22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    Ez nagyon érdekes. Örülök, hogy azért megoldottad.
  • Prince23
    Reckoning DLC kiszivárgás
  • RAMyMamy
    máshova telepítéssel sem volt jó :(

de végülis megoldottam
    felraktam tesóm gépére az origint, ott működött. az én mappámat töröltem és a másik gép origin mappáját átmásoltam. most jó nálam is.
  • Harbinger
    Írj a supportnak, esetleg tedd másik mappába/meghajtóra. Nálam a D-n van, ahogy a játékok is.
  • RAMyMamy
    így néz ki az origin mappám

az origin.exe kitörlődött, mint írtam, indítás után egyből

kértem egy exe-t, bemásoltam, de ugyanaz

ezt írja ki:

vírusirtó nincs fent, rendszergazaként futtatással sem jó
  • Darun
    Mi tegnap több mint egy órát bohóckodtunk. Készülni szerettünk volna a versenyre, de sehogy se tudtunk belépni egymáshoz, kb fél tucat Origin újraindítás után se. Aztán elcsesztünk még 10 percet, mert kiderült hogy a hétvégi event nem 7:00-tól elérhető hanem 7:10-től. A hétvégi event így is csak a harmadik újraindításnál jött be, de egymáshoz csatlakozni akkor se tudtunk, végül kénytelenek voltunk megkérni egy harmadik embert hogy holstoljon nekünk. (próbáltuk az előre megbeszélt beállítás/quick match trükköt is, de az EA szerverek "ügyesebbek" voltak) Aztán az extraction körben jutott eszünkbe hogy akár a hétvégi eventet is megcsinálhatnánk. :D Két percen belül meg is volt a 3 killstreak :P
  • RAMyMamy
    nem
  • Fpocok
    windowst telepíteted újra?
  • RAMyMamy
    hát már elegem van ebből a szar originből

újratelepítettem már vagy 10x, registryt is kipucoltam, de mindig ugyanaz a probléma: a frissítés után feljön egy üres dosos ablak és nem írja ki, hogy kész a telepítés. ha el akarom indítani, az origin.exe letörlődik...

mi a francot csináljak vele?
  • mastero87
    Szakmai hozzáértő válasz következik: havány lila fingom sincs. (Ráadásul még alkolholt is fogyasztottam, tehát még annyira sem tudom, amennyire egyébként nem tudnám.) AZ mindesetre biztos, hogy amikor új tartalom jön ki, akkor a magyarítást szépen le kell szedni, majd újra feltenni. Mert az ilyenek nem hogy csak az új tartalmakat jelenítik meg idegen nyelven, hanem a tapasztaltak alapján gazul átírják a már lefordított részeket a korábban megjelent szövegek közül. Mockosz kisz déjelcék.
  • Fpocok
    Igen, de nem a mass effect miatt... csak így jött ki.
  • Harbinger
    Épp a Dead Space 2-vel játszok, egy kis poén Indoctrination session. :D
  • Ryder62
    lol

tehát mindent újratettél :D
  • Fpocok
    Igazán pont úgy voltam vele, hogy miután lőttem a képet hajnali 3kor, hardvercsere miatt újra kellett raknom az egész windost. Felraktam játékot újra, patcheltem, bemásoltam angol fileokat és azóta jó :D
  • Ryder62
    De akkor mit raktál újra? Patchet? :D
  • Fpocok
    Újraraktam, most jó. Nem volt nekem magyarosítva.
  • Ryder62
    Akkor ez csak akkor jön elő ha fent van a magyarítás?
  • mastero87
    Ha volt magyarítás rajta, telepítsd újra. Ha nem... k*rd ki a légzsilipen ^^
  • mastero87
    Crushing a computer was punishable by death in the empire.
  • Harbinger
    Nálam igen. Szét is vertem a gépet, Javik tanításait követve. XD
  • Ryder62
    LOL

Ez másnál is ilyen?

• Harbinger
    Lehet jövő hétten, vagy azután. A múltkor is milyen csendbe voltak és mekkora meglepi volt a Retaliation. :D
  • Darun
    Akkor tuti mostanában fogják kiadni, mert az éjjel tapsoltam el 300k creditet.
  • morzsi555
    MP dlc-t csak néhány nappal a megjelenés előtt szokták bejelenteni, azért hogy az embereknek ne legyen idejük összegyűjteni elég creditet. Szerintem februárban biztos hogy jön. Az SP dlc meg márciusban, mert akkor lesz egy éves a játék.
  • HJ
    Teljesen egyetértek veled! Ahogy írtam is a #19775-ben: vannak fenntartásaim.
  • mastero87
    Már csak arra volnék kíváncsi, mikor lesz hivatalos bejelentés. A patchek általában kiegészítők előtt érkeztek; ezen belül a tartalom amga keddenként, az előzetesük pedig általában csütörtökönként. De egyelőre ma sem történik semmi, nagy a hallgatás BSN-en is.
  • morzsi555
    Mass Effect 3 DLC leaked in new patch data
    New Mass Effect 3 co-op DLC uses single-player data
  • mastero87
    Látatlanban nyilván nem lehet értékelni. A fordítás minősége azonban csak legutolsó sorban múlik a helyesírási hibákon és az elgépeléseken. Szövegfájlból nézve csak a lényeg nem derül ki belőle. Koherensek-e a mondatok, ismerik-e a kontextust, vagy csak úgy nekiestek az adatbázisnak, aztán beleírták, hogy szerintük az adott mondat úgy önmagában mit jelenthet. A különbség hatalmas.
    Példának okáért volt szerencsém a Trónok harcát magyar felirattal is megnéznem (muszáj volt, akivel néztem, nem tudott angolul), és bár elgépelés nem igen volt benne, ettől még nem volt jó felirat. Helyenként nagyon el volt találva, sokszor viszont a tisztelt fordító nyilvánvalóan nem értette, mit jelent egy angol mondat, vagy nem tudta rendesen átültetni magyarra, ezért aztán odaírt... valamit. Ami pocsék volt.
    Egy szó, mint száz, látatlanban valóban csak annyit lehet mondani, hogy kiderül, ezek az állítólagos fordítók (merthogy egyelőre a te szavadon kívül semmi sem támasztja alá létezésüket vagy a munkájuk komolyságát) mire lesznek képesek.
  • HJ
    Amit én láttam belőle az kb. a ME1 fordításának a minősége volt. Legalábbis abból a saccra 100-150 sorból amit olvastam. Nem volt benne se feltünő helyesírási hiba, se elgépelés. Ahhoz meg már elég játék fordításaban voltam benne hogy tudjam mi tűnik jónak és mi nem. Persze benne van a pakliban az is hogy a többi része pocsék. Majd kiderül.
  • mastero87
    Pontosan. Bár azok alapján, amit leírtál róluk, túl magas minőségre nem számítok. Az pedig, hogy nem szépirodalmi mű... nem Victor Hugo, persze, de egy történetközpontú játék szövege. Mindegy, hogy miként definiáljuk, ha nem elég jó, konkrétan a játék minőségéből és élvezhetőségéből von le. Ez ilyen egyszerű. ;)
  • HJ
    Nekem teljesen mindegy. Ahogy írtam is: épp csak belenéztem és az jónak látszott, de nekem most az AvsP2010 után pár hónapig semmi kedvem ömlesztett szövegekben kutatni :)
    Mindenki csinál amit akar és egyszercsak majd a játékosok kapnak valamit valakitől. És vagy jó lesz vagy nem. 2 hónap, 0,5 év, 1 év. Majd kiderül időben. Ennyi.
  • mastero87
    Hmm, erre én is kíváncsi vagyok (mint a masseffect.hu-s projekt egyik fordítója). Ha szövegfájlt fordítanak, azt gyorsan meg lehet csinálni de annyira lesz érthető/élvezhető, mintha kínaiul lenne. Ismerem a fájlt, tudom, miről beszélek. Ha meg nem... nos, akkor vár még rájuk sok finomság ^^ 35 %-ig mi is eljutottunk 2 hónap alatt. Utána jön a jóság :)
  • Harbinger
    Ez Reaper kód! Én még nem is néztem.
  • morzsi555
    Összefoglaló:

- assault rifle, shotgun and sniper rifle ultra light materials (probably primarily for multiplayer)
    - SMG Power Amplifier, Pistol Power Amplifier: Description: "Generator designed to enhance the effectivenes of biotic and tech attacks"
    - most of the recent single player DLC weapons are getting added to multi player
    - co-op mode: a multiplayer game mode that pulls your paragon/renagade values, reputation points and updates your plot progress from the single player campaign
    - Challenges for Blood Pack Punisher, Venom Shotgun, Adas Anti-Synthetic Rifle, and Executioner Pistol have been found.
    - a file named Reckoning that has the Chakram Launcher in it.
    - Lines for Biotic Protector and Flare; However, there's quite a lot of stuff from Leviathan so that might just be SP relics.

Ezt csak úgy: link
    "For the most part BWM [Bioware Montreal Studio] worked on Omega and all other DLC was mainly done in Edmonton [Bioware Edmonton Studio]."
    Bryan Johnson
  • Fpocok
    Ezeket már mind próbáltam... ezek ellenére is simán elveszik úgy, hogy soha vissza nem jön.
  • koschwarz
    ha nem kapod meg a meccs végén a creditet:

1. azonnal menj a store-ba, ott már megjelenik általában.
    2. ha esetleg nem, akkor a játékból teljes kilépés-visszalépés segít. persze ez szar, mert esetleg egy jó lobbyból kell kilépni, de ez van.

a lényeg, hogy nem szabad fegyvermenübe vagy powermenübe menni ilyenkor.
  • Fpocok
    Valami gáz lehet a patchel :D

• morzsi555
    Nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen lehet.
  • ZSOOLT2
    Beolvassa a paragon/renegát állapotot, reptációs pontokat, és az egyjátékos kampánybeli haladást. Talán valamilyen SP-MP közötti Co-Op is lesz benne.
  • morzsi555
    "That's in there, at least it seems like it - we're looking at a multiplayer game mode that pulls your paragon/renagade values, reputation points and updates your plot progress from the single player campaign "

Ez nagyon furán hangzik.