Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nálam még 800 pont.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tárgytalan, kapott új jelszót

a matematika mai állása szerint igen 😊

Fpocok
400??? AZ AZT JELENTI, HOGY MEG TUDOM VENNI A LEVIATHANT ÉS AZ OMEGÁT 1600 PONTBÓL???

Olyan gondom van, hogy a múltkor mikor volt ez az account lopásos figyelmeztetés, akkor megváltoztattam az Origines jelszavamat. Azzal nincs is semmi gond, de ugye elvileg ugyan azok az adatok kellenek a BSN bejelentkezéshez is. Na most oda viszont nem enged be sem a régi, sem az új jelszóval.

"Leviathan is currently 400MSP"
Olvasom a forumon. Csak ha valakit érdekel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"KSSSZIH, BLAAH... BLAAGH.... BIG MACHINES!... HELPING!.... SAVE YOU!....BUGS!.... SCARY LADY!..... BLAAH.... GHOST!... SHILED!... I'M ALIVE!.... BLAAH... STRONGEST!"

Igen jó a szövege...😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
Nekem percre pontosan mutatja most... itt csekkolom.
Nyittotam vorcha huntert. Durva!

Öszintén, még nem próbáltam ki. De eléggé dícsérik, és akikkel egy csapatban voltam, tényleg úgy tünt, jól használható karakter. Lehet ki kéne már próbálnom.

Ja, akkor azért új. Van már valakinek? Milyen? Engineerem meg adaptom van már belõle. Az elõbbi nagyon jó, utóbbi is elmegy.

Eheti karakter volt.

A dátum jelzés nem feltétlen valós. Nekem elvileg 12-ei adatokat mutat, de benne van olyan karakter is, amit csak a napokban kaptam meg.

A Volus Mercenary karakter mióta van? Eddig nem vettem észre

😄

Fpocok
/facepalm

Fpocok
Bazmeg. Akkor ezért nem találtam meg magam, tényleg két h a vége.
Régen 1 volt, csak ugye azt eladtam. Azért nincs ott profil lol. Köszi 😄

Megvan. 😊 Bár ilyen néven: -tRs-Aullahh. De gondolom ez az.
"Last updated at 2012-11-23 10:15:19 GMT"
Elméletileg friss.

Fpocok
Egyszer megváltoztattam, majd át kell írni originben.
"-tRs-Aullah" -t keresd.

Be, de úgy tudtam a manifest ettõl független.

Fpocok
Én nem találtam meg ezt a beállítást... nem vágom, nekem miért nem mutatja.

Nem is találom a manifestedet. Legalább is Aullahh néven nem.

Ahogy emlékszem, az Origin kliensben be kell pipálni, hogy engedélyezze az adatok küldését a szerver felé.
15 percenként frissít. Legalábbis frissíteni kéne. Nálem mindig frissít.

Fpocok
ehhez mi a trükk? Nekem nem frissíti be... pedig hajnalban, meg most is próbáltam.

Tudod, Mikulás... karácsony. 😊 hehe
Semmire csak már elegem van a level IV ammok-ból. Az Ultra Rare-ek nem hoznak annyira lázba, hogy elverjem a teljes összeget. Így legalább rögtön nyitom fullon a heti következõ karit.
Persze mindig nyitok azért ládákat is, csak nem annyit. Meg visszapótolom a consumableseimet.

Te mire gyûjtesz? 😄
én az acolyte-ot nem fõ fegyverként használom. hanem második fegyverként. egyetlen célom vele, pillanatok alatt leszedni a phantom/banshee/athlas/praetorian barrierjét. fõ fegyvernek harriert szoktam vinni többnyire a zsoldosaimmal, vagy typhoont az n7-el. Az infiltratoraim esetén is ez a 2. fegyver.

Szerintem is nagyon jó az Acolyte. A hagyományos pisztolyokat mondjuk jobban kedvelem, nagy kedvencem a M-6 Carnifex, na meg persze a M-77 Paladin, fõleg mióta balancel-ték és ugyan annyit nyom mint a Carnifex (jobban mondva a Carnifex lett súlyosabb). De a Acolyte is nagyon jó és rendkívül könnyû, Adeptenek ideállis. Arc Pistol-t viszont még nem nagyon használtam. Sort kéne rá kerítenem. Egy Quarian fan csak nem hagy ki egy ilyen fegyvert.

Értelem szerûen az Inventory-nál találod a felszerelésedet, fegyverek, karakterek, stb.

Mindenkinek van multiplayer manifestje. Ott pontosan megnézheted mid van és mid nincs. Illetve másokét is, mivel ez nyílvános.
Itt az enyém.

most mondjam hogy mér? 😄
tudni kell használni ennyi 😄
jobban sebet mint a carnifex vagy a géppisztolyok, fõleg ha van rá könnyítõ mód 😄 nem sokkal rontja a képességek hûtését géppisztoly helyett érdemes használni plusz sarkokon..stb mandinerbõl lehet lõni de zárt pályákon nyilván hatásosabb pl white.Phantomnak elég pár lövés aztán csak úgy elrepül xd

Ugyan már. Az a fegyver semmire nem jó, egy csúzli hatásosabb nála. Én egy brontosaurust nem találnék el vele fél méterrõl. 😄

nekem megvan minden fegyver azt hiszem karakter is talán vagy max 1 ha hiányzik csak ezeket az n7 fegyókhoz nehéz upgrade-t találni ritka mint a fehér holló.Esetleg vmi komolyabb multi játékmódot kitalálhatnának pl assault mód, nyomulsz elõre egyre nagyobb a pálya több ellenfél..stb gondolom ismerõs bad company 2-bõl vagy hasonlókból.Esetleg új map ne ilyen hazard verziósak..stb fegyverekbõl elég nem igazán kéne új felesleges így is annyi van hogy 90%-át nem is használom max egy próba erejéig.

ME3 mutliplayer interjú

- Lesznek új packok.
- Earth dlc pályákból lesznek majd hazard verziók is.
- patch drága, ezért ****nak bele...
- random store szerintük tök jó.
- többi kérdésre szokásos bioware-es kitérõ válaszokat adtak.

Lacoka12
a scorpio szerintem jobb páncélok ellen meg pajzsok ellen se rossz

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

dehogynem lehet messzire csak gyakorolni kell mert ívelten lõ 😄

cserébe messzire nem lehet, de legalábbis kurva nehéz vele lõni. Ettõl függetlenül tényleg jó. Zárt térben különösen.

pedig az acolyte nagyon jó. 500% sebzés bónusza van shield/barrier ellen.

egy lövés leveszi a phantom barrierjét teljesen. egy tár leszedi a Banshee barrierjét, vagy az Athlas pajzsát, pluszba még könnyû is.

Fpocok
Scorpion. Acolyte-m nincs.

acolyte vagy scorpion? acolyte jobb sztem fõleg hogy sarkokon is belõhetsz mert megpattan a falon.

Én szoktam lenni 6 körül általában pár kör erejéig, bár eddig csak bronz, silver meccseket mentem. Mondjuk lehet csak a random csapat miatt érzem messzinek még a goldot. Az Origin nevem RealCh4nce.
Mimasz
Aktív multisok felvehetnének ismerõsnek, mert a jelenlegi ismerõseim 90% offline és én már kezdem unni a random silver, gold meccs buktákat.. Mikrofonom nincs viszont fülesem van tehát néma vagyok tsn-en ha kellenék.. 😊 Köszönöm.

Fpocok
De robban végülis, nem? 😄

ja, olyanra gondoltam, mint a krogan AR, ami robbanó golyót ló.
A Scorpion inkább gránát lövõ.

Fpocok
Scorpion

robbanós pisztoly?

Fpocok
A robbanós pisztoly... nagyon jó! <#eljen>

Gabor77
Lesz. 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

lesz most hétvégén event?
Ezek szerint ideje lesz kipróbálnom a batarianjaimat, meg a vorchát.

Nekem most pont fekszik az Allied Goal is, mostanság úgyis a batarian sentinel/soldier és a turian sentinel/soldier a kedvenc kasztom. Úgyhogy mindenképp hozzájárulok pár meccsel, ha tudok.