22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Negritis #19800 remélem nem új nehézségben merül ki , hanem végre tényleg lesz új mód -
morzsi555 #19799 Új játékmódra utaló dolgok is vannak az új patchben.
"That said, there's a few bits and pieces that may well tie into the "reckoning" multiplayer DLC, including that new game mode that appeared in the last one." -
A Killstreak 3 nem inkább 3 közvetlen egymást követő kill streak-et jelent? -
ZSOOLT2 #19797 Hétvégi event:
Operation Firestorm
Három alkalommal kell elérni Killstreaket egy multis menet alatt.
-
ZSOOLT2 #19796 Már megy a patch PC-n is -
morzsi555 #19795 Patch datamining link:
Eddig:
- Assault rifle, shotgun and sniper rifle ultra light materials (probably primarily for multiplayer).
- Most of the recent single player DLC weapons are getting added to multi player. -
A Bioware így kezeli a sarcot. Elvett tőled most 5 vagy 10 dollárnyi BW pontokat (ami úgy több ezer kredit alapján van)... Van ez így :D -
HJ #19793 Csak belenézegettem. De nagyon mélyen nem ástam bele magam. Nem vagyok benne a projectjükben. Egyébként is épp elég volt az AvsP 2010 magyar fordításán átrágni magamat pár hete :) -
Darun #19792 Bizonyára. De ingame időben is kicsit lassabb lenne átnézni, hiszen újra végig kéne játszani az egész játékot, míg ha csak a szövegfájlba olvasol bele, azért kapsz már egy képet a helyzetről és kicsit kevesebb idő áttekinteni is. -
HJ #19791 A szöveg tlk fájlt nem is kértem, mert úgysincs a gépemen ME3, akkor meg minek. Gondolom működik, hamár annyi időt rászántak :) -
Darun #19790 Jah, bemutatás alatt én se azt értettem hogy megmutatták hogy néz ki játék futás közben :D Az elég fura is lett volna. -
HJ #19789 Egyébként hivatalos magyar fordítása nincs a Mass Effect 3-nak. Az csak akkor lenne, ha az EA vagy az EA hivatalos megbízásából valaki adja ki.
Pillnanatnyilag bárki csinálja meg az egy nem hivatalos játék magyarítás. -
Még egyszer eltűnik a 80k pénzem, letörlöm a picsába ezt a szart és hagyom a fenébe. -
HJ #19787 A srácokkal IRC-n találkoztam, honlapot meg egy fordításhoz nem is akarnak mert feleslegesnek tartják. Egyébként szó sem volt "bemutatásról" ahogy írtad. Egyszerűen csak beszélgettünk, kérdeztek pár játék fordítással kapcsolatos apróságot, én is kérdeztem pár dolgot, megmutatták az xml-t Belenéztem és egész jónak látszik. Ennyi. Külön lektoruk nincs is. Nincsnenek sokan, ami olyan azt átbeszélik, megegyeznek valamiben és utána csinálják tovább. talán igazuk van. Ez végülis csak egy játék és nem egy szépirodalmi regény fordítása amit 20 év múlva is olvasnak :) -
Omega már akkor halálra volt ítélve mikor beárazták. A release utáni napokban meg a BSN tele volt olyan kommentekkel hogy "jó dlc, csak drága", "nem éri meg az árát" vagy "ilyen árért egy új hub-ot is vártam" stb.
De mivel sose lesz komplett kiadás egyik ME-ből se ami tartalmazná az összes DLC-t, így kénytelen lesz az ember megvenni drága pénzért akár évek után is. És a Bio/EA párosnak ez csak jó. Ára meg sose fogg csökkenni. Itt nincs olyan hogy "áh kivárom a GOTY/Ultimate/Complete/Extended stb kiadást. -
Darun #19785 A hivatalos fordításnak van. Ha jól tudom, ők a masseffect.hu, a HJ által említettnek meg gondolom nincs, mert akkor nem IRC-n kellett volna bemutatni. -
Darun #19784 Pont erre céloztam, csak nem említettem név szerint az Omega DLC-t, itt ugyanis többek szerint az ár nincs arányban az értékkel. Persze ezt én nem tudhatom, mert nekem egy fizetős DLC sincs meg.
Az igaz hogy a játék multis része (is) nem kevés pénzt hoz a konyhára, de lássuk be, ez nem nagyon függ össze a bugok számával. Bár nem értek ehhez a marketing rendszerhez, sztem a hc multsoknak a nagy része ingame creditből veszi a csomagokat és nem BW pontból. Persze vannak kivételek, de őket se fogom soha megérteni, ilyen ez a világ. -
Ez egy érdekes hír.. Én már elég régóta várom a magyarítást.. annó mikor elkezdték,(az eredeti csapat) még pár hónapról volt szó (bár nem hittem, hogy elkészül annyi idő alatt) de sajna elégé lelassultak.. már már stagnál az egész.. és a legrosszabb, hogy az nem elég, hogy kész legyen a fordítás, még lektorálni is kell..
Amúgy valami honlapjuk nincs ? -
morzsi555 #19782 "A DLC-kből meg sztem elég komoly bevételük van, főleg ha azt nézzük hogy mit nyújtanak és mennyiért."
A multis mikrotranzakcióból biztos szereztek jó sokat, de az Omega dlc az xboxos adatok alapján nem teljesített jól. Nem csoda, mindenhol lehúzták és az ára is magas. -
Darun #19781 Olyan túl sűrűn eddig se adták, akkor inkább jelentéktelenebb hibákat javítottak. Értem én hogy ez is pénz, de ezzel megint csak azt bizonyítják hogy "jó lesz a játékosoknak a sz@r is, minek öljünk bele pénzt?" elvet követik. És mivel én is játékos vagyok és még aktívan multizok, ez számomra kevésbé örvendetes hozzáállás. A DLC-kből meg sztem elég komoly bevételük van, főleg ha azt nézzük hogy mit nyújtanak és mennyiért. -
morzsi555 #19780 Patch pénzbe kerül a konzolok miatt. Xboxra például kb. 40 ezer dollár egy patch. A szeptemberi blog bejegyzés szerint a me3-at kb. márciusig, áprilisig fogják támogatni. Támogatás patch-et, dlc-t jelent. Nem lesz sűrűn patch. -
Darun #19779 A multiban még bőven van annyi hiba hogy azt idén is foltozgathatják. Nem mintha erre egyébként olyan nagy hangsúlyt fektetnének. Ált inkább módosítanak valami értéket, "új" tartalmat raknak be, de a legtöbb hiba a játék kiadása óta létezik (ami már lassan 1 éves lesz) és azóta sem tettek semmit az ügyben. Szóval... hmmm... hmmm... -
morzsi555 #19778 Ahogy olvasom, a patch után az Acolyte-ot már megint nem kell felhúzni. :D -
Az konzolokon volt csak. (olvastam, hogy volt pcn is, de még bizonyítékot nem láttam... szerintem nem volt) -
morzsi555 #19776 Remélem azért ennél nagyobb lesz a lista. Én speciel rocket glitcherrel még életemben nem találkoztam pc-n, az pont nem érdekel. Mindenesetre nemsokára jön az mp dlc is akkor. -
HJ #19775 Annyiból szkeptikus vagyok, hogy annak idején az Aliens vs Predator 2 fordítást amikor abbahagytam és kiírtam: bárki befejezheti, odaadom a forrásokat a befejezéshez + adok némi tech supportot is. Az évek alatt volt 4-5 jelentkező akik megkapták a szövegeket, de eltüntek a ködben...
Szerencsére a végén jött Hurt és 1 hét alatt befejezte az egészet.
Szóval bármi lehet. -
HJ #19774 Sok konkrétumot nem tudok a terveikről. Nem ismert nevek a játék honosítással foglalkozú körökben, de egész korrekt volt amit IRC-n mutattak. Meglátjuk mi sül ki belőle. Lehet hogy Dragon Age 2 szerű sztori, de lehet hogy eltűnik ez is a süllyesztőben. -
látom ugyan az lesz mint a dragon age 2-nél hogy belekezd egy egész csapat és végül pár ember titokba megcsinálja -
HJ #19772 Igen. 3-4 srác Mass Effect fan vágott bele mindenkitől függetlenül. -
Várjunk csak, ez most a "hivatalos" fordítástól független csapat??? -
HJ #19770 Lehet, hogy érdekes fordulat várható a magyar fordításban? Nemrégen páran nekikezdtek a ME3 fordításnak. Állítólag 30-35% körül tartanak. Amit én láttam az eddig elkészült cuccból: stílusban elég erősen támaszkodnak a ME1-2 fordításra. A helyesírás meglepően jó: pár elgépelés hibán kívül rendben van minden. -
"FYI there is also minor balance tweaks that address collectors and power combos. Eric will release more information on that tomorrow." -
"Hello Mass Effect fans
There is a new Mass Effect 3 patch coming for PC, Xbox 360 and Playstation 3 beginning later this evening. The Playstation 3 version is expected at Midnight tonight (between Jan 30 and Jan 31). The Xbox version is expected at 01:00am PST Jan 31. The PC version is expected at 10:00am January 31. All times are approximations.
Content:
Fixed a multiplayer issue where users could have all of their weapons use rocket ammunition.
Fixed an issue with high memory usage when initializing DLCs." -
Negritis #19767 megint kijátszottam :D kb 5. alkalom volt SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,de először válaszottam controlt :D
Omega és LEvi DLC is megérte nekem az árát, bár a Levi többet tett hozzá nekem, főleg a háttérinfókkal amit sajnálok hogy a végén nem jött ki -
Igen +1 állandó karakter jöhetne. -
Negritis #19765 én új companiont várok már DLC formájában -
Harbinger #19764 Az SP DLC tuti a Citadellán lesz és biztos megtalálhatjuk benne a Catalyst játszószobáját. -
morzsi555 #19763 Ez csak teaser. Nemsokára jön mindkettő, szerintem az mp dlc februárban, az sp dlc meg márciusban, mert akkor lesz 1 éves a játék. Remélem az sp dlc-nek köze lesz végre a főstoryhoz vagy a befejezéshez. -
De akkor miért kell egyidőben posztolni a képeket ha az egyik MP a másik SP?
Ráadásul semmi logo vagy valami, simán csak hogy ME3.
Egy kicsit csalódott vagyok.
-
morzsi555 #19761 Igen, az első eléggé goddessnek tűnik, összehasonlító képek:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/15718283/10#15719630