5743
  • Italo4ever
    Azt nektek kell tudni,nekem HTC van.
  • mflex #177
    Mondjuk addig stimmel, hogy I8700XXJK1, a /XEN és BSE mit takar, azt nem tudom, talán az az új?
  • mflex #176
    Az az MS-on múlik :)
  • mflex #175
    Hogy ebben mi az új, azt nem tudom, mert jelenleg ez van az omnia-an.
  • Italo4ever
    Akkor biztosan emelnek rajta.
  • Italo4ever
    ez is erdekes:

Today we bring a lot of new firmware:
    Back to business 1/3. Samsung I8700 Firmware: I8700XXJK1/XEN Online! (Windows Phone 7)
    Back to business 1/3. Samsung I8700 Firmware: I8700XXJK1/BSE Online! (Windows Phone 7)

http://www.samfirmware.com/
  • mflex #172
    A hardver elég bivaly a készülékekben, főleg a 3D gyorsító, szóval ennek semmi akadálya.
  • Italo4ever
    szoftveresen megtudjak emelni az fps-t?
  • mflex #170
    Dettó! :D
  • mflex #169
    A különbség úgy a legszembetűnőbb, hogy a HD felvételt átállítod VGA-ra. Kicsit jóval simább és gyorsabb is, igen a 26 már tök jó lenne.
  • Italo4ever
    Meg nekem is csoda,altalaban 1 het utan a mobiljaim elvesztettek kcsit a vozerejuket,de ez naprol napra jobb :D valamit nagyon eltalatak az ms-nel
  • Hegi90
    26-nak kellene lennie, hogy teljesen folyamatos legyen az agy számára. Igaz tévében is 24 fps-ben adják az adást asszem. Szóval mindenki döntse el magának.

De azért nekem így is egy csoda :D
  • mflex #166
    Azért 24 és 30 között eléggé látható különbség van.
  • Italo4ever
    csak 24,de nagyon is folyamatos
  • mflex #164
    Nem rossz végül is, bár az fps-en 1-2-öt emelhetnének, bár ennél 29 felett van, de csak azért, mert amikor alákevertem a zenét, így mentettem ki véletlenül, de ettől független az nem 29-30, hanem csak 24.
  • mflex #163
    Nincs mit :)
  • Italo4ever
    szep felvetelt csinal a telefon meg igy is,hpgy a monitor van felveve
  • Hegi90
    Na erről tényleg nem tudtam :D
    Kösz szépen!
  • Italo4ever
    Na ez nem semmi most en is beallitom rendesen a zune-t.
  • mflex #159
    Na, csináltam egy videót, hogy tulajdonképpen miről is van szó, omnia7-el készült, és bár 2 csatornán vesz fel audioban, én azért alákevertem a minőségi audio részt.
    A lényeg, hogy itt látható, hogy a zene közben a háttérben Kylie képei jelennek meg, néhány érdekes infóval, mondjuk a telefonon ennyire részletesen nem jelenik meg, de jó lenne, ha ezt manuálisan is meglehetne csinálni és feltölteni az infókat, ne csak a legismertebb sztárokról legyen.
    Szóval az ID3 tag-nak ehhez az égvilágon semmi köze, aki idáig nem értette.

• mflex #158
    Jah, volt nekem android és apple alatt is, nagyon smooth és gyors, szép.
  • Italo4ever
    Ez az navigacios program nagyon jonak tunik.
  • mflex #156
    Írtam itt múltkor, hogy a másolásvédelmet feltörték, de ez egy becsületes hacker volt, mert az MS felé jelezte a hibát. Az MS egyébként hirdette, hogy aki feltudja törni a készüléket, etc... és felé jelzi a hibát, azt alkalmazzák és/vagy sok pénzt kap érte, feltéve, ha nem teszi közszemlére, gondolom ez miatt is feltörhetetlen lesz a készülék. Én nem bánom.
  • Italo4ever
    Gondolom amivel telepiteni tudna arra gondolt
  • mflex #154
    Mármint milyen programról?
  • Atiti
    olvastam már valami progiról,de még nincsen kész sajna
  • mflex #152
    Úgy nem is lehet telepíteni semmit, kikerülve ezzel, hogy warezolj (egyelőre). A másik, hogy az igo nem is működik W7 alatt, ha jól tudom. A sygic aura fejleszt rá egy nagyon durva programot, azt meg is veszem, ha elkészül.

• Atiti
    igen ez müxik,de én az igo8-at szeretném feltenni a telefonra a gépemről és erre nem találok megoldást.
  • mflex #150
  • mflex #149
    Lassan kellene csinálni egy FAQ-t, pont az ilyenek miatt :)
  • mflex #148
    Azt hittem, hogy ezt az "átverést" mindenki ismeri, szóval:

Vezérlőpultban a CSAK A helyet változtassátok meg Egyesült államokra, a gépeden semmilyen változás nem lesz, és a kiskapu tárul :D, mindjárt lesz SIGN IN opció, ott természetesen az elsődleges ID-vel jelentkezel be.

:)

A zune az átállítás alatt legyen kilőve!
  • Hegi90
    Nekem pl nincs Marketplace fül. Gondolom neki se.
  • mflex #146
    Miért ne támogatná? Simán lehet zune alól telepíteni bármit (market), sőt, jóval gyorsabb és egyszerűbb is.
  • Atiti
    van arra lehetőség,hogy laptopról programot tegyek a telefonra?
    sajna a zune nem támogatja..
  • mflex #144
    Most olvasom, hogy az úriember ugyan feltörte, de elérhetővé nem tette, hanem jelezte az MS-nek a hibát.
  • mflex #143
    Nem tudom, mert "ferdeszemű" betűkkel volt írva, szerintem valami átcseszés lehetett. Próbálom keresni...
  • Gladiator
    az mit tudott?
  • mflex #141
    Annyit még, hogy szerintem az is egy barom, akinek (a legtöbb)0,99 dollár értékű alkalmazás olyan qrva nagy érvágás! Ami 500USD-be kerül, azt még megértem, a múltkor találkoztam egy ilyennel :o
  • mflex #140
    Úgy néz ki, hogy elbántak a másolás védelemmel 2 napja!

Infó
  • mflex #139
    Elfelejtettem írni, hogy sokkal jobb és célszerűbb így telepíteni, vagy megvenni az alkalmazásokat, mert itt rögtön letölti, ha kiválasztod azonnal telepíti és persze nem jön elő, illetve nincs bug. Itt mindent meglehet csinálni, persze csak annak érdekes ez a része, aki még nem élt ezzel az opcióval. A ZUNE egy nagyszerű program.