22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    pff... megint visszaállították az acolyte-t töltősre, ha jól értettem.
  • Ryder62
    Sztem jó volt az omega. Épp hogy nem unalmas mert az állomás minden zegét zugát bejárjuk. És megismerhetjük.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hangár, irányító központ, átriumok, utcák, bánya komplexum, csatorna stb.

Azért a 2. részben alig láttunk belőle valamit.

Ugyan Ariaval nem beszéltem a dlc után, meg azóta nem játszottam a ME3-al, csak a fórumokon panaszkodtak hogy Aria ott csücsül a Purgatory bárban, a csapattársak nem szólnak egy szót sem a történtekről stb. Tehát nem jön vissza hogy történt volna valami. Olyan mintha a dlc után visszatöltenél egy jóval korábbi mentést az alap játékból és folytatnád a fősztorit.
  • morzsi555
    Talán a legnagyobb, bár inkább a leghosszabb, mert csak csőlövölde az egész. De mivel csak omegán játszódik, ezért tele van unalmas, hosszú, ismétlődő helyszínekkel. A Leviathanban legalább változatosak voltak a helyszínek.
  • Harbinger
    Ez az Omega... eh, ezt hagyjuk. Végülis az Omega DLC az igaz, hogy nagy és bejárható a környezet? (mégha nem is zabadon)
    Persze tök mindegy mi a válasz, mert én megveszem. Steamen is megvettem akcióba újra a 2 deluxe kiadását.
  • Negritis
    ezért mondom h erőltetett :D
  • Darun
    Csak elég hülyén magyarázzák meg, mert amikor először odamentem hozzá, azzal kezdte a beszélgetést hogy rühelli a Citadellát. És már az a kifogása sem lehet hogy "mer elvették tőlem" hiszen visszakapta. Meg ez a "távrenoválás" is elég nagy öngólnak tűnik.
  • Negritis
    ha beszélsz vele elmondja hogy innen könnyebb intézni a renoválást, szóval megmagyarázzák csak kicsit erőltetett
  • Ryder62
    Azt valahogy nem integrálták a játékba.

Végigviszed és mintha mi sem történt volna. Meg eléggé bugosak az átvezetők, animációk. Látszik hogy itt már csak a pénz beszél, minőség már alig van.
  • Darun
    Kedves Ádám!

Mivel tanult kollégáim már kimerítették az összes válaszlehetőséget előttem, így csak annyit tudok mondani: ij.
    És végül egy jó tanács: ha nem szeretnéd hogy lespoilerezzenek előtted mindent, végigjátszás előtt ne látogasd az adott játékra vonatkozó fórumot. a játék megjelenése után egy évvel is vagyunk még pár tucatnyian akik ide járunk és mivel téged leszámítva mind többször is végigvittük már a gémet, ne várd el hogy miattad fogunk spoilerbe rakni mindent. Arról nem is beszélve hogy eddig a színed se láttuk, én személy szerint azt sem tudtam hogy létezel. Ha valaki esetleg fegyvert tartott a fejedhez hogy: márpedig neked el kell olvasni ezt a fórumot... nos, azt jelentsd fel.
    off vége
  • Negritis
    nekem mind a 2 SP DLC tetszett, alapvetően semmi bajom nem volt velük

talán az omegában picit légből kapott volt 1-2 dolog, de mivel élveztem így semmi bajom
    annyi hogy erőltetett Aria Citadelen tartása
  • morzsi555
    Jó tanács a következő sp dlc-vel kapcsolatban:

• morzsi555
    Amúgy a spoileres rész csak azért van még a bannerben, mert a házigazda már kb. május óta nem látogatja a topikot. Ha a fenti képet nem rakatom be a moderátorokkal, akkor még banner kép se lenne a topikban.
  • Negritis
    én most veszem meg öcsémnek majd szülinapjára a gamet, mer tescoba 2kért van kb :D legalább tudunk együtt multizni:P

amúgy nekem semmi bajom az endinggel, viszont az h valaki kb 1 évvel a vége után jár a fórumon és hiányolja a spoiler gombot az minimum naivitás
    főleg tekintve hogy mennyi meme járta már be a netet
  • Harbinger
    XD
  • Sir Quno Jedi
    de ha a tv-re kötöd és lehúzod a színeket...
  • morzsi555
    Ehhez nincs Noir enb mod.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig nagyjából igaza is van. A vásárlók elenyésző ezreléke az, aki még ezután fogja megvásárolni és letolni a játékot. Ne feledjük kb. egy évvel vagyunk megjelenés után és BRUTÁLIS akciók is voltak már a gammára, így csak annak nincs meg, aki nem akarta... :D
  • Sir Quno Jedi
    Navárjá, te szoktál fekete-fehérben postolni skyrim képeket nemde??!? NA ha a ME-t is fekete-fehérben toltad, akkor neked a vége mindenképpen ugyanaz, nem?!?!? :DDDDDDDDD
  • AdamBast
    nem szomorítottál el,
    az szomorított el hogy "ha kint van egy játék 11 hónapja akkor már mindenki végigvitte akit érdekelt", és hogy ezt nyilván komolyan is gondolja
  • Sir Quno Jedi
    Nekem tetszettek a befejezések, kewlcsúcsszuperek voltak, én csak a lila endinget hiányoltam rózsaszín stráfokkal.
  • morzsi555
    Bárcsak ennyi lenne a probléma a befejezéssel.
  • Sir Quno Jedi
    el kell szomorítsalak, itt sokan maguk veszik a gépet, meg a játékokat ÉS csillió dolguk van játék mellett! :D
  • AdamBast
    ne te döntsd már el hogy mennyi időm van végigvinni.
    érdekel, de mivel magamnak veszem a gépet is meg a játékot is, csak nemrég tudtam elkezdeni az ELSŐ részt, plusz millió dolgom van még a játék mellett.
    ez nem úgy van ahogy te gondolod
  • RAMyMamy
    én is így voltam vele, de pár napja mégis újrakezdtem a ME1-et... ME3 vége és ötödik végigjátszás ellenére még mindig élvezem (lehet csak azért, mert még mindig az első rész a kedvencem)

Harbinger: és milyen igazad van... pont a kotort kb. 1 éve toltam végig, kár, hogy 2-3 éve még egyáltalán nem érdekeltek az rpg-k, hatalmas dolog maradt ki az életemből :D
  • Sir Quno Jedi
    spoiler

Arról nem is szólva, hogy a férfi sepárdról kiderül a végin, hogy nő!!!
    perspopiler
  • Harbinger
    Szerintem mindegy milyen idős egy játék, biztos sok gamer van, ki nem vitte végig pl .a KOTOR-t vagy a Doom 2-t. Inkább ajánlatos az adott játék fórumait kerülni, másnem írni/kérdezni, de nem aktívan olvasni.
  • Fpocok
    Egyrészt már 11 hónapja kint van. Akit érdekelt a játék, már végigtolta.
    Másrészt tényleg ne told végig. Nekem annyira elvette a kedvem, hogy már az első két részhez sincs kedvem hozzányúlni.
  • morzsi555
    Ha jót akarsz magadnak, akkor ne is játszd végig. :D Azon a szar befejezésen még az extended cut se segített.
  • AdamBast
    nem véletlenül van odaírva hogy használd a spoiler gombot!!
    én még nem vittem végig, tököm!!
    grrr
  • morzsi555
    N7hq-s oldaladat nézd meg minden vásárlás után, hogy megkaptad-e a cuccokat. Ha nem akkor http://answers.ea.com/t5/Mass-Effect-3/bd-p/mass-effect-3.
  • Fpocok
    Kellett nekem elkiabálni baszki... egyből elveszett egy adag.
  • Fpocok
    Egyből utána nyitottam egy indra II-t ...
  • Fpocok
    Amióta újraraktam, elég sokat játszogattam... azóta nem veszett el pénzem, szóval lehet, hogy valami a fileokkal, meg a telepítéssel volt gond.

Pont most szereztem meg első Indrámat. Márcsak a particle rifle, meg kroguard kéne nagyon.
  • Harbinger
    Azért az 1-ben is elég szemet lehetsz. Én a Lazy Shepemmel megöltem mindenkit. Még szegény Chorbant is. Ferost és Noveria-t is kevesen élték túl.
  • Ryder62
    Most néztem meg YT-on a renegade vidit hát elég hulladék.

ME1-ben meg főleg a ME2-ben a renegade cselekedetek viccesek voltak, vagy ellenfelek ellen irányult, volt értelme stb.

Itt meg meg úgy állították be Shepet mintha egy idióta, pszichopata, lelkiismeretlen hülye lenne aki lelő mindenkit.

Pedig alig van renegade/paragon cselekedet az egész játékban.
  • Darun
    Tényleg nagyon klassz videó lett. Én is sajnáltam Mordint, nagyon megkedveltem a 2. részben, de az ő története így teljes. És ez sokkal epikusabb mint ha csatában esett volna el. Ő a kroganok és a galaxis jövőjéért áldozta fel magát, úgy ahogy Legion a gethek és a galaxis jövőjéért. És ahogy a végén Shepard is megteszi (már ha nem lövi le a bogyót)
  • RAMyMamy
    :)

kíváncsi leszek, hogy a következő frissítés fog-e települni rendesen...
  • Fpocok
    Gyönyörű jelenet volt. Sajnáltam. Viszont szívem mélyén úgy éreztem, hogy megérdemelte.
  • Evoluti0N
    Ez nagyon jó lett. Mordin
  • sanya200
    hát ettől a hideg is kiráz