Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What DLC is included in the Mass Effect Trilogy?
On PC, Mass Effect will include Bring Down the Sky and Pinnacle Station on disk. For Mass Effect 2, Cerberus Network will be included which features Zaeed – The Price of Revenge, The Firewalker Pack, Cerberus Assault Gear, Arc Projector heavy weapon, and Normandy Crash site mission. For Mass Effect 3, Online Pass will be included granting players access to co-op multiplayer.
On Xbox 360, Bring Down the Sky and Pinnacle Station are not included with Mass Effect, however they are available as stand-alone downloads through Xbox LIVE. For Mass Effect 2, Cerberus Network will be included and Online Pass will be included for Mass Effect 3.
Information on PlayStation 3 DLC will be available soon.
Hát, ja. Pinnacle Station + Cerberus Network ingyenes dlc-i. A többi nem.
Most kezdtem multizni az ME3-mal. Ha esetleg van valakinek kedve multizni, az Origin nevem RealCh4nce.
Más játékban van már multis tapasztalatom, illetve a single-t már ebben is végigvittem, szóval teljesen kezdõ nem vagyok. A csapatjátékot preferálom.
Ha meg XY DLC megvan akkor el tudod bizniszelni a kódját valami ismerõsnek!
Origin akció ugye tavasz, nyár, karácsony, stb. De vannak egyedi esetek. Sajna a BW pontokat ritkán adja akcióba.
Promó kódot többnyire kapsz, ha valami oknál fogva a supporttal kell felvenned a kapcsolatot. Legyen szinte bármilyen probléma. De én vagy két hete kaptam e-mailben egy 20%-os kupont.
A bolti BW pont ára 3290-3990 Ft között mozog + posta. Originen 16 euró, BSN-n 20 dollár. BSN-n vehetsz 400, 800, 1200 és 1600 pontot, Originen 800 és 1600.
Nem tudom miért eme BW pont rémálom ,az 1 DLC-je simán fent van a store-on. :S
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egyelõre nem nagyon látom, hogy annak, akinek már megvannak külön, mi ebben az egybe csomagban a pláne. Inkább azoknak szól, akik a hype ellenére még nem vágtak bele a játékba, meg a gyûjtõknek.
Az Origin akciókat gondolom nem lehet tudni elõre.
Milyen promó kód? Az mi az és honnan lehet? 😄
Pontokat az originen keresztül neten érdemesebb venni, vagy ezt a bolti kártyát? Simán az originen belül, pontos ökörködés nélkül nem lehet vásárolni?
Egyébként tényleg röhej a PC-s DLC árak. Mert PSN-en és LIVE-on ment le az áruk meg vannak akciók, de BSN-n... Igaz, Originen szokott akciós lenni a BW pont + ha van promó kódod. Esetleg adhatnak a csomag mellé annyi BW pontot, ami fedezi a fõ DLC-ket.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egyébként a DLC-k ára az fix, nem szokták idõnként akciózni vagy valami?
A játékot is csak most vettem meg, hogy lement 5E-re, de még így is kb. ugyan annyit kéne DLC-re költenem, ha csak a sztori bõvítõket számolom akkor is. Az meg röhej, hogy a két éves ME2 DLC ugyan annyi, mint a frissek a ME3-hoz.
Pedig lassan meg kéne vennem az újakat. Igaz, még csak Tuchanka után vagyok, de tegnap este elég hamar lepörgettem a bolygót.
Mondjuk ehhez azt hiszem kellett, hogy végre legyen egy rendes fegyverem. Nekem ez a turián AR nagyon bejön. Mióta megtaláltam a Mattockot, azzal nyomultam, de most lecseréltem. Bár katonával vagyok, nem cipelek sok fegyvert, a folyamatos cserélgetést sem szeretem, ez pedig nagyon nagy táv kivételével teljesen jól bevált. Kiegészítõbõl még nem sok van meg, így egy sima tárkapacitás növelõt és egy távcsövet tettem rá. Robbanásra fejlesztett gyújtó lõszerrel remekül viszi mind a cerberus, mind reaper egységeket. Amíg nem találok valami sokkal jobbat biztos ez marad.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A BF3 soldiert a minap én is láttam, akartam is írni. Még jó hogy emiatt nem vettem még meg a BF3-at - úgyse futna nálam.
Sux 😞
Commendation-ben volt a Valiant (lvl 1), Crusadernek jobban örültem volna 😞
Vagy egy jó kis Reegar upgrade-nek...
Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome
ME1 még hagyján dlc nélkül mert csak 2 van de csak egy jó és az is ingyenes. Viszont a 2 már tényleg foghíjas lenne dlc-k nélkül.
Most itt a 3 ami ha így halad aztán pláne hogy lyukacsos lesz az alapjáték dlc-k nélkül. Omega és Leviathan azért kötõdik valamennyire a sztorihoz. Nem csak egy + küldetés mint az overlord vagy kasumi.
Na jó omega még kérdéses de egy teljes állomás visszafoglalása, Aria segítése azért jelentõsebb mint leszállni egy bolygóra getheket irtani.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mass Effect Trilogy Edition. November 6th 2012 for Xbox 360 and PC, and later for PlayStation 3. Úgy néz ki a DLC-ket nem tartalmazza. <#nevetes1>#nevetes1>
Unlockolható a Battlefield 3 soldier karakter.
OneTrueShot újabb próféciái. (hetekkel a Firepack bejelentése elõtt tudta a 2 új fegyver nevét.) Executioner pisztoly, Venom shotgun, Groundside pálya?, Singularity megújítása. A singularity megújítása igaz lett, meg fogják változtatni.
Re: Operation PATRIOT
Confidentiality Classification: XB-PRIME
Distribution: N7 Forces Only
Soldiers of the Milky Way –
Cerberus has been a thorn in our side since this war began. Thankfully, due to the overwhelming success of Operation PATRIOT, that pain has been greatly reduced. While it would be naïve to say that Cerberus won’t recover, it will take them time to rebuild–time we can use to focus on the Reapers.
Our teams destroyed a host of Atlas mechs, but that is just the tip of the iceberg. The drones we deployed captured Cerberus data detailing unusual Reaper movement and intelligence. Ballistic analyses and postmortem examinations conducted by Cerberus scientists confirm a new offensive strategy, and this Reaper intel will further our cause.
To the Operation PATRIOT squads: You represent the very best of your respective militaries. More than that, you represent the very best of our allied army as a whole. It is by trusting in the strengths of our allies that we will succeed. This galaxy belongs to all of us, and we will defend it together.
–Admiral Hackett
Atlas Mechs Destroyed During Operation:
X360: 322,410
PS3: 82,465
PC: 199,153
Total: 604,028
Bugok. Másnak is van van ilyen? A halaim néha átúsznak mindene. Épp Traynor-ral beszéltem mikor láttam, hogy a hal kb. másfél méterre úszik elõttem a semmibe. XD
én ugyan multiztam már sok mindennel (pl. swat4, battlefield sorozat), de ilyen co-op-pal sose elõtte. kifejezetten élvezetes a csapatmunkára - legalábbis - törekvés. meglepõen addiktív lett ez az me3 multi...
Mit jelent? A multi mennyire nehéz? Viszonyításképpen normálon játszom a singlet, és sosem multiztam semmivel.
Kaidannnak legalább van pár biotikus skillje, amivel lehet kombózni a 3. részben.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A játékidõ meg szerintem viszonylag hosszú lesz. A Leviathan is volt vagy 2-3 óra.
nem tudom ki a szinkronszínésze, de ha rinyáló homokost akartak, akkor csak gratulálni tudok neki - a legsemlegesebb témákat is olyan picsogással tudta elõadni, hogy legszívesebben kidobtam volna a légzsilipen <#rolleyes>#rolleyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...de gondolom ugyanaz írta ezt a karaktert, mint aki a befejezést <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
Kaiden tényleg hülyén fest a kórházban, Ash-en sajnos van felsõ. 😄
A meleg karakterekkel csak az zavar, hogy sokan vannak. Öt figurával beszéltem addig, ebbõl kettõ meleg volt. Ezek után gyanús volt a beszélgetés Vegával, a kórházban félmeztelenül fekvõ Kaidannel meg még furcsább volt a csevegés.
Liew: szerintem told végig így, ha érdekel az eredeti befejezés. Én is azt tettem. Azaz akkor még nem volt EC. Nem bántam meg. Aztán felteszed a DLC-t és megnézed az újat. Egy pontnál csinált egy mentést, a DLC-k miatt onnan tudod újrakezdeni.
Azért a squad goal nem olyan nehéz. Én kétszer is megcsináltam. Jó helyre kerültem és miután lett 3 egyforma játékos a host private-ra tette a meccset. Egyébként, aki biztosra akar menni 4 krogan és brozne. Nincs értelme gold-on/platinumon szenvedni.
"The trees move. Do you not see it?"
Ma is sikerült belefutni egy bugba. Fedezéken akartam keresztül vetõdni, be is játszotta az effektet és a végén visszatett a kezdõ pozícióba. Mármint a fedezék elé. Volt egy elpatkolós köröm és láttam hogy egy human adept kolléga ugyan így járt.
Azt hittem ki lehet majd trükközni a squad goal-t, de persze nem. Az a probléma, hiába van 4 ember induláskor, semmi nem garantálja hogy végig ott is lesznek. És hiába indul a csapat human tag nélkül, ha valaki kilép, a rendszer simán bevág egy human társat. Kétszer is így jártunk. Ez igazából azért volt bosszantó, mert indulás elõtt visszaállítottam Privat játékra, tehát elvileg idegen nem léphetett volna be hozzánk. Ettõl függetlenül simán jöttek-mentek az emberkék.
ME3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A meleg jogvédõk mondjuk biztos örülnek, hogy ennyire felülreprezentáltak a játékban.
Én viszont ellensúlyozandó rögtön felvettem a mellbedobással nyomuló, rövid rucis riportert a Citadelláról. 😄
Egy kérdés:
Ha az Extended Cutot csak a végén rakom fel (elsõre megnézném a sima befejezést), akkor újra végig kell játszanom, vagy hogy derül majd, ki, hogy mi bõvült? Csinálok egy mentést majd a vége elõtt az elég?