Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam az Andromeda előtt még egyszer végig tolom az eredetieket. Kb. másfél éve játszottam a 3-kal utoljára, pont amikor a magyarítás kijött hozzá. Akkor semmi gond nem volt vele. Most azonban, ha felrakom a magyarítást nem indul a játék. Nincs hibaüzenet, csak egyszerűen nem indul. Az 1és a 2 is ezt csinálta az Origin kliensen keresztül, de ott direktbe a telepítési könyvtáron keresztül az exe-t futatva működött. A 3 viszont nem. Kiszedtem az Origin in game funkciót, offline raktam az Origin klienst, de csak akkor hajlandó elindulni, ha uninstallálom a magyarítást.
Teljesen mindegy melyik nyelv helyet kerül be a magyar, megmakacsolja magát a dög.
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Tudna nekem segíteni valaki? Pár napja újra felraktam az ME 3-t, de nem működik rendesen. Folyamatosan megáll egy pillanatra és ezzel a hiba üzivel találkoztam <1217/125402:WARNING:resource_bundle.cc(291)>1217/125402:WARNING:resource_bundle.cc(291)> locale_file_path.empty() for locale. Már utána néztem a googlen, de nem igazán találtam semmit, hátha ti okosabbak vagytok. WIN10 (64bit) rendszer van fent és pár éve tökéletesen működött. Segítségeteket köszönöm előre is.
Why so serious?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Why so serious?
most a ME trilogy az 20 euró körül van, tavaly karácsonykor is ennyi volt, szóval ez ok.
viszont, ugye a DLC-ket csak Bio pontokért tudod megvenni.
számolgattam picit: az összes tartalom DLC (tehát nem színezés meg csinos póni), az összesen 6800 bio pont, ha jól számoltam.
biopnt ára: 800 = 10 euró, ha egy olcsót ki is hagy az ember, akkor is 80 euró, ezek faszok. o0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lenne néhány rövid kérdésem hátha tudtok segíteni. Meg akarom lepni egyik ismerősömet és magamat is a játékkal, hogy multizhassunk. Mindig is játszani akartam a játék multi részével is, de nem költöttem rá eddig, viszont most egész baráti árakon lehet már beszerezni. Kiszállítással is 4-5 ezer körül. Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy szerintetek minden DLC és plusz tartalom benne van már ebben az árban? Nem nagyon látok leírást hozzá a tartalomról. Valamint mennyire van még élet a multiban? Vagy már csak lézengenek az emberek?
Ez elég jónak tűnik, kár hogy nem lesz benne magyar nyelv. Denuvos lesz a játék?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szerettem volna letölteni a játék magyarítását, de mind a firefox, mind a chrome megtiltotta ezt. Ilyenkor mi a teendő?

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.04. 16:07:11
azt olvastam hogy most nem adják ki újra a trilógiát felújitva.
csak mert úgy engem is érdekelne egy új végigjátszás, pláne hogy csak az elsőt játszottam végig, a másodikat úgy feléig idő hiányában, de az idén még van hátra 5 hét szabim...... 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.01. 16:25:18
Egy fórum jóval átláthatóbb, kényelmesebb és könyebben visszaolvasható. Ráadásul a kommentek is követhetőek.
Úgyhogy én sajnálom, hogy eltünedeznek a fórumok.
Megszűnik a Bioforum.
Bár nekem még mindig az üzenetes a legvalóságosabb. Mikor csak üzenet marad, ne kövess ezen az úton mert nem éled túl. De ez is jó. Kíváncsi vagyok a napra mikor már ez se lesz. Csak az EA. 😊
Edit: mindegy 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.17. 19:18:19
Commander Shepard telefonál
Bocsi ezeket nem írtam le de találkoztam vele, a dokkoknál először, fantom központ, apartman,pozitív szálon játszok végig olyan válaszokat is adtam,ezért is tartom furának pedig őt választottam volna, azt gondoltam talán nem is lehet mert nem kapott most olyan nagy szerepet,most már mindegy ezek szerint valahol elcsúsztam picit. Köszi,hogy figyelmeztettél az üzenetekre meg a térképre, de azokat figyeltem és csináltam is, szinte az egész legénységgel találkoztam meg csináltunk valamit. Üdv!
Az üzenetek figyelése mellett érdemes a Citadelre érkezések után a térképeket végigpörgetni, ha valaki vár rád valahol (társ, vagy quest-adó), akkor ott megjelenik a karakter neve.
Shepard lakásán tartott buli végén Liaravál ébredek,Miranda mondta, hogy keressem meg ha akarom de nem volt lehetőségem, találkoztam vele a kaszinóban és elment Shepard lakására is, szerintem valahol elrontottam a szerelmi szálat(az első részben Liarát választottam a másodikban Mirandát) itt a harmadikban mondjuk nem sok szerep jutott neki.
.
En most fejezem be masodszor, de maris erzem hogy nem tudom abbahagyni es nekiesek 3x is. Ezuttal szandekosan vegigrohanok es csak a fokuldetesekre koncentralok, es megnezem milyen amikor a felmunka miatt hullanak a csapattarsak, es a Cruicible is felkeszen kerul bevetesre😊
Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2016.05.11. 22:30:30
Zöld utat választottam. Azon kívül, hogy mindenki megváltozott külsőleg, eléggé szimpatikus a végeredmény.
Összességében hatalmas élmény volt a trilógia, ugyanakkor az első és második résszel nem tudott felérni a harmadik rész.
Viszont a karakterek nagyon a szívemhez nőttek. Főleg a Shepardom. Ha belekezdenék valamilyen okból megint, el nem tudnám képzelni más kinézetű Shepardel a játékot. Már-már rossz érzés volt törölni a játékot, mert nem tudom, valaha is neki állok-e megint. (Bár gyanítom igen.)
A halál csupán a kezdet...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A halál csupán a kezdet...
Szerk: Közben megtaláltam, 15Eur (Citadel), miközben a játék 5Eur.. Hát van egy ötletem mit tegyenek a DLC-vel... 😞
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.04.02. 10:13:01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De teljesen egyetértek veled, ez volt a leggyengébb befejezés a játék végén lévő videók tekintetében.
A többi befejezéshez képest mindenképpen.