Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Hey! Got twenty space credit..." 😄
Édes istenem...<#mf1>
Ryder62
Ezer hála! Thx! Ezt kerestem. <#worship>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Nyitottam áramos sotit. Asari Valkyrievel használom. Aztakurva 😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ami úgysenem fog teljesülni 😛

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Végre van Allied Goal is.
Fpocok
Ráadásul a játék sem megy, mert kifagy... mert azt hiszi nem vagyok online.

Fpocok
+1

Azért ez az Origin nagyon ratyi. Szép nagy betûkkel a pofámba vágja hogy nem vagyok connectelve, viszont mutatja hogy melyik ismerõsök vannak fent, játszani is tudok, sõt! Múltkor játék közben szakadt meg a kapcsolat és ugyan úgy tudtunk beszélgetni (jó, értem hogy ez a közös EA szerver miatt van, de akkor is nagyon hülyén van megoldva)
Nem minden equipment egyszer használatos. Ami a jobb alsó, az állandó.

Mivel délután nem nagyon van fent ismerõs, és néha mi is beveszünk random emberkét, gondoltam joinolok egy platinum csapathoz. Sikerült is valami amerikai pároshoz beesnem (egy csaj volus, meg egy infi srác)a negyedik tag szintén random volt. Pontban volt hogy utánam volt nem sokkal, néha meg is elõzött, de folyamatosan kint rohangált, a wave-k felében kivégezték és az egyetlen extractionos körben csak õ nem ért oda LZ-re. Szóval pontban nagyon jó volt, de platninán hiába jó valaki, ha nem képes csapatban dolgozni, akkor a másik három emberkét szívatja meg. És az utolsó körben még ki is lépett játék közben.
Azért láttam érdekes dolgot. Amellett hogy esett némi zseton, tanultam megint pár új dolgot.
Fpocok
<#eljen>

A consumables upgrade az marad. De limitálva van 5-re. Medi-gel 6-ra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
Ezek az upgradek megmaradnak örökre? Gondolok arra, hogy +1 rakétát vihetek magammal... csak mert one time usenak írja.

Ryder62
Srácok, volt egy Mass Effect paródia sorozat youtube-n de egyszerûen nem találom.

Azt tudom hogy Shepard hangja alámondásos volt elég fura hanggal.

Egyik része úgy kezdõdött hogy a pilóta (Cortez) a Super Marióval játszott XD
Nem tudjátok mi volt a címe? <#lookaround>

Fpocok
Ja, nekem is úgy tûnik, hogy nem túl jó 😊

Az a legjobb. Egyszer már írtam egy ilyen kérdésre: Minden fegyvert ki kell próbálni. Nekem lehet hogy bejön, X-nek lehet hogy nem, de te igazából egyikbõl se fogod megtudni hogy milyen az a fegyver. De mondok mást. Mindenkinek van kedvence. Nekem pl a Widow volt az elsõ sniperem, nagyon sokáig használtam (kb 3-4 hónapig) és az elsõ szintû karijaimmal folyton leelõztem pontban a +10 lvl-es random csapatot. Most alig viszek magammal snipert, max a challenge miatt (vagy pl a Harpoon-t batárinak). Vannak olyan fegyverek amikre azt mondod hogy szar. Aztán fél év múlva megint elõszeded, egy másik kari kezébe adod és rájössz hogy ez egész jó. De ez csak két példa. Más fegyvert viszel solo bronzra is mint pl platinára, mert másra van szükség. De akár map függõ is, mert egy Glacier-en nem fogsz annyit kempelni mint pl egy Condoron.
Mint a B.W? Ezerszer rosszab. Én mondjuk alapban nem rajongok Harpoonért, de van aki szereti. Valiant, Black Widow, Widow, Javelin ezek nagyon jó fegyverek.
A Javelinél nem rajongtam, de használtam egy ideig és egész megszerettem.
Itt egy profi Javelines hehehe:

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
Duma helyett inkább kipróbálom egyszer 😄

Ryder62
Garrus rucija egész jó.

Fpocok
Harpoon sniper milyen? Tapasztalat valakinek? NEm jobb, mint a B.W., mi?

szerintetek meg lehet oldani hogy ne patchelje le a játékot? van ez a cinematic mód de amióta frissítve van a játék azóta nem megy 😞 multit egyenlõre sztem amúgy is hanyagolom .

Vraaanyek
No mindegy, megveszem 😄 idén úgysem lesz gondolom idén az omegán kívül már DLC,jövõre meg majd veszek még pontot, ajánlom, hogy legyen majd még legalább 1-2-3 DLC a továbbiakban 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ezek dögös ruhák. Eh, 80 pontom van, egy 30%-os Origin kódom, gondoltam 1600 pont és meglesz az ME2 armor, Me3 weapon pack és Omega DLC-k.

hát nekem most van még 800 pontom venni kell mindenképp még de nemtom lesz-e még ilyen nagy dlc ami 1200 pont körüli lesz.Mert ha lesz akkor arra pont marad.Veszek még egyet akkor lesz 2400 pont abból az omega 1200 meg marad mégegyszer ennyi.

Vraaanyek
Basszus eddig én is mindent megvettem, de most pont 2000 pontom van, ami az OMEGA 1200 pontjával, és egy esetleg 800-ba kerülõ következõ DLC ára kereken 😛 mitévõ legyek??? 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

A Valiant után a legjobb!! 😊

Király. Kösz, hogy szóltál. Akkor nekem meg kell vennem. Én minden sz*r megveszek az ME-hez, akkor ezt is muszály. 😊

Fpocok
Végre nyitottam black widowot... hálle fákin lújá.

Azoknak, akik hozzám hasonlóan minden szar dlc-t megvesznek a Mass Effect-hez üzenem, h ma kijött az Alternate Appearance Pack 1.
Állítólag Alt+Enter való windowed mód is mûködik, de a felfelé való nézés folyamatosan tuti!

Ööö én ebbe nem futottam bele, de valami olyasmit kell csinálni, hogy oda állsz a létrához teljesen lefele, vagy felfele nézel és úgy mész neki a létrának. Vagy tolatni kell rá. Esteleg lõni is. Bocs nem emlékszem, nem szivatlak, tényleg valami ilyesmit kell csinálni.

szerkesztés: meg is találtam. "...if you're getting the problem try approaching the ladder while look upwards. It worked for alot of us 😊"

egy ideje már ismert, hogy 1200 ponty

mascarun
Valahol van már infó arról hogy mennyibe fog kerülni az új DLC?
Kíváncsi vagyok már erre a turian lányra! 😊

megvettem a leviathan dlc-t eddig tetszik most találtam meg a dokinõt, vagyis találnám de bugos nem tudok lecsúszni a létrán 😞 másfele meg nem lehet menni.

Fpocok
1 táska, két új karakter... krogan shaman és asari valkyrie
ÉJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ki bizony pl. van 10 szint lépési pontom rányomok az automatikusra és azt látom hogy minden képesség teljesen fullon van, ez mondjuk olyan 18 szinten 😊 Érdekes na mindegy.

Érdekes. És automatikusan kiossza a bugos pontokat is, vagy azokat kihagyja?

Hú nálam egy volus adeptusnál és turian havocnál állandó bug mindig már 15-18 szinten minden képességet kimaxolhatók. 20 szintre meg lesz olyan -56 pont szintlépésnél. Mondjuk nem én osztom itt el a pontokat hanem automatikusan.

Igen. De a bugot nem olyan nehéz elkerülni. Ha kiosztottad már nincs mit tenni csak promote vagy reset card, mert a pontokat másképp már nem veszi vissza. Ha van ilyen karaktered ne használd és kész (negatív számot látsz a sarokban).
Ha sok pontot látsz egy karakternél csináld azt, hogy átváltasz egy másik karakter osztályra és vissza. Ez nálam, de úgy olvastam másnál is, javítja a pont osztást és azután már a jó szám látszik... általában.

Minden skillt 6-osra teszem akkor baj van és bug meg minden? Csak hogy jól értem-e. Nem hiszem, hogy volt ilyen, meg általában egy krakterrel megyek és nem cserélek. Plusz nem minden skillt maxolok ki, így némelyre pontot se költök. Fõleg, most a challange-ek végett.

*Reset card

Nálam egyszer olyan fordult elõ, hogy bepromóztam a vanguardot és ilyenkor ugye lenulláz mindent és kapsz 1 elosztható pontot. Az N7-es vanguardom meg úgy maradt 20. szintû pontokkal és fent kiírta hogy van kb -87 elosztható pontom.
Ja nem tud fedezékbe menni meg grab-olni sem tud. Jópofa karakter amúgy. 😊

Fpocok
Na ilyen még nem volt velem szerencsére 😄

MÁS: Ez a vorlus baszki... nem tud bebújni fedezékbe. 😄 Viszont hasznos, mert szinte cooldownra nyomtam mindig a pajzs regent.

Simán.
Nekem úgy jött, hogy új karakter lapot nyitottam. Ez többször is elõfordult (minden platformot érint). Szóval oda kell rá figyelni. Ha véletlen kiosztottad (látod majd a negatív számot a sarokban) akkor ne használd azt a karakter és promotáld a classot, amint lehet (vagy használhatsz Respect card-ot is).
Ebben az a szopás (ez történt velem is), hogy pl adott mondjuk a Sodier osztály, ami 3. szintû (ez 7 db osztható pontot jelent). Kiosztod annak rendje és mondja szerint. Aztán játszol egy másik soldier karakterrel, vagy/és karakterkártyát húzol és voilá már is 14. szintû. Belépsz hogy oszd a pontot és látod oszthatsz 62 pontot. Kiosztod kilépsz és játszol vele... és már el is rontottad ugyan is 14. szinten összesen 50 pontod lehet, abból 7 már elhasználtál, tehát a korrekt szám a 43 lett volna. Ergo egy 14. szintû karakter egy 17. szintû karakter pontszámával rendelkezik. Erre már azt mondja a BioWare igazságtalan elõnyhöz jutottál a játékban.
Ha késõbb visszalépsz a karakterlapra a pont korrigálódik, de amit kiosztottál az ott marad. Így aztán láthatod a fantasztikus -19 pontot. Ez most csak egy példa volt, de kb így néz ki.
Na ezért akár bannolhatnak is. A legnagyobb probléma az hogy pl 18. szinten már kaphatsz annyi plusz pontot, hogy minden értékedet 6-ra felhúzhatod. De ezt azért észre lehet venni. Ennek ellenére ha használod bannolnak.

Fpocok
Ha jól értem, akkor több pontot lesz, mint a max? Ezt a bugot hogy lehet bekapni?

Fpocok
Két egymás utáni táskából is nyitottam egy n7 ewok adeptet lol.

Tegnap self-reportolnom kellet magamat amiatt a rohadt 6/6/6/6/6 glitch miatt. A minap olvastam, hogy ezért banolják az emberkéket én meg fogalmam sincs, hogy használtam-e így karakter vagy sem. Így aztán úgy döntöttem feldobom maga és nem kockáztatom hogy kivágjanak. Jó eséllyel nem használtam egy karakter sem többlet power pontokkal, de hát a franc sem tudja. Én úgyan is miletõtt kilépek a játékból szétszórom a pontokat a szintet lépet karakterek között, néha 5-6 között is és nem szoktam leállni számolgatni, hogy mennyinek is kéne lennie korrektül. Végigmegyek a powereken nyomom, ami kell, ha elfogyott a pont átlépek a következõ karakterre. B*sszák meg a hülye bugjaikat. Meg azt hogy így egyre másra újabbakat pakolnak a játékba, aztán meg majd közlik „kivágtunk a francba, mert unfer elõnnyel játszottál”. Köszi!
Na mindegy lejelentettem magam, remélem nem lesz bajom a dologból, de valami kegyetlen idegesítõ ez az egész!!!

Az. Nálam még bugos is volt mikor elõször használtam. Egyszer csak nem volt hajlandó visszahûlni azaz újratöltõdni. Mivel nem volt más fegyver nálam ott futkároztam a pályán mint egy mérgezett egér a fegyvert meg eltartotta "hülési" pozicióba. Ki is kellett lépnem.

Fpocok
Mi a helyzet a kibaszott voice-al a játékban? Be van lõve a mikim jóra, TSen tökéletesen hallanak, itt meg alig. Ha viszont fölveszem a boostot mondjuk 20-30db re akkor meg zúgok nagyon.

Fpocok
Hát ez a collector smg egy fos.