, amikor rádugtam a telót a gépre, vagyis a zune-ra. Nem látta a telefont, folyton error-ral kivágott, hogy indítsam újra a zune-t, majd újból csatlakoztassam a készüléket, persze továbbra is device error volt. Akkor gondolkodtam, hogy mit csináltam mostanában olyat, amitől meghülyült, először letöröltem a zune-t, majd újra telepítettem, a hiba ugyanaz a volt, majd letöröltem a logitech szoftvert, a hiba megmaradt.
    Kezdett egyre jobban idegesíteni a dolog, újból felraktam a camera szoftvert, de addig amíg nem kérte, hogy csatlakoztassam a kamerát, elindítottam a zune-t, egyből látta és szinkronizálta is telefont. Amint usb-ra dugtam a kamerát, rögtön error-t dobott. Vagyis, amíg a kamera usb-re van dugva, addig lehetetlen szinkronba kapcsolni a zune-nal, és ez fordítva is igaz, amíg a zune és a teló megy, és visszadugom a kamerát, addig a kamerán nincs kép, míg a zune-t nem kapcsolom le a telefonnal együtt.
    A kettő együtt nem megy, gratulálok :@
  • mflex #369
    Ezt csak Ballmer bandája tudja :))
    A legtöbb helyen januárt írnak, de olvastam már februárt is, végül is az a lényeg, hogy jó legyen.
  • Brand
    Sziasztok!

Frissítésről tutdok már valamit? :-)
  • Italo4ever
    358-as video nem semmi,itt jon ki,hogy nem minden a hardver,csak hype az egesz.
  • mflex #366
    Majd egyszer javítva lesz, ha lesz HG.
    Egyébként meg csak az FF-nak nem tetszik :DDD
  • kifli
    <input type="button" style="width: 115px; height: 23px"
    oneclick="window.open('http://wp7.hu', '_blank')" value="WP7.HU">

Ha valami hasonló megoldást alkalmazol, akkor jó.

(nem a böngésző hibája, hanem a te megoldásod nem kompatibilis vele )
  • mflex #364
    Ahha, a töketlen FF a ludas, valóban kettőt nyit meg, az meg a böngésző hibája.
  • Italo4ever
    Opera alatt is egyszer nyilik meg.
  • mflex #362
    Chrome, Safari és IE alatt jó, többivel nem próbáltam...
  • Jim Morrison
    vagy csak neked, vagy már ki is javították :D
  • Gladiator
    egyébként ha a logóban rányomok a wp7.hu-ra, akkor kettőt nyit meg. csak mondom.
  • Hegi90
    hehe :)
  • mflex #358
    Na ez miatt nem kell nekem a fostalicska android, mert szabad kezet adnak minden hülyének, nemhogy azzal foglalkoznának, hogy rendesen optimalizálják a rendszert. A tegra 2 magos procijával elmehet a halál fa..ra, ezzel a tákolmánnyal a wp7 mellett! Csak főzött romokkal érnek ezek valamit, grat google, hamarosan ez miatt, meg a sok szemét market alkalmazása miatt fog bukni akkorát, mint a p.csa! Az egyébként nagyon jó samsung galaxy s, sem ér semmit a gyári oprendszerrel, ha nem hackkelgetnék orrba szájba!

[i]I have seen many complains in the comments about Windows Phone 7 handsets still running on Snapdragon, while the latest Android handsets have moved onto dual core processors.
    The video above, showing the performance of the Motorola Atrix running a 1GHz NVIDIA Tegra 2 AP20H Dual Core processor and 1 GB RAM versus the Samsung Focus for zooming and scrolling shows that we are not missing out on much at all, and that Android users are still wishing for an OS as fast and smooth as Windows Phone 7.
    In the end, the video proves one needs better software as well as better hardware.

• mflex #357
    Frissítés utáni teljesítmény...
  • mflex #356
    Kaptam ilyet én is, de ezzel semmit nem lehet kezdeni...
  • Hegi90
    "To say thanks for joining Xbox LIVE, we'd like you to have this gift-a free Avatar item-an Xbox 360 controller. You can use this item to personalize your Avatar on Xbox.com and in Xbox LIVE."
  • mflex #354
    Én, folyamatosan minden szarról kapok e-mailt-t, de ilyet nem kaptam, illetve nem tudom milyen free gif-ről van pontosan szó...
  • mflex #353
    Pontosan mire gondolsz?
  • Hegi90
    Más is kapott ilyen free gift emailt?
    Pontosan mit is kapunk? :D
  • Italo4ever
    :DD
  • Hegi90
    Kevlár helyett gorilla glass :D
  • Italo4ever
    Jo kis game lehet.
  • mflex #348
    Én, a THE HARVEST játékot vettem meg, egyébként nem szoktam játszani telefonon, de 10 perc után beszippantott, eszméletlen hangulat, játékmenet, egyetlen milliszekundumnyi akadás nincs benne, és persze állati grafika, minőségi fülessel meg aztán az állam a padlón, potom 7USD.

• Italo4ever
    játekok
  • mflex #346
    http://www.neowin.net/news/windows-phone-7-update-will-be-released-this-month Közeledik...
  • Italo4ever
    A HTC-men en is tapasztaltam ezt a jelenseget,szoftver ludas lehet.
  • mflex #344
    Ok, kösz, tulajdonképpen engem sem zavar, csak megkérdeztem, hogy egyedüli jelenség lehet-e, ezek szerint ez ilyen :)
  • Hegi90
    Enis tapasztalom. Nemtom mitol van, de nem is tulajdonitottam neki eddig akkora jelentoseget.
  • mflex #342
    Jah, néztem az árát, "csak" 85 ojró...
  • mflex #341
    Akienek omnia-ja van...

Nekem néha csinál olyat, hogy nem egyből kapcsol be a lock screen, ha a középső gombot megnyomom, általában 1-2 naponta eljátssza, hogy vagy hosszabb ideig, vagy többször kell nyomogatnom, míg bekapcsol, tehát nem a power gombról beszélek, hanem az alsó középsőről, mert a power-re mindig egyből bekapcsol, de könnyebb az alsót kezelni, főleg, ha fekszik a telefon, előfordult már ilyen nálatok is, vagy ez is valami bug lehet, mert éppen olyan megy a háttérben, ami miatt ettől a gombtól nem tér egyből magához?
  • Italo4ever
    Jovo heten lesz meg az omnia,de vettem hozza azert egy ilyen tokot,eleg jo,meg az ara is az volt.

• Italo4ever
    Eleg gyorsnak tunik.