22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Although #22643 Volt hangulatuk. Különösen a Dragon Age Origins idején. Anonim is tudott lenni. Az is igaz személy szerint is nagyon rég nem követtem már a Bioware forumot. Talán a DA3 megjelenése idején írtam pár keresetlen szavacskát. Mondjuk védeni is próbáltam őket. A sztori jó volt. :) Úgyhogy lehet tényleg múlt idő ez a forma :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.01. 16:25:18 -
Daermon #22642 Szerintem összeségében kár, hogy eltünnek a fórumok. Ezeket a reditt, fb ilyesmi nem pótolja szerintem.
Egy fórum jóval átláthatóbb, kényelmesebb és könyebben visszaolvasható. Ráadásul a kommentek is követhetőek.
Úgyhogy én sajnálom, hogy eltünedeznek a fórumok. -
Although #22641 Ki mit szól hozzá, most találtam linkelve a Gamebansheen
Megszűnik a Bioforum. -
Daermon #22640 Hehe :D -
Evoluti0N #22639 Minden egyes alkalommal. -
Although #22638 Szép lett! Belenéztem meg, megnéztem a végét.
Bár nekem még mindig az üzenetes a legvalóságosabb. Mikor csak üzenet marad, ne kövess ezen az úton mert nem éled túl. De ez is jó. Kíváncsi vagyok a napra mikor már ez se lesz. Csak az EA. :)
Edit: mindegy :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.17. 19:18:19 -
Daermon #22637 Mivel rám jött a kedv, így letoltam egyhuzamban a trilógiát, és ennek apropóján csináltam is egy kis videót :)
-
Daermon #22636 Áh tényleg, nem is néztem. -
yossarianHUN #22635 Ömmm... Két hsz-szel lejjebb? -
Daermon #22634 Nem tudom volt-e már, de ez üt :D
Commander Shepard telefonál -
Darun #22633 Meghaltam! xD "Ezt vágjátok ki! HALLOD! EZT VÁGJÁTOK KI!" xD -
-
Darun #22631 Sajnos Mirandával ennyi a románc. Amikor az apartmanban harmadszor beszélsz vele, akkor megerősitheted hogy az érzéseid irányába nem változtak, de egyébként semmi más nem történik. -
csabika1982 #22630 Szia!
Bocsi ezeket nem írtam le de találkoztam vele, a dokkoknál először, fantom központ, apartman,pozitív szálon játszok végig olyan válaszokat is adtam,ezért is tartom furának pedig őt választottam volna, azt gondoltam talán nem is lehet mert nem kapott most olyan nagy szerepet,most már mindegy ezek szerint valahol elcsúsztam picit. Köszi,hogy figyelmeztettél az üzenetekre meg a térképre, de azokat figyeltem és csináltam is, szinte az egész legénységgel találkoztam meg csináltunk valamit. Üdv! -
Chipii #22629 Szia! A kaszinó már a Citadel DLC-ben volt, korábban kellett volna találkoznod vele feltehetőleg. Figyelni kell mindig a terminálon levő üzeneteket, főleg, amikor bedokkolsz a Citadelhez, olyankor szoktak üzenni a társaid, ha valamit szeretnének. Ha jól emlékszem, először a dokkoknál kellett volna találkoznod vele, miután üzent neked, majd valamikor a Spectre-központban is küld rádió üzenetet, meg van még másik üzenet is, plusz újabb találka, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
Az üzenetek figyelése mellett érdemes a Citadelre érkezések után a térképeket végigpörgetni, ha valaki vár rád valahol (társ, vagy quest-adó), akkor ott megjelenik a karakter neve. -
csabika1982 #22628 Sziasztok!
Shepard lakásán tartott buli végén Liaravál ébredek,Miranda mondta, hogy keressem meg ha akarom de nem volt lehetőségem, találkoztam vele a kaszinóban és elment Shepard lakására is, szerintem valahol elrontottam a szerelmi szálat(az első részben Liarát választottam a másodikban Mirandát) itt a harmadikban mondjuk nem sok szerep jutott neki. -
#22627 Hali, valakinek van ötlete, hogy ezt miért csinálja? Nvidia inspectorral eröltettem rá triple buffert, pre rendered 2re, 30ra lockoltam fps-t, más felbontást is próbáltam.. Egyedül magyarítás és controller mod van felrakva, de controller mod nélkül is csinálja.
-
Sequoyah #22626 Egy vegigjatszasbol annyi reszlet, erdekesseg es poen kimarad, hogy meg legalabb 1x mindenkepp fuss neki, es valassz mas utakat. Jok az eltero jelenetek ha mas opciokat valasztasz, jok a beszelgetesi opciok ha a paragon helyett renegad modon valaszolsz vagy forditva, es jok a kuldetes kozbeni csapattarsi beszolasok, amikor mas es mas csapattarsat viszel magaddal. Na meg persze a teljesen eltero jatekmod egy masik kaszttal, vagy ha eleve masik nemu Sheparddel mesz.
.
En most fejezem be masodszor, de maris erzem hogy nem tudom abbahagyni es nekiesek 3x is. Ezuttal szandekosan vegigrohanok es csak a fokuldetesekre koncentralok, es megnezem milyen amikor a felmunka miatt hullanak a csapattarsak, es a Cruicible is felkeszen kerul bevetesre:)
Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2016.05.11. 22:30:30 -
NiGhTM4R3 #22625 Az 1.-2. részt legalább 4-4x kijátszottam de nagyon minimális mértékben hoztam másképp a döntéseket.. érdekes.. tudom előre, hogy mi lesz, hogy lesz, de mégis ugyanazt és ugyanazt választom. Így vagyok a női sheparddal, eldöntöttem na most tényleg kipróbálom de nem megy -
Madi92 #22624 Na sok év után végre én is eljutottam a végére.
Zöld utat választottam. Azon kívül, hogy mindenki megváltozott külsőleg, eléggé szimpatikus a végeredmény.
Összességében hatalmas élmény volt a trilógia, ugyanakkor az első és második résszel nem tudott felérni a harmadik rész.
Viszont a karakterek nagyon a szívemhez nőttek. Főleg a Shepardom. Ha belekezdenék valamilyen okból megint, el nem tudnám képzelni más kinézetű Shepardel a játékot. Már-már rossz érzés volt törölni a játékot, mert nem tudom, valaha is neki állok-e megint. (Bár gyanítom igen.) -
#22623 A legolcsóbban úgy jössz ki, hogy veszel az orosz origin store ból BW pontokat sajnos :/ -
#22622 Hat, hogy a Citadel dlc 15 euro az alapjatek meg 5. Meg szinte ingyen van az SC-hez kepest :) -
Renegade #22621 ok, azt tudjuk, h az SC az egy álomkergetés, de hogy jön ide? o0 -
#22620 Jézus.... -
#22619 Most neztem egy videot a Star Citizen-rol. Egy ujonnan berakott hajo most kedvezmenyesen 357 dollar, de mindenkeppen vedd meg most mert ez ennel csak tobb lesz kesobb. Lol... -
#22618 Sziasztok! 50%-os leárazás van az Origin-en. Az ME3 DLC-ket ott nem lehet megvenni?
Szerk: Közben megtaláltam, 15Eur (Citadel), miközben a játék 5Eur.. Hát van egy ötletem mit tegyenek a DLC-vel... :(
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.04.02. 10:13:01 -
#22617 Réges-rég kész, csak béta néven maradt a végleges is. Citadel is benne van rendesen. -
#22616 Mass Effect 3 magyarítása hogy áll? Citadel DLC-t befejezték? -
Sequoyah #22615 Evoluciosan mi, emberek sem sokat fejlodtunk az elmult 50.000 evben, kulturalisan viszont annal is tobbet. -
krisztajo #22614 Én is úgy gondolom, hogy ezzel akarták az egészet egy kissé keretbe foglalni.
De teljesen egyetértek veled, ez volt a leggyengébb befejezés a játék végén lévő videók tekintetében.
A többi befejezéshez képest mindenképpen.
-
Vata111 #22613 Ami annál is meglepőbb, hogy az náluk max 100 nemzedék, evolúciós mértékkel szinte semmi. -
Sequoyah #22612 A jovobe kitekintes megvolt ahogy mutatjak az ujjaepulo galaxist. Ez mar csak amolyan kis aranyos extra hogy keretet adjon a sztorinak.
Bar az elobbi az emlitett pusztulos befejezesnel lehetett volna valoban kicsit hosszabb, pl mutatni a pusztulast, plusz 1-2 sejtetteto kep hogy hogyan gyoznek a kovetkezo ciklusban. -
Sequoyah #22611 Az asarik is megtanultak szamolni 50000 ev alatt ahhoz kepest ahogy Javik emlekszik rajuk:) -
krisztajo #22610 Na jó legyen, megkajálom.
De ahogy írtad, ez akkor is eléggé gyengus is, legalább is kissé igénytelen.
Ha már kikacsintunk a jövőbe akkor többet vártam volna a megvalósításától. -
Daermon #22609 Ha nem tudnak még beszélni, akkor, hogy beszélgetnek? :) -
Sequoyah #22608 Csak a konturjai latszodnak a ket alaknak, szoval egyaltalan nem biztos, hogy asari es ember. Ok inkabb olyan fajok tagjai, akik most meg beszelni sem tudnak, es legyeket esznek, ahogy Javik mondana "Primitives!":)
Inkabb csak veletlen, hogy a fejformaja az asarikat idezi, vagy a programozok lustasaga:) -
krisztajo #22607 Végül is lehet, de ott sántít a dolog, hogy a csak prothean-ok rendelkeztek ezzel a technológiával, más nem.
Hiszen el is mondja Javik, hogy jóval fejlettebbek voltak bármelyik mostani fajnál.
Így viszont eléggé valószínűtlen, hogy ilyen módon két egész faj fenn maradjon.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2016.02.23. 10:03:22 -
#22606 Egy prothean is túlélte az előző ciklust. Ezek is lehet, hogy valamilyen sztáziscellában voltak egy titkos bunkerben, vagy ki tudja. -
krisztajo #22605 Természetesen nem, elmondják pontosan.
A fejlettebb fajokat learatják, hogy helyet adjanak a fiatal fajoknak akiket életben hagytak.
Ahogy az emberiséget is életben hagyták előzőleg, erre külön ki is tér.
Pont ez a lényeg, a túlélők nem lehettek volna a fejlett fajok egyedei mert azokat pusztítottál el.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2016.02.23. 08:05:02 -
bendáj17 #22604 A ciklus végén nem mindenki pusztul ki mert akkor nem tudnának fejlődni. Nem tudom hogy magyarázzák hogy mégis maradtak fent.