5743
-
@calliope
azt olvastam,hogy januar 27 egy MS forumban :) -
Valami gyümölcsről nevezik el... Mangó talán? nem tudom :)
Nekem is hiányzik az update, de mivel fogadásom volt, hogy 20. előtt nem jön, ezért a késésnek is hasznát tudom venni. (még nem tudom, hogy mit, mert tétet azt nem kaptam :D) -
Egyszeruen nem ertem,hogy miert,pedig ez mar masik telefon,de akkor ezek szerint en vagyok a bena,amiert elnezest kerek.
@calliope!
Augusztusi update? Meg a januarit sem kaptuk meg. :DD
-
Az Omniában ez a szálcsiszolt fém is túl hideg egy nőnek...
Erre válaszolok, mert érdekesen beletrafáltál, ha hidegebb helységben van a telefon, akkor ez a fém nagyon le tud hűlni, vagyis mikor kézbe veszem, szinte meglátszik rajta a pára egyből, ez rohadtul idegesítő, de csak addig míg fel nem vette a kezem hőmérsékletét valamennyire. -
28 órát, nagyjából. Na de a HTC telefonokban kisebb teljesítményű az akku is. Egyébként olvastam olyat, hogy az augusztusra tervezett update-be egy kicsit energiatakarékosabb fícsört is terveznek a telefon mindennapos használatához. -
Még mindig nem tudod használni a válasz erre gombot? Nem tudom nálad mi lehet gond, de nálam is működik. -
Neked mennyi ideig birja telefonod? Nekem maximum 30 orat birt ki a HTC.
Kb ennyit az omnia is.
@Bon:
Valamennyit csokkent a telenornal,de ahhoz meg kemeny havidijat kell fizetni,gondolom azt nem akarod. -
Így van, szm az Omnia nagyon pasis. Nekem előtte sem volt az a tipikus női (fő) telefonom sose (qtek 9100 5 és fél éves, aztán egy HTC Touch Pro I-es, 2 és fél éves), de ezúttal belenyúltam egy nagyon jó keverékbe: nagy méret, de nőies vonalak, isteni anyagok. Az Omniában ez a szálcsiszolt fém is túl hideg egy nőnek... -
Nekem az árak jelen alalkulása szerint HTC Trophy lesz (pedig nem vagyok nő), ha csak nem történik valami nagy csoda és lemegy az Omnia ára 100ezerre. -
az is igaz. -
A HTC meg 3,8-as, szóval az is egy nagy "bunkófon", talán inkább a kialakítása nőiesebb.
-
Calliope, elnezest nem tudtam,akkor gondolom,hogy jobban bejon neked a telefon,mint az omnia,mert az inkabb ferfias kezbe valo :D -
Én is azt hittem, aztán rendre rácáfolt a tapasztalat. De lehet, h csak az evett annyit, amit én kipróbáltam, nem tudom :) -
Ne tagadd, mert sok van!
-
Lehet... még szerencse h nő vagyok :) -
szia calliope! :)
Nekem is HTC volt,odais adtam az asszonynak es vettem egy omnia-t nekem jobban tetszik ez most,bar nekem elemegy ket napot is,de en nem is beszelek annyit rajta. A HTC is jo volt,de az inkabb noknek keszult szerintem. -
"mflex jól megmondta, hogy osszam itt az eszet, mert nekem sok van." - ezt akartam írni, és csak vicceltem. Nem mondta meg és nincs is olyan sok :P -
én azt hittem az amoled kevesebbet eszik. -
mflex jól megmondtam hogy osszam itt az eszet, mert nekem sok van. Hát izé, nekem egy HTC Trophy-m van, annyi biztos :)
Csak jó tapasztalatokról számolhatok be, én másfél napig kihúzom az akksijával (mert nem beszélek annyit rajta, mint mflex, valszeg).
Kívül: szép, irdatlan jó a tapintása, gyönyörűek az arányok, és egy pillanatig se panaszkodnék a kijelzője miatt. Engem nem zavar, hogy nem amoled, legalább nem zabál annyit.
Belül ami más mint a többi wp7-nél legfeljebb a HTC HUB, ami azt mutatja, hogyan is működne a telefon, ha nem volna ennyire szigorú a microsoft :) Más szofverekkel sincs gond, a szinkronizáció is gyors volt.
Satöbbi. -
Annyit hozzátennék, hogy okos telefonról van szó, pl a samoled kijelző zabálja az aksit nagy 4 colljával, nem beszélve a többi lófaxról, ami a háttérben megy, és ha közben még sokat is beszélsz, ne számíts arra, hogy hetenként kell tölteni. átlagban mindennap kell tölteni, mint a legtöbb ilyen telefont... -
Nekem van olyan, hogy 5 óra alatt lemerül, ebből 4-et pofázok, közben megy a wifi, gps, etc, ha nem használom elmegy kb 36 órát is akár...
-
omnia 7-nek milyen az aksija? azt hallottam, hogy naponta tölteni kell. -
hát nekem azért az 56e Ft árkülönbség elég nagy :D
Elég közel van a félárhoz :D -
Láttam kint 489 euróért, használtan csak akkor éri meg valami, ha félárban van. -
igen használt.
Hol nem sokkal több újonan? :D
Mit jelent nálad a nem sok? -
Igen így van, és ilyenkor is bármit tudsz wifi-n keresztül ide-oda tenni, bár egy kicsit lassabban, mint usb kapcsolatkor :) -
Az előbb rádugtam a gépre, és mikor minden okés lett, rányomtam a Phone fülre, felajánlotta magától :D -
En nem tudom,hogy mukodik ez az egesz? -
Nem tudom ez mennyire nagy újdonság (nem vagyok veterán az okostelót használók között), de azt tudtátok, hogy be lehet állítani, automatikusan szinkronizáljon a gépeddel, ha rá van kötve a töltőre, Wifi-n keresztül? Igaz annyira nem számít, mert úgy is mindenki éjszaka tölti, de kellemes meglepetés volt, mikor észrevettem ezt az opciót :) -
Elcseszni nem lehet, mármint hardveresen, ha meg szarakodik, akkor hard reset, 1-2 perc alatt desktop képernyőt kapsz, utána szinkronizálás, aztán ennyi. -
Használtan? Újonnan sem sokkal több. -
En nem mernek igy beleturkalni. -
Te aztan nem vagy szivbajos :D -
A szervizmenübe lépve, azon belül is a sound tuning résznél próbálgattam állítani a telefonon, aminek a kódja *#0002*28345#, tulajdonképpen nem is állítottam el a gyári adatokat, csak nyomtan egy startot, amitől szó szerint meghülyült a telefon. A végén már hang sem volt.
Ha egyszer belép a user (pl én) és valamit próbál állítgatni, akkor valamiért a telefon meghülyül, olyan értelemben, hogy vagy halk lesz, amit írtam, vagy újraindítás után helyreáll, vagyis nem jegyzi meg a beállításokat, tehát elvileg minden ok hangilag, de csak addig, míg el nem indítok egy videót, vagy zenét, vagy épp kapok egy hangjelzést, hogy e-mail jött, ekkor már hallani, hogy (gyári értékek mellett) kurvára felerősödött a hang. Ezt úgy kell elképzelni, hogy nekem általában 20-as értéken van a csengetési hangerő, ami teljesen felnyomva 30-as értékre is normálisan szól.
Ha a fent leírt jelenség bekövetkezik, és ezt vagy 10 újraindítás után folyamatosan eljátszotta, akkor a 20-as érték, ha lenne ilyen skála kb 50-re ugrik és kegyetlen módon torzul a kis hangszóró.
Mint írtam, minden újraindítás után alapértékre visszaáll, de csak addig jó, míg a fent leírtak közül bármilyen hanggal kapcsolatos szarság be nem kever. Persze a beszélgetés közbeni hangerő semmit nem változott. Szóval a vége hard reset lett, most jó minden.
Egyébként 10 perc alatt szimkronizálssal minden a helyére került.
-
most láttam 360$-ért HD7-et használtan :O -
Nincs ilyen (még) szerintem. -
*mennyit -
Nekem egy program kellene,ami meri hogy ennyit telefonalhatok az adott honapban es hogy akiket ingyen hivhatok,azokat persze ne szamlazza be. -
Na megnéztem, végül is nem rossz, de el nem ájultam tőle. :) -
Miről van szó, és mit tud? :)