22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Harbinger
    Áh, felesleges. Még úgyis túl könnyű.
  • Harbinger
    Hát nekem van ötletem, elképzelésem. Főleg, aki végigtolta a és a Leviathan sztorit is ismeri. Lehet még itt mozogni más körökben is. De lehet ez az egész maszlag csak a szokásos promó meg hogy ne lőjenek le semmit. Tapogatózunk a sötétben.
  • Darun
    Lehet hogy a Bioware-nél túl sok Dallas-t néztek? Felébred Anderson és kiderül hogy ezt az egész Mass Effect 1-3-ig csak álmodta? :D
  • Fpocok
    "...de az előzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következő Mass Effect játékra.”

Ó, én sajnos igen. Nem tetszik, amire én gondolok.

Bár igazából szerintem csak arról van szó, hogy nem lesz semmi köze az 1-3 történetéhez, simán csak abban az univerzumban játszódik. MMO meg jöhetne.
  • Ryder62
    Chris Priestly a BioWare-től a mai nap folyamán egy fórumüzenetben közölte, hogy ne hivatkozzunk a következő, még készülőben lévő Mass Effect játékra Mass Effect 4-ként, mert csak összezavarjuk vele magunkat.

“Már megmondtuk, hogy Shepard parancsnok története lezárult és egyáltalán nem fog szerepelni a következő epizódban. Ez minden, amit közöltünk a játékról. És nem kell a Mass Effect 3 egyik végződését sem kanonizálnunk, mivel a következő játéknak nem kötelező folytatásnak lennie. Vagy épp előzménynek sem. De még melléktörténetnek sem. Sőt, még az eddig megismert karaktereknek sem kell feltétlen szerepelniük benne.”

Ezt követte Yannick Roy üzenete a BioWare Montrealtól:

“Az hogy mikor játszódik a játék valóban fontos, de az előzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következő Mass Effect játékra.”

Mr. Roy üzenetében azt is közölte, hogy továbbra is lehetséges egy Mass Effect MMO megjelentetése, a következő epizód biztos nem az lesz. Tehát összességében, a BioWare azt mondja nekünk, hogy egy teljesen új történetet kapunk, ami csak az univerzum alapjaiban kapcsolódik majd a korábbi részekhez, és szinte semmi másban.

Ti mit gondoltok erről?

Forrás: masseffect.hu

Szóval, akkor WTF?

Kiemelném ezt: "...de az előzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következő Mass Effect játékra.”
    Más nem igen tudok elképzelni.

Ez így hajnali 2-kor kicsit üt, megyek is alszok rá egyet
  • Fpocok
    Indulj legnehezebb fokozaton és akkor nem lesz baj, hogy nem egyről indulsz, hanem feljebbről. És folytasd a sztoridat, mentésedet.
  • horpeti
    Jah, hacsak máshogy nem. Azt hiszem, akkor egyelőre marad a gép által beadott történet. :) Majd vesződöm vele később.
  • Negritis
    mintha lett volna valaki aki manuálisan belenyúlt a mentésbe
  • horpeti
    Sziasztok,

Újra előveszem az ME3-at, mert nem vittem végig anno.
    Mikor játszottam legutóbb (megjelenés után nem sokkal), akkor az volt a baj, hogy ha importáltam karaktert, akkor nem az 1. szintről indult, és úgy nem volt elég kihívás, ezért új karaktert csináltam. De akkor ugye a történet nincs meg úgy, ahogy csináltam.

Erre azóta már van megoldás? Vagy még mindig ez a "baj"?

Köszi.
  • Negritis
    nekem csak Quari engim van, de elég lesz az is :D
  • Harbinger
    Ez jó lesz, úgyis rájöttem milyen jó is a Quarian Male Geth rifle-lal. :D
  • Darun
    Megint egy galoppos event.
  • ZSOOLT2
    Hétvégi multiplayer event:

Operation Nightfall

Quarian karakterrel kell 50.000 pontnyi gethet semlegesíteni.
  • Negritis
    kb az első multi dlcig toltam, de már ott se voltam túl aktív :D
    aztán karácsonykor újra nekiálltam a singlenek a 2 DLC-t megvéve és hát
    elkapott a hév :D
  • Harbinger
    Ilyen rég játszottál vele, ember? :D
    Egyébként jó upgrade, mert van sok combo pack is pl. biotic power és melee booster.
  • Negritis
    köszi :D mikor néztem az N7 HQ-m akkor sejtettem de biztos ami biztos inkább kérdezek
  • Darun
    Az állandó, tehát ha mást nem is viszel, azt mindig érdemes equipelni. Abból nem darabszámot kapsz hanem szintje van mint a fegyvereknek, de "csak" 5. szintig fejleszthetőek.
  • Negritis
    nah most kérdezek egy hülyeséget, mivel volt egy hosszú kihagyásom multi terén így érdekelne hogy a 4. slotba pakolható equipment is egyszerhasználatos, vagy az megmarad folyamatosan?
  • Ryder62
    Hála a jó istennek.
  • Fpocok
    kb az egyetlen mmo amit szivesen látnék... ha már sg mmo nincs.
  • morzsi555
    Nem lesz mmo a köv. mass effect játék.
  • Harbinger
    Most olvasom a hírt a BioWare/ME holnapján Robin Sachs letávozott. :(
    Az emlékére végig tolom a 2-ben a loyality küldetését, ahogy Zaeed akarja - épp ott tartok úgyis.
  • Harbinger
    Én 4x is végig vittem ritka jó játék. Főleg a végső Priority: Earth mission... hú, vazze...! Mindig úgy vagyok: nah, ez már a vége, mindjárt kivégzem, aztán rájövök milyen piszok nehéz és epikus is az egész csata.
  • Darun
    Segitek: én is járok olyan topicba ami 3 éve kijött játékról szól, felteszem a kérdésemet, megkapom a választ és ennyi. Nem spoilerezik le előlem a játékot. Az hogy más hozzászólásokat is elolvasol, az a te felelősséged, vállalod az elolvasással olyan információk birtokába jutsz, amiket eddig nem ismertél. Én nem haragszom hogy elolvastad a hozzászólásokat. Azért sem haragszom mert nemtetszésedet fejezted ki az ügyben hogy spoilereztem. Ez a te problémád, ami engem nem érint. Ennyi. És igen, 10 hónappal a megjelenés után már ne várd el hogy spoiler-ben fogunk irni a játékról. Köszönöm!
  • Negritis
    legalább a multi dlc jött volna akkor de az se :D
  • morzsi555
    Továbbra is van missile glitch, szart se ért a patch.
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/15806489/1
  • Negritis
    a nyavajgás fele azért volt mer mindenki nyavalyog akkor én is :D
    vannak érdekes dolgok de attól még ennél jobb trilógiával nem találkoztam
  • GreyWarden
    Szerintem mindenképp told végig a játékot , de gondolom ezt nem is kell mondanom, egy éppeszű ember, ha megvesz valamit azt ki is kitolja.:D
    A vége(még, ha nem is hozta a szintet) pedig egyáltalán nem változtat azon, hogy ez egy nagyszerű trilógia, tele idézhető pillanattal. Én őszintén nem értem miért nyavalygott mindenki annyira a vége miatt.
    A lényeg: Megéri végigtolni!;)
  • RAMyMamy
    igen, észrevettem, szóval köszi neked
  • Negritis
    a 2 új DLCnél én is próbálom használni a gombot, de az alap gamenél már nem
  • RAMyMamy
    kommentros videót nem kell nézni, óvatosan kell tekerni a videót, a hozzászólásokat meg nem kell olvasni alatta :D

de a spoiler gombbal kapcsolatban egyetértünk. én pl. a javikos dlc-n kívül a többit még nem néztem és nem innen szeretném megtudni a tartalmukat.
  • genndy
    Abban is simán belefuthat olyan spoilerbe, amit nem akart (a videóban, vagy ha a játszó éppen kommentálja, és elkotyogja, de a kommentek között is).
    Szerintem nem olyan nehéz dolog rákattintani arra a spoiler gombra. Akár még egy évvel megjelenés után is, igen.
  • RAMyMamy
    ha elakadsz egy játékban, szerintem a legegyszerűbb egy youtube-os végigjátszást keresni az adott részhez, és azt megnézni... kb. 2 perces folyamat :)
  • Fpocok
    10 hónap...
  • AdamBast
    nem erről van szó. nyilván nem mutatkozok be amikor elkezdem nézni a fórumot hogy "figyeljtetek oda rám, még nem toltam végig" de a fórum tetején ott van a kérés globálisan mindenkihez, feltételeztem hogy a józan ész akkor ezt diktálná.

"végigjátszás előtt ne látogasd az adott játékra vonatkozó fórumot"
    igen, ez ott bukik el logikailag, hogy a fórumok erre valók. ha valakinek segítség kell, elakad, akármi, akkor megnézi a fórumot, felteszi a kérdését. pff.

és ha nem haragszol meg, annak ellenére hogy nem szorítanak pisztolyt a fejemhez, még fogom nézni ezt a fórumot.

de most már nem feltételezek alap dolgokat és nagyon óvatosan fogok olvasni
  • Harbinger
    Akárcsak a Leviathan DLC, miért nem tudták megoldani, hogy Bryson labja meglátogatható legyen? Egyedül a taxi transport és a Husk fej "maradt" a DLC-ből.
  • Negritis
    mondjuk vicces volt hogy tegnap többiek játszottak,acolyte nem charge-os én feljöttem akartuk tolni
    erre hisztizik hogy nem egyezik a verziószám, újra indítják az origintől kezdve, komoly frissítés nem látható
    viszont az acolyte már charges volt :D
  • mastero87
    Viszont elvileg kijavították azt a bugot, amelyben a begyűjtőkre nem hatottak a biotikus robbanások szorzoói. Most már elvileg de.
  • mastero87
    Ez volt az eredeti szándék is, BSN-en a patch kijövetelekor jelezték, hogy a visszaállítás csak a patch okozta ideiglenes dolog, hamarosan visszakerül "gerjesztős" verzióba.
  • Negritis
    tegnap tapasztaltuk is :D