22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Sequoyah #22723 A Citadel DLC onmagaban mindent meger:D -
#22722 Meglátjuk, kíváncsi vagyok milyen lesz, többet én sem adtam volna érte, ennyit remélem meg fog érni. :)
Nagyon agyaltam a ME 3 Bundle DLC-n is, de mivel nekem a ME3-ból a Digital Deluxe Edition van meg, ami tartalmazza a From Ashes DLC-t is, így arról lemondtam (az akciós ár ellenére is), pedig a Citadel nagyon érdekelne..
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.12.09. 12:38:32 -
#22721 Az alap sem ér 15 dolcsinál többet :) -
#22720 Akkor marad az alap game, köszi! :) -
#22719 Par eurot az a par skin megerhet, de egyebkent siman kihagyhato. DLC-k nem keszultek, az alapjatekkal minden tartalmat megkapsz. -
#22718 Köszi a válaszokat! :)
Az Andromédában a Deluxe verzió megéri a különbözetet? Multizni soha nem szoktam... -
#22717 Jaja, illetve csak egy eve kaphatoak a dlck igy egyben "csomagkent" - mind a 2-hoz es mind a 3-hoz -, erdemes lecsapni ra ha eddig nem volt meg, csak az alapjatek. Amugy is, ket pizza ara a bundle, a ME3-at pedig barmikor vegigjatszhatod ujra, igy mar teljes elmenykent.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.21. 20:34:06 -
MrAndree #22716 Szerintem meg, mindkettő. Andromeda közel sem volt tökéletes de ennyit szerintem simán megér. Mass Effect 3-hoz meg jó single DLC-k voltak (Citadel különösen remek), plusz a teljes sztorihoz is kellenek, főleg a Leviathan és a From Ashes. -
#22715 Sziasztok!
Mass Effect™ 3 DLC Bundle (The end is near – make sure you’re prepared with all four single-player expansions, extra weapons and more.) az Ori oldalán € 14.99. Szerintetek megéri?
Illetve az Androméda 12 €-t?
Köszi a válaszokat! :) -
Renegade #22714 bár kicsi rá az esély, hogy innen bárkinek is tudna újat mondani, de ha még nem játszottad végig, akkor a végét ne nézd meg.
-
#22713 sziasztok, sokadik végigjátszáshoz gondoltam változtatok és a scorpions nevű pisztollyal vágtam neki a marsi küldinek. Sajnos a végén, mikor Evat kell lőni, ez ugye csak később robbanó golyókat lő ki és így mindig elér és meghalok. Fegyvert váltani nincs idő, a képességek haszontalanok. Esetleg ötlet vkinek? -
Sequoyah #22712 Igen, mind3 kimenetelnek megvan a kritikaja is.
Igazabol az egesz jateknak a mogottes gondolata az volt, hogy a mesterseges intelligencia fejlesztesevel elobb utobb a szerves elet es a gep szembekerul egymassal (ahogy meg is tortent a Quarianoknal), es elobb utobb a gep fog felulkerekedni. A Reapereknek a celjuk az volt hogy ezt megelozzek. Hulye modot valasztottak ra, de vegulis a celt elertek.
A Reaperek elpusztitasaval ez a gat ki lett iktatva, de megoldas nem szuletett a problemara. Szoval jo esellyel zaros idon belul ujrakezdodik a haboru a gepekkel, es a gepek nyerni fognak, a szerves eletnek pedig vege. Szoval rovid tavon jo megoldasok, de hosszu tavon kerdeses.
A szintezis latszolag tokeletes megoldas, de etikailag kerdeses, nem biztos hogy mindenki egyesulni akart a gepekkel...
Szubjektiven megvan a kedvencem, de objektiven nezve nehez kivalsztani a legjobbat. -
#22711 Dehogyis. Azok a DLC-k.
Meg a Bio is megmondta (az Andromeda előtt is, újra), hogy Shepard történetét lezárták, nem lesz ME4. -
#22710 Azt még kifelejtettem, hogy remélem a végén az az újabb Shepard történet, amire a kisfiú rákérdez, egy 4. rész lesz :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 21:56:36 -
#22709 Hát nem volt egy könnyű döntés, EDI és a Gethek beáldozása miatt sem :/ A Kaszások elpusztítása tűnt mégis a legjobbnak számomra, hiszen idővel biztos mi is eljutunk olyan fejlett technológiai szintre, az irányításuk nekem csak időspórolásnak tűnik.
Bár az igaz, hogy egy hatalmas, szuperfejlett és engedelmes Kaszás sereg immár Shepard irányításával, aki kvázi egy Isten lett ily módon, egy vitathatatlan royal flush lett volna bármilyen leosztásban :) Csak kicsit fura lett volna, hogy végig a Rejtőző fickó és a Cerberus ellen kardoskodtam, amiért irányítani akarják őket(s közben mennyi életet beáldoztak) és a végén mégis ezt teszem :) A lényeg, hogy én nem akartam Isten lenni, csak meg akartam menteni mindenkit és túlélni.
Sajnos a szintetikus létformák beáldozása így elkerülhetetlen volt(Légiót és EDI-t kedveltem a játékban, meg úgy alapjában véve a Getheket is), ami szomorú :( Viszont Shepard az élők sorában maradhatott és élő legendaként térhet vissza Mirandához, a csapathoz és persze azokhoz, akik szintúgy várják :)
Egy 2. végigjátszásban majd szerintem a Kaszások irányítását választom, a többit viszont semmiképpen :)
Hát igen, zseniális egy játék az tuti :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 21:52:22 -
Sequoyah #22708 Ezert szeretem ezt a sorozatot, mert sajat preferencianktol fuggoen mind3 resz lehet kedvenc. Nekem az elso a tortenet felvezetese miatt tetszett, a masodik a sok jo helyszin, karakter es nyitott vilag miatt, a harmadik pedig a drama miatt.
A vege ugyanilyen, mind3 befejezes lehet kedvence valakinek. Elso mert pusztul az ellenseg, masodik mert Shepard isten, a harmadik pedig elvileg a "tokeletes megoldas", ami utan mindenki hepi. -
Daermon #22707 Szerintem is a legjobb befejezés, annak ellenére, hogy EDI és a Ghetek is elpusztulnak. -
#22706 Igen :) Halott Reaper a jó Reaper! :D Paragon vonalon maradtam végig, úgyhogy minden nehézség nélkül meglett az 5000 pont :) Bár a krogan és szalárik haderejéhez szintén újra kellett kezdenem, amiben Wrex halott. A gethek és kvárik kibékítéséhez viszont save editort használtam, onnét nem akartam már megint újra kezdeni az egészet :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 10:36:06 -
Daermon #22705 Mit választottál a végén? Magas pontszámmal Destroy? -
#22704 Nemrég fejeztem be a trilógiát és pár gondolatban szeretnék kitérni rá :)
A három rész közül a 2. lett a kedvenc, érzésre sokkal több plusz volt benne, mint a többinél. Tettem fel pár apró módot is(pl: a 3. résznél Miranda is ott van a hajón, ad új küldit + dialógust), de a nagyágyú az ALOT mód volt, ami dobott a grafikán nem keveset :)
Ezelőtt már majdnem végigvittem egyszer a női Sheppel, de aztán elkezdtem az egészet a legelejéről a férfi Sheppel, mert valami furcsa oknál fogva totál belezúgtam Mirandába :D Így mellette horgonyoztam le egészen a trilógia legvégső másodpercéig :)
A végére azért még beteszek 3 képet, amiket nézegetve s közben természetesen a „Leaving Earth” és „An End Once And For All” című számot hallgatva újra átfut az agyamon, hogy milyen fantasztikus munkát végzett a Bioware. Le a kalappal előttük. Örök kedvenc lett a trilógia, amire majd sok év múltán is jó lesz visszagondolni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem egyébként ez a méltó befejezés és nem a fenti képen lévő, nagyon szomorú :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 09:39:18 -
Renegade #22703 -
Plityu #22702 A Genesis 2 DLC miért nem indul el a játék elején. valaki tud rá megoldást? köszi -
Daermon #22701 Biztos vótmá, de rohadt jó :D -
#22700 Ezt a kommentet be kellene keretezni es kirakni a falra, annyira tokeletes :) Koszonom! -
Sequoyah #22699 Na igen, jobb mar elore tisztaba lenni azzal, hogy a Mass Effect nem valodi teljes erteku RPG.
Van egy pszichologiai tulajdonsaga az embernek, hogy amennyiben barmilyen rahatasunk, dontesi jogunk van egy tortenettel kapcsolatban, sokkal inkabb magunkenak erezzuk azt es beleeljuk magunkat, es ezert sokkal inkabb szeretjuk es valunk a fuggojeve. Ezt a hatast maximalizaltak a Mass Effecttel. Eleg dontesi jogkort adtak ahhoz, hogy maximalisan beleeljuk magunkat a karakterbe, de nem annyit, hogy tortenetet megvaltoztathassuk. Es mivel a tortenet nagyon jo, ezert ez utobbit szemely szerint nem is banom. Igy vegulis mindenki ugyanazt eli at, de mindenki egy kicsit mashogy.
-
Joint Joe #22698 Köszi a választ :) -
#22697 Nem támogatja. Xpadder megoldás lehet (fizetős). -
Joint Joe #22696 Sziasztok! A PC verzió támogatja a gamepadokat? Próbáltam a játék menüjében a billentyűzet kiosztásnál beállítani, hogy a gamepadon(Xbox 360 for Windows) tudjak játszani, de eddig nem jártam sikerrel. -
#22695 Végigvittem végre a Citadellát. 80% - van pár sántítás benne, de végülis jó móka volt a teammel szórakozni.
A végén megakartam menteni a másik énemet, erre nem megdöglik? akkor BioWare miért jön azzal állandóan, hogy a döntéseinknek kulcsfontosságú szerepe van a ME játékoknál. Bármire megyek, a másik énem akkor is meghal. Akkor ez mi? egyszerű parasztvakítás. Most felbaszott a BW nagyon.
A másik meg az hogy én Andersont tettem meg tanácselnöknek, erre mégis katona akar lenni. leszarom most hogy Andersonban katonai vér csördegezik, ez az én akaratom volt és kész, hogy Udinát leváltsam.
Akkor a BW miről is pofázik a döntésről meg a szabadakaratról, mikor a sztori végkimenetelét ők irányítják, még ha bele is szakadunk... Hiába van döntés szabadságunk. mert valójában nincs is. és főleg nem a fő sztori vonalban....a végén meg van 3 döntésed, ennyi. de csak a végén. az egész sztori alatt szinte semmi
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.12. 17:54:52 -
Darun #22694 Az hogy kinek jön be a sejtelmes, nyitott befejezés, kinek meg a szájbarágós, egyéni izlés kérdése. A hiszit azért volt, mert már az első rész óta azzal reklámozták a játékot, hogy a döntéseinknek fontos szerepe lesz, ami kihatással van mind magára a játék alakulásra, mind a befejezésre. Ebből szinte nem lett semmi, hiszen renegát karival is választhattad a "kik" befejezést, illetve minden karakternek rendelkezésre állt szinte minden végkifejleti lehetőség. Illetve játék közben... megölted Wrex-et? Nem baj, ott van a rokona, aki kicsit másként néz ki, kicsit más a neve, és ennyi. És ezt el lehet mondai az élő/"robot" rekni királynőről. És még lehetne sorolni. Én személy szerint jobb szeretem egyébként a "szájbarágós" befejezést. Ha már valaki ir egy történetet, vegye a fáradtságot hogy le is zárja, ne az legyen hogy amikor a végére ér az ember, akkor "a befejezést meg képzeld oda magadnak". Ráadásul sok társat három részen át cipeltünk magunkkal, hozzánk nőttek, megszerettük őket. Szerintem érthető, ha az ember szeretné tudni hogy mi lett velük. Más az hogy elképzelem Tali-t, amint végre haza ér a népével és más látni a játékban egy képet róla. Ráadásul nem is hinném hogy olyan egetrengetően nagy munka lett volna. -
FartingSquirrel #22693 Na, végig vittem, EC-vel. Bár nagyon felidegesített egyszer, mert a végén, mikor döntenem kell, hogy mit csinálok a Crucible-lel, akkor nem volt teljesen egyértelmű, hogy hol mit csinálok. És pont oda mentem, ahova nem akartam, és persze már nem tudtam vissza menni. Szóval újból kellett kezdenem onnan, hogy a sugár felvisz.
Amúgy nekem nagyon tetszett, élveztem az egész Mass Effectet, és a lezárás is jó volt, legalábbis Extended Cuttal. Néztem videókat, és kellettek bele azok a plusz dialógusok. Segített megérteni a dolgokat.
Ez a trilógia elég komoly elvárásokat állított az Andromedával szemben; bízom benne, hogy minimum megközelíti a mostani élményemet. :) -
Sequoyah #22692 Nem tudom, ebben nem vagyok olyan biztos. A 3. resz sokaknak tetszett, sokaknak nem. De hat altalaban mindennel igy van ez, foleg ha barmilyen valtozas van a megszokotthoz kepest. Nekem pl nagyon tetszett (sot a kedvenc reszem), annak ellenere, hogy a kritikadat en is jogosnak velem.
Az eredeti (nem-EC) vege viszont eleg egyontetuen negativ fogadtatasra lelt. Az EC-vel viszont visszaallt az egyensuly. A legtobbeknek tetszett, de azert volt jopar ember akinek nem.
-
#22691 is. a sok negatív vélemény elsősorban nem EC miatt volt, bár ezen csapódott le... kb megölték a harmadik részre a Mass Effect sorozat "szerepjáték" részét (főleg a renegát oldalon - katonai faszlengetés lett renegát válaszokból, ami... kicsit komikus), és ez bizony sokaknak fájt. -
Sequoyah #22690 Az Extended Cuttal kijavitottak a veget, es azutan mar nem erkezett tobb panasz, azzal a legtobben mar elegedettek voltak.
Nem lett semmivel sem kevesbe dramai a vege, gyakorlatilag nem is valtoztattak a dolgok kimenetelen, viszont beletettek egy rakas (kimeneteltol fuggo) plusz jelenetet, amiben pontosan latszik, hogy akkor mi tortenik.
Az eredetiben a 3(+1) lezaras kozott csak a robbanas szine volt a kulonbseg, EC-vel viszont ennel sokkal jobban megmutatjak, hogy mi is a kulonbseg a lehetseges kimenetelek kozott.
.
Nekem eszembe sem jutna enelkul vegigjatszani, EC-vel viszont nagyon is tetszett a vege (a kisfiut magat leszamitva...). -
MrAndree #22689 Nekem jobban tetszett az EC, nem szeretek gondolkodni. :) De az eredetivel se volt bajom, volt benne egyfajta sejtelmesség.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.07. 20:26:33 -
#22688 Igen. Az EC-vel próbálták csillapítani a csalódott nép kedélyét. Szerintem játszd végig anélkül, az EC-t meg nézd meg Youtube-on. -
FartingSquirrel #22687 Most elbizonytalanítottál. :/
Szóval az EC-t tették hozzá a sok negatív vélemény miatt? Akkor lehet, inkább törlöm, nem szeretem, ha szépítenek valamin, mert a tömegek szerint túl durva. -
#22686 Az EC hollywoodi szappant csinál a játék végéből. Én is az eredetit szerettem. Kicsit nyitott, megmozgatta az agyat és a fantáziát. Nekem tetszett. -
FartingSquirrel #22685 Talán az Extended Cuttal került bele új befejezés. Én azt feltettem, de majd biztosan lecsekkolom a többit is YT-n. -
#22684 Jaja, eléggé egyszerűre sikeredett a vége.
Én is hallottam az eredeti befejezésről, de én úgy tudom azt már lecserélték a sok negatív visszhang miatt, vagy javításban vagy dlc-ben kapott másik befejezést. De aztán lehet nem jól tudom, rég volt.