Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Brutális volt Shep arca, a sok Lazarus heg meg Harbinger lézere után. 😄
Azt hiszem az SP-t kicsit félre teszem. Még majd egy alap Sheppel is végig viszem, csak már kihívás gyanánt. Mert most Infiltratorral piszok könnyû volt, fõleg a 3-ban. Másnak is legizzasztóbb rész a vége, mikor a félkómás Shep vs Marauder Shields párbaj jön? Átlag 5x-re sikerült, most másodszorra túljutottam.
Az Origin/Ea hackelésrõl... Én változtattam jelszót, de itt volt bárkinek gondja? És vajon véletlen, hogy az EA küldött egy 30%(!) kupont e-mailbe. Kicsit fura címmel "Elvesztetted a játékodat? Itt van 30% kedvezmény!"
PC gurut meg hagyjuk, óvodások gyûjtõhelye, a rakás kiskorú csak bebüfög oda valamit.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Aztán vigyázzon a BioWare, nagyon nagy kiadás az az ötven darab ME trilogy, nehogy becsõdöljenek." (végén középsõ ujjat mutató szmájli)
"50 darab. Brutális mondhatom..."
Meg hasonlók. Ennyi savanyú embert... Nem tudom. Lehet, h én tévedek és valóban nem így kéne felfognom a dolgot. Nekem is panaszkodnom kéne, h ez mekkora ganéság...
az EA megragadta a lehetõséget, most beállítja magát a "húde faszák vagyunk" cégnek, míg a konkurenciát szapulják a baki miatt (amirõl valszeg nem is az activision tehet). ingyen reklám, és még csak nem is kellett magukat túlságosan megerõltetni miatta. az a pár me3 trilogy tényleg nem oszt, nem szoroz nekik

Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy meg csináltam egy ilyen szösszenetet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még jó párat tervezek.<#smile>#smile>
Jah, nem két percig tölt, hanem csak egy 😄 Most hogy ezt kipipálták, elkezdhetnék kijavítani a töménytelen bugot, az EA meg csinálhatna valamit a szervereivel. Pl lecserélhetné õket.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
"We impose order on the chaos of organic evolution. You exist because we allow it, and you will end because we demand it." Megkezdõdött a rEAperök ciklusa 😄
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
De ha mgis igaz...
Ezt nevezem én direct interventionnek. Az Activionnél is az EA cuccai, méghozzá a ME! This is true power!
Errõl kéne valamic vicces animáció/videó/akármi - mint a SW-s Nooooo!-ról - ahol Harbinger mondaná "I know you feel this".
Mondjuk ez a két fél játék egy áráért... 😄 Ez fájt.
A történet annyi, hogy ma jelent meg az új cod, és akik lemezrõl akarták telepíteni a játékot néztek egy nagyot mert a Mass Effect 2 jelent meg mint lemezen lévõ tartalom.
És nem annyi hogy esetleg ME2 lemeznek érzékelte csak, a srác mutatja az intézõt amin jól kivehetõ a lemez tartalma: ott van egy ME2_RTP mappa meg az autorun a ME2 ikonnal.
Ja persze innen megállt az élet, a játékot nem lehet telepíteni.
1080p-ben jól látható:
Szóval ezt is megéltük. <#nevetes1>#nevetes1> Megvesz az ember egy játékot és az egyik lemezen a játék egyik fele van a másik lemezen egy másik játék fele.
Nekem jobban tetszett az elsõ rész skill rendszere. A háromé se rossz, a második rész viszont erõsen súrolja a nevetségest. A DA-el sem játszottam, de tényleg nem kéne összehasonlítani a két játékot. Ennyi erõvel akár a Sykrimhez is hasonlíthatnánk. És annak tényleg jó rendszere van (abban fejlõdsz amit használsz). Ehhez képest a Skyrimbe van kb 30 óra játék idõm, a ME3-ban meg 190. Persze ennek nagy része multi, de azért lássuk be hogy ezt a multit önmagába a kutya nem vette volna meg, kellett hozzá egy ME3.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A francnak kellene az a béna változat, mikor a ME féle is remekül mûködik és sokat dob a játékélményen.
Azt meg hogy most 6 sor helyet 3 van, hát istenem itt vannak renegade/Paragon válaszok amik többnyire plusz lehetõségek így már 3+2 választási lehetõség van. Utána ott az renegát/paragon cselekedet ami ismét feldobta a játékmenetet.
Jó persze a 3. részre teljesen lebutult az egész rendszer ezért kéne a ME1/2 félét vissza hozni.
Az meg hogy nem lehet látni a teljes választ sokkal film szerûvé, dinamikussá tette az egész játékot. Mert tudod hogy most kb mit fogsz válaszolni/kérdezni de mégis teljesen új dialógust hallasz majd, láthatod Shep mimikáját, reakcióját.
Sztem a ME1/2 féle rendszert kéne vissza hozni újra, sok renegade/paragon válasszal, cselekedettel és persze mini játékokkal.
A fedezék rendszer meg már teljesen jól mûködik. Anélkül suta lõdözéssé alakulna át az egész játék. Nem hiszem hogy olyan nagy móka lenne ki-be oldalazni a falnál, és néha lõni egyet egyet.
A ME3 fedezék rendszere tökéletes, tudunk fordulni sarkoknál, átnyúlni és megragadni az ellenfelet ha egy alacsony fedezék másik oldalán áll, átugrani, átgurulni másikba stb.
Szerintem az 5 órás FPS-ek mellett ez még mindig nagyon jó idõ, mert a Dead Space 1-2 nálam 6-8 óra. A Sniper gW-t meg egyszuszra 5 óra alatt vittem végig, ahogy a Crysis Warhead-et is, Delta-n.
A Dragon Age-el meg nem érdemes összehasonlítnai. Ott van rajta a dobozon "kétszer annyi játékidõvel, mint az ME!". Persze, a sci-fi mûfaj mindig mostoha volt.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ami nem RPG elem, de hiányoltam még az a hackelõs minijáték és az se lenne rossz, ha nem mindent a space billentyûvel kéne csinálni.
Abban gondolom nem lesz fedezék harc meg hasonlók igy gözöm sincs mit lehet onnan átvenni és miért kell kidobni egy jól müködö rendszert.
Persze ha jobb lesz akkor minden rendben.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A korábbi hsz-em viccnek szántam, de most már komoly.