5743
-
A lényeg a végén van: to the manufacturers. Tehát még akkor ez a két millió nem feltétlen landolt/landol felhasználó kezében... -
Több mint kétmillió eladott licensz
[i]"'Early research' says 93 percent of WP7 customers are 'satisfied' and 90 percent would recommend the platform to others. We don't know details about the research, though -- number of customers polled, time frame, so on.
Average of 100 new apps in the Marketplace per day, and over 6,500 total are available right now.
Most importantly, "over 2 million" licenses have been sold to OEMs around the world."[i] -
Tethering HTC-re -
Köszi -
engadget -
Oprendszer frissítésről semmi hír? -
Egyetlen baj amit észrevettem eddig (2 bő hónap alatt): kétszer fordult elő, hogy lefagyott valamilyen program, aztán újraindult az oprendszer. Nem tudom, hogy ez a teló hibája-e vagy a wp-é. Más gond nincs vele. Illesztések jók, anyagminőség egyszerűen kiváló. Gyönyörű képeket csinál, a hangminőség az alap fülessel is fantasztikus. Csak ajánlani tudom. -
Akinek több hónapja van omnia 7-es telója, mit tud mondani a minőségről? volt már bármi baja vagy hallottatok valamit? mert azt akarnék venni 100 papírért, de anyum most küldött el a francba, hogy milyen hülye vagyok. neki több T-Mobile boltja is van (én nem ott vennék), és mondta, hogy egy éves garival ne vegyek 100ezres telót, mert az iPhoneon kívül minden telefon egy rakás szarb és folyamatosan hozzák vissza, főleg a Samsungokat:D -
Egyenlőre úgy néz ki jól használható az Outlook Hotmail Connector. -
Passz, nekem minden google-ben van/volt, nem szeretem az outlookot. Onnan viszont secc-perc alatt szinkronizált mindent. -
Milyen módszer van outlook 2010 és WP7 szinkronizálására? ha nincs exchange szerver? címjegyzéket, naptárt és feladatokat, feljegyzéseket kellene szinkronizálni. A neten így elsőre az Outlook Hotmail Connector-t találtam rá, van jobb egyszerűbb megoldás? -
A 4 antennából csak ez a fő antenna van ilyen hülyén megcsinálva, notebook-nál meg régebi mobil Windows-oknál még nem okozott problémát. De majd átállítom. -
Nem akarok a mhelyed dolgába nagyon beleszólni, de bonyolultabb wifi hálózatot nem sikerült volna kiépíteni? Biztos azért van, hogy senki ne törhessen be illetéktelenül, de hát látod, ha Téged is kirekeszt... -
Úgy látom csak akkor van edit funkció ha már elfogadta a kódot, de nem fogadja el, mert a 2-es kód engedbe a wifi, végső esetbe átálítom a munkahely kódját, de az csak a végső esetbe lehetséges. -
Jah, hosszú tap és edit :) -
Settings, Wifi, hosszú tap a választott kapcsolatra, edit fül. Amit be lehet állítani, az mind ott van.
Mondtam már, hogy tanítónéni vagyok? 10* fogom leíratni az egy, egyet, egyik szavakat! És nem copy-paste-tel!!!!!!!!! :D -
Azt a kulcsot add meg neki, amelyikről a WIFI-t szeretnéd használni, akkor csak arra kapcsolódik, már ha jól értem a kérdést
-
Megjött a készülékem, rögtön van egy kérdésem is, wifi-nél, hogyan lehet kézzel felvenni kapcsolatott, vagy a felajánlottak közül testreszabni eggyett, mert a munkahelyemen az eggyik wifi azonosító kulcsot kér (meg is van a kulcs) de be kellene állítani, hogy a wifi-től a 2-es kulcsot figyelje, mert az alapértelmezett 1-es nem fogja beengedni. -
Nem hagyja, elküldöm és Te feltöltöd ha szeretnéd. Szerintem én még "kicsi" vagyok az ilyenekhez ezen a fórumon :-S -
Hát rakd ide ki, aztán meglátjuk :) -
Megnéztem, 480*800. Gondolom Te nem tennéd a kijelződre, de átküldhetem ha kéred.
A tetején azért az "I (L) W P" befigyel :) -
Nagyobb ez, csak a google összerántotta. -
Nem (lenne) rossz, ha a kép 480X800 lenne, mert így nem tudja kihasználni a kijelző képességeit. -
Wáááá nekem máris tetszik, ide nekem az oroszlánt is. S főleg hogy ingyen lesz, ez nagyon jó.
Előtte telepítettem a voxofont de az csak hívásra jó és sajnos nem is nagyon ismerem, mi van, ha 2 perc alatt lezabálja nekem az adat-egyenlegem ugye. A skype az előző telefonomon is nagyon jól szuperált és alig evett valamit.
Viszont új hátterem van, kicsit "csajos", de hát na... http://bit.ly/gawk3j - vélemény? -
Várom nagyon. -
-
Hello there fellow developers. I recently made quite a progress in developing skype for WP7.
I want to share my current progress with you, so maybe someone will want to join this little project, which, in future will be released for free, and probably with source code .
I'm not designer, as you will see from the screenshots, but, if you are, and want to join this effort in making skype, contact me asap.
Current status of project: Working contacts + ability to chat. Nothing more.
Aztán erre ugrottak a dizájnerek. -
Tegyük hozzá, hogy hivatalosan :) -
-
Ahogy olvastam, nagyon jól működik a skype, gyors, smooth, etc, már csak a külalakon dolgoznak.
-
Nekem is onnan van :) -
speedshop-tól. -
MAjdnem teljesen egy cipőben járunk, én is egy 6-ost váltiottam (HTC Touch Pro-t) Trophyra. Remélem örömöd leled benne és megosztod a tapasztalataid. Honnan rendelted? -
Ha minden jól megy holnap hozza a futár a HTC 7 Trophy-mat. :)
A HP Ipaq 614c-met váltom vele, jó öreg Windows Mobil 6 Pro-val. -
Csengőhang, amilyet csak akarsz \o/ -
Na, nincs már valami konkrétabb, hogy mikor jön az update? Meg a gyorsabb appokon és copy-pasten kívül mi lesz még benne? -
Fejlesztő bárki lehet, de független telefon kell hozzá. Egyébként szerintem igen, csak fejlesztőknek lehet majd (egyelőre). -
[i]A hamarosan megérkező frissítés betömi a ChevronWP7 csapat által talált hibát, de a srácok a megbeszéltek alapján találkoztak a Microsoftos fejlesztőkkel és megállapodtak abban, hogy az MS - valamilyen szinten - de engedélyezni fogja a Marketplace-en kívüli telepítést is. hogy ez csak fejlesztőknek, vagy end-usereknek is elérhető lesz-e, az nem derült ki. -
Hhehehe :D -
Komolyan nem lehet beállítani, hogy egy számot folyamatosan ismételgessen???
...........................................