Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez honnan van ?
De igen, ez egy remaster nem egy remake. A ME1 át lesz dolgozva, de a másik kettő csak fel lesz polírozva picit, ami nem rossz. Ne felejtsük el, hogy konzolon jelenleg csak BC érhető el a játék, az is szuper 30 fps-sel lófasz x lószar felbontás mellett. Dlc-k nélkül, ha nem vetted meg x360-ra, mert megvenni már nem tudod őket.
lásd a link a alatt a képek
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
persze tök jó, hogy minden egybe van de nagyobb volt ennek a füstje mint a lángja. de még nem írom le a játékot de nem tűnik jobbnak mint egy felmoddolt vanilla játék
"On the last point, for example, you'd commonly take cover in that game and get a brief view of the interior of Shepard's skull: no more."
Nem kell ide extra kontent, ennyi bőven elég. Jobb is, ha nem nyúlnak inkább hozzá.
Native 21:9támogatás PC-n, az nagyon kell, a modos megoldás az lószar volt. Konzolon lesz quality és performance mód is, ami szintén jó dolog.
A legrosszabb hír a május 14, mint megjelnés. Nagyon messze van. 😞
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.02. 18:08:56
Varok amig kockarol kockara kielemzik, hatha egy-egy kepbol ok latnak valamit amit en nem szurtam ki.
Na mind1, tekintve hogy ez az egyik kedvenc jatekom, amiert egy centet sem fizettem, valoszinuleg meg fogom venni...
Viszont van egy csomó dolog amihez nem tudtak hozzányúlni, pl. még a 3. részben is szembántóan ocsmány tud lenni egy csomó táj, pl. eden prime-n ahogy távolba nézel, vagy palaven ahogy elnézel a bolygó felszínen, az előző részekben persze még rosszabb. Ha ezekkel kezdenek valamit én már örülni fogok
A problema ott kezdodne, hogyha pl nem lenne fedezek az elso reszben, vagy nem olyan fedezekek lennenek amikre szukseg van, ezert a komplett palyat at kene tervezni a megvaltozott jatekstilus miatt.
De csak az iranyitast atirni onmagaban az a legkevesebb, hogy gombnyomasra menjen fedezekbe es ne legyen guggolas.
De mindez abszolut attol fugg hogy hogyan nez ki a jatek forraskodja, amirol halvany fogalmunk sincsen. Szoval kijelenteni sem lehet hogy sok munka (vagy keves).
Extrem esetben az se lehetetlen hogy az ME2 iranyitasat az ME1-en kiserleteztek ki, es 90%-ban mar eleve keszen volt...
Szoval legalabb az ME1-re raferne valami felujitas... ME2 ME3 rendben van.
Ha megkapjuk ingyen a remastert, akkor oke, ha fizetni kell erte, akkor fizetek. Azt latom, hogy 60 dollarert mar a Amazon/GS/BB-ben elerheto a dobozos preorder, de digitalisan meg nem lattam. Nekem meger 60 dollart azt, hogy ne kelljen minden evben egy uj vegigjatszas soran modokkal szorakoznom, ha normalis felbontast es nemi rancfelvarrt texturat akarok. Ezert nekem ez kapora jon.
A tobbit leszarom 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.14. 19:39:10
Szerintem egy arva bittel sem. Kap par extra dx effectet, high res texturat es ennyi. Se tartalom, se script, semmi sem fog valtozni. PC-n modokkal es ENB-vel ugyanezt el tudod erni mind a harom resznel, de konzolon nem, igy ott majd tenyleg lesz nemi grafikai javulas. Nyilvan PC-n is egyszerubb lesz, ha nem kell modolni, plusz lehet kap az engine par olyan effectet, amelyet a moderek (meg) nem tudtak megoldani.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.14. 18:53:21
Es a fo kerdes, hogy a jatekrendszer marad ugyanaz mind3 reszhez? Eleg nagy valtozasok voltak a reszek kozott is, szoval akar az is logikus lehet hogy a 3 kozul a legjobbat alkalmazzak az egeszre?
A Half Life:Black Mesa eseten peldaul az is tetszett ezen felul, hogy a bar a palyak alapvetoen ugyanazok voltak, de a reszletekben sok kulonbseg volt, peldaul egyes palyaelemek elrendezeseben, vagy hogy egyes terek nagyobbak lettek.
Varom az elso videokat... Es addig ujrakezdtem az eredeti trilogiat😊
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.26. 19:47:50
Ugyan más műfaj, de a Westwood-os Dune 2000 örök kedvenc. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
2007 előtt nem készült jó történettel rendelkező játék, Ubisoft, LucasArts, Eidos, Funcom, Westwood, Revolution, Demiurge, Square Enix, 2K stb. semmi korszakalkotót nem készített 1996 és 2010 között 😊
Funcom, Westwood és Lucasarthoz képest Obsidian és Bioware sehol sem volt soha.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.24. 14:20:27
[merlinw.org]
Mivel nemrég beszereztem a 2. rész DLC-it is, gondolkoztam egy ME végigjátszáson, de igy az 5. rész előtt lehet hogy inkább elcsúsztatom a megjelenés előttre. Amúgy is annyi játék van még, amivel játszani kéne és még ki sem próbáltam...
Szerintem még túl nagy szabadságot is adtak. Jó, a Reaperek nem egyik napról a másikra végeztek mindenkivel, de azért elég sok mellékes dologra is volt idő a fő sztori mellett. Történetvezetés szempontjából tényleg egy lineáris játékmenet a kézenfekvőbb, bár sztem a Falloutokban is egész jó sztorikat raktak össze és azok is open world játékok. Az Andromeda meg lehett volna inkább lineáris és a történetre fókuszáló játék, mert lövöldének nagyon tré.
ME3-ban miért volt ilyen fél open megoldás
Nekem kifejezetten tetszett a fel open megvalositas. A teljesen nyitott vilagban kozel lehetetlen komolyabb sztorit alkotni, es ennek a jateknak a tortenet az egyik legfontosabb jo tulajdonsaga. Ezt a sztorit elmeselni csak egy alapvetoen zart jatekban lehet, viszont adtak eppen annyi szabadsagot, es dontesi lehetosegeket a jatekos kezebe, hogy ugyan a sztorit ne tudjuk osszekuszalni, viszont az IKEA effektus* miatt jobban beleeljuk magunkat a vilagba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A ME eseten is, nem mi alkotjuk a tortenetet, de azzal hogy picit is rahatassal vagyunk a donteseinkkel, elhisszuk hogy a mi tortenetunk, es beleeljuk magunkat
Pedig de. A teaserben mind a ket galaxis latszik, es erre rakerdeztek Gamblenel, aki aztan lenyilatkozta, hogy az uj Mass Effect resz/sorozat egyszerre folytatja a triologiat es az Andromedat. Ne kerdezd, hogy a 600 evet hogy oldjak meg (oke Liara es az Asarik elelnek 1000+ evig is) 😊
Mindezek fényében teljesen érthető, hogy a trilógiához nyúlnak vissza. Mivel biztosra akarnak menni, valószinű hogy az Andromeda-t nem is keverik bele. Izgalmas dolog azt találgatni, hogy mi lesz majd, de sok értelmét nem látom. Nem hinném hogy a BW az SG fórumot böngészné, hogy ötleteket csipegessen tőlünk 😄 Pár év múlva majd meglátjuk, mit találtak ki.
Ma meg lehajolnak a pénzért mert Obsidian bizonyította nem tudsz fent maradni. Nem az ő hibájuk. Szomorú ez, nézni.
Így a CD és az Obsidian mellett ők voltak a nagy történet mesélők 😊 Nem neked kell szidni őket nem olyan amit vársz. Egyszerűen megnézni amit csináltak az jó vagy sem. Régen a nagy verseny köztük és az obsidian között volt 😊
Mass Effect 3 olyan történetet adott ami ma is versenyben van a CP 2077 mellett. Olyan élő lélegző világot ami ha nem is open world, de ők abban nem is voltak jól ők a BG, Dragon Age origins, ME. A történet amit látni akarsz 😊 Ma is látom nem egy jelenetét ahogy a végén a kisgyerek kérdezi ugye az Assarit 😊 Nem de az ő történetükből tudjuk mit kell elkerülnünk. Vagy a rádióüzenetes vég. Kár ezért a cégért.
2 befejezest nehez tovabb vinni, mert a nagyon happy-end nem sok helyet ad a konfliktusra. Szamomra a leglogikusabb ha a Reaperek teljes elpusztitasa utan jatszodna. Es ebben van egy nyilvanvalo konfliktus forras is. Ugye a kiindulo problema az egesz sorozatban az volt, hogy ha szabadon fejlodnek a fajok, akkor csak ido kerdese hogy egy olyan AI jojjon letre ami mindenkit leigaz. A Reaperek pedig orkodtek hogy ez ne tortenjen meg. Na ebben a verzioban pont ezek az orok lettek eliminalva, ami bar jogos volt, de az eredeti problemat nem oldotta meg. Szoval ebbol eroltetes nelkul kovetkezik, hogy akkor majd tenyleg jon egy AI aki mindenkit leigaz, amitol a Reaperek tartottak. Ha en irnam, akkor errol szolna a folytatas.
Sheperd feltamasa pedig sokfelekeppen tortenhet. Gyanitom nem o lesz az iranyitott karakter, sokkal szerencsesebb ha inkabb csak ezerfele utalas lesz ra, esetleg NPC-kent meg is jelenik 100 evesen.
Rengeteg a lehetoseg ebben a vilagban, ezert is volt bukas az Andromeda, mert kihasznalatlanul hagyta ezeket.