Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Édes istenem...<#mf1>#mf1>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Parasite Eve 2, best game EVER!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mivel délután nem nagyon van fent ismerõs, és néha mi is beveszünk random emberkét, gondoltam joinolok egy platinum csapathoz. Sikerült is valami amerikai pároshoz beesnem (egy csaj volus, meg egy infi srác)a negyedik tag szintén random volt. Pontban volt hogy utánam volt nem sokkal, néha meg is elõzött, de folyamatosan kint rohangált, a wave-k felében kivégezték és az egyetlen extractionos körben csak õ nem ért oda LZ-re. Szóval pontban nagyon jó volt, de platninán hiába jó valaki, ha nem képes csapatban dolgozni, akkor a másik három emberkét szívatja meg. És az utolsó körben még ki is lépett játék közben.
Azért láttam érdekes dolgot. Amellett hogy esett némi zseton, tanultam megint pár új dolgot.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azt tudom hogy Shepard hangja alámondásos volt elég fura hanggal.
Egyik része úgy kezdõdött hogy a pilóta (Cortez) a Super Marióval játszott XD
Nem tudjátok mi volt a címe? <#lookaround>#lookaround>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A Javelinél nem rajongtam, de használtam egy ideig és egész megszerettem.
Itt egy profi Javelines hehehe:
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
szerkesztés: meg is találtam. "...if you're getting the problem try approaching the ladder while look upwards. It worked for alot of us 😊"
Kíváncsi vagyok már erre a turian lányra! 😊
ÉJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Ha sok pontot látsz egy karakternél csináld azt, hogy átváltasz egy másik karakter osztályra és vissza. Ez nálam, de úgy olvastam másnál is, javítja a pont osztást és azután már a jó szám látszik... általában.
Nálam egyszer olyan fordult elõ, hogy bepromóztam a vanguardot és ilyenkor ugye lenulláz mindent és kapsz 1 elosztható pontot. Az N7-es vanguardom meg úgy maradt 20. szintû pontokkal és fent kiírta hogy van kb -87 elosztható pontom.
MÁS: Ez a vorlus baszki... nem tud bebújni fedezékbe. 😄 Viszont hasznos, mert szinte cooldownra nyomtam mindig a pajzs regent.
Nekem úgy jött, hogy új karakter lapot nyitottam. Ez többször is elõfordult (minden platformot érint). Szóval oda kell rá figyelni. Ha véletlen kiosztottad (látod majd a negatív számot a sarokban) akkor ne használd azt a karakter és promotáld a classot, amint lehet (vagy használhatsz Respect card-ot is).
Ebben az a szopás (ez történt velem is), hogy pl adott mondjuk a Sodier osztály, ami 3. szintû (ez 7 db osztható pontot jelent). Kiosztod annak rendje és mondja szerint. Aztán játszol egy másik soldier karakterrel, vagy/és karakterkártyát húzol és voilá már is 14. szintû. Belépsz hogy oszd a pontot és látod oszthatsz 62 pontot. Kiosztod kilépsz és játszol vele... és már el is rontottad ugyan is 14. szinten összesen 50 pontod lehet, abból 7 már elhasználtál, tehát a korrekt szám a 43 lett volna. Ergo egy 14. szintû karakter egy 17. szintû karakter pontszámával rendelkezik. Erre már azt mondja a BioWare igazságtalan elõnyhöz jutottál a játékban.
Ha késõbb visszalépsz a karakterlapra a pont korrigálódik, de amit kiosztottál az ott marad. Így aztán láthatod a fantasztikus -19 pontot. Ez most csak egy példa volt, de kb így néz ki.
Na ezért akár bannolhatnak is. A legnagyobb probléma az hogy pl 18. szinten már kaphatsz annyi plusz pontot, hogy minden értékedet 6-ra felhúzhatod. De ezt azért észre lehet venni. Ennek ellenére ha használod bannolnak.
Na mindegy lejelentettem magam, remélem nem lesz bajom a dologból, de valami kegyetlen idegesítõ ez az egész!!!