22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• FartingSquirrel
    Szerintem az az egész küldetés kicsit összecsapott volt. Csak végigverekedtük magunkat azon a szar hajón, és vége; semmi fordulat... Kicsit csalódás volt nekem az a küldetés. De majd a 3. végére vagyok kíváncsi, mivel nyilván hallottam, hogy mekkora vihart kavart. Viszont egyik haverom szerint jó volt úgy az a befejezés, amit mondjuk el is spoilerezett. :D De azért bízom abban, hogy többféle befejezés is lehetséges (poitív, negatív stb.), és mást kapok.
  • blackcalibra

Sajnos ez már lehet így marad, mert elképzelhető, hogy az a mentés már meg sincs.
    Szóval ez lenni.
    Ami viszont furcsa az az, hogy nem emlékszem, hogy szólt volna a játék a végén, hogy bárki is meghalt.
    Egészed addig azt hittem hogy mindenki túlélte amíg vissza nem kértem magam a hajóra és nem volt a helyén illetve a választásnál már inaktív volt.
  • blackcalibra
    Én letöltöttem, semmi baja.
  • Sequoyah
    Lesz helyette mas, szoval technikailag nem fog hianyozni. Viszont egy eleg komoly dramai helyzet (es par egyeb poen) epul ra, szoval tortenet szempontjabol hianyozni fog.
    En a helyedben ujrajatszanam a veget, es valaki mast aldoznek be helyette (v megmentenek mindenkit:))
  • FartingSquirrel
    Szerintem van egy kuldetes, ami csak vele teljesitheto, illetve ha nem, akkor nem tudom, hogy ki tudna segitene helyette.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van lehetoseged a genophage meggyogyitasara, amit gyakorlatilag o fog megtenni, viszont nalam annal a kuldetesnel meghalt. :/ aztan a Citadel DLC-ben kaptam egy altala felvett hanganyagot, amit nekem szant - az eleg meghato volt. :)
  • Prince23
    Egyébként nem elérhető a magyarítása... mi történhetett?
  • blackcalibra
    Sziasztok!
    Még csak most játszottam végig a második részt, jópár hónap alatt vagy 70 órát raktam bele, minden kis szegletet átnéztem.
    Viszont sajnos a legvégén odalett Mordin Solus, nem őt küldtem vissza a hajóra a többiekkel.
    Lassan elkezdem a harmadik részt, viszont csak furdal a kíváncsiság, hogy a harmadik részben a hiánya mennyit számíthat?
    Szinte sosem vittem magammal sehova, pedig a legelsők közt volt, akiket magam mellé állítottam.
  • FartingSquirrel
    Köszi, ezt majd lecsekkolom.

Amúgy közben sikerült megoldani. (Rossz volt az elérési út a telepítőben, eggyel több Mass Effect mappa volt, mint kéne.)

És éjjel végig is vittem. Tényleg kurvajó volt. :D Most is épp jeleneteket nézegettem belőle YouTube-on. :D
  • Daermon
    Vedd meg a Citadell DLC-t és nincs gond. Meg is éri ráadásul, mert nagyon jó.
  • genndy
    http://answers.ea.com/t5/Mass-Effect-3/DLC-folder-name/td-p/1548733
    http://fextralife.com/forums/t221414/list-of-dlc-folder-names/

@Logan: nem jó, írta hogy warez DLC-i vannak, azt nem nagyon nézi meg Originben (talán jobb is teszi).
  • Prince23
    Origin panelt behozod, megkeresed a játék dobozképét, ráklikklesz. Behozza a letöltő módot, majd pedig kicsit legörgted, az Achievemnts fül mellett van olyan hogy + More. Extra Content fülecske. Azt lenyítod, és meg nézheted mely DLC-ket birtoklod
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.06. 04:19:09
  • FartingSquirrel
    Valahol nem tudom lecsekkolni, hogy mely DLC-k vannak meg? A játék Origines, de a DLC-ket letorrenteztem (egyszerűen pofátlanul drágák 12 fontért, meg azok a hülye BioWare pontok...).A három legfontosabbat tettem fel, meg az Extended Cutot. A Leviathan meg az Omega már megvan, de pont most tartok ott, ahol utolsó esélyem van a Citadelt elkezdeni. Viszont nem kaptam e-mailt, ami aktiválná a küldetést hozzá. A Mass Effect mappájában két helyen is találtam DLC mappát, egyikben több tartalommal, mint a másikban, de be sem tudom őket azonosítani. Játékban sem találtam semmit, ami mutatja, hogy mi van meg... Remélem, nem vagyok meglőve a lopott dlc-kkel.
  • KaOz
    Nekem biztonsági hibát ír és jelez a vírusirtó.
  • raggazin
    Reported Unwanted Software Page!
  • bendáj17
    Magyaritás
  • raggazin
    Sziasztok!
    Lehet hogy volt már róla szó és ha igen akkor sajnálom! De tudtok küldeni egy honlapot ahonnan le lehet szedni a Mass Effect 3 magyarítását? Mert a magyaritasok.hu oldalon nem érhető el!
  • Sforzan
    A fejlesztéseket a beszervezett csapattagokkal folytatott beszélgetések alkalmával lehet feloldani. Ha ez megvan, a laborban lehet a megfelelő konzolon a meghatározott nyersanyagért cserébe lefejleszteni.
  • FartingSquirrel
    Már kiderítettem, hogy ez bug.
  • FartingSquirrel
    Sziasztok!

Ashley a Citadel támadása után kicsivel küld egy üzenetet, amiben azt mondja, hogy találkozzunk a Memorialnál. Nekem nincs ott.
    Azt olvastam, hogy csak akkor lesz ott, ha visszajött hozzám a Normandyra. Nem jött, mert nem fogadta el a kérésemet, viszont akkor miért kaptam azt a levelet, hogy találkozzunk? Ez valami bug?
  • coolpet
    Sziasztok!

ME2

Olyan kerdesem van, hogy hogy a fenebe lehet feloldani a fejlesztéseket?
    Mert látom mihez mi kellene, de azokat nem találom sehol.
    Egyedül Omegán voltam még, és csinálgatom a szedd össze a csapatot küldiket.

Omegán boltban megvettem minden lehetséges fejlesztést.
    A fegyverrendsyer is felfejlesztve. Ásványok 200K közelében.

Mit nem veszek észre?
    Köszi
  • Sforzan
    Mielőtt megdobálna valaki: sikerült megoldani. Csak, hogy legyen itt is nyoma. Ha telepíteni akarod a magyarítást fontos, hogy az eredeti játék egy olyan könyvtárba kerüljön amiben nincs szóköz. Az Origin alapértelmezett játékkönyvtára a főkönyvtáron belül az Origin Games, ezt kell módosítani bármire, ami híján van minden szóköznek pl. a roppant frappáns OriginGames-re. Így már gond nélkül indítható a magyarítás telepítése után a játék.
  • Sforzan
    Sziasztok!
    Gondoltam az Andromeda előtt még egyszer végig tolom az eredetieket. Kb. másfél éve játszottam a 3-kal utoljára, pont amikor a magyarítás kijött hozzá. Akkor semmi gond nem volt vele. Most azonban, ha felrakom a magyarítást nem indul a játék. Nincs hibaüzenet, csak egyszerűen nem indul. Az 1és a 2 is ezt csinálta az Origin kliensen keresztül, de ott direktbe a telepítési könyvtáron keresztül az exe-t futatva működött. A 3 viszont nem. Kiszedtem az Origin in game funkciót, offline raktam az Origin klienst, de csak akkor hajlandó elindulni, ha uninstallálom a magyarítást.
    Teljesen mindegy melyik nyelv helyet kerül be a magyar, megmakacsolja magát a dög.
    Volt valakinek hasonló tapasztalata?
  • Bizarro
    Sziasztok!
    Tudna nekem segíteni valaki? Pár napja újra felraktam az ME 3-t, de nem működik rendesen. Folyamatosan megáll egy pillanatra és ezzel a hiba üzivel találkoztam [1217/125402:WARNING:resource_bundle.cc(291)] locale_file_path.empty() for locale. Már utána néztem a googlen, de nem igazán találtam semmit, hátha ti okosabbak vagytok. WIN10 (64bit) rendszer van fent és pár éve tökéletesen működött. Segítségeteket köszönöm előre is.
  • Harbinger
    Fura, de én mintha nem látnék már BioWare pontokat a store-ban.
  • Lacc 88
    Köszi a válaszokat. Azért elég combos még mindig a DLC-k ára baszki, de a multi miatt lehet rászánom magam legalább az alapjáték megvételére.
  • MerlinW
    EA AAA játék tehát szinte biztos, hogy Denuvo-s lesz.
  • MrAndree
    Ja úgy valóban.
  • Renegade
    ME 2-3-al számoltam
  • MrAndree
    Szerintem elszámoltad, ennyire max akkor jöhet ki ha beleszámolod a fegyver meg ruha DLCket is, de az meg szerintem nincs 800 pont. Me 3 digital deluxe 20 euró, abban benne van a From Ashes, azon kívül meg van még 3 sztori DLC, akkor az meg kb 2400 pont lenne. A multi DLC-k meg ingyenesek.
  • Renegade
    pár napja számolgattam, nincsen bennük multi DLC:

most a ME trilogy az 20 euró körül van, tavaly karácsonykor is ennyi volt, szóval ez ok.

viszont, ugye a DLC-ket csak Bio pontokért tudod megvenni.

számolgattam picit: az összes tartalom DLC (tehát nem színezés meg csinos póni), az összesen 6800 bio pont, ha jól számoltam.

biopnt ára: 800 = 10 euró, ha egy olcsót ki is hagy az ember, akkor is 80 euró, ezek faszok. o0
  • Evoluti0N
    Nem jelent meg a játékból olyan verzió, ami minden DLC-t tartalmaz. Szóval azokat külön kell megvenni. Ugyanakkor a multis DLC-k mind ingyenesek. Szóval, ha elsősorban a multi miatt veszitek, akkor nem kell az miatt aggódnod, h külön kell DLC-ket venned hozzá. Azt, hogy mennyire aktív a multis része a játéknak, sajnos nem tudom, mivel elég rég játszottam már. :)
  • Lacc 88
    Sziasztok!
    Lenne néhány rövid kérdésem hátha tudtok segíteni. Meg akarom lepni egyik ismerősömet és magamat is a játékkal, hogy multizhassunk. Mindig is játszani akartam a játék multi részével is, de nem költöttem rá eddig, viszont most egész baráti árakon lehet már beszerezni. Kiszállítással is 4-5 ezer körül. Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy szerintetek minden DLC és plusz tartalom benne van már ebben az árban? Nem nagyon látok leírást hozzá a tartalomról. Valamint mennyire van még élet a multiban? Vagy már csak lézengenek az emberek?
  • JaSoN HuNTeR #22651

Ez elég jónak tűnik, kár hogy nem lesz benne magyar nyelv. Denuvos lesz a játék?
  • lybrahu
    Köszi, a firefoxnál működött a dolog!
  • genndy
    "Figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása"
  • lybrahu
    Üdvözlet!
    Szerettem volna letölteni a játék magyarítását, de mind a firefox, mind a chrome megtiltotta ezt. Ilyenkor mi a teendő?

• steweee
  • Evoluti0N
    Van nem hivatalos HD mod. Én legutóbb úgy játszottam végig. Különösen a karaktereknél észrevehető a különbség.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.04. 16:07:11
  • steweee
    az első résznek van vmi ráncfelvarrot verziója?

azt olvastam hogy most nem adják ki újra a trilógiát felújitva.

csak mert úgy engem is érdekelne egy új végigjátszás, pláne hogy csak az elsőt játszottam végig, a másodikat úgy feléig idő hiányában, de az idén még van hátra 5 hét szabim...... :)

• Ryder62
    Csapattársak kivétel, problem soved.