Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem még nincs meg, de gyanítom Javik Particle Rifle elvén mûködnek. Jó moddal és odafigxyeléssel gyakorta infinite ammo.

Fpocok
Ok, köszi. Majd ha lesz alkalmam, kipróbálom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lacoka12
automata töltödös clipje van ha ki fogy vársz egy kicsit és vissza töltödik magátol

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Fpocok
De akkor hogy mûködik? Azt írta a leírás, nem használ thermal clip-et...
(Tudom, hogy egyszerû lenne csak kipróbálni, de most nem tudom elindítani játékot)

Lacoka12
hamar ki fogy a tára

Fpocok
Valakinek van tapasztalata a Collector SMGvel? Épp most kaptam meg, mielõtt kiléptem, és nem volt még alkalmam kipróbálni.
Valami olyat írt, hogy nem használ lõszert, meg jó armor ellen... mi a tapasztalatok?

Ez a mód megy valakinek?
cinema mód
Nekem régebben ment de most csak kidobál a logo-nál, a játékban ki van kapcsolva az értesítés is.De nem tudom mûködésre bírni.

Ok, megvan, rájöttem. Hülye vagyok. Csak a max 30 DB-re kellett felvenni a mikrofon jelerõsítését, meg emelni a lejátszási hangerõn.

Lacoka12
a hangnémító mellett van

Realtekben nem tudom beállítani, inaktív a gomb:
http://kep-feltoltes.hu/share-69BD_50A758BD.html

Vezérlõpultban sem megy. Alapértelmezettnek és használhatónak jelezi,d e hang csak akkor jön belõle, ha az eszköz figyelést engedélyezem, akkor viszont folyamatosan mindent bead, de a játékban akkor sem megy hiába nyomom a tabot, állítom át más gombra, vagy folyamatos pofázásra. Privát szobában kipróbáltam.
http://kep-feltoltes.hu/share-64C0_50A758BD.html

Lacoka12
relatek audio mangerbe kell win 7-el azon belül sound manger

Valami miatt Win7 alatt trükkösebb a mikrofon beállítása. Nálam se látni az Options - Sounds alatt, hogy van line-in bemenetem, XP alatt simán "látta". A BioShock-nál nálam emiatt hang sincs.

nem tudom, mennyire értesz hozzá, szóval leírom részletesen akkor

windows óra mellett a hangszóró ikonra jobb klikk -> rögzítõeszközök -> mikrofon beállítása alapértelmezett eszközként
aztán próbálj meg beszélni bele, ha a zöld sáv villog mellette, akkor mûködik. ha nem, akkor nézd meg, hogy nincs-e véletlen lenémítva, mikrofonra jobbklikk -> tulajdonságok -> jelszintek
Mimasz
2 külön gép, tesóm és én használnák az accom. Nem egyszerre.

aza gond, hogy ez elvileg mind megvan mégsem mûködik

Ryder62
Most próbáltam ki a citadel pakkot egész korrekt.

Viszont ha így indítom akkor kb 15 másodpercet is tölt az elején (logók elött) pedig csak 1 pakkot tölt be. És van vagy 20-25 <#idiota>

Így sokat tölthet a játék, hosszú percekig is akár, viszont sokkal szebb lesz.

Az meg hogy átszínezi, húha, ez még semmi egy fallout 3 textúra csomaghoz ahol szinte minden 3. vagy 4. textúra más színû vagy más dizájnal rendelkezik mint az eredeti.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

hangbeállításoknál kell bekapcsolni a mikrofont és a tab lenyomása alatt lehet beszélni
Kell valamit beállítani, és ha igen mit a játékban való dumáláshoz? Akár a játékban magában, akár kint a windowsban (7-es).
A mikrofonom nem akar mûködni, pedig biztos jó. Füles szól, de beszélni nem tudok.

Jah ok! 😄 Erre viszont amit az elõzõekben is írtam: lehet hogy a COD nem teremtett mûfajt, de attól még lehet kiemelkedõ játék. Hogy saját példát mondjak: A Bf2 nem mûfajteremtõ, jobb játékot is találok nála, nagyon keresnem se kéne. Még is, ha háborús tfps-t kéne mondanom, elõször azt mondanám. Pont azért, mert 5-6 év után is azt veszem elõ, ha erre szottyan kedvem.
Gondolkodtam rajta, hogy felrakom, de nem mindegyik textúra jobb, van amelyiket át is színezi, ami nagyon idegesítõ és macerás felrakni is.

Ryder62
Valaki próbálta már ezeket a hd textúrákat? Elég bonyolult a telepítés mert kicsi csomagokra van osztva viszont nagyon nagy a különbség az alap és a 4k textúrák között.

Pár összehasonlító kép a modból:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Normandy:

Vancouver:

Citadel:

Asari öltözék:

Persze nem csak a padlót cseréli hanem ahogy elnéztem egy-egy helyszín (citadel, normandy belsõ, tuchanka stb környezeti elemeit 😊

Itt lehet csemegézni

Remélem a tag egyszer befejezi és kiadd egy komplett csomagot ami a textúrák nagy részét lecseréli 😊 Mert egész jó munkát végez <#eljen>

Azért írtam, hogy kevered, mert Harbinger beírta, hogy ha már a COD benne van a legjobb százban, akkor a ME-nek is ott a helye. Erre te azt írtad rá, h a COD nem az RPG listán volt, amikor olyan lista csak az év játéka szavazáson van, a 100 legjobbnál nincsenek kategóriák.
Ki kell ábrándítsalak: nem keverem. Az hogy a ME év játéka legyen, bármennyire is szeretem, nálam esélytelen. Érzelmi oldalról még oké, de technikailag egy középszerû játék (töméntelen és amatõr bugok, amiket több mint fél évvel a megjelenés után sem voltak képesek/hajlandóak kijavítani)
Mivel én rpg kategóriában vagyok leginkább érdekelt, ezért rögtön oda kattantam és szembe is sültem a ME-vel, meg a Diablo/Torchlight triumvirátussal, amibõl utóbbi kettõ el is vette az én életkedvem is. Mint asztali szerepjátékos, a halálom az amikor a Wow-ra meg a Diablo-ra azt mondják hogy szerepjáték. Ez csak a szavazók illetve a szavazást kiírok hozzá nem értését bizonyítja nekem.

Ez a minden idõk 100 játéka meg olyan, én kipróbáltam a TR-t, talán fél órára is le tudott kötni, de ennyi. Nem az én stílusom. A Vice City-t is jobban preferálom mint a sima GTA3-t. A tetris is utoljára a DOS-os idõben kötött le, mert a DOS Navigator-ban az volt a beépített játék. Ezzel csak arra akarok célozni hogy mindenkinek más kategóriái vannak a "legjobb"-ra. Az én szempontom az hogy mennyire kötött le/érdekelt az adott játék, nem az hogy teremtett e mûfajt vagy sem. És a ME leköt annyira hogy bekerüljön a saját 100 legjobb játékomba. Mondom ezt úgy hogy én Commodore 64-en kezdtem, réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Itt két külöbözõ dologról van szó. Kevered a szezont a fazonnal. 😊
A #19022 számú hozzászólás év játéka szavazás, a #19024 pedig a 100 minden idõk legjobb játéka egy weboldal szerint. Az egyikben benne van a Mass Effect rpg kategóriában, legjobb játék, legjobb nõi szinkrohang (még nem tudom mi még); a másik pedig egy 100-as lista, ahol egész a 70-es évektõl kezdve idõnrendi sorban van a 100 legjobb játék.

Btw akármennyire jó játék is a Mass Effect 3 (vagy a többi rész), csodálom, h bekerült a listára olyan stílusteremtõ, mérföldkõ játékok közé, mint pl. a Pac-Man, Mario, Pong, GTA 3, Tomb Raider, Tetris és hasonlók.
Az nem az rpg listán volt 😄 Bár megjegyzem, amennyire a Diablo rpg, annyira pl a Black Ops is.
Én nem ismerem ezen listát se, de ha bármelyik COD felkerült rá, akkor az ME3-nak teljes joga megvan hozzá.

Ebben egyébként az az igazán lol hogy a Diablo és a Tl helyett kapott, míg pl a Dishonored nem. Igaz hogy még nem játszottam vele, de sztem több köze van a szerepjátéknak mint a két ott szereplõ h&s-nek. Az hogy két ilyen cím bekerülhetett, számomra csak az adott oldal komolytalanságát bizonyítja.
Viszont ha egy lakásból futtatod mindkettõt, akkor kifelé ugyanaz lesz az IP címed mindkét játékból, tehát egy account, egy IP. Ha más IP-rõl jelentkeztél be, folyton küldte az emailt, hogy te vagy-e.
Ez elég amatõr megoldás egy Blizzard részérõl. Ez a két géprõl bejelentkezés a visszaélés legkézenfekvõbb módja.
Mondjuk különbözõ játékokkal elképzelhetõ. A Blizzardnál is ment egyszerre a D3 meg a Wow.
Egyszerre biztos nem.
Mimasz
Srácok 2 géprõl egy Origin accot lehet használni?

Néhány száz ember szokott ilyenekre szavazni, nem ér semmit se ez a lista. A GOTY-ra a jelölést meg marhára nem érdemli meg a ME 3, nem hogy meg is kapja. Maximum a multiplayer kategóriában lenne a helye.

Ryder62
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mass Effect 3 Soundtrack - Creation

Én azért még is egyet értenék veled. Ha a 100 legemlékezetesebb játékot kéne felsorolnom, biztos hogy helyet kapna a ME is, bár az elsõ rész szerintem is jobban megérdemelné. De gondolom ezt az EA üzleti okokból nem engedte.
Bocsi. Így egy kicsit pontosabb a link.
Minden idõk 100 legjobb játéka között helyet kapott a Mass Effect 3. Lehet szavazni, h megérdemelte-e vagy sem. Eddig a ME 3-ra szavaztak legtöbben és a többség (nagy többség) igenre szavazott. Ebbõl is látszik, hogy mindig a panaszkodók a hangosabbak. Mondjuk szerintem az elsõ rész inkább megérdemelte volna a helyet a listán, de ez már csak az én személyes véleményem.
Calver
wow, best rpg kategóriában Torchlight 2 és Diablo 3.
no offense, néha elgondolkozom azon, h az ilyen oldalakat vajon szellemileg retardált emberek rakják-e össze, akik a "kõkemény" videojátékokról való firkálás közben képtelenek a hack'n'slash játékokat megkülönböztetni az RPG-ktõl <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Tessék mindenkinek a Mass Effect 3-ra szavazni. Persze mindenkinek joga van mást választani, de akkor is tessék a ME3-ra szavazni 😄
Azért, mert az N7-es challenget múlt héten lehetett megcsinálni. Szerdától péntekig vagy szombatig (nem tudom pontosan). Most már nem lehet.
Ha jól emlékszem azt csak a múlt héten lehetett csinálni 3 napig. Vagy az már két hete volt? :$
Fpocok
De pont human csajjal csináltam meg egy silvert, rámentem challengre és 0/3 volt.

Szerintem is, bár a méreten kívül nem sok közös vonás van bennük.
Mimasz
Volusra gondolt szerintem.. 😄

1. dafuq?
2. Sebez ha belemész, de nem halsz meg rögtön
3. N7-es nap challengehez kellett.

Fpocok
extract 3 times with a human character az mi?

Fpocok
1. lol nem is tudtam, hogy az ewok is játszható faj lett.
2. Volt az egyik mapon ilyen bazi nagy kék darázs-vihar felhõ... az micsoda? Nem mertem közel menni.

Nekem az Origines játékaim közül a 3 Mass Effect dobozos, a többi játék digitális formában van meg. Ha netalán feltörik a profilom, akkor ha a kép a 3 dobozos Mass Effect-rõl, amiknek a dobozán a kulcs megegyezik azzal a kulccsal, amivel Origin-re vannak regisztrálva, nem elég, akkor nem tudom mi kéne még nekik.
Vraaanyek
akár hiszti, akár nem, én biztos ami biztos jelszavat változtattam, 2szer! 😄 ...és csináltam egy rakás screen képet az originbe bejelentkezve, a játék meglétérõl, DLC-k meglétérõl, mindenrõl... 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Én szeretem, bár ritkán használom. Nem vicc, de szinte kizárólag csak a Valkyrie-vel. Nem annyira jó mint a singlében, vannak jobb AR-ek, de szerintem használható. Azért Platinumra nem mennék vele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...