22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    Nálam még 800 pont.
  • Llew
    tárgytalan, kapott új jelszót
  • Llew
    a matematika mai állása szerint igen :)
  • Fpocok
    400??? AZ AZT JELENTI, HOGY MEG TUDOM VENNI A LEVIATHANT ÉS AZ OMEGÁT 1600 PONTBÓL???
  • Llew
    Olyan gondom van, hogy a múltkor mikor volt ez az account lopásos figyelmeztetés, akkor megváltoztattam az Origines jelszavamat. Azzal nincs is semmi gond, de ugye elvileg ugyan azok az adatok kellenek a BSN bejelentkezéshez is. Na most oda viszont nem enged be sem a régi, sem az új jelszóval.
  • Hoz_Hun
    "Leviathan is currently 400MSP"
    Olvasom a forumon. Csak ha valakit érdekel.
  • Hoz_Hun
    "KSSSZIH, BLAAH... BLAAGH.... BIG MACHINES!... HELPING!.... SAVE YOU!....BUGS!.... SCARY LADY!..... BLAAH.... GHOST!... SHILED!... I'M ALIVE!.... BLAAH... STRONGEST!"

Igen jó a szövege...:)
  • Fpocok
    Nekem percre pontosan mutatja most... itt csekkolom.
    Nyittotam vorcha huntert. Durva!
  • Hoz_Hun
    Öszintén, még nem próbáltam ki. De eléggé dícsérik, és akikkel egy csapatban voltam, tényleg úgy tünt, jól használható karakter. Lehet ki kéne már próbálnom.
  • Llew
    Ja, akkor azért új. Van már valakinek? Milyen? Engineerem meg adaptom van már belőle. Az előbbi nagyon jó, utóbbi is elmegy.
  • Hoz_Hun
    Eheti karakter volt.
  • Llew
    A dátum jelzés nem feltétlen valós. Nekem elvileg 12-ei adatokat mutat, de benne van olyan karakter is, amit csak a napokban kaptam meg.

A Volus Mercenary karakter mióta van? Eddig nem vettem észre
  • Hoz_Hun
    :D
  • Fpocok
    /facepalm
  • Fpocok
    Bazmeg. Akkor ezért nem találtam meg magam, tényleg két h a vége.
    Régen 1 volt, csak ugye azt eladtam. Azért nincs ott profil lol. Köszi :D
  • Hoz_Hun
    Megvan. :) Bár ilyen néven: -tRs-Aullahh. De gondolom ez az.
    "Last updated at 2012-11-23 10:15:19 GMT"
    Elméletileg friss.
  • Fpocok
    Egyszer megváltoztattam, majd át kell írni originben.
    "-tRs-Aullah" -t keresd.
  • Hoz_Hun
    Be, de úgy tudtam a manifest ettől független.
  • Fpocok
    Én nem találtam meg ezt a beállítást... nem vágom, nekem miért nem mutatja.
  • Hoz_Hun
    Nem is találom a manifestedet. Legalább is Aullahh néven nem.
  • Ch4nce
    Ahogy emlékszem, az Origin kliensben be kell pipálni, hogy engedélyezze az adatok küldését a szerver felé.
  • Hoz_Hun
    15 percenként frissít. Legalábbis frissíteni kéne. Nálem mindig frissít.
  • Fpocok
    ehhez mi a trükk? Nekem nem frissíti be... pedig hajnalban, meg most is próbáltam.
  • Hoz_Hun
    Tudod, Mikulás... karácsony. :) hehe
    Semmire csak már elegem van a level IV ammok-ból. Az Ultra Rare-ek nem hoznak annyira lázba, hogy elverjem a teljes összeget. Így legalább rögtön nyitom fullon a heti következő karit.
    Persze mindig nyitok azért ládákat is, csak nem annyit. Meg visszapótolom a consumableseimet.
  • Darun
    Te mire gyűjtesz? :D
  • KP27
    én az acolyte-ot nem fő fegyverként használom. hanem második fegyverként. egyetlen célom vele, pillanatok alatt leszedni a phantom/banshee/athlas/praetorian barrierjét. fő fegyvernek harriert szoktam vinni többnyire a zsoldosaimmal, vagy typhoont az n7-el. Az infiltratoraim esetén is ez a 2. fegyver.
  • Hoz_Hun
    Szerintem is nagyon jó az Acolyte. A hagyományos pisztolyokat mondjuk jobban kedvelem, nagy kedvencem a M-6 Carnifex, na meg persze a M-77 Paladin, főleg mióta balancel-ték és ugyan annyit nyom mint a Carnifex (jobban mondva a Carnifex lett súlyosabb). De a Acolyte is nagyon jó és rendkívül könnyű, Adeptenek ideállis. Arc Pistol-t viszont még nem nagyon használtam. Sort kéne rá kerítenem. Egy Quarian fan csak nem hagy ki egy ilyen fegyvert.
  • Hoz_Hun
    Értelem szerűen az Inventory-nál találod a felszerelésedet, fegyverek, karakterek, stb.
  • Hoz_Hun
    Mindenkinek van multiplayer manifestje. Ott pontosan megnézheted mid van és mid nincs. Illetve másokét is, mivel ez nyílvános.
    Itt az enyém.
  • sanya200
    most mondjam hogy mér? :D
    tudni kell használni ennyi :D
    jobban sebet mint a carnifex vagy a géppisztolyok, főleg ha van rá könnyítő mód :D nem sokkal rontja a képességek hűtését géppisztoly helyett érdemes használni plusz sarkokon..stb mandinerből lehet lőni de zárt pályákon nyilván hatásosabb pl white.Phantomnak elég pár lövés aztán csak úgy elrepül xd
  • Harbinger
    Ugyan már. Az a fegyver semmire nem jó, egy csúzli hatásosabb nála. Én egy brontosaurust nem találnék el vele fél méterről. :D
  • sanya200
    nekem megvan minden fegyver azt hiszem karakter is talán vagy max 1 ha hiányzik csak ezeket az n7 fegyókhoz nehéz upgrade-t találni ritka mint a fehér holló.Esetleg vmi komolyabb multi játékmódot kitalálhatnának pl assault mód, nyomulsz előre egyre nagyobb a pálya több ellenfél..stb gondolom ismerős bad company 2-ből vagy hasonlókból.Esetleg új map ne ilyen hazard verziósak..stb fegyverekből elég nem igazán kéne új felesleges így is annyi van hogy 90%-át nem is használom max egy próba erejéig.
  • morzsi555
    ME3 mutliplayer interjú

- Lesznek új packok.
    - Earth dlc pályákból lesznek majd hazard verziók is.
    - patch drága, ezért ****nak bele...
    - random store szerintük tök jó.
    - többi kérdésre szokásos bioware-es kitérő válaszokat adtak.
  • Lacoka12
    a scorpio szerintem jobb páncélok ellen meg pajzsok ellen se rossz
  • sanya200
    dehogynem lehet messzire csak gyakorolni kell mert ívelten lő :D
  • Llew
    cserébe messzire nem lehet, de legalábbis kurva nehéz vele lőni. Ettől függetlenül tényleg jó. Zárt térben különösen.
  • KP27
    pedig az acolyte nagyon jó. 500% sebzés bónusza van shield/barrier ellen.

egy lövés leveszi a phantom barrierjét teljesen. egy tár leszedi a Banshee barrierjét, vagy az Athlas pajzsát, pluszba még könnyű is.
  • Fpocok
    Scorpion. Acolyte-m nincs.
  • sanya200
    acolyte vagy scorpion? acolyte jobb sztem főleg hogy sarkokon is belőhetsz mert megpattan a falon.
  • Ch4nce
    Én szoktam lenni 6 körül általában pár kör erejéig, bár eddig csak bronz, silver meccseket mentem. Mondjuk lehet csak a random csapat miatt érzem messzinek még a goldot. Az Origin nevem RealCh4nce.