Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen> Ami tetszett:
- 2 új ellenfél; új Mech típus és az Adjutant.
- Omegát keresztül kasul bejárjuk.
- Kellemes soundtrack.
- Hatalmas csaták fõleg a második felében.
- Aria és Nyreen.
- 2-3 új fegyó.
- Néhány ismerõs helyszín.
- Hosszú játékidõ, nekem 6-7 óra között volt.
<#levele>#levele> Ami viszont nem:
- Ár/érték arány.
- Néhány bug, fõleg átvezetõkben.
- Néhány helyen kicsit unalmas.
- Van 3 mellék küldi de az a "vedd fel a pályán" tipusú.
- Semmi extrát nem add a befejezés után, nem térhetünk vissza.
- Pálya tervezés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Afterlife belsõ tere miért nézz ki máshogy mint a ME2-ben? Teljesen máshol vannak a lépcsõk, még Aria páholyába felvezetõ lépcsõk is megváltoztak.
- Undorító textúrák tömkelege. Gondolom a konzolos limit miatt (2G😎 össze kellett sûríteniük ezt-azt.
- A vége egy kicsit fura lett.
Összegezve: 9/10, ME3 legjobb DLC-je eddig, ha a hosszát nézzük, az összes ME DLC közül ez a legjobb, hangulatban nagyon jó, bár a LotSB szintjét nem éri el (10/10). A Leviathanban sok háttér infót tudtunk meg és azok kapcsolódtak a történethez viszont ez nem, itt nincs semmi ilyesmi, ez egy akció dús DLC.
Az árát viszont nem éri meg! Egyszerûen túl van árazva. Annyiba kellett volna kerülnie mint a többi DLC-nek (800BWP)
Fõleg hogy nem olyan mint a LotSB hogy a teljesítése után visszamehetsz bónuszokért, infókért stb
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
majd talán egyszer végignyomom én is...
Elsõ Omega dlc értékelések:
Eurogamer - 4/10
GameFront - 75%
Parasite Eve 2, best game EVER!
És mi az elsõ dolga,... hogy áthúz a Citadellára. Elõbb odaér mint Shepard. NEVETSÉGES...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Most leveszem a Mass Effect fan szemüveget....
Az 1200MS pont rendkívül drága érte. A következõ problémáim voltak.
A sztorija semmi újat nem hoz, nincs fordulat, kiemelkedõ esemény, bár erre számítottam. Nincs új hub, Omegára visszatérni már nem lehet. Nincs új (Normandy-ra csatlakozó) csapattárs (Tuian csajt betehették volna végleges csapattársnak) nincs új fegyver sem (oké Valkyrie, de az nekem már a játék elejétõl fogva megvan), pár fegyver mod, ami a multiból már ismert. Nem lehet megtörni Aria elsõszámú szabályát.... egy este erejéig se. Oké Shepard az Shepard és nem James Bond, de akkor is.
Tehát gyakorlatilag egy interaktív mozi. Élvezetes, szórakoztató, de semmi képen sem annyira kiemelkõ, ami ezt az árat indokolná.
A Shadow Broker DLC még mindíg veretlen!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Aria szétnyit egy forcefieldet a biotikus képességével.
Aria bechargol az Afterlifeba a végefelé.
Egy batarian és aria buzdító beszéde.
Amúgy írják, hogy miután végigjátszod a dlct, azután Aria továbbra is a citadel purgatory bárjában üldögél. lol
- Rengeteg auto dialógus
- harcban nincs semmi újdonság
- Aria Flare képessége igazából csak egy biotic explosion, Lash-t már ismerjük a multiból
- A turian nõ biotic protectorja meg egy olyan power aminek igazából csak a multiplayerben lenne értelme
- a hub részek csak annyiból állnak, hogy a sok csõ harc után sétálgathatsz egy nagyon kicsi területen és hallgathatod, hogy mit beszélnek körülötted, meg kicserélheted a fegyvereidet...
Ez csak egy nagyon drága mellékküldetés. A me2-ben volt értelme az ilyennek, mert akkor még nem ismertük a befejezést, de így semmi értelme.
Viszont azt el kell ismerni hogyha youtubera egy 3 órás végigjátszás kerül fel az azt jelenti hogy nekünk "nagyon ráérõs, mindent megnézõs és mindent elolvasós" játékosoknak sem lesz hosszabb 4,5-5 óránál. Ellenben ha azt látnánk hogy YT-on is vagy 5 órás végigjátszás van fent ahol mindenki rohan mint az õrült easy-n, akkor megnyugodhatnánk mert akkor nehezebb fokozaton lazán lenne 6-7 óra is akár, nézelõdéssel, felfedezéssel stb meg még több.
Szóval összegezve szvsz megint átb*sztak hogy ez lesz a leghosszabb dlc etc etc.
Megnéztem egy levi végigjátszást YT-on: 3,15 óra jött ki. trolololol
Nah most ha ez tényleg 3 órás lesz (kb mint a Leviathan) akkor <#gonosz3>#gonosz3><#boxer>#boxer><#wow3>#wow3>
Kiváncsi leszek milyen hosszú.
Köszi a válaszokat
De silveren nyugodtan rakhatsz a fitness helyett a lashre. Goldon hasznos a lash, de csak kimaxolva.
Hey folks,
It's true that, unless we decide to change how certain mechanics work, sprinting with the delivery objective will not get you banned. We have used the phrase "clever use of game mechanics" and will stand by that.
Have fun
Cheers"
Bioware Confirmed that Running with the Package is Legal
Átkonfigurálni is lehet: link
"Thomas Abram wrote...
As mentioned, remapping keys is fair game.
To clarify - Make sure you know what you're doing when editing these
files. If you do give yourself some sort of unfair advantage (accident
or not) BioWare reserves the right to ban you."
Miután a játék nem ad lehetõséget a billentyûk átkonfigurálásához, így ez nem feltétlen állja meg a helyét.
[merlinw.org]
Azt meg továbbra sem mondtam, hogy csalás 😄
Omega dlc <#levele>#levele>
Szóval én nem is mondtam, hogy csalás lenne 😄
Gyakorlatilag a játék adta lehetõséget használja ki, ergó nem csalás.