22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #20000 A BSN se fogadja el a kártyádat? Ott is lehet pontot venni. -
Kosz, iszol valamit shawty? 
Az Infiltratort amugy erdemes vegigjatszani szerintetek? Ad valami pluszt a fo sztorihoz? -
RAMyMamy #19998 nem baszogatásból, de szép neved van
-
Ha egymás után játszod a részeket akkor fel fog tűnni. -
sanya200 #19996 Nem akarják olcsóbban adni az omega dlc-t 320 pontom van és ha veszek most 1600-at akkor pont nem marad annyi hogy beleférjen még egy 800 pontos dlc
720 pontom marad ha megveszem az omega-t és én kénytelen vagyok futárral hozatni a cdgalaxisból mert nem fogadja el az origin a visa kártyámat ...
-
En nem tapasztaltam latvanybeli kulonbseget a 2 es a 3 kozott...
Se fenyeroben, se mashogy. Aztan lehet hogy csak azert, mert a 2-vel mar vagy masfel eve jatszottam utoljara... -
sanya200 #19994 Már láttam jó egy hónapja max egész jó lett a története tetszett de a grafikai stílusba beletudnék kötni, nem igazán illik a mass effecthez ez a dead space anime féle vérengzés.Viszont a vége nagyon megható nem sok kellett hogy el ne sírjam magam tényleg, pedig ez ritka de engem nagyon megindított. -
Mass Effect - Paragon Lost (tölthető)
-
bendáj17 #19992 Királyul nézz ki a single. Alig várom hogy kipróbáljam. :)
-
-
Na, csak jó lett :) -
0-s fényerővel. Ég és föld az egész játék így, sokkal tisztább számomra.
-
Hallod, nagyon zsír lett. Nekem így tetszik. :) Köszönöm!! -
Ja, megtaláltam azt is! Kipróba. -
2ben kikapcsoltam a film effektet és tűéles jó. Mondjuk ott magas gammát használtam.
Ryder: kösz a linket, ki fogom próbálni!
Azt lehet tudni, hol kell ezt? Van gondolom valami config.cfg? :) -
Harbinger #19985 A 2 egyébként is sötétebb sok helyen, talán mert olyan film-noiros hatást akartak adni neki. Egyébként a 2-ben szebbek a környezeti árnyékok. -
AdamBast #19984 nekem az ME2-ben vpolt ugyanez, nyilván nem úgy állítottam be hogy látsszon az n is meg a 7 is. nem láttam volna semmit, kifolyik az ember szeme. -
Tévedtem, ki be kapcsolgattam a dinamikus árnyékot, akkor is Shep feje félig sötét :D Szóval nincs összefüggésben vele.
Amúgy ja, 0-án van, azt írja úgy állítsam be hogy az N is meg a 7-es is látszódjon. Kb -3-nál kezdet kirajzolódni a 7-es a fehér négyzetben. De akkorra már nem láttam semmit. :D
Rátettem élsimit driverből így minden él tűéles, csak a betűk ingame kicsit töredezetté válnak, nem zavaró, de feltűnő.
Találtam neked egy topikot BSN-en
Ha legalulra görgetsz, látsz két kép linket. Nézd meg őket.
A Depth of Field-et kell kikapcsolni. -
Harbinger #19982 Nekem is így fest kb. Legalábbis itt ninc solyan feltűnő.. izé, nálam alapon vana fényerő, a grafikai beállítások meg maxon. -
sanya200 #19981 amúgy atin kicsit szarabbak az árnyékok úgy tudom de ezekkel az árnyékokkal mindig gond volt az egyben meg a 2-ben is. -
Ja, neked sokkal szebb.
Amúgy pakoltam rá videókártya drivernél élsimitást és anizot, akkor jobb nekem is. Csak kicsit sötét néha. Amúgy a küldetéseknél nincs gáz.
Amúgy neked is jó sötét, mennyin van a fényerő? 0-n? -
Nekem így:
Shep feje meg karja a dinamikus árnyéktól ilyen. 1-ben és 2-ben nem is használtam de itt kell mert vannak elemlámpás részek a játékban.
Sajna olyan hatást kelt így mintha öregebb lenne. De most elkezdtem játszogatni a beállításokkal, mindjárt kipróbálom árnyék nélkül hogy nézz ki. -
Akkor mit javasoltok?
Én csak a fényerőt tudom módosítani a játékban. Nektek van más beállítási lehetőség is?
Azt kipróbáltam, sajnos ezen a részén semmit sem változtatott.
Ryder: neked pl. ez a hajós kép hogy néz ki?
Ez a galaktikus térképtől balra készült a falról.
De nézzétek meg Shepard feje és karja is gagyi...
Full fényerő:
0-s fényerő:
-
Harbinger #19977 Igen, én is arra tippelnék. Az ME3 CIC amúgyis olyan sötét, nálad meg meglehetősen világos van. -
Hol van ilyen?
A grafika menüben nekem csak fényerő van, amit felvettem +2-re.
Más állítási lehetőség nincs.
Csak az anti aliasing és dinamikus árnyék.
Bárhogy állítottam, ez a része nem változott. A kontraszton a monitoron próbáltam állítani, valamelyest jobb lett, de ha ti is látjátok, hogy rossz, akkor nem a monitorom beállítása. :)
Meg minden más játéknál jó, nincs ez a gond. ME3ban meg nem tudtam ezen módosítani.
Úgy van beállítva a fényerő, hogy mind a két kockában látom az N és 7-et. (de mondom bárhogy állítom, ez a része ugyanilyen marad).
Hm... -
Így elsőre olyan mintha a kontraszt nem megfelelően lenne beállítva.
A menüben van kontraszt, fényerősség állítási lehetőség, első körben próbáld meg ott átállítani. -
Amúgy tényleg csak ott gány, ahol árnyékban van valami. Akár egy karakter feje. Ahol rásüt fény, stb, az persze jó. A lenti képnél is látszik, hogy egyébként a fényes rész az tök jól kidolgozott, tök szép. Viszont, ahol megjelenik bármilyen rávetett árnyék, ott elég csúnya.
Ezt nem tudtam, hogy ez a videókarim miatt van, vagy nemtom. De minden másnál tök jó, ME2 is tök jó, ez meg nem annyira. :)
De ha ez nem javítható, akkor nem gond, csak érdekelt, hogy az én készülékemben van-e a hiba, vagy sem. :) -
Pl. erre.
De nagyjából arra gondolok, amit te is leírtál, hogy néhol indokolatlanul pixeles. És ez még egy istenes kép.
Azért furcsa, mert ME2ben tökéletes volt (ott a dinamukus rontotta el). De itt dinamikus kivételével is nagyjából pont ugyanolyan rossz.
-
Erre gondolsz?
Ezek alap árnyékok amiket ki sem lehet kapcsolni. Rondák és pixelesek.
Csak a dinamikus árnyékokat lehet kikapcsolni.
Látszik is hogy az a paca úgymond oda van csak rajzolva mert árnyék van az árnyékban. Erre sajna nem találtam még gyógymódot, szívesen eltüntetném. Inkább ne legyen ott semmi ahogy a ME1-ben, ME2-ben.
A grafika meg hát ... igen, rondább helyenként mint a ME2-ben. -
Oké, rakok, azért is mondtam. :)
De ha esetleg ennyiből már rávágtátok volna, hogy igen, ezzel már én vagyok a 600. ember a topikban, és erre megvan a tipikus javítás, akkor nem kellett volna. Mindjárt lövök, aztán rakom. -
Harbinger #19970 Lehet valentin napra tartogatják. Eddig azt hiszem nem volt semmi konkrét infó, csak hogy lesz. Kedden tuti nem jön, mert akkor már lett volna bejelentés vagy trailer. -
sanya200 #19969 A dlc-ről van vmi hír? Úgy volt hogy a héten lesz nem? Már vasárnap van. -
Harbinger #19968 Egy kép jó lenne, de az is igaz, hogy helyenként az ME3 grafikája nem épp a legszebb. :S -
RAMyMamy #19967 az árnyékok alapból ocsmányak, semmi köze a gépedhez -
Esetleg ha raknál be egy képet... sokat segítene. -
Sziasztok,arra van otletetek,miert rossz a grafika,foleg az arnyekoknal?Talan talalkoztatok vele.Indokolatlanul sotetes darabos. Grafika fullon,vidkari is jol beallitva,minden egyeb jatek jo,me2 is. Dinamikus arnyek ki be tok mind1. Talan mert reloaded? Vagy nem neki tetszo driver? Ati 4970. Anno megjeleneskor is problemam volt,masik me3 verzioval is,furi,mert tuti nem ilyennek irtak meg,me2 sokkal jobb grafika. Hiaba kalibraltam. Ha nem ismeros,esetleg tolthetek fel kepet,de talan massal is elofordult. Koszi -
Harbinger #19964 A Steames ME2 simán aktiválható Originen! Az 1 nekem EA supporttal sikerült. Így nekem mindháro mrész 1 helyen van. :)
Egyébként összehoztam egy kis ME Trilogy FAQ-t, pár általános infóval, ami remélem elég részletes és koherens. Persze bárki írhat, kérdezthet és ak itud - meg én - válaszol. -
Koszi! Egyebkent nem nagyon ertem ezt a Steam kompatibilitas dolgot. Nem latom benne a logikat.
Az elso Mass Effectet meg valamikor talan 2008 vegen vettem, be is tudtam regelni. A masodikat mar nem, a harmadik meg mar nincs is Steam-en..ha ennyire nyomjak azt a szaros Origint, akkor miert nem szedik le Steam-rol az elozo ket epizodot, es migraljak valahogy Origin ala?
Biztos azert, hogy nehogy veletlenul egy accon legyen meg mind a harom jatek. Gyoker EA... -
Trilogy nem Steames, és csak az ingyenes DLC-ket tartalmazza (tehát bőven nem mindet).
Az ME2-t tudod megvenni Steamen, és csak ekkor lesz Steames, az ME3 nem kapható Steamen (és az EA-origin miatt nem is lesz ott). -
Evoluti0N #19961 A Trilogy nem tartalmaz minden dlc-t. Tartalmazza az első rész mindkét dlc-jét, valamint a 2. rész ingyenes dlc-it, valamint a Cerberus Network-höz járó dlc-ket. Steamen szerintem nem tudod aktiválni őket. Csak Originen. Legalábbis a 3. részt biztos hogy nem, mivel az csak Origin-es, a másik kettőben nem vagyok biztos, h aktiválhatóak-e, de nagy valószínűséggel nem.