5743
-
Nem lehet, ha nincs letiltva a 3G, akkor folyamatosan töltöget a háttérben, de csak szinkronizál, ha a PEOPLE csempén belül elhúzod jobbra, rögtön letölti az ismerőseid idióta hozzászólásait, vagy ha belépsz egy időjárás jelző programba, automatikusan ezeket nem frissíti. Ha csak a WIFI-t engedélyezed, akkor nem tud szinkronizálni, csak ha bekapcsolod a telefont, mert stand by módban azonnal lekapcsolja a WIFI-t, töltés alatt a WIFI folyamatos. A kérésedre a válasz pedig, hogy NEM. -
Kérdés: Be lehet az állítani, hogy wp7 ne használja magától a netet mindeféle facebook, meg időjárás letöltésre? Vagy be lehet állítani, hogy csa a wifit használja ilyen célra? -
Ezen az emberen mindig meglepődök :D
Gates mellett ritkán emelik ki, hogy mennyit is köszönhet neki az ms...
A legjobb húzása az volt, mikor egy apple notit dedikált :D -
[URL=http://www.intomobile.com/2011/01/17/microsoft-windows-phone-7-ballmer/]Ballmer: "We've got the best-looking phones on the market"[/URL] -
Tudom mire gondolsz :-)) -
Nincs az a hímnemű lény, aki szerint mi "normi" nők keveset beszélünk :D Úgy érti, csinálnánk inkább mást a telefonálás helyett :) -
Nekem is HTC van, naponta töltöm átlagos felhasználás mellett, a férjem szerint viszont sokat beszélek :-))) -
Akkor mi a problémád? Szegény vodával így kibaxni.
-
Fizessen a búbánat :P a net miatt szoktam feltölteni, ami rajta marad, azt eltelefonálom, de egyébként a másikon lehet "korlátlanul" beszélni :) -
Ez pont azért van, hogy őszülj bele, és fizess nekik :D -
De én élőben beszéltem eggyel, az üzletben :D -
ja hogy euró
-
A vodás csjoktól eleve kiver a víz. Mire az a standard hang pl végigmondja, hogy... Vitamax egyenlege 50 forint alá csökkent. Tájékoztatjuk blablablabla... na és ebbe a szarba merül le a telefonom, és én még meg is őszülök, mire lenyomja a monológját. Ha egyszer meghallom beszélni ezt a nőt valahol, esküszöm orrbaverem :D -
Azért a 30.000 Ft és a 30€ közt érzek egy hangyányi kis különbséget :) -
Vannak kiskapuk, egy vodás csaj pl vagy 10 percig nyomatta a betanult szövegét, mire sikerült kicsalnom belőle a korrekt választ egy kérdésemre. -
Amúgy meg hazajövök pestről és 45 új üzenet, mivan veletek srácok? :D -
Ilyen itthon is van, trémobilnál ez a médiamánia, de a tököm se akar havi 30-at fizetni. Inkább egy összegben kiperkáltam 80-at, a maradék tizenötöt meg hozzáadják szépen az egy év hűséghez és elosztják 12 felé. Emelett van 500 megás net, valamennyi lebeszélhetőség, meg pár ezer forintos havidíj + választható opció havi egy ezresért biztosítás törésre (2 ezer, ha lopás ellen is akarod magad védeni).
Nem, nincs részesedésem a trémobilnál, csak sokat jártam utána a dolgoknak, mielőtt megvettem :D -
mindkét hozzászólásoddal egyet tudok érteni :) -
tenyleg szornyuek az otthoni arak :/ es ez csak rossazbb mindig -
@calliope
ez a kocsogorszag,csak egyenlore meg mas a neve :D -
Akkor én nagyon eltévedtem, milyen ország is ez? ;) -
X:DDD tenyleg az van otthon,nem is tudom mit szenvedek kulfoldon? -
Nyugi, ez azért van, mert ebben az országban mindenki "kőkazdag"!
-
Olyan dühös tudok lenni ilyenkor, átmész a határon (a "jó" irányba) és havi 30 zsetonért nagyjából olyan telefont vágnak hozzád, amilyent megkívánsz. Ebben van havi 1000 sms, 1000 perc és talán korlátlan (de ha nem, akkor se kevés) adatforgalom is. Hát itthon meg kapja be mindegyik, itthon ilyen miért nincs?! -
nem nagyon akar ez lejjebb menni. -
szerk:
147.990-et. -
Én, 137.990-et fizettem érte egy hónapja, de lehet, hogy azóta már kicsit csökkent, nem néztem. -
mennyi volt a 16 gb omnia? -
Mivel főleg a telenoros előfizetésemet használom, most azt mondom, hogy vennék kártyafüggően is, bár náluk nem lehet kapni 16GB kapacitásút. -
Mivel a napokban megjelent egy olyan hír, hogy 3G alatt fantom le és feltöltéseket generál az OS, mármint az At&t-nél, nem is keveset, erre keményen ugrott az MS, hogy megtalálják a hibát, szóval én még abban a januárban sem vagyok biztos.
Elméletileg a feedback generálja, de miért 50 MB felettieket, azt senki nem tudja. -
Pedig úgy az igazi, én sose vennék kártyafüggőt. Pedig 9 ill 5 éve kitartok a szolgáltatómnál. Valahogy snassz onnan venni, ez nagy sznobság vajon? (ne válaszoljatok, költői kérdés volt :D) -
@calliope
ettol fuggetlenul en nem mernek fogadni ra :D -
Most néztem, kb ugyanazt csinálják, mint a trémobilnál, 21000-es havidíj és odaadják 30 ezerért, ami persze fokozatosan nő, ahogy csökken a havidíj mértéke. -
@Bon
hat kartyafuggetlenul rendesen elkerik az arat az biztos -
:DDDD -
Kártyafüggetlenül nézegettem és nálam 100ezer a fájdalomküszöbb, bár 1x már fizettem többet egy készülékért. De egyenlőre várakozok. -
Akkor B+ én vagyok túl "meleg"!
-
-
"de csak addig míg fel nem vette a kezem hőmérsékletét valamennyire. "
ilyet en nem tapasztaltam. -
köszi az infót... én már mindenképpen nyertem :) az update-tel is, meg a fogadással is :D