Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi. A Pinnacle Stationt úgy kezeli a második és harmadik rész, mintha soha nem is lett volna. Semmi említés, a házad se marad meg. Semmi.
@Fenrir Kevered a Bring Down the Sky-jal. A Pinnacle Station az ilyen hordás, túlélős akármi.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.06.12. 21:33:10
Fenrir
Nem sok, utalás lehet a döntéseidre, esetleg találkozhatsz olyan szereplővel akit ott megmentettél.

A halál csupán a kezdet...

Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy ha az első részben nem telepítettem fel a pinnacle stationt és így importáltam, annak van valamilyen kihatása a következő részekre bármiben is? (akár sztory, akár egy küldi vagy egy cucc stb.) 😊
Szívesen kellemes gamelést 😊

Köszi.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az utolsó küldetés előtt a cerberus bázis támadás előtt, mert akkor többen ott lesznek a partin. A Horizont utána mehet 😄 Most vittem végig femsheppel, de újra kezdem is 😄

Halika!
Már nem emlékszem..a Citadelt mikor érdemes elkezdeni?
Köszike.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sziasztok most készülök megvenni a Mass Effect trilogy kiadást , olvastam hogy az 1 részben nincs magyar felirat , ezt valahol le tudom hozzá tölteni ?
BoneDragon
Hát igen... <#banplz>

A felirat méretét lehet változtatni vagy ilyen marad? Klassz lesz újra elővenni a gamet.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az "I should go"-t úgysem tudják visszaadni 😄

Kint is van a teljes fordítás, ezer köszönet a fordítóknak 😊 minőségi lett a munka az biztos.

Elnézést tényleg holnap adják ki rosszul írtam.

JaSoN HuNTeR
Június 1.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Július 1-én adják ki már idő számláló van kint az oldalon. Mire oda érsz már meg is lesz 😄

Ryder62
Good. 2 hónap alatt Palavenig jutottam. Míg eljutok a Citadelig, 100%-os lesz és lektorálva.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hamarosan végre kész lesz a Fellegvár DLC, meg a javított alap fordítás. Már csak a telepítő kell és újra elő lehet venni a kalandot magyarul. Én majd pont egy női karit indítok 😄

mondjuk annyira jol hozza, szerintem csak felvazoltak neki, hogy mit mondjon, mi fog menni mogotte, es kisujjbol kirazta, es a vegen a kivonulas 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tisztában vagyok vele, azért írtam. ráadásul (ha nem is nap) bolygó van a háta mögött 😊
BoneDragon
Talán mert ő illusive man hangja? 😄

Sajnos egyik epizódból se jött ki GOTY verzió. Szóval a DLC-ket külön kell.
természetesen külön. a Digital deluxe verzióban van egy DLC meg pár ruha/fegyver.
Zolcsi 84
Helló!
Az érdekelne, hogy a Mass Effect 3-at ha megveszem eredetiben a mostani kiadásokban már benne szerepel minden DLC vagy azt külön kéne beszerválni?

Zolcsi

áh , még mindig megmosolyogtat a you are working too hard 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

genndy
Dehogynem, csak még most készül.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Az nem lesz lefordítva?
genndy
Minden le van fordítva, kivéve a Citadel DLC.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

De ez még nem 100%-os
Vagy tévedek?
Papa01
Szia!
Link... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sziasztok!
A magyarításról nem tud valaki valamit?
Már befejezték?
Kis segítséget kérnék

Néha elég masszív FPS droppom van, a fene se tudja mitől esetleg ötletek?
(a cfg file átírást próbáltam)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Köszi Evoluti0N és Negritis! A Leviathant mindenképp be fogom szerezni, ha már hozzá tartozik a sztorihoz, a Citadelel egyetemben. Az Omega egyelőre marad, bár nem lenne rossz újra az Omegán nyomulni. 😊
A Citadelt nagyon ajánlom. Egy tökéletes búcsú a sorozattól. Igazi fanservice.
a Levi DLC-t én imádtam, elég sokat hozzátett a Lore-hoz
a Citadel-t még nem csináltam de azt nagyon dícsérik
az Omega elég hangulatos és ha a 2-t szeretted, sztem ez is tetszeni fog (+ideiglenes female turian)
a from ashes pedig ugye a protean compi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az első 2 részt, csomószor végignyomtam DLC-kkel mindennel együtt, de számomra a 3. rész olyan mélyrepülés lett minden téren, hogy eddig egyszer sem volt kedvem újra elővenni. Még a DLC-ket sem vettem meg hozzá. Most nemrég találtam ezt az írást: (http://gamekapocs.hu/tag/apexshow/blog/5680/mass_effect_trilogia_a_haromszog_elmelet), ami kicsit visszaadta a hitemet, és úgy döntöttem újra nekiállok az egész szériát elölről végigvinni. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire érik meg az árukat a ME3 DLC-i?
Utoljára szerkesztette: Sveanie, 2015.03.01. 09:28:16
Originen (orosz store-ban) most nagyon olcsó a game

ME3 ~1400ft
Deluxe Upgdare ~500ft
Final Hours ~400ft

Ryder62
Még fordítás alatt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Olyan érdeklődö kérdésem lenne, hogy a Citadell Dlc fordítása "áll" "halad" "kész van és nem vettem észre" státuszban van?
Kmarha
azért csak van kivétel ?
Joker

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

jó neked, én viszont azonnal meghallom, hogy ő az
Olyan széles a hangarzenálja, hogy sokszor észre se venném, hogy ő adja a főszereplő, vagy valamelyik szereplő hangját, ha nem reklámoznák mindenfelé. 😄
azért engem az kezd rendesen irritálni, hogy troy kb. minden második játékban szerepel és ráadásul mindig a főhőst szinkronizálja
Jennifer Hale fantasztikus. Mindegyik szerepében hihetetlen, amit nyújt. Ő és Troy Baker a kedvenceim.
Nekem Miranda volt kedvenc (Strahovski tökre bejött akcentussal, pedig amúgy nem nagyon kedveltem) meg Maya Brooks a Citadel DLC-ben vagy Kasumi, Jack is.
De szinte mindenkijét szerettem, Wrex, Mordin is milyen jók voltak pl.
Talit viszont "megutáltam" a második részre, csak idegesített utána az összes Quarian a hülye akcentusukkal
Sir Quno Jedi
Pedig elképesztően jó a női szinkronszínészük. Brutálisan jól jön ki egyes helyzetekben a hangja, meglepően jó és odaillő és kőkemény. Nagyon profi a nő. Liara hangja is odabasz, de Samara-é, meg a többieké is, nagyon jók a női szereplők hangjai (Benezia ftw). Igaz az idegeneké is nagyon faja. Nomeg a saját tisztjeinkké, az admirálisé áááááááááá! 1xűen 10/10/10/10. Nomeg Liara "apjáé" azon bexartam a csókán... hehe...

De nagy kedvencem, mikor először beszélsz Sovereign-nel. Ott magad alá csúnyizol nagy hangfalakon, iszonyat basszussal. Érzed, hogy egy "istennel" beszélsz. Karajcsont négyzet!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nekem meg pont az övé tetszik és a nőit nem szeretem