Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap nálunk is szarakodtak az EA szerverek. Sikerült összejönni öten, de nem tudtunk belépni egymáshoz, mindig volt valaki aki nem tudott belépni az aktuális játékba. Ráadásul a röhej az volt az egészben, hogy akihez próbáltam joinolni, õt hallottam, a többieket nem, de a "join" feliratnál én se jutottam tovább. Végül én hostoltam, de valakit így se engedett be, így indultunk neki négyen. Viszont a platina a végén jó hangulatban telt el, kb végig röhögtük az egészet, igaz hogy a 10 körben az objectiv után elvéreztünk, de mindegy, mert akkor már úgy is megadja a pénzt/tp-t. A lényeg meg úgy is az hogy jól szórakozzunk és az megvolt bõven 😄
Magasabb szinten lesz jobb, de human soldierrel, n7 destroyerrel, turian soldierrel most is nagy jó. Fejre kell célozni az a lényeg.

Valakinek van pozitív tapasztalata az N7 Valkyrie-rel? Láttam egy videót youtube-on, ahol áradoztak, hogy milyen jó turian kezében már 1es szinten is. Én kipróbáltam turian soldierrel, mert jó a sebzése papíron. Minden accuracy-re van rakva a turiannak, mégis úgy érzem, hogy nagyon gyenge vele, alig vártam, hogy vége legyen a körnek és fegyvert cseréljek. Mattock-kal sokkal pusztítóbb, pedig az is csak 3as.
Semmi. Csak lehet az Originbõl okulva kérték, hogy mindenki erõsítse meg a védelmét.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mi köze a xbox-os live-nak az origin-hez?
Nekem tegnap a LIVE küldöt levelet, hogy igazoljam vissza meg erõsítsem meg a védelmem. Soha elõtte ilyet nem csinált, akkor lehet az Origin féle balhé miatt volt a felhívás.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem nagyon jó húzás ez a BioWaretõl. Jó fej színben tünnek fel, "ingyen" reklám (minden esetre nem olyan költséges, nyilván bagóért le tudnak akasztani 50 példányt a gyárban a saját termékükbõl), plusz ha multizni kezdenek páran és elkezdenek vásárolgatni a Packokat, lehet még meg is térül nekik. 😊

Engem tegnap Harbinger hívott be játszani. Épp nem játszottam, csak a multi fõmenüben voltam. Rákatt a csatlakozásra, bedobja a karakterválasztót. Kiválasztom, erre csak a Joining felirat és semmi. 2-3szor rápróbáltam, több karakterrel is, de semmi. Még hibaüzenet sem.
Végeztem 4x-re is az Me trilógiával, új kaszt meg minden. most full renegade FemShep, sajna a Gethetk nem tudtam elcsapni, de ugye a végén...
Brutális volt Shep arca, a sok Lazarus heg meg Harbinger lézere után. 😄
Azt hiszem az SP-t kicsit félre teszem. Még majd egy alap Sheppel is végig viszem, csak már kihívás gyanánt. Mert most Infiltratorral piszok könnyû volt, fõleg a 3-ban. Másnak is legizzasztóbb rész a vége, mikor a félkómás Shep vs Marauder Shields párbaj jön? Átlag 5x-re sikerült, most másodszorra túljutottam.

Az Origin/Ea hackelésrõl... Én változtattam jelszót, de itt volt bárkinek gondja? És vajon véletlen, hogy az EA küldött egy 30%(!) kupont e-mailbe. Kicsit fura címmel "Elvesztetted a játékodat? Itt van 30% kedvezmény!"

+1, a PGO egyenlõ egy szép nagy bûzölgõ sz@rkupaccal...
Tényleg. Nem is figyeltem az omnitool fényét. Elég érdekesen néz ki 😊
Ryder62
Ez még valami korai állapotból lehet. Az omnitool fénye egy világító téglalap.<#rolleyes>

PC gurut meg hagyjuk, óvodások gyûjtõhelye, a rakás kiskorú csak bebüfög oda valamit.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Értem én. Persze, hogy a marketingrõl van szó. Azonban akkor is 50 embernek ingyen játékot adtak és akkor ilyen kommentekkel jönnek, h:
"Aztán vigyázzon a BioWare, nagyon nagy kiadás az az ötven darab ME trilogy, nehogy becsõdöljenek." (végén középsõ ujjat mutató szmájli)
"50 darab. Brutális mondhatom..."
Meg hasonlók. Ennyi savanyú embert... Nem tudom. Lehet, h én tévedek és valóban nem így kéne felfognom a dolgot. Nekem is panaszkodnom kéne, h ez mekkora ganéság...

ne legyél naiv, mert ez igen is az a bizonyos csúnya marketing... manapság már minden errõl és a versengésrõl szól
az EA megragadta a lehetõséget, most beállítja magát a "húde faszák vagyunk" cégnek, míg a konkurenciát szapulják a baki miatt (amirõl valszeg nem is az activision tehet). ingyen reklám, és még csak nem is kellett magukat túlságosan megerõltetni miatta. az a pár me3 trilogy tényleg nem oszt, nem szoroz nekik
Be kellene ide is iktatni egy SteamGuard szerû dolgot és máris meg lenne oldva a probléma.
A PC gurus hírnél a kommentek. Ezek normálisak?
Más se tud csatlakozni a szobákba? Csak, mert többszörös invelés ellenére sem voltam képes belépni. Nem beszélve arról, hogy a játék az elindítását követõen azzal fogadott, hogy nincsenek feltelepítve a dlc- im. Valamit tényleg csinálhatnának már "odafenn".
Kis apróság. Új screenshot az Omega dlc-bõl.

Én Origien belül változtattam meg. Account Settings fülnél.

Egy Origin jelszó változtatást ajánlok mindenkinek. Nem hiszem, h nagyon meg kell ijedni, de fõ az elõvigyázatosság.
Ryder62
XD

This is true power! Az ME ütni fogja a COD-ot. The cycle cannot be broken!

Fpocok
Valahogy meg lehet oldani, hogy a játék indításánál ne keressen kétszer is letöltendõ tartalmakat? Kurva idegesítõ... ráadásul semmi értelme nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
Igen, az azért üt hogy nem csak a 2. részt adják oda hanem az egész trilógiát. Rendes tõlük. <#worship>

Amúgy meg csináltam egy ilyen szösszenetet:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még jó párat tervezek.<#smile>

Én pont ezért szoktam át a solora. Nem sok értelmét látom a négyen négy felé, aztán majd valamelyik wave-ben úgy is kivégeznek minket játékmódnak.

Jah, nem két percig tölt, hanem csak egy 😄 Most hogy ezt kipipálták, elkezdhetnék kijavítani a töménytelen bugot, az EA meg csinálhatna valamit a szervereivel. Pl lecserélhetné õket.
Ezek után merje valaki azt mondani, h nem jó fejek a Bioware-nél.
Gabor77
Respect a Biowarenek, hogy fél év után sikerült kiadni egy olyan patchet, ami kb. a felére csökkenté a töltési idõt a menüben, illetve store-ban. 😄

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Mostanában, hogy mindig ismerõsekkel toltam a multit, elfelejtettem, hogy milyen szopás is a random team, sõt.. ennek a szar, teamwork- re képtelen társaságnak, egy meccs alatt sikerült elvennie a kedvemet a ma esti játéktól...
Csak nekem ugrott be Sovereign?
"We impose order on the chaos of organic evolution. You exist because we allow it, and you will end because we demand it." Megkezdõdött a rEAperök ciklusa 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Nem kamu, mivel sokan mások is jelezték ugyanezt a problémát. Hacsak nem egy globális szintû összeesküvésrõl van szó. <#idiota>
Nem látjuk, amint a COD lemezt teszi a meghajtóba, így kamu - ne mintha a videót nem lehetne mevágni.

De ha mgis igaz...

Ezt nevezem én direct interventionnek. Az Activionnél is az EA cuccai, méghozzá a ME! This is true power!

Errõl kéne valamic vicces animáció/videó/akármi - mint a SW-s Nooooo!-ról - ahol Harbinger mondaná "I know you feel this".

A GS-ben írták hogy a digitális terjesztésé a jövõ. Lássuk be, van ebben valami. Nem azt mondom hogy holnap már nem lesz dobozos játék, de csak a vak nem lássa hogy a játék piac nem abba az irányba fejlõdik.

Mondjuk ez a két fél játék egy áráért... 😄 Ez fájt.
Mimasz
Egyre inkább azt akarják elérni, hogy digitálisan vedd meg... 😄D

Elkúrtuk.Nem kicsit.Nagyon.
Steam-rõl még fel tudja rakni, de akkor is poén 😄. Mondjuk egy ME2-vel jobban is járt volna szvsz. <#taps>
Ryder62
Ezt nem akarom elhinni <#idiota> Ilyen nincs XD. A Call of Duty Black Ops II második lemezén konkrétan a Mass Effect 2 van.

A történet annyi, hogy ma jelent meg az új cod, és akik lemezrõl akarták telepíteni a játékot néztek egy nagyot mert a Mass Effect 2 jelent meg mint lemezen lévõ tartalom.

És nem annyi hogy esetleg ME2 lemeznek érzékelte csak, a srác mutatja az intézõt amin jól kivehetõ a lemez tartalma: ott van egy ME2_RTP mappa meg az autorun a ME2 ikonnal.
Ja persze innen megállt az élet, a játékot nem lehet telepíteni.

1080p-ben jól látható:

Szóval ezt is megéltük. <#nevetes1> Megvesz az ember egy játékot és az egyik lemezen a játék egyik fele van a másik lemezen egy másik játék fele.

A fedezék rendszer jól mûködne, ha az irányítást nem baszták volna el. A kontrolleren is van egy csomó gomb, akkor PC-re miért minden cselekvést egy gombra dobtak rá?! És persze soha nem azt csinálja amit szeretnénk. Mellesleg a fedezék rendszer se újdonság már, pl a DE:HR-ben is jól mûködött, igaz hogy ott kicsit másként oldották meg (A GoW-al még nem sikerült játszani, mert nem hajlandó elindulni)

Nekem jobban tetszett az elsõ rész skill rendszere. A háromé se rossz, a második rész viszont erõsen súrolja a nevetségest. A DA-el sem játszottam, de tényleg nem kéne összehasonlítani a két játékot. Ennyi erõvel akár a Sykrimhez is hasonlíthatnánk. És annak tényleg jó rendszere van (abban fejlõdsz amit használsz). Ehhez képest a Skyrimbe van kb 30 óra játék idõm, a ME3-ban meg 190. Persze ennek nagy része multi, de azért lássuk be hogy ezt a multit önmagába a kutya nem vette volna meg, kellett hozzá egy ME3.
Vraaanyek
Errõl van szó! Nem az akció elemeket kell redukálni, hanem az RPG elemeket bõvíteni!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ryder62
Egy ME1 után már teljesen elavult volt a néma fõhõs féle változat.

A francnak kellene az a béna változat, mikor a ME féle is remekül mûködik és sokat dob a játékélményen.

Azt meg hogy most 6 sor helyet 3 van, hát istenem itt vannak renegade/Paragon válaszok amik többnyire plusz lehetõségek így már 3+2 választási lehetõség van. Utána ott az renegát/paragon cselekedet ami ismét feldobta a játékmenetet.

Jó persze a 3. részre teljesen lebutult az egész rendszer ezért kéne a ME1/2 félét vissza hozni.

Az meg hogy nem lehet látni a teljes választ sokkal film szerûvé, dinamikussá tette az egész játékot. Mert tudod hogy most kb mit fogsz válaszolni/kérdezni de mégis teljesen új dialógust hallasz majd, láthatod Shep mimikáját, reakcióját.

Sztem a ME1/2 féle rendszert kéne vissza hozni újra, sok renegade/paragon válasszal, cselekedettel és persze mini játékokkal.

A fedezék rendszer meg már teljesen jól mûködik. Anélkül suta lõdözéssé alakulna át az egész játék. Nem hiszem hogy olyan nagy móka lenne ki-be oldalazni a falnál, és néha lõni egyet egyet.

A ME3 fedezék rendszere tökéletes, tudunk fordulni sarkoknál, átnyúlni és megragadni az ellenfelet ha egy alacsony fedezék másik oldalán áll, átugrani, átgurulni másikba stb.

Nekem tavaly harmadjára 40 óra volt az 1, full paragon, mindent megnézve BDtS DLc-vel. A 2 bõ 50 óra, csak a Cerberus DLC-kkel, mindent megnézve, cirka 1 milliós ásványt felhalmozva. DLC-kkel ,most olyan 50-60 óra között van, Insanityn, az 1 átlag 30-40 óra között. A 3 elsõre olyan 40 fölöti volt, sokadjára kb. ugyanez, DLC-kkel.
Szerintem az 5 órás FPS-ek mellett ez még mindig nagyon jó idõ, mert a Dead Space 1-2 nálam 6-8 óra. A Sniper gW-t meg egyszuszra 5 óra alatt vittem végig, ahogy a Crysis Warhead-et is, Delta-n.

A Dragon Age-el meg nem érdemes összehasonlítnai. Ott van rajta a dobozon "kétszer annyi játékidõvel, mint az ME!". Persze, a sci-fi mûfaj mindig mostoha volt.

Kicsit megkésve válaszolok a kérdésedre. Nem csak nõi verzióban van belõle, de gondolom erre már azóta rájöttél 😄. Bocsi, csak most vettem észre a kérdésedet. Egyébként itt megtalálod a férfi verziót 😊
Vraaanyek
Azért a játékidõ elég szubjektív...egy COD-nál általában hozza az átlag idõt mindenki, de a ME szériánál elég sok-féle idõ jöhetett össze... nekem speciel az elsõ rész 30+ volt, a második, akármennyire húztam,nyújtottam, de kb 40-42 volt a max, viszont élvezhetõ, nem rohanó tempóban, mindent kivesézve a 3. rész is volt 33-37 óra nekem... ez játékos függõ szerintem nagyon, és nem lehet általánosítani... ennyi erõvel elsõ nekifutásra 18-20 óra volt a második rész nekem...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Na pont ez az amitõl tartok... me1 volt olyan 25h a kettõ volt talán a leghosszabb azt el lehetett húzni 40-50h-ig is a 3 megint csak 20-30h, ez lófasz fõleg ha a sima dragon age origins-t nézzük a maga 90h játékidejével dlc nélkül!!!Legalábbis nekem ennyi volt.Minél szebb/gépigényesebb egy játék annál kevesebb lesz a játékidõ mert az erõforrások nagy része a grafikára megy el.Azért lassan ott tartunk hogy az me4 mennyi lesz? 10h-15?A másik a motor hát vhogy nem tudom elképzelni egy bf3 motorral nem illik hozzá sztem, rpg elem lehetne több az egybe se kellett minden sarkon lõni mégis jó volt.

Ja és igazán lehetne 1-2 fejtörõ, vagy gondolkodós rész. Milyen kellemes mozzanat volt például az elsõ részben az oszloprakosgatás Noverián. Emellett esetleg pár olyan küldi, ahol kikérdezni, nyomozgatni kell (régebbi Bioware játékban volt pár ilyen élvezetes rész). Ne szóljon már minden küldi arról, h végigmegyek egy csövön és lelövök mindenkit.
Ha a játékrendszer változtatás alatt több RPG elemet értenek, akkor azt nem bánnám. Fedezékrendszeres harcrendszert hagyhatják, de lehetne normális inventory és több választási lehetõség beszélgetésekkor. Már a 3 is kevés volt, erre a 3. részben lecsökkentették 2-re. Igazából a néma hõs + 5, 6, esetleg több választási lehetõség vs. beszélõ hõs + 3, netán 2(!) választási lehetõség közül az elõbbire szavazok. Korábbi Bioware játékoknál is némák voltak a fõszereplõk és bevált a dolog. Éppen most játszom végig már "századszorra" a Jade Empire-t és egyáltalán nem zavaró, hogy nem beszél a karakterem. Igazából az lenne a legjobb, ha: lenne beszélgetéskor sok választási lehetõség, teljes szövegben kiírná a választási lehetõségeket, az "oldschool" egymás alatt levõ válaszok lennének a tárcsás megoldás helyett és emellett még beszélne is a fõhõs.
Ami nem RPG elem, de hiányoltam még az a hackelõs minijáték és az se lenne rossz, ha nem mindent a space billentyûvel kéne csinálni.
wedge31
Játék rendszer sok mindent takarhat mondjuk a ME széria alapvetöen már shooter lett némi rpg elemel vegyitve a Dragon Age meg egy kicsit más, föleg az elsõ rész.
Abban gondolom nem lesz fedezék harc meg hasonlók igy gözöm sincs mit lehet onnan átvenni és miért kell kidobni egy jól müködö rendszert.

Persze ha jobb lesz akkor minden rendben.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Az új graf szerintem rendben van mert a U3 már régi de hogy a játék rendszert kidobják és valami újra cserélik az már nem annyira.

Szerintem minimum 3 év mire megjelenik a játék. Addigra úgyis újítani kell a gépeken. Fõleg, h jön az új konzolgeneráció és megint felgyorsul a játékok grafikai fejlõdése.
Szakadjanak meg! Eddig legalább maxon ment minden ME, most kell azt rEAper verte Frostbite, hogy csak flancos Omni-toolon fusson?!

A korábbi hsz-em viccnek szántam, de most már komoly.