22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Halljatok...bemegyek az Omega-n a barba, erre nem ott fekszik az a ratyni a padlon, be van baszva mint hidegburkolok muszak kozepen, be is ginazott mint allat, fossa ossze magat, en meg "Ha micsinasz? Hogy az anyadba nezel ki mar megin te szemetlada?", wehh...szoval azt akartam csak kerdezni, hogy ha megveszem a Trilogy-t be tudom regelni Steam-en a jatekokat kulon-kulon?
Az ME 1 megvan mar Steam-en, igazabol a 2 es a 3 erdekelne. Illetve az, hogy a Trilogy tartalmazza az osszes DLC-t mindharom jatekhoz? Kosz! -
A 2-höz megjelent dlc-k 100-szor jobban vannak integrálva a játékba.
Omega elég csücskös volt. Tele buggal (látni a pályafelépítést, Aria forgolódik az átvezetőben stb), butított ocsmány textúrákkal és az egész dlc-nek nincs nyoma miután végeztél vele. Volt nincs. Még abba a rendszerbe sem tudsz visszamenni ahol az omega van, nem hogy leszállni.
Így eléggé bizonytalankodva várom az új dlc-t. Olyanba már nem is reménykedek hogy pár új mapal bővítenék a Citadel hubot. -
LotSB minőséget többé nem kapunk viszont a 3-hoz megjelent dlc-k hosszabbak. -
Harbinger #19957 Én eddig majdnem minden DLC-t megvettem. Jöcő héten jön még az ocsó 1600 Bw pontom ,abból pont megtudom venn ia mardék DLc-ket (Oemga, Genesis, ME3 armors). A 2 deluxe-t is megvettem a bónuszok és a Collector cuccok végett. 
Ezután a könyveket kell gyűjtenem. -
Ízlés kérdése, szerintem a 2 fizetős story dlc-i közül bármelyik lazán veri a 3-hoz megjelent fizetős story dlc-ket. -
Szerintem ha csinálnának egy ME3 GOTY verziót, amit évente 2 leakcióznak, ők is jobban járnának.. -
Negritis #19954 mer ezt megvettem még akkor mikor nem volt kint extra DLC, és elkezdtem megvenni a DLC-ket
míg a 2 már kint van jó ideje és nincs kedvem érte külön így fizetni, mert annyit nem ér sztem -
És miért is? Ha a multi miatt, annak DLC-i ingyenesek. Vagy jobban tetszenek az ME3 DLC-k, mint a 2-é? No offense, csak érdekel.
Ryderrel értek egyet: nem lesz olyan kiadás, amiben minden DLC benne lesz. Se minden ME-vel, se csak valamelyik résszel. -
Negritis #19952 igen, csakhogy én pl ME3 dlcit megveszem, míg az ME2t addig nem fogom míg nincs egyben :D addig tört verzió is megteszi ;) -
ME-ből tuti nem lesz olyan kiadás amiben minden dlc benne van.
Az EA-nak sokkal jobban megéri ha szépen megveszed a dlc-ket egyesével online. Azokat belövik egy fix árra és az úgyis marad. 4 év múlva is drága lesz az Omega.
Btw szerintetek milyen árazást kap majd az új dlc? Vajon megmerik-e lépni hogy az Omega árcímkéjét biggyesztik rá? Kinézem belőlük. -
Negritis #19950 én most karácsonykor láttam először
DA2 GOTY? :D inkább SOTY :P
amúgy az ME2ből sztem lehetne még csinálni, kiváncsi leszek (bár már kijöhetett volna sajnos, de hátha mikor 1 éves lesz az ME3) -
Hát ha 2010 karácsonyára gondolsz, akkor igen, ugyanis Steamen azóta elérhető.
És ez a kivétel, azóta semmilyen EA játékból (de Bioware-sből tuti) NEM jelent meg ilyen kiadás. ME Trilogyból is kihagyták a DLC-ket. DA2 GOTY? Sehol. -
Negritis #19948 http://store.steampowered.com/app/47810/
ehhez hozzátéve azt hogy asszem 2 DLC el se volt érhető nekem anno mer magyar az accom, ezzel viszont mind meglett -
Negritis #19947 karácsonyi steam akcióban kihoztak egy Dragon Age ultimate editiont, amiben benne volt az összes DLC + Origins + Awakening -
morzsi555 #19946 Az EA bejelentette tavaly, hogy a digitális terjesztésre gyúrnak rá, meg hogy ez a jövő. Nem nagyon lesz dobozos goty kiadás semmilyen nemrég megjelent EA játékból. Maximum olyan lesz, mint a ME Trilogy esetében, hogy az alapjáték(ok) benne lesznek, meg egy két olcsóbb, ingyenes dlc, de az összes dlc nem. -
Negritis #19945 Dragon Age 1ből már van is, szóval ne tedd rá a nyakad -
Én bizony megvenném a 3 játék+minden DLCs kiadást. De a nyakam teszem rá, hogy NEM lesz ilyen :( -
"Szóval a hardcore fanokot inkább boszantána egy ilyen kaidás."
Ez mindig így van... aki korán megveszi az összes dlct, az bosszankodhat, ha később kijön egy GOTY kiadás. Ez mindig is így volt... ennek ellenére simán kiadhatnák, mint ahogy a játékok többségénél ezt megteszik.
Lenne teljes kiadás a második részből, én megvenném. -
Harbinger #19942 A Gamerekek kb. ugyaennyi %-nak valahogy már megvan. Szóval a hardcore fanokot inkább boszantána egy ilyen kaidás.
Egyébként érdekes, hogy a DA-ból volt ilyen kiadás, de ME-ből nem.
Én olyan kiadást szeretnék, amihez van az összes DLC, integrálva szépen a játékban, ne nekem kelljesen egyenként feltenni. Adjanak hozzá sco-re, akár letölthető WAV formátumban. A trilógiházo egy szép art bookot, poszter, amin Femhep és a sima Shep van. Mindezt egy szép steelbokoks dombornyomott N7 díszdobozban. -
Köszönöm a válaszokat! :)
Imádtam az első 2 részt.. megfogom venni ezt is, de megvárom a fordítást. Addigra hátha kijön minden DLC is! :) -
morzsi555 #19940 Maximum digitális formában, dobozosan biztos hogy nem lesz. -
Még nincs. Még javában nyomják ki hozzá a DLC-ket, úgyhogy egy darabig még nem is lesz. De szerintem évvége felé (arra elfogynak a nagy EA címek, csak a Battlefield 4, szokásos Fifa és NFS marad) szerintem összedobnak egy teljes Mass Effect trilógiát, amiben mindhárom rész szerepel, minden DLC-vel, persze horror áron!
-
Gamerek 99%-a szeretné, ha lenne, de nincs. Nagyobb biznisz nekik, ha mindenki megveszi dlcket egyesével 
-
Sziasztok!
Az ME3-ból létezik/lesz GOTY típusú kiadás?
Köszi a válaszokat! :) -
Baromira tetszene egy ilyen megoldás!
-
mastero87 #19935 "a következő játéknak nem kötelező folytatásnak lennie. Vagy épp előzménynek sem. De még melléktörténetnek sem."
Erre én is gondoltam egyébként, hogy egyfajta spin-off lehetne a negyedik játék. Nem kéne galaxist megmenteni, de közelebbről is megismerhetnénk a ME3 egyik kevésbé részletezett történetvonulatát, játszódhatna például a Terminusz-rendszerekben; miközben döntéseink változtathatnának pár dolgon, importált mentésünk segítségével Shepard a fejünk fölött megváltoztatja a környezetünket. A vége pedig átnyúlhatna a ME3 utánra, és bepillanthatnánk abba a világba... ezzel felvezetve, egy következő játékot. -
Harbinger #19934 Még egy stílust elfelejtettek: a sidequel. Tényleg van ilyen! A Soldier cím űfilm is az, a Blade Runner sidequel-je. Legalábbis David People író szerint. Nincs köze egymásnak a két műhöz, de egy univerzumban játszódik. -
Ha előzmény lesz, akkor semmiféle 'Shepard-féle döntést' nem kell figyelembe venniük. Illetve ne is nevezzük előzménynek, inkább csak ugyanabban az univerzumban játszódó, korábbi történetnek.
Én amúgy el tudnék viselni egy kisebb jelentőségű sztorit is, csak az önmagában legyen jó. A világmegmentést unom már egy kicsit (az ME überszuper volt ezen a téren is, semmi bajom vele, de lehetne most valami kisebb is). Meg Shepard már megmentette(?) az univerzumot, érdekes lenne ha előtte is már megtette volna valaki. -
mastero87 #19932 Nagyjából ezt mondta, de nem fejtette ki Yanick Roy mondanivalóját - ami a leglényegesebb mondanivalót tartalmazta.
Nem akarnak BioWare-ék még semmit mondani, így aztán mondanak mindent. Az, hogy a ME3-ban, és leginkább annak végén meghozott döntéseket, hogyan ültetik át, az érdekes lesz. Ami fontos, hogy nem kötődik a Shepard-féle sztorihoz, emiatt kár előzményről vagy folytatásról beszélni. Hogy időben mikor játszódik, az nem derült ki, de Shepardhöz semmi köze nem lesz, csak annyi, hogy ugyanabban az univerzumban játszódik. Ezt akarták mondani. -
ME mindig is egyjátékos volt. Oké még multi elfér benne. De single legyen az elsődleges. És MMO-t ne csináljanak már belőle. Ott van 50 ezer másik MMO.
Kotort is jól el....ták.
Az is csak döglődik mint egy szétlőtt vorcha.
-
morzsi555 #19930 Így szól az eredeti szöveg:
"In other words, because the game takes place before of after the first trilogy does not mean it necessarily is a straight prequel or sequel."
Kicsit félreértelmezték/fordították. -
Most olvasom a hirt itt a jatek rovatban a kovetkezo Mass Effect jatekrol. Kivancsi vagyok, mit lehet meg hozzatenni a ME univerzumhoz...
A Reaperekrol kiderult, hogy a Catalyst iranyitja oket, es mindez a mi erdekunkben tortenik (szerinte). A Catalyst-et a Reapereknel is fejlettebb Leviathan-ok csinaltak, celjuk az organikus elet megorzese volt. Aztan a Catalyst elszabadult, es a Leviathanok ellen fordult, megalkotta a Reapereket a Leviathanok mintajara, majd elkezdte azokat kiirtani. Mert?
A Leviathanok es a Catalyst celja ugyanaz.
En nem egeszen erre szamitottam, hanem valami sokkal-sokkal arnyaltabb sztorira, amelybol tenyleg csak reszleteket fednek fel. Pusztan azert, mert nem erthetjuk meg ezeknek a lenyeknek a celjait, motivacioit. Foleg ha mar Sovereign az elso reszben ott jatszotta az eszet, hogy mi aztan nem is lennenk kepesek felfogni az o letezesuk ertelmet, stb.
Lenyegeben azt furcsallom az egeszben, hogy ha ezek a lenyek tenyleg ilyen intelligensek es fejlettek, akkor mert lehet oket megis droton rangatni egy Shepard-fele one linerrel?
Egy nalunk sokkal fejlettebb intelligencia Stephen Hawking szerint azonnal kiirtana minket, amint kapcsolatba lepnenk veluk. Nemhogy meg leallnanak velunk beszelgetni + meg mi manipulalnank oket :D
Mi is sokkal fejlettebbek vagyunk a csotanynal, nem is probalunk veluk kommunikalni. Eltapossuk oket.
Nem erthetik meg a celjainkat, motivacioinkat. -
RAMyMamy #19928 single helyett valami coop cuccnak jobban örülnék -
Az a legalja lenne.
Szvsz csak szimplán erősen ködösítenek. Most mindenki leközli hírként, beszélnek róla, találgatnak hogy most mi van. Ergo egy kis promo a készülő játéknak, hogy a köztudatban maradjon hogy jön új rész.
A ME3 vége is hogy elgondolkodtatta az embereket, mennyi találgatós videó került fel YT-ra is, mennyi ideig volt már téma. Na ugye. :)
Szerintem most bedobtak egy csontot amit nem lehet könnyen megrágni.
Viszont egy a lényeg: Maradjon single! -
Darun #19926 “Már megmondtuk, hogy Shepard parancsnok története lezárult és egyáltalán nem fog szerepelni a következő epizódban. Ez minden, amit közöltünk a játékról. És nem kell a Mass Effect 3 egyik végződését sem kanonizálnunk, mivel a következő játéknak nem kötelező folytatásnak lennie. Vagy épp előzménynek sem. De még melléktörténetnek sem. Sőt, még az eddig megismert karaktereknek sem kell feltétlen szerepelniük benne.”
-
Caterpillar #19925 És hogyan lehetne folytatni a következő résszel? Ismerve a befejezéseket, nem lehet 3 eltérő véggel kezdeni egy újat,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ráadásul abból 1 ugye tuti halál ahol a Reaperek leigáznak mindent, a másik kettő meg csak egy variáció arra hogy újjáépítünk mindent...
Ezekből nem tudok elképzelni folytatást, ami egyenes ágon vinné tovább, az eddig megszokott minőséggel és csavarokkal a történetet. -
mastero87 #19924 EZ valóban wtf. Olyat remélem nem lépnek meg, hogy úgy tesznek, mintha meg sem történt volna a ME-trilógia, és tiszta lappal indítanak egy másik sztorit. Az nagyon nagy bmeg lenne... -
Amit lehet csinálni, hogy egyszerűen nem osztom el a pontokat az elején, hanem számolom, hogy mennyi járna. :)) Hogy ez csak most jutott eszembe!! Bár azt hiszem maxra teszi azt, ami anno is volt, tehát az elején nincs választás. De végülis az már mindegy talán. Majd meglátom köv.re, attól függően, hogy mi most a történet. De a főbb elemeket ki lehetett választani, azt pedig régen is úgy választottam. Persze más történethez már nem jó, így arra majd ott lesz az import. -
Insanityn kezdtem 1. szintről is. Abszolút nem nehéz. :)
Anno nehezebb volt, de most pl. amit anno 20x csináltam meg, az most ment 2.-ra, biztos, mert higgadtabb voltam. :)
Ennél jobban nem nagyon tudok nehezíteni, ill. nem is akarok. Csak hát jó lett volna a saját mentéssel. -
Szerintem itt csupán arra gondolnak, hogy nem effektíve a ME trilógia történetét folytatja közvetlenül, de attól még játszódhat időrendben a trilógia története után!