Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Fenrir Kevered a Bring Down the Sky-jal. A Pinnacle Station az ilyen hordás, túlélős akármi.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.12. 21:33:10
A halál csupán a kezdet...
Olyan kérdésem lenne, hogy ha az első részben nem telepítettem fel a pinnacle stationt és így importáltam, annak van valamilyen kihatása a következő részekre bármiben is? (akár sztory, akár egy küldi vagy egy cucc stb.) 😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Már nem emlékszem..a Citadelt mikor érdemes elkezdeni?
Köszike.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az érdekelne, hogy a Mass Effect 3-at ha megveszem eredetiben a mostani kiadásokban már benne szerepel minden DLC vagy azt külön kéne beszerválni?
Zolcsi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Vagy tévedek?
Link... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A magyarításról nem tud valaki valamit?
Már befejezték?
Néha elég masszív FPS droppom van, a fene se tudja mitől esetleg ötletek?
(a cfg file átírást próbáltam)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
a Citadel-t még nem csináltam de azt nagyon dícsérik
az Omega elég hangulatos és ha a 2-t szeretted, sztem ez is tetszeni fog (+ideiglenes female turian)
a from ashes pedig ugye a protean compi
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Sveanie, 2015.03.01. 09:28:16
ME3 ~1400ft
Deluxe Upgdare ~500ft
Final Hours ~400ft
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De szinte mindenkijét szerettem, Wrex, Mordin is milyen jók voltak pl.
Talit viszont "megutáltam" a második részre, csak idegesített utána az összes Quarian a hülye akcentusukkal
De nagy kedvencem, mikor először beszélsz Sovereign-nel. Ott magad alá csúnyizol nagy hangfalakon, iszonyat basszussal. Érzed, hogy egy "istennel" beszélsz. Karajcsont négyzet!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3