5743
-
Na hát ezért kéne rá valami fólia legalább :) -
Egyébként meg itt is írják az üveget... -
Ilyen már velem is előfordult:D, a lábammal akartam csillapítani az esést, és akkor még jól belerúgtam, akkor neki vágódott a falnak és darabokra esett szét a nokia. Ennél nem tudom mi lenne? -
Ha leejtem attól még ritkán lesz baj, de én mindig attól félek, hogy leejtés után akaratlanul is valaki belerúg egyet (ez általában én vagyok), ott viszont már probléma lehet.
Mellesleg új vásárlóknak ajánlom a biztosítást, T-nél egy ezres havonta, asszem 2 ezer ha lopás ellen is akarod magad biztosítani. -
Gorilla ide vagy oda,ha nem dobalod a telfont,csak normalisan hasznalod nem kell ra semmilyen folia,eros az az uveg nagyon -
Hát ez az, a kérdés, hogy hogyan, milyen magasból és mire esett a telefon?
Aha, most olvasom, hogy 3 láb, kb 1 méter magasból ejtette le és a padlón csúszott még fél métert az üvegen. Hát így járt, nekem az volt a szerencsém, hogy csak leesett, de nem csúszott, max 2-3 centit. -
A lényeg, hogy 1,6 méterről leejtve már nem biztos, hogy kibírja :D -
Ez pl egy szerencsétlen leejtés utáni állapot.
(nem az enyém) -
Az eleg komoly,nezni is rossz :D -
Jah épp most írtam, még kerestem a videót :D
Igen az van benne. -
Szóval ez a gorilla üveg van benne az omnia 7-ben is.
-
Azt írják pár helyen, hogy ez a Gorilla glass van benne, aminek elég jó híre van, de hivatalos forrásban nem találtam sehol se leírva. Tudsz erről valamit? -
Ja, nem jó videót találtam, itt van rajta védelem, bocs! :D -
-
Ez egy "hülye bogár", majd ki lesz irtva! :D -
Felesleges, én a múltkor leejtettem a betonra és pont a képernyőre esett, még egy hajszálkarc sem lett rajta. Ugyanaz az az üveg van benne, mint a galaxy s-ben. Arról pedig van pár karctesztes videó.
-
egyebkent tegnap nalam is elofordult,amitolvastam mar itt,hogy market alatt kilepett a fomenube,aztan vissza mar nem akart talalni,restart-ra megjavult -
Omnia 7-re talált már valaki karcvédő fóliát? -
bar ez a wp7.hu eleg szinvonalas es erdekes site! -
Na igen,sok olyan informaciot nem tudtak idig amit olvastam,amit mar idaig is tudtam. -
Bár ezek, inkább marketing honlapok, mint sem olyan, hogy az orrunkra kössék, hogy éppen melyik fejlesztő, milyen baromságon ügyködik :D -
Szerintem meg elég észrevehető :) -
oooo en marha,idaig eszre se vettem,hogy ott van olyan
nagyon joooo :D -
PHONE 7.COM?
A bannerben a harmadik gomb pl... -
Tenyleg,nincs olyan honlap,ahol folyamatosan tajekoztatjak a hulyeket,minket hogy eppen merre tart a fejelesztes? -
En valahol valamit olvastam errol,hogy megjelenik az MSN -
Nagyon remélem, hogy fejlesztés alatt van, és jól akarja optimalizálni az MS. Kötve hiszem, hogy egy olyan program, ami a LIVE ID-re épül, ne legyen hamarosan, amit saját kezűleg adna ki a cég. -
Nekem idáig nem volt vele problémám, de tény és való, hogy közben mást nem tudsz csinálni, vagy kilépsz. -
Az az app ocsmány, kezelhetetlen, megbízhatatlan... Már azon is csodálkozok egyébként, hogy miért csak ez az egy app van rá, legalább 3-4-nek kellene lennie. -
Az miyowa messenger egy nagy kalap sz.r,a legtobbszor engem is kivag. -
Ráadásul a MIYOWA az előbb ki is dobott, arra hivatkozva, hogy valami kritikus hibát észlelt, LOL -
Ez nekem is meglepetés volt... -
Egyébként nem értem, hogy egy olyan alap program, mint az MSN, miért nincs még mindig?! -
Hát, még csecsemő az OS, bármi lehet :D -
A nagyja megvalosul a mostani frissitessel :) -
Én ezeket szeretném:
- hazai Marketplace
- Screenshot
- kopipaszta
- a Zune-ban egy "Now playing" fül - igaz erre elég kevés esély van :D
- rendes Bing térkép és navigáció: néhány helyen hiányos a térkép, meg jó lenne ha nem csak UK-ban meg US-ben lehetne helyi üzleteket keresni.
- Dropbox support
- Tethering (egyébként ezen valszeg a szolgáltatókkal állnak vitában, az USA-ban pl úgy tudom az Iphonenál úgy van, hogy tethering csak a legdrágább előfizuval jár. Mo-n azért ez nem lesz jellemző szerintem)
- [official] Messenger app!!! (multitaskkal) -
Ez elég durva, de sajnos várható volt, az apple erre nagyon figyel egyébként, és reméljük, hogy MS is, ha már azt mondták, hogy kemény a szűrőrendszerük. -
Na ezert remelem,hogy az ms rendesen szuri az appokat.
http://www.technet.hu/telefon/20101231/rohamosan_terjed_az_androidos_virus-halozat -
En is varom, kell mar a multitasking. meg a csengohang foleg:DD -
Majd kiderül cimbora, ebben a hónapban lesz a nagy update, az 100%.