22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Érdekes trailer még sehol pedig 2 nap és itt az omega. -
Llew #19199 Új buggal találkoztam.
A Giant pályán nem tudtam megmozdulni. Egyáltalán. Rögtön a kezdő helyen, ahol ledobott a sikló ott ragadtam. Egy irányba nézett a karakter, a kamerát tudtam forgatni, így láttam, hogy merről jönnek rám, de nem tudtam még arra fordulni sem. Az már csak mellékes volt, hogy képességeket sem tudtam használni. -
Mikor lesz féláras a dlc? irgum burgum -
Harbinger #19197 Steamen a Mass Effect 1-2 70% leárazáson van. A két rész együtt 12 €, a Deluxe Edition 9 €. -
CHROME #19196 Szóval ha utolsó vagyok, akkor mindenképp látnak. Akkor ez volt az oka. Soloban nyomtam, így nem csoda hogy láttak, akár volt cloak, akár nem :-)
Thx az infót! -
Ha három tag a 4es csapatból olyan fajjal van, és végeztek, az 3 pont. -
Harbinger #19194 Észerű, ha látnak hogy ott voltál és úgy cloak, akkor ugye még ott vagy. Én revive-hoz szoktam használni, annak jó. De tény, hogy nem olyan itt a cloak, mint az ME2-ben volt, ahol amint bekapcsolod az összes ellenség szalad is más irányba.
De lehet aimbotot használnak, az PS-ben Anderson is milyen speed hacket használ már. :D -
Llew #19193 Szerintem játékosonként. Tehát, ha az egész csapat a megfelelő karakterekkel játszik, akkor az négy kivonásnak számít. -
GreyWarden #19192 Van, aki tudja, hogy a global goal teljesítéséhez az egész squadnak, vagyis mind a 4 csapattagnak a megadott három faj közül kell kikerülnie? Vagy, hogy számolják össze a kivonásokat? -
Llew #19191 Azt lehet menet közben tudni, hogy hogyan áll, vagy teljesült-e a közös cél? Vagy az csak a végén derül ki? -
morzsi555 #19190 Tactical cloak nem ad teljes láthatatlanságot. Ha megláttak és akkor kapcsolod be, akkor arra a helyre lőnek, ahol utoljára voltál és követnek is egy ideig. Ha be van kapcsolva és nem láttak meg, de viszont túl közel mész az ellenfélhez, akkor rád támadnak. Ha te vagy az utolsó, aki életben van, akkor már minden ellenfél lát, akkor is ha be van kapcsolva.
Szóval ha már meglátott az ellenfél vagy lő rád, akkor már semmit se ér a láthatatlanság része, ha bekapcsolod. De amúgy is csak a sebzés növelő tulajdonsága miatt jó az a power. -
GreyWarden #19189 Nem bugos, a játék csal, pont erről elmélkedtünk tegnap este. -
ez szerintem olyan mint a phantomnál hogy ha közel vagy akkor meglátnak meg ha lönek akkor látják a pajzsot :D
-
CHROME #19187 Sziasztok!
Nektek nem bugos a turian ghost cloak-ja?
Akármikor bekapcsolom, ugyanúgy lőnek tovább.
Ha bekapcsolom, és csak utána látnak meg, akkor is elkezdenek lőni.
A Geth Prime biztosan.
Mindenesetre érdekes...
-
Még repülős játékoknál megértem, én is... de ilyenbe? Hát az nem lehet semmi. :D -
Harbinger #19185 Igen, valamiért évek óta alegtöbb játéknál fordítva van nálam a le/fel. -
Mármint ha lefelé húzod, felfelé megy a célkereszt? Így inverted? -
Harbinger #19183 Mármint lefele. Mert én inverted egér beállítást használok. -
morzsi555 #19182 Lövés közben húzd hátrafelé az egeret. -
Harbinger #19181 Én Hurricane-t kaptam. amióta van a stabilizálós mod azóta egész jó fegyver. Eddig az volt vele a bajom, ha célba vettem valaki fél mp múlva már csak a plafont lőttem, fedezék mögül is. -
Shieldel rendelkező ellenfeleket kell lőnöd. Két körből meg lehet csinálni :D -
Mi a lényege most az Individual Goal-nak? -
Evoluti0N #19178 Normális :) Többször is meg lehet csinálni. Magyarán mondva a challenge pontokat is el lehet vinni a végtelenségig az N7 rating-hoz hasonlóan. -
Én lettem a biotikus isten... az normális, hogy a challenge kipipálódott... megkaptam titlet, de lenullázódott, ami benne volt? NOOOORMÁLIS? -
Nyitottam Harrier-t OMG! -
Llew #19175 Média Markt
ME3 4990
ME Trilogy 9990 -
ORIGIN:
ME3: 25euró
ME TRILOGY: 25euró
:D -
Akkor úgy tűnik mindenki azt kapott, mert haver is azt kapta :DDD
MIKOR LESZ FÉLÁRAS A DLC?!! -
Llew #19172 Dettó -
nekem is +2 :) -
ValkyrieII-s bazmeg :S -
Remélem nekünk is lesz... -
Hoz_Hun #19168 De nem értek az Origin-hez, én is csak a BSN-en olvasom. Páran most ki vannak akadva, mert pár napja vették meg 800 pontért.... lol -
Akkor várok még... :D Kössz. -
Hoz_Hun #19166 Na tessék elvileg PCn is: Origin Store is 50% OFF!
"Up To 50% Off The Sims 3, Battlefield 3, Mass Effect 3 And More This Black Friday"
"The Sims 3, Battlefield 3, Mass Effect 3, Need for Speed, Medal of Honor… and a lot more titles will be discounted from the 23rd to the 26th of November, to enable gamers to expand their gaming experiences and enjoy some of the best games currently available!" -
Hoz_Hun #19165 Szerintem lesz, csak a PC mindig kicsit késésben van. Nehezen tudom elképzelni, hogy XBoxon felezik a pontját PC-n meg nem. Valószínüleg az Omega miatt vitték le az árát, de az ilyen akció általában csak pár napig szokott tartani.
Nézz rá időnként. -
Llew #19164 Egyre jobb. Belépek azt írja ki nincs EA server próbáljam később, aztán meg azt, hogy nem ismeri fel a DLC-imet, lépjek be azzal az accaunttal amivel vettem őket.
Ilyenkor mi a francot lehet csinálni? -
Harbinger #19163 Nálunk a legszebb az ME3.
Ha Originen lenne a BW pont is fél áron...
Bezzeg az ME Trilogy is fél áras most, de a BW pontok nem. -
És nekünk NEM LESZ? Kurva életbe. -
Harbinger #19161 MSP, azaz Xbox. Oda nem BW pont kell.