Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar az elobbi az emlitett pusztulos befejezesnel lehetett volna valoban kicsit hosszabb, pl mutatni a pusztulast, plusz 1-2 sejtetteto kep hogy hogyan gyoznek a kovetkezo ciklusban.
De ahogy írtad, ez akkor is eléggé gyengus is, legalább is kissé igénytelen.
Ha már kikacsintunk a jövőbe akkor többet vártam volna a megvalósításától.
Inkabb csak veletlen, hogy a fejformaja az asarikat idezi, vagy a programozok lustasaga😊
Hiszen el is mondja Javik, hogy jóval fejlettebbek voltak bármelyik mostani fajnál.
Így viszont eléggé valószínűtlen, hogy ilyen módon két egész faj fenn maradjon.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2016.02.23. 10:03:22
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A fejlettebb fajokat learatják, hogy helyet adjanak a fiatal fajoknak akiket életben hagytak.
Ahogy az emberiséget is életben hagyták előzőleg, erre külön ki is tér.
Pont ez a lényeg, a túlélők nem lehettek volna a fejlett fajok egyedei mert azokat pusztítottál el.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2016.02.23. 08:05:02
Ha nem választunk semmit, akkor ahogy meg is mondják a ciklus folytatódik.
Vagyis a Reaper-ek minden fejlett civilizációt learatnak, tehát így az emberiséget és az aszárikat is.
Viszont ha ezek a fajok elpusztultak, akkor nem igazán értem, hogy beszélgethet a végén egy embergyerek és egy aszári?!<#fejvakaras>#fejvakaras>
A többi végkifejletnél érthető volt, de ennél elvileg nem maradt életben senki a fejlett fajok közül akiknek a leszármazottai lehetnének.
Why so serious?
Összességében, visszatekintve, még a DA2 is jobban tetszett, mint a DAI. Nekem a sorozat legrosszabb darabja és a legrosszabb Bio RPG.
Why so serious?
Lehet, nem tudom, de a motor adja a lehetőségét milyen harcrendszert raksz rá. És az is sírni való volt.
Edit: Kétségkívül a karakterek és a történet még az mmo jeleg ellenére is átlag feletti néhány boss harc is jó volt. Nem azt írtam rossz játék! Mert a Bio olyat nem csinált még. De tőlük és a versenytársakhoz képest. Lassan ott tartunk a Beth is be fogja előzni őket.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.16. 17:17:39
Akkor mitől is kudarc?
"Mi az, hogy belekényszerítik a Biot a saját motorjuk használatára és mi van ha az alkalmatlan egy rpghez? Milyen döntési mechanizmus ugye ez? "
Logikus? Előtte licenszelt motort használtak a Mass Effecthez, UE3-at ami ugyanúg nem volt a sajátjuk. Ez sem BW fejlesztés de mivel házon belül van így nem kell érte fizetni. És mivel a DA:I elég stabilvan futott, és szép is volt így egyértelmű, hogy tudnak bánni vele.
Why so serious?
Edit: Mi az, hogy belekényszerítik a Biot a saját motorjuk használatára és mi van ha az alkalmatlan egy rpghez? Milyen döntési mechanizmus ugye ez?
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.16. 16:53:34
A ME-ben szerintem nem voltak ilyen céltalanul ácsorgó figurák. Omega vagy Citadel tele élettel, de ugyanez igaz Illiumra is pl. Az tény, hogy nagyrész ugyanazok voltak ugyanott és ugyanazt magyarázták az egész játék alatt (pl. az Omega kocsmába bejutni akaró fickó, aki nagyon ismeri Ariát vagy a kártyajátékokról beszélgető vásárlók a Citadel piacán), de ha nem figyeltél rá, csak a háttérben zajlott valami, akkor elég volt.
A DAI-ben nincs ilyen. Lényegében vannak a raid zónák és vannak a hubok és nincs keveredés, max. a fősztoriban egy-két lineáris résznél.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.16. 11:37:23
Why so serious?
Az Andromeda kiderül majd, ha több infó lesz, de én nem várok sokat a Biotól már évek óta. Stabil közepes cég lett.
Nem tudom, én nem annyira az írók távozása miatt aggódom, hanem a játékmenet miatt. Minden, amit eddig tudunk - és az nagyon kevés, ami ráadásul szintén nem jó jel - azt erősíti, hogy egy DA:I-féle offline mmo in space lesz a folytatás. Minden bolygó egy külön instance, mint az Inquisitionben az egyes pályák és a War Table szerepét meg a szokásos holotérkép tölti majd be a hajón. A ME1-3 egy eléggé lineáris, történetvezérelt játék volt és ez így is volt rendjén. Ez a formula működött mindig is a Bionak: KOTOR, de akár BG vagy DAO. Nem örülök as DAI-féle új iránynak. Nem jó jel a ME-re nézve.
Kishock kellően mókásnak tűnik és talán épp belefér a súlya ha egyetlen fegyverként használom, Cerberus Harrier szintúgy bár kicsit Mattock hasonmás, viszont úgy nézem gyorsabban darál mint régi jó Chakram Launcher. N7 Piranha is kellemes kis cuccnak néz ki.
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
Legalábbis az eddigi kijelentések szerint az ME4 csak ugyanabban az univerzumban játszódik, de semmi más köze nem lesz az elődeihez.
Pont ezért nem is hívják ME4-nek a fejlesztők.
Mindig is példakép lesz nekünk szerintem. 😊

Az biztos a Bio élő legendája Gaider idén felállt.
Tehát a Dragon Age elvesztette vezető íróját.
Ha jól tudom Grey és Zeg már szintén leléptek.
nehéz kérdés ez. Az Ea egy időben fel akart vásárolni két jó céget.
A funcomot és a biot. A funcom nemet mondott. A bio igent.
Mi a jó válasz mi nem tudjuk. De mindig jönnek új trónkövetelők akikkel az ilyenek nem tudnak versenyezni csak egy fénykorban levő Bio tudna vagy funcom. De ők már nincsenek. Szóval mi a jó válasz nehéz kérdés. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.14. 20:38:04
Why so serious?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Most megnézve magunkat láttam 😊 Reménykedve kapunk még mesét tőlük. Mielőtt a nagy Sauron végképp benyeli őket 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De én másra gondoltam.
Mi vagyunk azok a gyerekek akik kérdezzük.
És a válasz oké, one more story 😊
És ha az utolsó is lesz. Nekünk mindegyik egy örök emlék lesz tőlük. Még akkor is amikor láthatóan a lengyelek földbe döngölik a nyugati mesemondókat 😊 Őket azért nehéz . 😊
rohadt kíváncsi leszek, hogy hogyan magyarázzák meg a galaxys teleportot, mennyi idő telt el, stb. Remélem rengeteg "történelmi" feljegyzés lesz az archívumba. Na picsába már, a ME-el, jönnek vissza az emlékek, lehet végig kéne játszanom megint 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A gyerek a végén kérdezi tudsz még ilyen mesét, kérlek ? 😊
Oké one more story. Ez lenne az utolsó a ME4?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.14. 19:25:07
Azért az érdekes, hogy a többinél egy öregember a mesélő itt viszont egy aszári.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.14. 19:13:29
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.14. 19:09:36
És azt nem is vitatom, hogy jól megvan írva és nagyon jó a karakterek.
Érdekes hogy számomra a legérdekesebbek a nem emberiek voltak.
Csupán a végével nem értek egyet, de ez szerintem teljesen jól van így, nem vagyunk egyformák, nem lehet jó minden mindenkinek.
Tényleg végig a lehetetlent kísértik, személy szerint nekem ezért lett volna még katartikusabb élmény ha az esélyek ellenére mégis sikerül, azt hiszem túlságosan szentimentális vagyok.<#smile>#smile>
Hát az a titkos végkifejlet amit már nem volt erőm kipróbálni, amiben Liara beszél.
Próbáltam hozzá keresni magyar feliratos videót, de sajnos nem találtam, pedig szívesen megnéztem volna.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2016.02.14. 18:46:36