Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Onnan szép nyerni! 😄 Az utóbbi idõben egyébként több játékban is meggyûlt már a bajom az auto save-el. Ennél már csak az jobb mikor az ember halál elõtti pillanatot ment gyorsba 😄
Annyira imádom az automatikus mentést. A lehetõ legszarabb pozícióból képes indítani. A két kísérõvel szépen összetömörülve kövér célpontba, fedezéktõl szépen távol és többnyire úgy, hogy az egyik már éppen elhasználta a semmire az erejét.

Nekem az ME3-as Sentinellel csak egy bajom van: a Tech Armor nem sül ki, ha lemegy a pajzsunk. :/ A 2-ben úgy tetszett, látványos és hatékony is volt, hogy a közeli ellenfeleket visszalökte. Pár én mindig a damage protectionra gyúrtam rá és állandóan használtam - olyan cool, ahogy világít.

Mégse, csak leugrik alapra a lõszer mutató, illetve nem vált át amíg j tárat nem veszek fel.

Érdekes dologra figyeltem fel. A lõtéren tesztelgetem a mesterlövész puskákat és a térbõvítõ kiegészítés nem ad plusz lõszert. Ellenben a csõhosszabbító, meg a páncélátütõ igen. Elõször azt hittem nem vált át a számláló ahogy az asztalon átcserélem a kiegészítõket, de kipróbáltam másik puskánál és ott sem. Ekkora bug?

Calver
na ez mondjuk igaz, meg erõsen függ attól h hogy használod - nálam "Adept+"-ként került felhasználásra, arra Stasis az igazi <#hawaii>

amúgy ez a minden képesség hasznos... ez tényleg baromira igaz, talán összes kaszt közül csak a Sentinel-re. volt kiadáskor sírás (tõlem is) h "jajj kinyírták a tech armor-t" pedig baromira nem, csak non-stop képesség helyett csak bizonyos szituációkban kell elõkapni - akkor viszont veszettül jó.

buildet amit linkeltél én is nézegettem még régebben, és baromira nem értettem a "megálmodója" miért akart minden fegyvert magára aggatni, mikor tényleg célszerûbb csak egy-két fegyvert vinni (Paladin és mellé Hornet, vagy ha az ember nem bánja kicsit megemelkedett CD-t, Valiant, a játék elején meg ezek helyett Chakram Launcher), és -200% körüli CD-vel lövöldözni <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

sose vitattam, hogy jó a Stasis. Csak a Sentinel-nek alapba annyi képessége van, - ráadásul mind jó - hogy nekem már bõven elég az is.

épp most játszottam egy tank sentinellel. ha csak talont használok 200% a cooldown. ebbõl levesz 120-at a tech armor meg a defensive mátrix. így is mindennek 3-4 másodperc a cooldownja...

Hát, hallját ez a bioware pontozás kurva macerás dolog.
Vettem a MM-ben (mert ajándékutalvánnyal is ki lehet fizetni) egy ilyen kártyást. Megnézem mi van ráírva, bioware oldalon lehet beváltani. Oké gyerünk. Ott visszairányít az origin oldalára. Rendben. Originbe belépek kódfeltöltés, azt mondja ezt itt nem lehet beváltani. Remek. Vissza BW-re. Megpróbálom ott is, ott sem oké. Mondom megnézem mi van ha elindítom az originbõl a játékot és ott az origin menün belül próbálkozok. Nézem a letölthetõ tartalmakat, erre ott figyel, hogy van 1600 pontom. Most akkor, hogy, ha nem jó a kód, vagy miért mondja, hogy nem jó, ha közben mûködik? Nem lenne egyszerûbb, sima online vásárlásként kártyával kifizetni x dollárt, vagy eurót?

Calver
ha caster-ként használod Sentinel-t, én inkább azért maradnék Stasis-nál. miért? mert legjobb CC Shepard-nak - ugyanis a lelkem Singularity/Pull-al szemben *instant* nála, nem lõ bubit, ami... nos, baromi fontos. Liara/Javik-nak nincs ilyen gondja, náluk utóbbi két erõ is instant, de Sentinel-el Shep emiatt simán leveri Adept Shep-et, mert tud mindent amit õ, csak... jobban.

ammo power-ekkel nekem csak annyi volt mindig is a gondom, hogy... nos, amikor 1-2 sec az erõid cooldown-ja, hányszor lõsz? mert én kb ha 200 lövést eleresztettem az egész játék alatt... (plusz warp ammo amikor legutóbb teszteltem szimplán *nem mûködött*)

Defense Matrix viszont tényleg veszettül jó, én is azt használtam finálé alatt, ahol fontosabb volt CC-nél az, h ne lõjenek ki egy cseresznyemaggal, és ebben -70% sebzés erõsen segít - na meg ha -200%-on vannak cooldown-ok, az ezekre is hat, szóval a 140%-os power speed penalty-ból lesz ~65-70% százalék (egyéb update-ek miatt), ami... nos, nem kellemes, de a halálnál mindenképpen jobb.

másik amit még megemlítenék Sentinel-el: Energy Drain geth küldik alatt, hogy tudj ne csak Tali-val (Energy Drain -> Overload), hanem Garrus/EDI-vel (Overload -> Energy Drain) kombózni... nagyon, nagyon hatékony tud lenni.

Az új rendszert miatt tegnap tudtam belépni. :S Így újra kellett reggelnem.

Én eddig 3x vittem végig a 3-at és vele együtt az elõzõ két részt is, és persze Insanity-n. Engineer, Sentinel, Adept. Az Engi ugye a z attack drone spam miatt gyakorta verhetetlen, jó biotic társsal nincs gond. A Sentinelt azért szeretem, mert gyakorta egyszemélyes hadsereg, ha minden csapattárs meghal, akkor is letarolom az egész harcmezõt. Az Adept se rossz, egyetlen hibája hogy a shield ellen nincs semmilyen hatékony támadása. Bár a 3-ba lehet kombózni. Warp és shockwave és a pajzs sebzõdik, de 5-8 ellenfélnél ez nem állapot.

Én egyébként nevetségesen könnyûnek találom a 3-at. Az Atlas meg a Banshee, ami veszélyes ellenfél lehet, de a többi... Csak jó csapatag, fegyver, power és armor kell hozzá. Én pl, Argus vagy Chakram Launcherrel is végig tolom. A Particle Rifle is jó, fõleg mert nincs heat clip.

infiltrator/vanguardal defensive matrixot használok.
egy fullos talon a fegyverem, más nincs. közelharcot nyomok vele. 200% a cooldown. még a defensive matrix használata alatt is.

sentinelt többféleképp is lehet. ha casterként használod akkor szerintem egy ammo power AP vagy warp, amelyik szimpibb... ha tanknak használod, akkor defensive matrix/barrier/fortification. attól függ melyik szimpibb.

van itt egy érdekes build:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/347/index/10782581/1
egy sentinel, ami jobb soldier, mint egy soldier.

Kipróbáltam ezt is úgy, hogy csak talont viszek magammal. így megvan a 70%-os sebzéscsökkentés is, és a képességeimet is tudom használni.

adept/engineer nem izgat, soldier is unalmas, elkezdtem de nem vittem végig vele.,. valahogy a hybrid osztályok jobbak szerintem...

Még szerencse hogy szóltak. Egyébként gyanítom hogy még mindig rengeteg, nem ritkán elõforduló és bosszantó bogárka maradt a játékban.
Van néhány jó változtatás:

- Successfully extracting from a match gives 10% bonus credits. This reward does not depend on your squad members – you must extra personally to get the reward.
- Singularity power re-designed:
- Ops Survival Packs now grant a one second damage immunity when consumed

de a legtöbb bugot nem 7 hónappal a megjelenés után kellett volna kijavítani, hanem már hónapokkal ezelõtt és van egy csomó változtatás amivel csak tovább nehezítik a játékot teljesen feleslegesen.

És gondolom volt olyan aki nem tudta, hogy az SMG Ultra Light Materials 7 hónapon keresztül nem mûködött, úgyhogy hiába használta:

- Fixed SMG Ultralight Materials Mod not having impact on power recharge speed

Too little too late.

A csalástól azért tényleg elég mesze van. Ettõl függetlenül én is meghagytam az adept-et adept-nek a soldier-t meg soldier-nek. Megjegyzem, az elsõ részben én kb az adepttel is végiglõttem a játékot. A második résznél mondjuk rendesen passogtam hogy mi is van most, mikor megláttam a kasztokat/képességeket. Sehol semmi leírás hogy melyik mi, ráadásul tényleg semmi közük nincs az elsõ részben megismert képességekhez, tehát még az se nagyon lehet támpont. Most hogy jobban belegondolok, nem is értem hogy hogy volt az ottani karimnak tech páncélja!? 😄
Calver
azt azért nem mondanám, fõleg mert részrõl-részre teljesen megvariálták a kasztokat - pl infiltrator elsõ részben egy halhatatlan tank volt, soldier túlélõképességével akinél mesterlövész puska nagyjából csak dísznek volt és mindent ledurrantott kispisztolyával, másodikra meg általában egy cafatokra szakadó arcot láttál a fegyvered távcsövén keresztül az ellenfélbõl... de vanguard is kurvasokat változott (morcos adept-bõl a Júdeai Nemzeti Front teljesértékû tagjáva), ahogy a többi kaszt is - kb a részek alatt soldier maradt egyedül viszonylag változatlan (mész és lõsz), szóval azért a csalástól messze áll az, ha szívedhez közel esõ játékstílust választasz <#nezze>

mégse, elveszek itt a sok hzs között

az elõzõ Darunnak szólt

Elõször katonával játszottam végig az elõzményeket is, azt a mentést hoztam tovább, menet közben meg nem szoktam kasztot cserélni, mert csalás lenne.

Ryder62
Virmire-n.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Így jár az aki ott hagyja Noveria-n 😛
"Ashley-t fel lehet venni a csapatba. Nem a játék elején, de egy ponton ha úgy alakítottad a játékot akkor csatlakozik hozzád."
Meg van halva, elég nehéz lenne. 😄 Kaiden van helyette.

Calver
3200+ EMS-nél kapod extended cut óta asszem a legjobb (kac-kac-kac) befejezést - EMS, szóval ugye multi nélkül felezve van, 6400+-os pontszám fog kelleni.

normál jó ha szélhûdésben szenvedsz, hardcore kb köszvényre van belõve, insane nagyjából a normális nehézség, bár sentinel-el én úgy zúztam végig rajta így is, h a fináléig nem használtam egy medpack-et sem. aki normál alá megy, azonnal elveszi a golyói birtoklásának jogát.

bónusz erõnek... mindig ami hiányzik - sentinel-nek stasis odabasz, adept-nek energy drain, katonának... ööö... valami izgalmasabb kasztra váltó? (/nem szereti katonának)
igazából elõzõ részhez képest hihetetlenül megnyírbálták katonákat, és míg ott mûködött a "mindent lelövök" elv... itt kevésbé. Defense Matrix ász védelmi szempontból, Energy Drain is egész jó, csak "összeakad" AB-vel <#rolleyes>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nagy Geth dögöt én emlékeim szerint lerohantam a picsába, simán végigfutottam jobb oldalon (ott nagyjából mindentõl védve vagy), aztán /faceroll

Emlékeim szerint az 5200 elég kell hogy legyen. Nem akarok spoilerezni, ezért ha végigvitted és érdekel, elárulom hogy mennyien számít a végén a War Asset.
Ashley-t fel lehet venni a csapatba. Nem a játék elején, de egy ponton ha úgy alakítottad a játékot akkor csatlakozik hozzád.
A 3 Prime engem is szívatott. Ennél a résznél jött ki az SP-ben legjobban a "rakjunk minden cselekvést egy gombra" baromság hátránya. Amikor futnom kellett volna, fedezékbe ugrottam, amikor fedezékbe akartam ugrani akkor simán ugrott... szóval soha nem azt csinálta amit szerettem volna, így engem is folyton ledaráltak.
Bónuszképességnek én mindig valami kiegészítést veszek fel, ami hiányzik a karimról. Pl gyújtólõszert, tech páncélt esetleg gránátot. Egyébként ezt akár küldetésenként is változtathatod.
A Tesia bejárata én úgy emlékszem annyira nem volt húzós. Az igazság az hogy a harversterek soha nem tudtak megfogni. Ott igazából csak türelem kell, pár gránát, egy jól modolt fegyver és ennyi. Engem a boss fight-ok jobban zavartak. Vegát én se szerettem hurcolászni, eléggé useless karakter.
A nehézségi szintek belövése egyébként sok játéknál probléma én úgy érzem. Nem kivétel a ME sem.
Mennyi a war asett maximális pontszáma? Olyan ~5200 körül vagyok Thessia után. Az effektív erõt így 50%-al is simán maxra teszi a skálán. Vagy az nem jelent semmit?

Lassan azt hiszem el kéne kezdenem multizni. A singlet most úgy is kicsit pihentetni kéne, amíg meg nem veszem a két sztori DLC-t.
Nagyon kíváncsi leszek erre a nagy visszhangot kiváltó befejezésre, mert eddig nagyon tetszik a játék.
Thessia elvesztése engem is elégé rosszul érintett érzelmileg, nem csak Liarát. Nagyobb hatása van, mint a Föld megszállásának, talán azért mert jobban fel van vezetve.

Vagy a nehézségi szintek beállítása nem a legjobb, vagy én játszok fáradtan.
Normálon kezdtem, de elég hamar túl könnyû lett, így kb. a felénél átállítottam hardcorera.
Így viszont vért izzadtam, mire
a Rannochon a célkijelöléshez átjutottam a lift utáni három Geth Prime-on. Vagy 15x újra kellett kezdenem, mert a liftbõl kiugorva nem tudtam úgy beállni fedezékbe egy fél pillanatra sem, hogy valamelyik ne szedjen le vagy engem, vagy valamelyik emberem (Tali+Garrus). Próbáltam, hogy jobb felé, vagy bal felé húzódunk, de az istennek nem akart összejönni.
Aztán egyszer csak, mikor már rohadtul mérges voltam pikk-pakk összejött. Berohantam, középen felkaptam a spittfire-t, aztán balra rohanva, talán egy találatot bekapva fedezékbe ugrottam az ottani prime közelében, nyomtam egy adrenalin rush-t és gyorsan ledaráltam. Addigra a jobboldali is középre ért, azt egy gyors sorozattal lenyomtam AR nélkül. A középsõt addig a többiek kicsit fárasztották már, így a maradék ~50 lõszer elég volt annak is.

A következõ sokadszorra sikerülõs rész Thessián a templom bejárat elõtt volt, ahol a két harvester folyamatosan önti az áldást, alig lehet a fedezékbõl kinézni tõlük, közben a ravagerek, meg a marauderek meg közel jönnek. Próbáltam hátrébb húzódni, de a harvesterek folyton leszedtek mire oda értem volna. Végül aztán talán a második fedezékig húzódtam vissza, oda meg csak az egyik látott rám, azt lassan leszedtem egy Black Widowal, közben besegítve a többieknek a közelembe kerülõ ravagerek, és maraduderek ellen.

Bonus erõnek mit szoktatok választani?
Én saját hülye szabályként már az ME2-ben is csak olyat, ami passzol a karakterhez, és lehetõleg támadó képesség. Tehát katonának nem lehet biotikus, vagy technikai ereje, stb.
Ez alapján most a katonámnak felvettem a Carnage-ot, így nem kell Vegát magammal vinnem (amúgy sem túl hasznos karakter) és tudok kombókat robbantani. Ashley sajnos nem játszik, pedig a övéi jók lennének.

Optimus Prime
Én állandóan. 😄 Ilyet is, olyat is, igaz plusz XP-t add.

Akkor lehet jön az új MP DLC is? Sokan írták ,hogy biztos megvárják vele az új patchet.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

A krogan vanguard fitness 6. rage rankja nem mûködik, de csak a vanguardnál. A stagger ellen lesz immunis, mint az n7 destroyer, pl. a geth prime lövései nem fogják megállítani.

Ezt a Krogan Rage fixet érti valaki?
Mit akarnak változtatni? A DR-t akarják felvinni, hogy stimmeljen a leíráshoz? Vagyis durvább lesz HM közben? Wow... fincsa 😊

Origin ID: CHROMED75 Steam ID: da_chrome

Common karaktereket továbbra is kaphatsz (az xp miatt).

Hétfõre várható patch notes, kedden meg akkor jön az új patch (reméljük). Lista néhány dologról amit biztosan javítani/vátoztatni fog a patch. Bioware-esek megerõsítették.

Nem arról volt szó egy pár hónapja, h ezentúl nem fogunk olyan karaktert multiban nyitni, aminek ki van maxolva a kinézet testreszabhatósága? Csak azért kérdeztem mert idõnként még mindig kinyitok 1-1 olyan karaktert, amit már kimaxoltam.
Köszi a választ.

Optimus Prime
Röviden: plusz war assets pontot, ha promótáslz, de egyébként az Effective Military Strenght-et erõsíti aka galactic readines. Alapból 50%, ergo bármennyit is gyûjtesz annak a fele él.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Olyan kérdésem lenne hogy mennyire függ össze, mennyi pluszt ad a játékhoz (single player módhoz) ha multizok?

Sir Quno Jedi
Há az asarikat jól eltalálták. Star Trek-ben is mindég zöldek voltak (esetleg kékek) a Kirk ufonauta egzotikus ûrhercegnõi, kiket mindég jól meghúzott (persze elõtte jól meg is mentette õket). Itt is a hagyományt továbbvitték ééés megszületett a tökéletes idegen kék"nõ", aki nem is nõ, de ez most nem lényeges senkinek sem, mer annak néz ki. 😄

Ott van pl. Liara "apja", aki egyáltalán nem viselkedik nõiesen semmilyen szempontból, pediglen asari õ is (mer pl. Benezia az "anyja" az abszolúte nõként viselkedett). 😄 Valószínûleg csak Liara ilyen gyengéd kis kedves/szende teremtés (mikor éppen nem sedóbrókerként alázza a népeket halomra).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Information on PlayStation 3 DLC will be available soon."
Lesz még itt problémázás a Trilogy-val kapcsolatban. A PS3-ra késõbb jelent meg a Mass Effect 2 és ugye tartalmazta az addig megjelent összes dlc-t. Ha most a trilogy edition is tartalmazni fogja, akkor problémázni fognak a PC és 360 tulajdonosok, h az övék miért nem tartalmazza. Ha nem fogja tartalmazni, akkor meg azok a PS3 tulajok, akik most akarnak belevágni a sorozatba problémázni fognak az miatt, h ebben a verzióban miért nincsenek benne a korábbi verzióhoz járó dlc-k.
Olyan jó rajongói nõi földönkívüli koncepciók vannak a neten mindenfelé. Nem tudom, h miért nem tudnak a Bioware-nél is egy kicsit kreatívabbak lenni.
Van nõi salarian is a 3. részben. A dalatrass. Az más dolog, h pont úgy néz ki, mint egy férfi. 😄 Gondolom a krogan nõt is azért úgy csinálták meg, h el van takarva az arca, mert nem tudták eldönteni, hogy nézzen ki 😊
Optimus Prime
Várj, ha az 1-ben hagyod pusztulni a Tanácsot, akkor a 3-ban az új Salarian Tanácstag egy nõ. Legalábbis a hangjából ítélve. Viszont kész vicc, hogy az Asari tag viszont dettó ugyanaz a model, csak más a szinkron színésze.

Egyébként tényleg fura, hogy kerülik egyes fajok másik nemének bemutatását is. Alapvetõen nem feltûnõ, de ha jobban belegondolsz...
Mint a Terminus Systems lakói: Krogan, Batarian, Asari, ember és a Vorcha. Ezek indítottak volna háborút asz 1-ben, ha egy Alliance/Council hajó belép a rendszerükbe?

Ryder62
Minden fajból egy nem van jelen, kivéve az emberek és quarianok és persze a nemtelen asarik.
Jah meg a kroganoknál a 3. részbe beraktak egy szem nõstényt.

Képregényben asszem van turian nõ.

És a poén hogy akikbõl csak egy van azok csak hímek. Turian, salarian, volus, batarian stb.

Úgy tûnik az asszonyok otthon maradnak a homeworld-on. <#idiota>

Erre mondjuk azért figyelhettek volna....

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Sir Quno Jedi
A femshepem 1x összehoztam garrus-szal, nagyon jól megvoltak, de egy idõ után visszatöltöttem, mert Liara mégiscsak. Garrusnak ott van az ágyúkalibrálás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na ja. A Földi srácok olyan semmilyenek, Garrus nem egy jó képû legény (turián nõk miért nincsenek sehol a játékban?), Thannek meg lejárt a szavatossága, bár még így is õ talán az egyetlen használható opció hetero femSheppel.

Sir Quno Jedi
ME az is. Én minden részben igyekeztem maximálisan megismerni a legénységet kívül-BELÜL! 😄DD Persze csak a nõi és asari legénységet, mert valljuk be a férfi tagok igen haloványak voltak amúgyis (a pszichopata nyávogós Kaidan, a totál sztenderd benga nigger Jacob, Vega a bikanyakú hommer, brrrr..., Joker meg csak a szintetikusokat csipázza). A földönkívüli fijúggal nem volt semmi gond, de én a lányokat preferálom. 😄

Optimus Prime
És csodálkozunk, ha sok helyen azt írják az ME-re, hogy 'dating sim'. 😄

Sir Quno Jedi
Há nekem Allers is megvót, meg még páran, de mindig visszatöltötm, mert Liara a zén párom (azaz a femshepemé). 😄

Mimasz
Okés rendben nemrég vettem akciósan 990 Ft -ért. Azt most néztem a Origin Boltba, hogy meglehet venni viszont reggelni nem tudtam.. 😄

Optimus Prime
Jujj, a férfi Shep is ezt mondja Vega-nak?! 😄 FemShep még ugye elmegy. Igen, Traynor leszbikus, ezt Gabi is mondja. Allers is is gyanús, de vele sokra én se jutottam 3 végigjátszás alatt se. Viszont röhej volt elsõre, hogy mindenki Shepet akarta: Traynor, Allers... Vega nem igen.
40 óra kicsit sok, én DLC-kkel együtt ennyi volt a vége elõtt. Hogy ne lõjek le semmit az 1-hez hasonló Ilos mission-höz, ahonnan nincs visszaút a végéig.

Mimiasz: a CDProjektes ME1-et meg se próbáld reggelni, mert az nem fog menni! EA kiadású igen, Steam-es igen, de kellhet a support segítsége.

mascarun
Megérkezett az én Commendation packom is a hétvégére!
Egy N7 Crusader II volt benne! Nemhogy adott volna egy Ex-cerberust!
MÉg egyet sem kaptam! 😞

Mimasz
Uraim,
az ME 1-et lehet regisztrálni originen? Vagy csak megvenni lehet?

Ja és csak kb. negyven óra játék után jöttem rá, hogy
a csapattagok két-két páncélja más-más bónuszt ad nekik, nem csak divat majomkodás.

A kampány meg úgy tûnik itt lesz a leghosszabb, mert a 40 óra úgy van eddig meg, hogy
még csak a Citadella támadás után vagyok a fõküldetésben. Illetve az utána jövõ mellékekbõl megcsináltam az Ardat-Yakshi monostort.
Mondjuk ehhez hozzá jön, hogy valamelyik esete kb. két órát balfaszkodtam a Benningi civilek mentésével, mert az istennek nem akart összejönni. Liarát és EDI-t vittem magammal, ami lehet nem a legjobb választás volt, plusz a fegyvereim sem voltak jól kombinálva, és folyton leragadtak hátul. Egyfolytában szaladgálhattam vissza, hogy haladjunk már a leszállóhely felé.
Na meg szeretek szöszözni, páncélt módosítgatni a küldetések után. Beszélgetni mindenkivel, körbe nézni a Citadellát, rendszereket átkutatni, stb. Megy az idõ rendesen.

Kb. erre számított mindenki. Én már olyan ME-t vettem, amiben alapból benne van a BDtS is, pedig elõször az is fizetõs volt, ha jól tudom.

Jó, hogy van, ami nem változik:
Shepard ugyan olyan bénán táncol, mint régen. Joker legalább viccesen nyomja EDI-vel.
Illetve Miranda segge is ugyan olyan jó, mint korábban.
Mondjuk jó bunkó voltam, mert megnyugtattam, hogy semmi semmi nem változott köztünk az ME2 óta, közben meg már LoTH-ban is újra Liarával kavartam. Aki viszont erre mintha nem emlékezne, mert elõször megint csak barátkozni akart. Úgy látszik a százx év azért csak nem múlt el nyomtalanul.

A készítõk ezt a polkorrektséget kicsit nagyon túlzásba vitték úgy érzem.
Tegnap elég nagy roham volt a kapitányi kabinban. Elõször az asszisztens csaj ugrott be, de tényleg leszbi, mert csak sakkozni akart. Aztán a riporter csaj, aki lepattintott, de nem tûnik reménytelennek. (ne mondjátok meg mi lesz, nem azért írom)

Ezek után jött Vega és itt döbbentem meg kicsit nagyon, mert a sima jófej felettes vagyok beszélgetés végén Shepardöm az egyik válasz végén megjegyzi neki, hogy az ágy keményebb, mint amilyennek látszik. WTF? Vega is beszart rendesen, mert gyorsan tiltakozott meg el is húzott.

Ezek után elõre félek, hogy Kaiden mi a frászt akar tõlem a Citadella kávézójában. Garrus legalább a dokkban akar találkozni.
Asszem hanyagolom is egy darabig, úgyis elõtte randiztam Liarával és újra tisztáztuk, hogy nem csak barátkozunk.