Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Igazabol az egesz jateknak a mogottes gondolata az volt, hogy a mesterseges intelligencia fejlesztesevel elobb utobb a szerves elet es a gep szembekerul egymassal (ahogy meg is tortent a Quarianoknal), es elobb utobb a gep fog felulkerekedni. A Reapereknek a celjuk az volt hogy ezt megelozzek. Hulye modot valasztottak ra, de vegulis a celt elertek.
A Reaperek elpusztitasaval ez a gat ki lett iktatva, de megoldas nem szuletett a problemara. Szoval jo esellyel zaros idon belul ujrakezdodik a haboru a gepekkel, es a gepek nyerni fognak, a szerves eletnek pedig vege. Szoval rovid tavon jo megoldasok, de hosszu tavon kerdeses.
A szintezis latszolag tokeletes megoldas, de etikailag kerdeses, nem biztos hogy mindenki egyesulni akart a gepekkel...
Szubjektiven megvan a kedvencem, de objektiven nezve nehez kivalsztani a legjobbat.
Meg a Bio is megmondta (az Andromeda előtt is, újra), hogy Shepard történetét lezárták, nem lesz ME4.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 21:56:36
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Bár az igaz, hogy egy hatalmas, szuperfejlett és engedelmes Kaszás sereg immár Shepard irányításával, aki kvázi egy Isten lett ily módon, egy vitathatatlan royal flush lett volna bármilyen leosztásban 😊 Csak kicsit fura lett volna, hogy végig a Rejtőző fickó és a Cerberus ellen kardoskodtam, amiért irányítani akarják őket(s közben mennyi életet beáldoztak) és a végén mégis ezt teszem 😊 A lényeg, hogy én nem akartam Isten lenni, csak meg akartam menteni mindenkit és túlélni.
Sajnos a szintetikus létformák beáldozása így elkerülhetetlen volt(Légiót és EDI-t kedveltem a játékban, meg úgy alapjában véve a Getheket is), ami szomorú 😞 Viszont Shepard az élők sorában maradhatott és élő legendaként térhet vissza Mirandához, a csapathoz és persze azokhoz, akik szintúgy várják 😊
Egy 2. végigjátszásban majd szerintem a Kaszások irányítását választom, a többit viszont semmiképpen 😊
Hát igen, zseniális egy játék az tuti 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 21:52:22
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A vege ugyanilyen, mind3 befejezes lehet kedvence valakinek. Elso mert pusztul az ellenseg, masodik mert Shepard isten, a harmadik pedig elvileg a "tokeletes megoldas", ami utan mindenki hepi.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 10:36:06
A három rész közül a 2. lett a kedvenc, érzésre sokkal több plusz volt benne, mint a többinél. Tettem fel pár apró módot is(pl: a 3. résznél Miranda is ott van a hajón, ad új küldit + dialógust), de a nagyágyú az ALOT mód volt, ami dobott a grafikán nem keveset 😊
Ezelőtt már majdnem végigvittem egyszer a női Sheppel, de aztán elkezdtem az egészet a legelejéről a férfi Sheppel, mert valami furcsa oknál fogva totál belezúgtam Mirandába 😄 Így mellette horgonyoztam le egészen a trilógia legvégső másodpercéig 😊
A végére azért még beteszek 3 képet, amiket nézegetve s közben természetesen a „Leaving Earth” és „An End Once And For All” című számot hallgatva újra átfut az agyamon, hogy milyen fantasztikus munkát végzett a Bioware. Le a kalappal előttük. Örök kedvenc lett a trilógia, amire majd sok év múltán is jó lesz visszagondolni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem egyébként ez a méltó befejezés és nem a fenti képen lévő, nagyon szomorú :/

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.04.06. 09:39:18
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van egy pszichologiai tulajdonsaga az embernek, hogy amennyiben barmilyen rahatasunk, dontesi jogunk van egy tortenettel kapcsolatban, sokkal inkabb magunkenak erezzuk azt es beleeljuk magunkat, es ezert sokkal inkabb szeretjuk es valunk a fuggojeve. Ezt a hatast maximalizaltak a Mass Effecttel. Eleg dontesi jogkort adtak ahhoz, hogy maximalisan beleeljuk magunkat a karakterbe, de nem annyit, hogy tortenetet megvaltoztathassuk. Es mivel a tortenet nagyon jo, ezert ez utobbit szemely szerint nem is banom. Igy vegulis mindenki ugyanazt eli at, de mindenki egy kicsit mashogy.
A végén megakartam menteni a másik énemet, erre nem megdöglik? akkor BioWare miért jön azzal állandóan, hogy a döntéseinknek kulcsfontosságú szerepe van a ME játékoknál. Bármire megyek, a másik énem akkor is meghal. Akkor ez mi? egyszerű parasztvakítás. Most felbaszott a BW nagyon.
A másik meg az hogy én Andersont tettem meg tanácselnöknek, erre mégis katona akar lenni. leszarom most hogy Andersonban katonai vér csördegezik, ez az én akaratom volt és kész, hogy Udinát leváltsam.
Akkor a BW miről is pofázik a döntésről meg a szabadakaratról, mikor a sztori végkimenetelét ők irányítják, még ha bele is szakadunk... Hiába van döntés szabadságunk. mert valójában nincs is. és főleg nem a fő sztori vonalban....a végén meg van 3 döntésed, ennyi. de csak a végén. az egész sztori alatt szinte semmi
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.12. 17:54:52
Amúgy nekem nagyon tetszett, élveztem az egész Mass Effectet, és a lezárás is jó volt, legalábbis Extended Cuttal. Néztem videókat, és kellettek bele azok a plusz dialógusok. Segített megérteni a dolgokat.
Ez a trilógia elég komoly elvárásokat állított az Andromedával szemben; bízom benne, hogy minimum megközelíti a mostani élményemet. 😊
Az eredeti (nem-EC) vege viszont eleg egyontetuen negativ fogadtatasra lelt. Az EC-vel viszont visszaallt az egyensuly. A legtobbeknek tetszett, de azert volt jopar ember akinek nem.
"The trees move. Do you not see it?"
Nem lett semmivel sem kevesbe dramai a vege, gyakorlatilag nem is valtoztattak a dolgok kimenetelen, viszont beletettek egy rakas (kimeneteltol fuggo) plusz jelenetet, amiben pontosan latszik, hogy akkor mi tortenik.
Az eredetiben a 3(+1) lezaras kozott csak a robbanas szine volt a kulonbseg, EC-vel viszont ennel sokkal jobban megmutatjak, hogy mi is a kulonbseg a lehetseges kimenetelek kozott.
.
Nekem eszembe sem jutna enelkul vegigjatszani, EC-vel viszont nagyon is tetszett a vege (a kisfiut magat leszamitva...).
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.07. 20:26:33
Why so serious?
[merlinw.org]
Szóval az EC-t tették hozzá a sok negatív vélemény miatt? Akkor lehet, inkább törlöm, nem szeretem, ha szépítenek valamin, mert a tömegek szerint túl durva.
[merlinw.org]
Én is hallottam az eredeti befejezésről, de én úgy tudom azt már lecserélték a sok negatív visszhang miatt, vagy javításban vagy dlc-ben kapott másik befejezést. De aztán lehet nem jól tudom, rég volt.
Sajnos ez már lehet így marad, mert elképzelhető, hogy az a mentés már meg sincs.
Szóval ez lenni.
Ami viszont furcsa az az, hogy nem emlékszem, hogy szólt volna a játék a végén, hogy bárki is meghalt.
Egészed addig azt hittem hogy mindenki túlélte amíg vissza nem kértem magam a hajóra és nem volt a helyén illetve a választásnál már inaktív volt.
En a helyedben ujrajatszanam a veget, es valaki mast aldoznek be helyette (v megmentenek mindenkit😊)
Még csak most játszottam végig a második részt, jópár hónap alatt vagy 70 órát raktam bele, minden kis szegletet átnéztem.
Viszont sajnos a legvégén odalett Mordin Solus, nem őt küldtem vissza a hajóra a többiekkel.
Lassan elkezdem a harmadik részt, viszont csak furdal a kíváncsiság, hogy a harmadik részben a hiánya mennyit számíthat?
Szinte sosem vittem magammal sehova, pedig a legelsők közt volt, akiket magam mellé állítottam.
Amúgy közben sikerült megoldani. (Rossz volt az elérési út a telepítőben, eggyel több Mass Effect mappa volt, mint kéne.)
És éjjel végig is vittem. Tényleg kurvajó volt. 😄 Most is épp jeleneteket nézegettem belőle YouTube-on. 😄
http://fextralife.com/forums/t221414/list-of-dlc-folder-names/
@Logan: nem jó, írta hogy warez DLC-i vannak, azt nem nagyon nézi meg Originben (talán jobb is teszi).
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.06. 04:19:09
Lehet hogy volt már róla szó és ha igen akkor sajnálom! De tudtok küldeni egy honlapot ahonnan le lehet szedni a Mass Effect 3 magyarítását? Mert a magyaritasok.hu oldalon nem érhető el!
Ashley a Citadel támadása után kicsivel küld egy üzenetet, amiben azt mondja, hogy találkozzunk a Memorialnál. Nekem nincs ott.
Azt olvastam, hogy csak akkor lesz ott, ha visszajött hozzám a Normandyra. Nem jött, mert nem fogadta el a kérésemet, viszont akkor miért kaptam azt a levelet, hogy találkozzunk? Ez valami bug?
ME2
Olyan kerdesem van, hogy hogy a fenebe lehet feloldani a fejlesztéseket?
Mert látom mihez mi kellene, de azokat nem találom sehol.
Egyedül Omegán voltam még, és csinálgatom a szedd össze a csapatot küldiket.
Omegán boltban megvettem minden lehetséges fejlesztést.
A fegyverrendsyer is felfejlesztve. Ásványok 200K közelében.
Mit nem veszek észre?
Köszi
Battletag: coolpet#2467