22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Harbinger #19920 Áh, felesleges. Még úgyis túl könnyű. -
Harbinger #19919 Hát nekem van ötletem, elképzelésem. Főleg, aki végigtolta a és a Leviathan sztorit is ismeri. Lehet még itt mozogni más körökben is. De lehet ez az egész maszlag csak a szokásos promó meg hogy ne lőjenek le semmit. Tapogatózunk a sötétben. -
Darun #19918 Lehet hogy a Bioware-nél túl sok Dallas-t néztek? Felébred Anderson és kiderül hogy ezt az egész Mass Effect 1-3-ig csak álmodta? :D -
"...de az előzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következő Mass Effect játékra.”
Ó, én sajnos igen. Nem tetszik, amire én gondolok.
Bár igazából szerintem csak arról van szó, hogy nem lesz semmi köze az 1-3 történetéhez, simán csak abban az univerzumban játszódik. MMO meg jöhetne. -
Chris Priestly a BioWare-től a mai nap folyamán egy fórumüzenetben közölte, hogy ne hivatkozzunk a következő, még készülőben lévő Mass Effect játékra Mass Effect 4-ként, mert csak összezavarjuk vele magunkat.
“Már megmondtuk, hogy Shepard parancsnok története lezárult és egyáltalán nem fog szerepelni a következő epizódban. Ez minden, amit közöltünk a játékról. És nem kell a Mass Effect 3 egyik végződését sem kanonizálnunk, mivel a következő játéknak nem kötelező folytatásnak lennie. Vagy épp előzménynek sem. De még melléktörténetnek sem. Sőt, még az eddig megismert karaktereknek sem kell feltétlen szerepelniük benne.”
Ezt követte Yannick Roy üzenete a BioWare Montrealtól:
“Az hogy mikor játszódik a játék valóban fontos, de az előzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következő Mass Effect játékra.”
Mr. Roy üzenetében azt is közölte, hogy továbbra is lehetséges egy Mass Effect MMO megjelentetése, a következő epizód biztos nem az lesz. Tehát összességében, a BioWare azt mondja nekünk, hogy egy teljesen új történetet kapunk, ami csak az univerzum alapjaiban kapcsolódik majd a korábbi részekhez, és szinte semmi másban.
Ti mit gondoltok erről?
Forrás: masseffect.hu
Szóval, akkor WTF?
Kiemelném ezt: "...de az előzmény/mellékszál/folytatás kifejezések nem szükségképpen alkalmazhatóak a következő Mass Effect játékra.”
Más nem igen tudok elképzelni.
Ez így hajnali 2-kor kicsit üt, megyek is alszok rá egyet
-
Indulj legnehezebb fokozaton és akkor nem lesz baj, hogy nem egyről indulsz, hanem feljebbről. És folytasd a sztoridat, mentésedet. -
Jah, hacsak máshogy nem. Azt hiszem, akkor egyelőre marad a gép által beadott történet. :) Majd vesződöm vele később. -
Negritis #19913 mintha lett volna valaki aki manuálisan belenyúlt a mentésbe -
Sziasztok,
Újra előveszem az ME3-at, mert nem vittem végig anno.
Mikor játszottam legutóbb (megjelenés után nem sokkal), akkor az volt a baj, hogy ha importáltam karaktert, akkor nem az 1. szintről indult, és úgy nem volt elég kihívás, ezért új karaktert csináltam. De akkor ugye a történet nincs meg úgy, ahogy csináltam.
Erre azóta már van megoldás? Vagy még mindig ez a "baj"?
Köszi. -
Negritis #19911 nekem csak Quari engim van, de elég lesz az is :D -
Harbinger #19910 Ez jó lesz, úgyis rájöttem milyen jó is a Quarian Male Geth rifle-lal. :D -
Darun #19909 Megint egy galoppos event. -
ZSOOLT2 #19908 Hétvégi multiplayer event:
Operation Nightfall
Quarian karakterrel kell 50.000 pontnyi gethet semlegesíteni.
-
Negritis #19907 kb az első multi dlcig toltam, de már ott se voltam túl aktív :D
aztán karácsonykor újra nekiálltam a singlenek a 2 DLC-t megvéve és hát
elkapott a hév :D -
Harbinger #19906 Ilyen rég játszottál vele, ember? :D
Egyébként jó upgrade, mert van sok combo pack is pl. biotic power és melee booster. -
Negritis #19905 köszi :D mikor néztem az N7 HQ-m akkor sejtettem de biztos ami biztos inkább kérdezek -
Darun #19904 Az állandó, tehát ha mást nem is viszel, azt mindig érdemes equipelni. Abból nem darabszámot kapsz hanem szintje van mint a fegyvereknek, de "csak" 5. szintig fejleszthetőek. -
Negritis #19903 nah most kérdezek egy hülyeséget, mivel volt egy hosszú kihagyásom multi terén így érdekelne hogy a 4. slotba pakolható equipment is egyszerhasználatos, vagy az megmarad folyamatosan? -
Hála a jó istennek. -
kb az egyetlen mmo amit szivesen látnék... ha már sg mmo nincs. -
morzsi555 #19900 Nem lesz mmo a köv. mass effect játék. -
Harbinger #19899 Most olvasom a hírt a BioWare/ME holnapján Robin Sachs letávozott. :(
Az emlékére végig tolom a 2-ben a loyality küldetését, ahogy Zaeed akarja - épp ott tartok úgyis. -
Harbinger #19898 Én 4x is végig vittem ritka jó játék. Főleg a végső Priority: Earth mission... hú, vazze...! Mindig úgy vagyok: nah, ez már a vége, mindjárt kivégzem, aztán rájövök milyen piszok nehéz és epikus is az egész csata. -
Darun #19897 Segitek: én is járok olyan topicba ami 3 éve kijött játékról szól, felteszem a kérdésemet, megkapom a választ és ennyi. Nem spoilerezik le előlem a játékot. Az hogy más hozzászólásokat is elolvasol, az a te felelősséged, vállalod az elolvasással olyan információk birtokába jutsz, amiket eddig nem ismertél. Én nem haragszom hogy elolvastad a hozzászólásokat. Azért sem haragszom mert nemtetszésedet fejezted ki az ügyben hogy spoilereztem. Ez a te problémád, ami engem nem érint. Ennyi. És igen, 10 hónappal a megjelenés után már ne várd el hogy spoiler-ben fogunk irni a játékról. Köszönöm! -
Negritis #19896 legalább a multi dlc jött volna akkor de az se :D -
morzsi555 #19895 Továbbra is van missile glitch, szart se ért a patch. 
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/15806489/1 -
Negritis #19894 a nyavajgás fele azért volt mer mindenki nyavalyog akkor én is :D
vannak érdekes dolgok de attól még ennél jobb trilógiával nem találkoztam -
GreyWarden #19893 Szerintem mindenképp told végig a játékot , de gondolom ezt nem is kell mondanom, egy éppeszű ember, ha megvesz valamit azt ki is kitolja.:D
A vége(még, ha nem is hozta a szintet) pedig egyáltalán nem változtat azon, hogy ez egy nagyszerű trilógia, tele idézhető pillanattal. Én őszintén nem értem miért nyavalygott mindenki annyira a vége miatt.
A lényeg: Megéri végigtolni!;)
-
RAMyMamy #19892 igen, észrevettem, szóval köszi neked
-
Negritis #19891 a 2 új DLCnél én is próbálom használni a gombot, de az alap gamenél már nem -
RAMyMamy #19890 kommentros videót nem kell nézni, óvatosan kell tekerni a videót, a hozzászólásokat meg nem kell olvasni alatta :D
de a spoiler gombbal kapcsolatban egyetértünk. én pl. a javikos dlc-n kívül a többit még nem néztem és nem innen szeretném megtudni a tartalmukat. -
Abban is simán belefuthat olyan spoilerbe, amit nem akart (a videóban, vagy ha a játszó éppen kommentálja, és elkotyogja, de a kommentek között is).
Szerintem nem olyan nehéz dolog rákattintani arra a spoiler gombra. Akár még egy évvel megjelenés után is, igen. -
RAMyMamy #19888 ha elakadsz egy játékban, szerintem a legegyszerűbb egy youtube-os végigjátszást keresni az adott részhez, és azt megnézni... kb. 2 perces folyamat :) -
10 hónap... -
AdamBast #19886 nem erről van szó. nyilván nem mutatkozok be amikor elkezdem nézni a fórumot hogy "figyeljtetek oda rám, még nem toltam végig" de a fórum tetején ott van a kérés globálisan mindenkihez, feltételeztem hogy a józan ész akkor ezt diktálná.
"végigjátszás előtt ne látogasd az adott játékra vonatkozó fórumot"
igen, ez ott bukik el logikailag, hogy a fórumok erre valók. ha valakinek segítség kell, elakad, akármi, akkor megnézi a fórumot, felteszi a kérdését. pff.
és ha nem haragszol meg, annak ellenére hogy nem szorítanak pisztolyt a fejemhez, még fogom nézni ezt a fórumot.
de most már nem feltételezek alap dolgokat és nagyon óvatosan fogok olvasni -
Harbinger #19885 Akárcsak a Leviathan DLC, miért nem tudták megoldani, hogy Bryson labja meglátogatható legyen? Egyedül a taxi transport és a Husk fej "maradt" a DLC-ből. -
Negritis #19884 mondjuk vicces volt hogy tegnap többiek játszottak,acolyte nem charge-os én feljöttem akartuk tolni
erre hisztizik hogy nem egyezik a verziószám, újra indítják az origintől kezdve, komoly frissítés nem látható
viszont az acolyte már charges volt :D -
mastero87 #19883 Viszont elvileg kijavították azt a bugot, amelyben a begyűjtőkre nem hatottak a biotikus robbanások szorzoói. Most már elvileg de. -
mastero87 #19882 Ez volt az eredeti szándék is, BSN-en a patch kijövetelekor jelezték, hogy a visszaállítás csak a patch okozta ideiglenes dolog, hamarosan visszakerül "gerjesztős" verzióba. -
Negritis #19881 tegnap tapasztaltuk is :D